- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
A mono-Fusion csapatban Changli-val már nem feltétlenül érdemes quick swap játékstílust nyomni, nem éri meg.
De mivel abban a csapatban Brant kb. muszáj, így akkor nem is mondom tovább.Ja és mikor egy streamer egy számomra már atom jó echo-ra mondja azt, hogy ez átlagos vacak, akkor csak nézek.
-
-
PrometheusX
aktív tag
Nagyon ilyen érzésem van nekem is, hogy prémium karakterekre és csapatokra épül a játék. Például, hogyha megnézzük a 4* felhozatalt, amiben természetesen van 1-2 top tier karakter (például Mortefi és Sanhua), a legtöbb sajnos a lista aljára kerültek. Ezen kívül pedig csak 5* karakterek vannak, amelyeket ki kell venned hogy eredményeket érhess el a játékban. Sajnos nekem az az érzésem, hogy ez nem fog változni, de meglátjuk, sosincs veszve a remény.
-
jonnyjoker01
veterán
-
Na örülök, hogy legalább a 2. pullra viszonylag hamar meglett és a fegyver még hamarabb!
A kis nyomoronc hány pull után esett ki? Borzalmas ez az 50/50 rendszer amúgy, gyerekeim ezért hagyták abba a játékot, ők mindig bukták.
Nekem Augusta szerencsére 30 pullból esett ki (megnyerve az 50/50-et) és a fegyver 20-ból lett meg.
Amúgy alig várom már a Duet Night Abyss játékot, az egész tetves gacha business-t nagyon remélem, hogy fel fogja forgatni: minden karakter és fegyver ingyen lesz benne, nem lesz benne napi energia limit, idő limit, limitált banner időtartam, stb.
A karaktereket ugyan farmolni kell (nem tudni még, hogy ez mennyire pesz poén), de akár meg is lehet venni őket, ha vki türelmetlen. Amúgy elsősorban skin-ekből akarják eltartani a játékot (kettőből, amit mutattak az egyik elég ütős).
-
Sajnálom!
Én is buktam az 50/50-et, viszont azon 10-es pullon belül olyan történt velem, ami még soha (beleértve a többi gatcha játékot, amikkel valaha is játszottam).
Csillan az arany, beugrál ez a hülyegyerek a képbe, kiakadtam mint az állat, aztán jött a 2 lila, már ez fura volt és utána megint 5 csillagos.Nem akartam elhinni!
-
Shiro
senior tag
Cartethyia talent leírás:
https://ww.hakush.in/character/1409
(Úgy néz ki elég erősen a supportja lesz, illetve ugyan ez működik valamennyire visszafelé is.)Nekem kiesett a Dalos Driád és Ciaccona Cartethyia nélkül kb egy szép és túlárazott négycsillagos karakter. (igaz a fegyverét kihagytam).
Felmerült bennem az is, hogy miért nem healer? A karakter jellege teljesen adná.
A koncepcióhoz az ihletet meg merem fogadni, hogy innen vették:
-
Daelion
őstag
Hát jah nah Zani nem gyenge de Phoebe nagyon kell hozzá vagy ha ő nincs akkor esetleg Spectro Rover még használható vele mert Zaninak kellenek a Spectro Frazzle stackek amik nélkül jelentősen gyengébb.
Maga a gameplay viszont durva vele, nem szarozik az biztos.'Meg aztán nekem mint Dragon Ball fan az a kb super saiyan formja nagyon bejön
'
-
jonnyjoker01
veterán
Én is befejeztem, hát ez baromira álleejtõs volt sok szempontból is. Az új terület egyrészt gyönyörü, másrészt a mechanikák egyediek és rohadt jól meg vannak csinálva. Nagyon eltalálták ezt a gravitáció forgatást.
A sztori pacing is rendben volt szerintem, folyamatosan adják az újabb és újabb információ morzsákat ahelyett hogy a végén lenne egy nagy lore dömping (bár kicsit fajsúlyosabb volt a vége az tény), és a cutscene-k a végén, az Aero Rover aktiválás és egyszerre 3 elementet használó gameplay szekció iszonyatosan jó lezárást adnak a sztori ezen részére. Az animációk mellett a zenék is fenomenálisak voltak.Kövi sztori szerintem a Sentinel hiányának következménye lesz, konfliktusokra hegyezve - Order, Montelli vs Fisalia család, aztán lehet a Fractsidus is bejön a képbe. Alig várom.
-
-
-
jonnyjoker01
veterán
Nálam ez a telefonos sztori Genshinnel kezdődött, mert virtuális Cloud PC-m volt havidíjjal, Genshin pedig blokkolta a VM-eket az anti cheat miatt. "Muszáj" voltam mobilon játszani, de Androidra a mai napig nem vezették be a kontroller támogatást, úgyhogy "muszáj" voltam ujjal játszani
Wuwa irányítása hasonló és megszoktam, a Cloud PC-t meg lemondtam időközben mert mostanában régebbi/kisebb játékokkal játszok amik korábban kimaradtak. Van néhány játék amit tapizva játszok (Genshin, Wuwa), ezen kívül kontrollerrel játszok PC játékokkal emulátorral monitorra kötve (most épp Fallout New Vegas végigjátszásban vagyok
).
-
-
Shiro
senior tag
A nachosok kapcsán hasonló helyzetben vagyok én is, bár hozzá teszem nem ártana azokat meg is csinálni, mert előző patchben elég sokat kihagytam.
---------
Csak én érzem, hogy ez így faszság?
Healer
Úgy vettem észre, hogy Shorekeeper burst introja viszonylag szép aoe sebzéssel rendelkezik, amit Camellya szépen el is vesz tőle.
Persze lehet, hogy az kis krit bónusz miatt így is megéri valamelyest, de nem healel annyit amennyit Camellya igényel. Főleg szado mazo pózban.(Szokásom, hogy a játékokat nem zárom be csak lerakom tálcára. Egyszer csak tizennyolcpusszos hangokat hallok kiszűődni a hangszóróból. Naívan elkezdtem gondolkodni, hogy "Ez vajon mi lehet?"
Hát kiderült Camellya idle animációja.
)
Verina még annyira sem jó healer, mer ő kvázi csak a következő karaktert gyógyítja.
Szóval marad Baizhi aki tényleg az egész csapatot tudja gyógyítani.Középső karakter;
Papíron szépen hangzik, hogy Sanhua buffolja a normál támadásait, de mire eljutsz a saját buffjáig, szinte lejár az outro buff.
Szóval ilyen téren szerintem jobb a szuicid lánykát vinni, mert akkor legalább a skill, az ökó és a liberó buffolva vannak.
De talán a legjobb ha be tudunk rakni mellé még egy healert, és lehet enyhébb a buff, de tovább tart, ami kifejezetten jó lehet Camellya hosszú screen time-ja miatt. -
Shiro
senior tag
Igen, jó volt újra játszani vele.
Az egész egy full nosztalgia, mely a kellemes emlék töredékből építkezik.
Csak kár, hogy többnyire nem tudom mik voltak azok.Amikor Shorekeeper és Rover először találkoztak a mélyebb/titkos parton arról ez a jelenet jutott eszembe a Log Horizonból
-
-
Dewri
aktív tag
Én már nem is merem beírni akkor, hogy nekem szinte csak a bannereseket adja...
Mivel teljesen f2p vagyok, így csak minden második-harmadik bannerre jön össze a szükséges mennyiségű pull, de olyankor érdekes módon beadja... Most 2 accon is így jártam, a vöröske Yinlin volt legutóbb, most beadta mellé ezt a festő csajt. Másikon meg Jinshi után kaptam meg a festőt... A fegyverekről ne is beszéljünk, egyik accon 2x is beadta Jinshi fegyverét, Yinlinnek is megvan a sajátja, Changlinak szintén. Genshinben esélyem nem volt erre, ott mondjuk nem is húztam a fegyverre, mert 90-nél jött egy sima és aztán újabb 90 a banner, semmi értelme nem volt... Most sajnos nem lesz meg a festő csaj fegyvere, mert szerintem nem lesz 3 nap alatt elég húzás rá, de még így is nagyon tetszetős, amit leművel a harcban. -
Dewri
aktív tag
Fene tudja, állítólag ő is leginkább a saját fegyverével működik jól. Emiatt én a fegyvert húzom, ha az megvan, akkor megyek a karakterre majd. Mert ha a fegyó nélkül a karakter gyenge is, a karakter nélkül a fegyvert mások is tudják használni.
Egyébként 3 f2p accon tolom, ebből kettőn megvan a karakter (pedig mindkettőn alap karakter jött volna papírforma szerint...) és a fegyver is mellé, az egyiken 2x... A harmadikon meg az előző elektromos csaj lett meg, szintén a fegyverével együtt, így oda most úgy néz ki nem esik ebből a bannerből semmi, de ez érthető...
Szerintem nagyságrendekkel jobb itt a bannerezés, mint a Genshinben volt!! Ott több év alatt csak 1x jött össze több accon ugyanaz a banneres karakter és persze pont akkor, amikor nem volt túl acélos. Pedig ott időnként toltam rá havi befizetést, meg pár battle pass-t is... -
Dewri
aktív tag
Ha ennyire nem megy és nagyon kell a mostani karakter, akkor szerintem érdemes lehet kezdeni gyorsan egy újat. Ott ugye az elején adnak ingyen egy választható 5*-ost, meg mellé egy garantált másik 5*-ost. És mivel hozzádvágják a korábbi jutalmakat, így biztos hogy ki tudod szedni az aktuális bannerest melléjük, de még talán a következőre is futja a sok questből.
-
Még új a játék, de ha az lesz a rendszer, mint a Genshin-ben, akkor ezek a limited banner karik nem fognak átmenni a standard-re, hanem lesz majd rerun-juk.
Genshin-ben kb. félévente 1x (vagy még később) bukkanak fel limited banner karik újra (ez a rerun).
Persze ha nagyon sok új kari jelenik meg, akkor a kevésbé népszerűek/erősek lehet idővel (pár év?) talán bekerülnek a standard bannere, de ez már csak tipp a részemről.
-
Szívesen.
A felfedezés viszi az időt tényleg. Most jobban belegondolva vasárnap sztem beleszaladt 6+ óra is a játékba, de addigra már 1 db questem sem volt, csak próbáltam a felfedezést maxolgatni pár területen. De ezt meg pont mindenki úgy tolja, ahogy akarja.
Meg az echo farmolásba lehet elég sok időt belerakni, de ezt is lehet sztem lassan tolni.
Viszont ha nincs időd, a napi Waveplate elköltése és a daily activity-k letolása, hogy meglegyen a max reward, plusz ha van event akkor annak a kövi "állomása" nekem max. 15-20 perc alatt mindig megvan.
Tudom, mert ezeket reggel még meló előtt szoktam lenyomni. -
Nekem 2 hét alatt elfogyott minden quest, de az accom alapján nem vagyok a totál end game szintjén (39-es lettem ma, 40től lesz maxos pl. a Data Bank is meg erősebbek a karakterek lvl 70-en), de így is lehet csomó mindent csinálni.
Hétköznap napi 2-3 órát játszottam max, hétvégén 4-5-öt talán.A felfedezés sok idő, de a side questek, mivel lehet skip-elni a dumát teljesen, pikk-pakk megvannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest