Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siffredi
senior tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Egy darabig még biztos benne lesz, hiszen nemrégen került be...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Baltazár123
üzenetére
Én pont ezért nem veszek se GP-t, se játékot mostanában.
Odyssey végre leköt.
-
Baltazár123
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Pont ma járt le a GP-om és nem ajánlott 300Ft-os megoldást se a fő accon se a gyerekén. Mondjuk nem is nagy baj, mert van egy halom progim, amit a tavalyi nagy leárazásokban vettem meg és meg neki se álltam (far cry primal, gtaV, crysis3, quantum brake) meg persze a blizzard mountain.
Ha áprilisig nem lesz szerencsém a 300ft-os megoldással, akkor veszek akciósan GP-t. Remélem a CDkeysen lesz akkor is jó áron.
Ez a GP tényleg súlyos dolog az ember szabadidejére
Egyszerűen az időm lett a szűk keresztmetszet és már zavarba ejtő a játékbőség. A Shadow of tomb raider-t be se tudtam fejezni, majd ha veszek újra GP-t, akkor letolom a maradék 20%-ot. Közben azért figyelem, ha szólnak, hogy kiszedik, akkor hamarabb élesítem a GP-t. -
oriic
HÁZIGAZDA
Valamikor tavasszal jön a preview változat(Magát a játékot tavaly augusztusban jelentették be), de dátumot még nem kaptunk.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi!
A FO4 miben változott, az volt eddig is tudomásom szerint?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
l.skywalker
üzenetére
F1? Ó.. na végre, lehet ki is próbálom majd, ha lesz rá időm.

-
l.skywalker
Topikgazda
3 GBP a GoW4 cdkeys-en [link]
-
Sumptuous
senior tag
válasz
twi452
üzenetére
Szerintem az lesz, mert a jelen formájában annyit szvsz. nem ér, amennyiért árulják
Nekem az ingyenes (EA-Access) 10 órás próba már elfogyott, de ennyi idő alatt sikerült meggyőznie, hogy ez kelleni fog nekem.
Bár így jobban visszagondolva az utolsó 2-3 óra már elég erőltetett, amolyan "elfogyott az ujdonság faktor" érzetem volt. De 10k-t szó nélkül adnék érte.. -
twi452
senior tag
-
Sumptuous
senior tag
Igen, nem mertem 'kockáztatni'
FB nem az én világom, de Hardveraprón már találtam egyet. Köszi egyébként. 
-
Sumptuous
senior tag
Nem ezeket a játékokat akarom, csak ezeket listázta ki elsőnek.. Kellene az AC Ody, Anthem, FC 5
Ezek mindenhol (Cdkeys-en is) drágák. 
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Sumptuous
senior tag
Vettetek már ebay-ről játékot? Azt látom, hogy árban jó, de mennyire tiszta ez? Van legalább olyan tiszta, mint az "utázásos" revolut kártyás megoldás?
PayPal-al gondoltam.. ha gond van, refund.Szerk: Az egyiknél pl ez van írva. Eszerint nem account-ot árusít, hanem... mit?
Bocs, hogy így képekkel tűzdelem, de telefonon így a legkönnyebb.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
+chipesz
Aha...
Elképzelem, ahogy prezentàció közben beugrik a képbe a Halo MMC, mert a kollega ezen tolta előző este
-
HunChris
senior tag
Esetleg valakit érdekelhet:
Xbox One X - The Division 2 Bundle + ajándék 137.490 Ft
Xbox One X 1TB + Forza Horizon 4 + Forza Motorsport 7 +ajándék 131.990 Ft (ingyen szállítva) -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mi az a Surface Hub?
-
l.skywalker
Topikgazda
HALO MCC PC-s verzió pletykája kezd megerősödni. Most a store-ban Surface HUB megjelöléssel került fel frissítés a játékhoz:

Holnapi Xbox Inside-on kiderül.
-
csabi2008
tag
Sziasztok!
Covert forces kontin az istennek sem akar mukodni a mikrofon. Jack csatit már cseréltem. A másik jack-es kontrolleren mukodik. Valami tipp/ötlet? Cseréljem az alsó boardot? -
gduck
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
LOL! Nekünk is ilyen volt... Egészen addig, amíg a Videoton nem hirdette meg az akciós cserét (hírhedt leégős TV). Emlékszem még katalógust is adtak, amibe benne voltak azok a típusok, amiből választani lehetett

(#174249) DaveHutt: Az elején lévő három potival lehetett a színeket "kikeverni"

-
oriic
HÁZIGAZDA
Every Supernatural Ability In Remedy's Control
Továbbra is Quantum Breakre emlékeztet, szóval várom.

-
Fernet
senior tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Nálam is egy Pana plazma van (S20). Úgy látszik ez hajlamosabb a ghostingra/beégésre. Év végére tervezek cserét, talán addigra közelebb lesz 300-hoz az ára mint 4-hez.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Fernet
üzenetére
Nekem egy pana plazma van, 10éves. 3,5 éve megy rajta a Box is, meg a TV is felváltva, de még nincs beégése. Minecraft rengeteget megy. Mondjuk ennek eleve volt valami beégés védelme, az valamennyit talán segít.
Egyszer majd beég. Nagyobb tudású ismerősöm szerint a plazmák amúgy is fényerejüket vesztik úgyhogy én úgy vagyok ezzel, hogy 10 év után minden nap ajándék lesz neki. Amúgy is iszonyat hőt tud csinálni, esedékes a leváltása pár éven belül. -
-
bandi0000
nagyúr
-
BalaG
aktív tag
válasz
icemad
üzenetére
Media lejatszokent nem uezemel?
..csakazert gondoltam hogy azon neznem a a filmet mert xbox-on gondolom lehet (pc -n letoltott) filmet stremelni.. vagy inkabb TV.be van olyan funcio hogy stream? mert nem igazan akarom a pc-n levo torrent filmeket minden alkalommal pendrivon hordozni,,,es kulon media lajatszot se szeretnek es a PC is messze lesz a tv-tol es HTPC-t se akarok.. akkor mi mas johet szoba mint az XBOX?! ami amugyis tv kozelbe van es halozaton van mindent tud ....elvileg..

SZoval van benne igazsag amit mondotok skacok de az mar lehet masik forum!
-
F_Peter
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Színek, kontraszt, frissítési frekvencia, tükröződés, stb stb.
Erre jön hogy milyen szoftver van rajta (pl. Milyen formátumokat tud kezelni).
Én véletlen hogy 100m körül is már vannak 4k tv-k.A gyártó amúgy általában nem valós válaszidőt ír - ha ír - a tesztelők szerint.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Egy jó 4k tv. Milyen a szar 4k tv?

Azon kívül, hogy nem valós 4k natív felbontása van ok, túl sok ms ok. Tegyük fel, hogy szerencsétlen ki tudja guglizni, a válaszidőt, fent vannak végülis, de nem könnyű kideríteni. A gyártó nem írja oda.
Ezen kívül miben szar még egy 4k tv? Ami nem jó?
-
mcwolf79
veterán
Jól sejtem , hogy holnap a Division 2 Gold-ot előrendelők már tolhatják a game-et? Ha jól sejtem 3 nappal a hivatalos release előtt lehet vele játszani.
Amúgy én is előrendeltem a Sekiro-t , szerintem From-os játékkal nem lehet mellényùlni. Remélem most technikailag is rendben lesz a játék , nem baxxák el, mint a Bloodborne-t. -
törölt tag
válasz
Walter_White
üzenetére
Az csak az X nem az XL.
-
BalaG
aktív tag
válasz
EmThor
üzenetére
Ertem, es koszonom a segitseget!

Hat egyenlore fullHD tv van de 1ev es koltozunk nagyob hazba es vennek majd egy 'hatalmas' 4K tv-t.
Ugy tervezem, hogy most ezt megvennem es jopar evig semmi ilyet, meg majd gyereknek is jo legyen.
...szoval ha szamit akkor inkabb beruhazok a dragabbra de jo par evig nem akarok valtani.
(Filmet is errol szerenek majd nezni ) -
EmThor
addikt
válasz
BalaG
üzenetére
Szia,
Gratulálok, jól választottál! Én úgy mondanám hogy ha van 4k tévéd akkor az X, ha nincs akkor az S. Lehet érdemes kicsit várni , mert jön a blu ray meghajtó nélküli S 1-2 hónap múlva olcsóbban mint a mostani gépek. Ha nem kell a lemezmeghajto és letöltve játszod a játékait, akkor tökéletes választás. Több száz 360 címből is választhatsz és ha elfogy a hely akkor külső usb 3.0 winchesterrel könnyen lehet bővíteni. Igazából jó mert csak elindítod a játékot és megy, nem kell gányolni, mint PC-n. Xbox live előfizetés 12-13e egy évre , ezzel lehet multizni és jár havi 4 ingyen játék mellé, csak időben le kell tölteni. (Vagy legalább ranyomni a 'beszerzes' gombra. Xbox game pass is sokszor akciós, ez olyan mint a netflix csak játékokkal. Az EA access 5500 Ft ott van ingyen need for speed meg ilyesmi.
-
BalaG
aktív tag
Hy all!

Életembe eloszor (lehet utoljara) ravetemedek, hogy vennek egy konzolt.
Azt mar kitalaltam hogy X-box lesz!
Es ha beruhaznek egy ONE X-re tényleg megéri az árát vagy csak mokus vakitas?
jo aza sima ONE is!?
-
Walter_White
senior tag
GamePassban levo Mortal XL nem teljes jatek? Mert Online/Krypt/Karakterek 90%-a/a Story/Towers/ mondhatjuk hogy a jatek teljes 90%-a offon van...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyszerűen az időm lett a szűk keresztmetszet és már zavarba ejtő a játékbőség. A Shadow of tomb raider-t be se tudtam fejezni, majd ha veszek újra GP-t, akkor letolom a maradék 20%-ot. Közben azért figyelem, ha szólnak, hogy kiszedik, akkor hamarabb élesítem a GP-t.

Nekem az ingyenes (EA-Access) 10 órás próba már elfogyott, de ennyi idő alatt sikerült meggyőznie, hogy ez kelleni fog nekem.

Próbálj amúgy nézni használt lemezest, általában jó áron adják. Láttam már Odysseyt 8-ért is, facebookon.

IntelKiller7