- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Én azon lepődök meg hogy mennyi minden van az open worldben. Mindig belebotlok valami új dologba. Legutóbbi meglepetés számomra mapon jelöletlen mini questek voltak. Bajbaesett tudós, vagy túrázó NPC-k ilyesmik, kis XP-t meg asteriteot adnak.
Grat egyébként mindenkinek a húzásokhoz. Én félszerencsés voltam, elvesztettem a pity-t ugyan, de hamar esett utána Yinlin, fegyverére is rámentem mert Encore is tudja használni, az is előbb esett ki. Pont lenulláztam magam asteriteokban, a coral-okhoz nem kellett hozzányúlnom viszont.
Meglett közben az UL 40 is, elnyomtam az összes waveplate kockát és felhúztam 70-esre calcharo-t, yinlint és encore-t skillekkel, fegyverekkel együtt. Akartam még echo-t farmolni belőle, de hamar megették a karakterek az összes waveplatet és nem maradt rá semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Netfone
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Dying Light: The Beast - Íme a hivatalos gépigény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lexus, Toyota topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest