Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Daelion

őstag

válasz Renok #270 üzenetére

Én tegnap csináltam meg a dream patrollokat maxra meg pár ilyen gyorsabban megcsinálható dolgot.
    Nem vagyok completionist meg az achik sem érdekelnek semmilyen játékban de ezt most lehet én is jobban be fogom fejezni mert én sem érzem grind-nak. :) 'az a fly with Lorelei echo challenge tök szép volt pl meg belefutottam valami Excalibur questbe is :DDD '

Zhezhit már 90-re húztam meg skilljeit is kiraktam amennyire volt alapom 'kb 8 a középső 3 fontos meg összes node aktív' és hát ja nem kicsit dobta meg Carlottát aki már eddig sem volt gyenge. :D
    Új Empyrean echo szet van rajta bár most marad olyan amilyenre sikerült mert konkrétan lenulláztam az echo upgrade matit de szerencsére működik amennyire kell.

Ja igen azok az új Nightmare Echok is elég jók bizonyos kariknak jobb is mint a régiek.
    Camellyan le is cseréltem a Dreamlesst az új Nightmare Crownless-re mert hát nem volt elég OP így is az a kari. :D 'szerencsére elég hamar beadott egy Crit alapút amin rollot crit/crit dmg meg base attack %-is ami ugye kell neki"

Új hozzászólás Aktív témák