Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Köszi a topikot.
Én már 11 karakternél járok, nagyon élvezem a játékot és telitalálat számomra a legtöbb karakter mind design, mind játékélmény tekintetében.Remélem Kuro Games nyitottabban áll majd a változtatásokhoz, mint a makacs mihoyo, de majd idővel kiderül.
Én ID-m: 600365196
Cassi, küldtem friend request-et.
Eddig kedvenc képem:
-
senior tag
válasz jonnyjoker01 #6 üzenetére
Az szép!
Én még lvl 34-es vagyok, bár a level 20-as databank már nekem is megvan, csak nem aktív.Én nem állok ennyire jól amúgy, viszont questből már csak egy darab van. Lehet akad még pár, amiket nem vettem fel, de már elég sokat letoltam.
5 csillagos karikból nálam is ez a szitu, csak nekem Encore helyett Jianxin esett, de őt is szerettem volna pusztán kari design miatt.
Fő csapatom Havoc Rover+Yangyang+Verina. Többi csapatom még sehogy sem áll.
Yinlin-re rámegyek majd én is, remélem összejön.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz jonnyjoker01 #8 üzenetére
Hányas szintű a kettes csapatod hogy már így le tudtad tolni a tornyot?
Nekem a fő csapatban 60as szintű mindenki, de a másik csapatban csak 20-asaim vannak, és nem is nagyon tudom őket feljebb húzni. -
senior tag
válasz jonnyjoker01 #10 üzenetére
Na a standard 2 torony lement, de Jianxint fel kellett húznom lvl 60ra meg a fegyverét is, mert a majmokkal nem boldogultam amúgy.
Viszont a 2 ideiglenes torony lvl 70-nél kezdődik, az úgy elég keménynek tűnik. Megnézem mindjárt, de sok jót nem remélek.
-
senior tag
Yinlin 1 héttel előbb jön.
Várom szeretettel.
-
senior tag
válasz jonnyjoker01 #13 üzenetére
Köszi, és Neked is gratula!
A lvl70-es torony egy csillagra lett meg, és az is szenvedősen.Igen, vágom ezeket a híreket is, örülök nekik, egy jó részét már ma reggel kipostázták ezeknek.
Remélem a waveplate storage rendszer tényleg ilyen lesz.Vicces, hogy a mostani ugrálós event ugyanolyan nyomorult rewardokat ad, mint a Genshin adna és nem tetszik az embereknek (nekem sem)!
Remélem tanulnak belőle és nem fogják ennyire a Genshint másolni, főleg azokban a pontokban, amik pont gyengék benne, mint a jutalmazási rendszer (fukar banda).Amiről semmi hír, viszont elég nagy gond jelenleg, hogy a lila tunerekkel nem lehet mit kezdeni, nem lehet őket arany tunerré alakítani pl.
-
senior tag
válasz jonnyjoker01 #15 üzenetére
Igen, teljesen egyetértek az echo xp és tuner témával. Van még ezen meló.
A tacet field téma szívás, remélem átgondolják ezt még.
Kb. egy echo fullos felhúzása mindennel együtt majdnem 2 napi waveplate-be kerül, ez így elég húzós.
-
senior tag
50 pullból meglett Yinlin és 30 pullból a fegyvere is, mázli.
(Honkaiban persze soha nincs ilyen mázlim, ott minden is csak 80 pullnál esik ki nekem 2-3 hónapja.. Tuti rosszul műxik ott valami..)Viszont belefutottam egy érdekes dologba: az utolsó 10-es pullból, amiből hazajött Yinlin, nem esett 1 lila sem, csak 3 csillagos fegyók.
Hoyonál mindig esett eddig 4 csillagos, akkor is, ha abban a 10-esben volt benne az 5 csillagos unit is. Elég fura, hogy itt nem így van.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Yinlin trailer, ezt mindenképpen nézzétek meg, nekem nagyon tetszett és teljesen meglepett!
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Nekem 2 hét alatt elfogyott minden quest, de az accom alapján nem vagyok a totál end game szintjén (39-es lettem ma, 40től lesz maxos pl. a Data Bank is meg erősebbek a karakterek lvl 70-en), de így is lehet csomó mindent csinálni.
Hétköznap napi 2-3 órát játszottam max, hétvégén 4-5-öt talán.A felfedezés sok idő, de a side questek, mivel lehet skip-elni a dumát teljesen, pikk-pakk megvannak.
-
senior tag
Szívesen.
A felfedezés viszi az időt tényleg. Most jobban belegondolva vasárnap sztem beleszaladt 6+ óra is a játékba, de addigra már 1 db questem sem volt, csak próbáltam a felfedezést maxolgatni pár területen. De ezt meg pont mindenki úgy tolja, ahogy akarja.
Meg az echo farmolásba lehet elég sok időt belerakni, de ezt is lehet sztem lassan tolni.
Viszont ha nincs időd, a napi Waveplate elköltése és a daily activity-k letolása, hogy meglegyen a max reward, plusz ha van event akkor annak a kövi "állomása" nekem max. 15-20 perc alatt mindig megvan.
Tudom, mert ezeket reggel még meló előtt szoktam lenyomni.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz jonnyjoker01 #30 üzenetére
Gratu Neked is Yinlin-hez!
Kár, hogy az a röhejes 50/50-es rendszert pont átvették mihoyo-éktól, de legalább a fegyó banner királyság.Az open world-del én is így vagyok: mikor azt hiszem, hogy egy adott területen már mindent láttam, mindig belebotlok valami újba. Meg imádom, hogy az állatok, TD-k és az emberek harcolnak egymás ellen, néha mire odaérek már csak pár felvehető echo marad a harc után. Imádom!
Ma reggel 5 db waveplate kocka költése után nekem is meglett az UL40 végre, 3 karit és a fegyóikat tudtam felhúzni 70re: Havoc Rover, Yinlin és Verina.
Azóta meg Yinlin-nek megy az echo farm, rohadt nehéz értelmes 3 costos echo szerezni ebbe a lightning szettbe. Ma lehet nem is lesz meg, mert kevés a 3 costos "madár".
Jó ez a dupla XP event, de még dupla jutalmakkal is röhejesen kevés, amit adnak, remélem idővel azért hozzányúlnak ezekhez, mert nagyon keveslem.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz jonnyjoker01 #32 üzenetére
Hehe, dettó.
El is fogytak nálam a madarak, nyilván nem esett Electro DMG a Void Thunder szettből..
Viszont ám egy valamire még nem jöttem rá. Tele vagyok ilyen (és hasonló) f*s echokkal: Void Thunder szett, de más elemental DMG-et adnak. Tehát ezek olyan echo-k, amik senkinek sem jók. Mégis mit lehet ezekkel kezdeni? Arany echo mind.
-
senior tag
válasz jonnyjoker01 #34 üzenetére
Igen, ezt a kombinálást már sokszor használtam, de még nem arany echo-kra, de akkor ezekkel is ez lesz.
Ez a takarítási metódus jónak tűnik, elkezdem majd használni, köszi.
-
senior tag
válasz jonnyjoker01 #36 üzenetére
Az szép!
Egy arany madár nekem is lett végül nagy nehezen: Electro DMG Bonus/ATK, substatok: Crit.R. 6,9%, Crit.DMG 16,2%, HP 7,9%, Skil DMG 7,9%, Energy Regen 9,2%
Nem rossz ez sem.Holnap folyt. köv. a farmolást.
-
senior tag
Echokkal ma rohadtul nincs szerencsém, viszont a lvl 120-as piros mackót sikerült úgy bedarálnom Havoc Rover, Jinlin és Verina csapattal, hogy hozzám sem tudott érni, és különösebben sokáig sem tartott. \o/
Ja, és exploit nélkül, azaz nem álltam fel semmilyen magaslatra, hogy ne tudjon elérni, végig talajszinten voltam vele.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Jut eszembe: a játék beállításokon belül a Brightness-t húzzátok le közel nullára (50 a default!!!), és hirtelen visszatérnek a színek, az egyetlen dolog, ami nekem speciel hiányzott a Genshin-ből.
-
senior tag
Nah, most lettem meg minden terület 100%-os felfedezésével, és az alkategóriákon belül is minden megvan 100%-ra.
Plusz minden piros dögöt is levadásztam a 70-es partimmal, Yinlin hatalmas segítség volt ranged DPS-ként ezek ellen.
-
senior tag
Én még tolom a HST-t, de mindennel egyetértek, amit leírtál.
Amúgy abban a játékban el vagyok átkozva, minden 50/50-et bukok, ma a 75/25-ös fegyó bannert is elbuktam, és minden csakis hard pityn hajlandó kiesni az utolsó 2-3 hónapban, ami iszonyat nevetséges már.
Közel állok én is az uninstallhoz, még a harcrendszer meg a karakterek design-ja tart bent egyelőre, plusz a tény, hogy amikor nincs új tartalom a játékban, akkor elég rá napi 5 perc is, hogy minden meglegyen az adott napra.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz ChPessimist #57 üzenetére
Nem tudom, én a játékot a saját kliensével használom, fölösleges az epic hozzá pluszban.
Esetleg próbáld meg a saját kliensével újratelepíteni és akkor epicet el sem kell indítanod hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz ChPessimist #67 üzenetére
Nem nyerted meg az 50/50-et.
Event banner-en 50% esélyed van arra, hogy az event banner karit kapod, ha ezt bukod, akkor egy standard karit kapsz.
Viszont a kövi 5* karid garantáltan a banner kari lesz.Szvsz ez egy gusztustalan rendszer, sajnos ezt egy az egyben kapzsi mihoyo-éktól nyúlták.
Cserébe viszont az event weapon banner-en 100%, hogy az event fegyót kapod, amikor 5* esik! \o/
-
senior tag
válasz ChPessimist #69 üzenetére
Igen, amint kiesett egy 5* kari, a pity resetelődött, tehát nulla lett.
80-nál most már garantáltan Yinlin-nek kell esnie, persze kieshet előbb is, mint 80, ha mázlid van. Nekem pl. 44 pull-ból esett ki. -
senior tag
válasz ChPessimist #71 üzenetére
A rendszer szerintem is fos, nagy kár, hogy nem olyan, mint a fegyver banner.
mihoyo játékokban a fegyver banner is ilyen gáz.Amúgy Jianxin nekem a 2. main DPS karim (de supportnak még jobb talán), én nagyon szeretem (meg tetszik is a karakter).
Sebzése kicsit kevés szerintem, de tudja gyógyítani magát és pajzsot is pakol a partira, szóval igazi 1 személyes hadsereg. Vannak nagyon jó guide videók róla, én a helyedben adnék neki egy esélyt, ha már túl vagy a kezdeti csalódottságon.És sokkal rosszabbul is járhattál volna: kaphattad volna Lingyang-ot is.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
A fő quest kivételével úgy láttam, hogy itt minden skippelhető szerencsére.
Én már Genshin-t otthagytam teljesen, Honkai Star Railben az új patch által hozott tartalomban annyira sok volt a szöveg, hogy már kegyetlenül untam, side questeket is beleértve. 2x is feltettem a kérdést magamnak, hogy kell ez nekem? Szerencsére alt+tab-olva is pörög a duma, és addig csinálok mást a gépen.
Több accal tuti nem bírnám ezt, így nekem mindenhol csak 1 accom van.
Egyetértek, amit az echo-król írtál.
Mire végre esik egy Aero settes 3 costos echo, ami Aero dmg-et is ad, már ez nagyon ritka, de utána jön az igazi cumi: hogyha az első 2 Tune-ra sem ad crit rate-et, akkor nálam kuka az az echo.
És hát nem adja a crit rate-et, hogy a fene vinné el. Pedig már több mint 1 hete farmolok csak ilyen echokat, és mióta Tacet Field event van, azóta is csak erre a setre megyek, de mindig ugyanúgy járok.De legalább végtelenül lehet farmolni, legalábbis a 4 costos echokat, mert az egy 1 és 3 costosak előbb utóbb elfogynak a térképről az adott napra.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz jonnyjoker01 #91 üzenetére
Jó hogy írod, az új kaját még ki sem próbáltam.
Echo-k: a 21-es szintű databank a 100% gold echo drop rate-tel hatalmas áldás!Nekem már 100%-ra megvan minden az új területen, piros dögöket is beleértve, és 50-es lett az accom, így már van 3db 80-as karim is. Hát így elég kemények a sima mobok is, főleg az új területen.
A sztori nekem is bejött, semmit sem tekertem át benne, ami nálam hatalmas dícséret.
Pár barlangos terület felfedezése előhozott bennem bizonyos Genshin PTSD-t, de közel sem olyan rossz, mint ahogy a Genshin-ben megéltem elsőre annó. És itt az új területen még a feladványok is bejönnek, pedig a rivális játékban aztán rüheltem őket nagyon, de a Wuwa féle feladványok eddig nagyon bejönnek.
-
senior tag
válasz jonnyjoker01 #93 üzenetére
Na király, majd én is kipróbálom.
Amúgy csak én érzem rohadt drágának, hogy a Grocery Store-ban 1000 pénzbe kerül minden alap hozzávaló?
-
senior tag
Még új a játék, de ha az lesz a rendszer, mint a Genshin-ben, akkor ezek a limited banner karik nem fognak átmenni a standard-re, hanem lesz majd rerun-juk.
Genshin-ben kb. félévente 1x (vagy még később) bukkanak fel limited banner karik újra (ez a rerun).
Persze ha nagyon sok új kari jelenik meg, akkor a kevésbé népszerűek/erősek lehet idővel (pár év?) talán bekerülnek a standard bannere, de ez már csak tipp a részemről.
[ Szerkesztve ]
-
-
senior tag
0 pityről 10 pullból kiesett Changli, így rámentem a fegyverére is, az 65 pullból lett meg, nem panaszkodhatom.
Remélem Mindenki más is szerencsével járt. -
senior tag
Ez az új torony nagyon mocsok. 10/12 lett mindkét oldal, és még ennek is örülök, ennél jobb egyszerűen nem megy lvl 80as karikkal, és Changlim még nagyon karcsú, jelenleg már pénzből is kifogytam, nem tudom fejleszteni, fegyója csak 70-es, stb.
#134 Dewri Pedig pont most mondtam fiamnak, hogy ez a tornyos Scar boss intro skill közben sebez le a francba, amikor még kb. semmit sem tudok tenni ellene, ez így rohadtul nem poén ám.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
27/30 a torony végre.
Már csak több csapat kéne, hogy tudjak tovább menni, elfogyott a 10-10 stamina v. mi a neve ennek itt. Nem tetszik ez a rendszer, de ez van, legalább végre van sikerélményem ebben a játékmódban is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest