Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
senior tag
válasz taylorp #173076 üzenetére
Nekem eddig kétszer feldobta böngészőben, most járt le a legutolsó előfizetésem 3 napja és már csak a 3e forintos variációt adja, de korábban is volt, hogy több nap után adta be csak. Próbálgatni kell.
A CDkeys-en van 3 havi kb 5e pénzért. Szerintem behúzom onnan, ha nem ajánlja fel a 300 forintos megoldást. Elkezdtem a Shadow of Tomb Ridert, csak az a program egymaga többe kerülne.
Nekem amúgy egy gondom van csak a GP-al, hogy a dlc-ket még külön meg kéne venni. Eddig általában a megjelenés után 1-1,5 évvel szoktam megvenni a játékot nyomott áron, olyan kiadásban általában, hogy a megjelent dlc-ekkel együtt vagy legalább a többségükkel. A GP-hez meg meg kéne venni a dlc-ket, ami meg drága. Ráadásul csak a dlc-re ritkán van akció. Pl a Rise of Tomb Rider 3,6e pénz volt tavaly akcióban az összes dlc-vel együtt. Most berakták a Shadow of Tomb Ridert, aminek örülök persze, de jönnek majd a dlc-k hozzá és nem csak olyan, ami plusz ruhát ad neki (mert azokat lesz.rom) de ami játékmenet vagy új küldetést. Na most a teljes játék élményért a dlc-k miatt meg kell majd vegyem a játékot jövőre akcióban, akkor csak annyit nyertem a GP-al, hogy az alapjátékot kijátszottam korábban. Jó, hogy ez se rossz, de alapvetően spórolni akartam vele.
Na mindegy is, használom a GP-t természetesen, de lehet, hogy hosszú távon nekem nem éri majd meg a dlc-k miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest