Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
PrometheusX #446 üzenetére
Van elég csapatom meg karakterem szó se róla de azokkal van is kedvem játszani így vegyesen tartalomtól meg kedvtől függően.
Viszont csak azért nem fogom egy karira elcseszni a pulljaimat meg az alapanyagaim mert, hogy annyira jó jelenleg a játékban hogy szinte kötelező end game szinten..Én most elkezdtem próbálgatni kiszedni +1 darabot Shorekeeper-ből inkább mert Iuno ugyan tetszik mint karakter de a jelenlegi Aero csapatom is bőven elég nekem egyenlőre azt majd inkább megpróbálom talán amikor rerun lesz.
S1 es Shorekeeper viszont elég nagy kényelmi fejlesztés lenne nekem mert én nem vagyok az a fullos tryhard Wuwa játékos aki tökéletes rotációkat csinál és sokszor mire oda jutok, hogy robbantani tudnám a stellar realmet már lejárt.'s1 meg adna +10 secet vagy mennyit'
Ha meg bukom és nem lesz meg legalább építem a pityt a következő karira ami kelleni fog.
Augustat én amúgy nem akarom Mortefivel használni mert egyszerűen nem tetszik és így inkább leporolom Yinlint mert őt viszont akarom használni még ha nem is olyan erős opció de mint mondtam nem az miatt játszom a játékot, hogy minden fullos meg tökéletes legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Billentyűzet gondom van
- Melyik tápegységet vegyem?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Gran Turismo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest