- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
nonsen5e #423 üzenetére
Phrolova-t én skipeltem, elégedett vagyok a havoc karaktereimmel meg annyira nem is tetszett Phrolova játékmenete. 'Van összerakott Havoc Rover/Camellya meg Cantarella is a fegyverével és ez most nekem bőven elég'
De ja kezd tényleg kicsit durva lenni, hogy mennyire nagy különbségek vannak a signature fegyver vagy akár csak a második legjobb között.
Cartethyia fegyvere nem lett meg és hiába rakom rá az elvileg második legjobbat ami Camellya fegyvere még így is valami 30%-ot bukok rajta ami azért nem kevés..Én most Augusta-ra mentek mindent mert fel akarom éleszteni az Electro csapatom meg tetszik is amit eddig láttam róla.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
nonsen5e #337 üzenetére
A pity megosztott lesz a featured bannerrel, nem külön lesz elvileg. Igazából csak annyi hogy kb az összes karatker kap rerunt 2.3 alatt a 2.2 karakterek kivételével.
Nem terveztem Zani-t kihúzni, de basszus annyira menõ karakter lett hogy az hihetetlen.Eredeti tervem az volt hogy tartogatok mindent Carthetiya-ra és egy olyan supportra aki jó neki (úgy néz ki Ciaccona), de ez most megváltozott. Most az lett az új terv, hogy Zani + Phoebe + Ciaccona + Carthetiya
19k astrite és 17 pullal fogok nekivágni 2.3-nak, remélem ad annyit majd a 2.3 + 2.4 elsõ fele, hogy Ciaccona és Carthetiya is ki tudjon esni. Konzervatív becslésem alapján meglehet, ha a 4 karakterbõl 2db 50/50 win lesz
A coral-okból is lesz majd sok a húzások miatt, most csak 80 van mert elvertem S2 Camellyára, de ha kell abból is költök majd
A QoL újdonságoknak örülök, az azonnali boss respawn + echo main stat választás szuper. A glossary funkció is faszán néz ki, könnyebb lesz megérteni a sztori zsargont.
-
válasz
nonsen5e #319 üzenetére
A Tactical Hologram-okból az utolsó 2 szint tényleg nehéz, de cserébe alig ad vmi jutalmat, így nem "muszáj" letolni. Én ezekben kifejezetten béna vagyok (nagyon nehezen megy a dodge nekem, öregszem már), de Carlotta(E0S1) + Zhezhi(E0S1) + Shorekeeper(E1S1) csapattal minden TH minden nehézségen lement pár próba után, még nekem is!
A másik 2 endgame játékmód, amikre most 1-1 hónap van megcsinálni, egyáltalán nem nehezek szerintem ebben a resetben, főleg most hogy a 2.2-es patchben a Whimpering Wastes kapott javítást, mert múlt héten még nagyon nehéz volt az utolsó szintet SS-re kihozni.
ToA-ban a buffoknak megfelelően rakd össze a csapatokat és használd ki ezeket. Ebben a resetben a ToA buffok már nem csak 1-1 karakteren érnek valamit szerencsére, itt is hallgattak a visszajelzésekre.
Whimpering-ben meg egyik oldalra vidd healernek Shorekeepert/Verinát, a másik oldalra meg Baizhit (nem vicc!), és mindkét csapathoz a Plunderer's Captain Seal tokent válaszd. A heal-ek elég brutál electro sebzést generálnak hála ennek a broken token-nek, így már nagyon könnyű lesz a WiWa mód.
-
Daelion
őstag
válasz
nonsen5e #256 üzenetére
Daily-t azt már én is skipelem mert ismerem kb mindet, world questeket el szoktam olvasni most hogy update-ra várva azokat csináltam én találtam köztük pár egész jót/szórakoztatót.
Main meg karakter sztorit azt kizárt, hogy skipeljem de persze van bennük filler duma ami ja olyan amit említettél de 1x kibírom azokat. 'én kb csak a sztorik meg a harcrendszer miatt maradtam a játékban'
Bár azt én sem értem, hogy opcionálisan miért nincs bizonyos játékokban skip lehetőség mert ugye sokan szoktak panaszkodni miatta.'nekem aztán mind 1 ha van nem kötelező használnom szal felőlem lehetne mindenhol
'
-
válasz
nonsen5e #256 üzenetére
Dettó.
Azokat a legtöbbször el is skippelem.Nem tudom amúgy miért van ez, hogy ennyit dumálnak néha a semmiről, de itt még mindig 100x jobb a helyzet (még skip nélkül is), mint bármelyik hoyo játékban.
Most tolom pl. a Final Fantasy XVI-ot, és abban is sok a duma nekem, ami nem érdekel, még akár main questekben is. Lehet ez ilyen ázsiai dolog.
-
Daelion
őstag
válasz
nonsen5e #243 üzenetére
Én most azon agyalok, hogy ha bukom 50-50-et Carlottan akkor próbáljam tovább vagy inkább próbáljam garantáltan kiszedni Zhezhi-t mert őt sajnos buktam első körben pedig kellett volna. 'tök aranyos na meg ő is Glacio amiből hiányom van
'
Na de majd még kiderül, hogy lesznek a dolgok. -
Daelion
őstag
válasz
nonsen5e #229 üzenetére
Hát Carlotta gunt használ azt már szeretnék egy olyan karival is játszani mert a mostaniak nem igazán jönnek be.
Rerunok közül engem Zhezhi érdekelne mert első körben nem sikerült sajnos. 'buktam a 50-50-et és inkább megtartottam a garantáltat Shorekeeper-re utána'Mentem most 1 illusive realm kört ezzel a Lumival de ez a gameplay nem nekem való. 'bár meg kell hagyni amikor eldobja azt a dagadt hörcsögöt vagy mi a fenet azon nevettem 1 jót
'
-
Daelion
őstag
válasz
nonsen5e #213 üzenetére
Tegnap este meglett Camellya fegyvere is 55. pullra de már szinte mindent kiszedtem a mostani eventekből szal kb le vagyok nullázva.
Én amúgy csak simán gemnek vagy crystalnak szoktam hívni minden gacha játékban az egyszerűség végett mert kb ugyan azt jelenti.
2.0 majd január 2-án jön de szerintem addig nem is fogok semmi pullra költeni mert nem fog kelleni semmire.
https://youtu.be/QZfixu4lmT8?si=ejR2ckHRo9yG0vYu
Elvileg ez lesz eddig a legnagyobb update a játékban.
Karik akik majd lesznek benne és tudni lehet róluk eddig:
-
Daelion
őstag
válasz
nonsen5e #196 üzenetére
Én is csak atom casual módban játszom a játékot day 1 óta. 'lvl 66 az accom most'
El lehet lenni de ja 2-3 bannerenként tudok 1 karit kb biztosra kiszedni a többi az csak szerencse alapú ami nekem nincs ebben a játéban.'egyik 50-50-et sem nyertem meg eddig'
Jinhsi-vel voltam úgy mint te most és kb 2 nappal a vége előtt sikerült kiszednem de a végére már nagyon kaparásztam a gemet meg az időmet is.'+ fegyvere is meglett de ott már pity volt asszem'
Így ránézésre Camellya is hasonló sztori lesz, 50-50-et tudom triggerelni de ha bukom szokás szerint akkor nagyon necces lesz pedig nagyon kéne az a kari nekem is.. -
válasz
nonsen5e #198 üzenetére
Hú, ez a jó kérdés.
Nálam ez volt a sorrend anno: main q, side q, exploration.De nekem volt időm rá, nem tudom ez mennyire hatékony módszer limitált idővel.
Esetleg a side questek közül priorizálj, h. mi ad astrite-ot, és mi nem, és az utóbbiakat hagyd későbbre.
Igen, itt minden q rövidebb, mint a Genshin-ben, és a side questekben a dumát el is lehet skipelni, ha épp nem érdekes számodra az adott q.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Gumi és felni topik
- Óra topik
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- YouTube
- További aktív témák...
- PS 5 1Tb Slim lemezes 1 éves. + PS 5 portal Hordtáskával.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest