- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Én is őt próbálom most pedig eredetileg skip-re akartam rakni de miután megcsináltam a karakter sztorit hozzá nem tudom hátra hagyni meg eleve bejön a karakter dizájn.
'kék a kedvenc színem szal ja..'
Illetve amúgy is jelenleg ő a legjobb sub dps Augusta mellé és jelenleg szinte csak azt a csapatot játszom ahol csak lehet mert annyira tetszik az egész.
Iuno-ra van garantált pullom de a fegyvere az nem tudom, hogy sikerülni fog de ha nem akkor majd megyek az ingyenes opcióval mert sub DPS-re az is megfelel. -
Daelion
őstag
Én amúgy nagyon nem támogatom ezt a rendszert se itt és sehol máshol.
Mármint, hogy olyan karikat raknak a játékba amiket szinte muszáj kiszedni és összerakni ha jót akarsz magadnak.
Nekem nem jön be Phrolova játékstílusa szal nem is mentem rá és valszeg a jövőben sem fogok. 'Nem az első kari amit ez miatt skipeltem vagy esetleg a dizájn miatt'Így is elég nehéz kiszedni a karikat+fegyvert és akkor már inkább arra megyek rá ami tetszik és akarok is vele játszani. 'Ha meg ez miatt nem tudok valamit maxolni na bumm, nem nagy veszteség/prioritás nekem'
-
jonnyjoker01
veterán
Én is végigjátszottam, a vége felé kicsit jobban megszerettem
Húzni nem fogok ettől függetlenül, tartogatom más karikra.
Jó volt ez a quest is, az idő ugrós mechanika nagyon menő volt, zenék kiemelkedőek, finálé szokásos módon epikus. Az eleje picit lassan indult be, talán ennyit tudok negatívumnak felhozni.
-
jonnyjoker01
veterán
Hát igen, sírni fogok asszemÉn még azt is gyakoroltam ehhez az SSS-hez, hogy mobilon Changlival hogy kell egy True Sight-ot megmenteni ulti / heavy utánra (PC-n egyszerüen left click hold ulti animáció közben, mobilon pingtõl függ hogy mennyi idõ van ulti animáció után amíg a UI megváltozik - pár képkocka).
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest