Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daelion

őstag

válasz PrometheusX #446 üzenetére

Van elég csapatom meg karakterem szó se róla de azokkal van is kedvem játszani így vegyesen tartalomtól meg kedvtől függően.
    Viszont csak azért nem fogom egy karira elcseszni a pulljaimat meg az alapanyagaim mert, hogy annyira jó jelenleg a játékban hogy szinte kötelező end game szinten..

Én most elkezdtem próbálgatni kiszedni +1 darabot Shorekeeper-ből inkább mert Iuno ugyan tetszik mint karakter de a jelenlegi Aero csapatom is bőven elég nekem egyenlőre azt majd inkább megpróbálom talán amikor rerun lesz.
    S1 es Shorekeeper viszont elég nagy kényelmi fejlesztés lenne nekem mert én nem vagyok az a fullos tryhard Wuwa játékos aki tökéletes rotációkat csinál és sokszor mire oda jutok, hogy robbantani tudnám a stellar realmet már lejárt. :DDD 's1 meg adna +10 secet vagy mennyit'

Ha meg bukom és nem lesz meg legalább építem a pityt a következő karira ami kelleni fog. :)

Augustat én amúgy nem akarom Mortefivel használni mert egyszerűen nem tetszik és így inkább leporolom Yinlint mert őt viszont akarom használni még ha nem is olyan erős opció de mint mondtam nem az miatt játszom a játékot, hogy minden fullos meg tökéletes legyen. :N

Új hozzászólás Aktív témák