Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yahhher
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Pár hónapja is benn volt ennyiért kb. Gyerekek elkalimpálnak vele rendesen :-)
Üdv B.
-
S e t h
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Betolja a sötét oldalt.
-
F_Peter
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A jó csapos addig marad amíg az utolsó vendég. ☺️
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Most nézem, mennyire komoly már, hogy van a listában egy Kinect-es játék

-
chipesz
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ja, az enyémnek is kéne, de nagyon.
-
frankdelgado
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem is undorító ez a Natália, kéne a f@sz@mnak.......

-
Prowler
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Már töltődik is, köszönöm 😄

-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Látszik, hogy jön a spring sale lassan

-
l.skywalker
Topikgazda
-
Dreimus
senior tag
-
chipesz
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Okés. De az nem hangulatkeltés, hogy megveszed a Gift card-ot és ki tudja meddig nem tudod levásárolni. Ezt nem én találtam ki.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
chipesz
üzenetére
Ha a harmadik kommentre gondolsz, akkor az ötödikben leírja, hogy egy kód miatt volt és visszakapta. Semmi köze nem volt ahhoz, hogy miként vásárolt. De nyóc. Jó a hangulatkeltés, csak felesleges.
(#175981) Def26: dehogy beszélünk. Valaki tartsa el már a hazai store-t is

-
chipesz
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kommentek alapján az a megoldás sem bombabiztos. Hiába tudják a profilhoz adni a Gift kártyát, vásárolni nem enged vele. Valakinek több éves profilját tiltották le.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Beniii06
üzenetére
Van rá írva egyébként megoldás is a linkben, de ez az elmúlt másfél évben kb. már vagy hatszor fordult ez elő. Amióta a két ország valutája besz.rt, azóta mindig, mikor "túlkapást" érzékel a két országban való vásárlásokat tekintve az MS, akkor kis időre bezárja a piacot. Sőt, amikor bedőlt a két valuta, akkor konkrétan bezárták a vásárlást a helyi lakosoknak is.
Valszeg a tavaszi akció végéig nem fog működni, de utána igen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
KardosAttila
üzenetére
Csak gift, mint mindig.

-
AMD Power
titán
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Jo kis Magyar jatek az Operencia. Megfogom majd azt is nezni....
Alien amugy a maga "kategoriajaban" jo jatek, aki szereti az ilyet hosszutavon.
-
S@c@
őstag
A game passben szereplo quantum break.miert csak 80gigas? Ugy tudtam a one xre kap egy updatet amivel 135gigas es a grafikan is meglatszik.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Az Alien Isolation nekem nagyon bejött, annak ellenére, hogy korábban érdekes véleményeket olvastam róla és azt gondoltam, hogy nem fogok vele játszani a túlélős része miatt. Miután végeztem vele megnéztem a film első 4 részét is. ;-) A Deus Ex: Mankind Divided lemezen van meg, még a backlog-ok közt várakozik. Ezt kicsit lehúzták, hogy nem ad többet, mint az első rész. Nekem az első is tetszett, így szerintem ez is fog. Ja és most az Operenciát nyomom, pedig sosem játszottam előtte (J)RPG-vel, meg nem is kedvelem ezt a műfajt. Mondjuk eddig van sikerélmény viszont egyre nehezednek a csaták és már taktikázni is kell. Remélem nem veszi el a kedvem és kitart a végéig.
-
wayne1
senior tag
Nekem 990 Ft-ért adná a Goldos SW játékot. Másnak is van vele probléma?
-
Beniii06
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mielőtt bárki venne AR/TR gift cardot olvassa ezt el: nehogy hoppon maradjon!
-
lcdtv
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen!
. Marad a használt itt 5eHUF-ért. -
lcdtv
tag
válasz
szimszonos
üzenetére
most találtam itt a PH-n mennyire ajánlott az ilyen?
-
szimszonos
őstag
válasz
smokiii1
üzenetére
Nekem legjobban az tetszett,hogy elég nagy a terület,open world jellege van,még ha kisebb is a bejárható rész,mint az alapjátéké.Nekem felüdülés volt a sok cső fps után,ahol még leesni se lehet sehonnan.Egy nyitottabb világ után már a lineáris,pár méter széles pályákkal készített játékok nem érdekelnek.Nekem a Far Cry széria az etalon ebben az open a world fps műfajban.Single player részében több játékidő van mint az összes COD részben együtt.Igaz azt a szériát meg inkább a multiplayer része miatt játszák,ami meg a Far Cry játékokban ha van,akkor is felejthető,bár nekem nem is hiányzik belőle.
-
AMD Power
titán
Elég jó ez a Deus Ex: Mankid Divided. Csak egy baj vele. A felét nem értem és nem tudom mit csinálok benne, vagy mit nem!

-
lcdtv
tag
A CDKEYS biztonságos ilyen téren?
-
lcdtv
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi. Marad az akciós!

-
-
lcdtv
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm! Akkor ez is ilyen lehet? Mondjuk itt meg akciós
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
lcdtv
üzenetére
Amik itt fel vannak sorolva, azok közül:
2 lemezes (BOX Edition)
2 fiókkal együtt vásárolandó (Account) - amit hiába, hogy megveszel, a tulaj bármikor visszaszerezheti felette a kontrolt nem mellessleg tiltja az EULA.
1 pedig a hivatalos MS storeA jelenlegi úm. megbízható olcsó forrás ha Gift Card-al veszed [link]
Vagy vársz egy akciót.
-
lcdtv
tag
Szeretnék venni Call of Duty WWII játékot online külföldi oldalról. Kérdés hogy lehet őket használni, mennyire biztonságos. Köszi! vagy itt is jó árban van
-
eL Geri
őstag
válasz
KardosAttila
üzenetére
Nemrég épp írtam már én is ide, hogy a QB-et én is nagyon szerettem.
De ettől a Control-tól kicsit félek: nagyon hasonlít a QB-re, ami még nem baj, sőt. Viszont félek, hogy az egész csak egy (bár nagy) épületben fog játszani, nehogy túl egyhangú legyen. A videók valahogy nem győztek meg.
Egy leértékelés kapcsán tuti ki fogom próbálni, de félek, na. -
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
QB pedig elég jó játék, túlságosan alulértékelték szerintem...
-
Sz7Cs
aktív tag
sziasztok!
spring sale-ről van valami hír? ha jól emlékszem áprilisban szokott lenni ... -
chipesz
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Nekem bejött a Quantum Break. Igaz egyelőre parkolópályán van, de amit eddig láttam belőle (20%-nál járok) az tetszik.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nagyon nincs hype ekörül a játék körül, még a Quantum Break-nél is gyengébb cucc lesz vajon? (A Max Payne-eket meg az Alan Wake-et is imádtam, de a QB szerintem meglehetősen ócska techdemo lett.)
-
smokiii1
aktív tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Nekem is bejön a vietnamos, hidegháborús téma. Kár hogy ebben a generációban nem jelent meg semmi ilyesmi. Egy az első black opshoz hasonló fpsnek tudnék örülni.
-
szimszonos
őstag
Ma végére jutottam a Far Cry 5 vietnami háborús dlc-nek is.Nagyon tetszett.Egyik kedvencem ez a téma,szinte az összes ilyen jatékot kitoltam pc-én anno,de xbox one-ra ez az első ilyen fps amivel találkoztam.Minden percét élveztem,majdnem 7 órát pakoltam bele,mire a végére értem.Far Cry 5 Gold Editiont szereztem be,így minden kiegészítő meg van az alapjátékhoz.Lost on Mars kiegészítő is nagyon jó lett,az is volt kb 10 óra.A zombis dlc is jó szórakozást nyújt.Összességében nekem nagyon bejött,közel 100 órát pakoltam bele az alapjáték meg a 3 dlc-be,most a New Dawn beszerzését fontolgatom.Ha valakinek van eladó jó áron,szóljon.
-
Dreimus
senior tag
-
Bogyi007
veterán
Érdekes ha a főprofilomnál akarok a Game Pass hosszabbításra menni akkor ezt kapom :
Ezzel vettem legutóbb angol régióban 2 fontért 2+1 "hónapos előfizetést ami április 11-én fog lejárni.
A profilhoz van beállítva magyar cím is Mastercarddal társítva, de angol cím is PayPal accounttal.Ha lejár az előfizetés szerintetek megkapom ezt az opciót ami a másodlagos, eredetileg angol régiós profilomhoz most él? Vagy ne várjak és inkább vegyem meg ezt az akciós három hónapos előfizetést?
-
eeXaa
addikt
...most ez csak nállam v másnál sem tölt be a gold-os oldal tegnap óta? ...mindig azt írja hogy próbáljam újra.. code:0x80131500
-
eL Geri
őstag
Gold-osoknak tölthető már a Star Wars Battlefront II?
(Nekem most nincs gold-om, ezért nem látom egyértelműen.) -
l.skywalker
Topikgazda
Az Amazon-ra feltöltött borítókép alapján úgy néz ki, hogy a Control 4K+HDR támogatást kap Xbox One X-en

-
AMD Power
titán
Én megpróbáltam..... kb 4-5 órát toltam is az Alien: Isolation. De elég volt. Sajnos nem azt kaptam mint amit vártam. Ritka ,hogy egy játékot nem fejezek be.
A Deus Ex: Mankid Divided-nél a "Give me a Story" Give me a change" és a Give me Deus Ex mi a különbség? Nem értem...

-
oriic
HÁZIGAZDA
Layers of Fear 2 gameplay - Megjelenési dátum továbbra sincs még.
-
l.skywalker
Topikgazda
Phill menni meghódítani Ázsiát.
Xbox’s Phil Spencer Going in Japan and Korea for a Week to Talk to Publishers About E3 and More
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Telekomos csoda elosztóval volt a gond... az egyik Lan port elszállt...
-
Bogyi007
veterán
Van valami gubanc a Livera való csatlakozással Xbox One konzolról vagy csak a Telekomos netem (sem vezetékesen sem wifin át) nem akar oda felengedni?
Ps4-en a PSN-re és pl Pc-vel simán tudok netre csatlakozni...
-
RudY
addikt
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Fél percig gondolkodtam rajta valamikor, de ahol el tudnám helyezni, ott nagyon rusnány mutatnának a kábelek.

-
Siffredi
senior tag
válasz
nico9519
üzenetére
Szia!
Én játszok mindkét kontrollerrel, és a 360-as kontroller ravaszait sokkal nehezebb lenyomni, illetve nyomva tartani. Az analóg karok kezelése is sokkal durvább.
Sokkal kényelmesebb, könnyebb, illetve precízebb a one kontrollerével játszani.Szerintem érdemes lenne arra váltanod.
-
Beniii06
addikt
válasz
chipesz
üzenetére
Mindenki szerint csalás, csak a használóiknak nem + gyártóknak nagy üzlet. Minden platformnak megvan a saját fenéje: itt ez, PC-n 240/144 vs 60 Hz + okosított perifériák, mobilon pedig octopus.
(#175916) l.skywalker
Az emulálással pont az a baj, hogy az MM kijátszására van és direkt ezért is szerzik be sokan + eléggé aggasztóak a hozzá adott vagy hozzá vásárolható hs-no recoil scriptek szerintem. -
nico9519
tag
Sziasztok!
Kontrollerrel kapcsolatos kérdésem lenne. Jelenleg egy 360-ast használok PC-hez, főleg autós játékokhoz. Leginkább F1-el játszok, aminél elég sok az intenzív irányváltás, illetve a gáz-fék adagolása. A problémám az, hogy kb 1 órányi játék után már a jobb mutató ujjbegyem fáj, illetve a bal kartól a bal ujjam is. Mindkettőnek vízhólyag a vége többnyire. Megérné esetleg beruházni egy ONE kontrollerre?
Használtam már ismerősöknél, de többnyire csak FIFA-ra, így valós összehasonlításom nincs, hogy melyik lehet ergonomikusabb hosszabb távon. -
vicces
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
a ximmel meg az szinte minden játékot játszhatsz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
még mindig erősen gondolkozok rajta hogy rendelek egyet. -
Def26
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
hát, ahgy nézem egy xim 50k ból kijön. Bármilyen fos egér/billel használható.
-
Def26
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
jah, de az nincs korlátozva. bármilyen zenével használhatod.

-
Def26
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
jó drágán mérik...
-
l.skywalker
Topikgazda
-
törölt tag
-
echterion
nagyúr
válasz
persil
üzenetére
Örülök, hogy jó helyre került. Én is ma használtam fel az enyémet, és mivel nem kapcsoltam egyből ki az automatikus meghosszabbítást, ezért most május 30-ig le vagyunk a lányommal fedve.
Mondjuk ezt a 300-as témát nem értem, mert év végén az én, majd egy hónapja a lányom account-ján tudtam megvenni 300-ért, de a hétvégén néztem többször is és egyiken sem ajánlotta fel ismét a kedvezményt. De így most nem is kell akkor egy darabig, igaz, csinálnom kellett egy új account-to, de hát mikróéknál elfér ugye.

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Marad a használt itt 5eHUF-ért.

IntelKiller7