- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Azért azt tegyük hozzá, hogy ha napi 10+ órákat tudsz játszani akkor kévés olyan játék lesz a piacon ami ne fogyna ki a tartalomból.
Én meg kb örülök ha 2 update közt be tudom fejezni az új dolgokat így is nagyon sok side questet meg sem csináltam mert nem jutok oda. 'Sztori és eventek a prioritás de van, hogy pár nappal a lejártuk előtt fejezem be'
Már vagy 4 hónapja alig játszottam a 2 gacha játékomon kívül akármit is mert egyszerűen nem érem utol magam.. Faszán megy pazarlásba az 1 éves Gamepassom amit ajándékba kaptam..
-
Beletettem kb. 1 órát, hát ez a cipőfűzőjét sem tudja a WuWa-nak bekötni (már a menüje annyira faék egyszerű és lassú is, hogy fáj). Totál tipikus mobilos játék, ami meglovagol 1 népszerű animét/webtoont.
A karakterek sem hoznak lázba egyáltalán.Nyilván minden ember más ízlés, de én nagyon sajnálom, hogy emiatt nem tolod a WuWát.
-
Daelion
őstag
-
nonsen5e
veterán
Apropó skip gomb... A végtelenül elhúzott üres fecsegés akkor valami kínai kulturális dolog lehet?
A genshin/hoyo játékoknál is ez van, skip gomb viszont nincsen, így bemagyaráztam magamnak, hogy biztos valami engagement metrikát akarnak növelni azzal, hogy 4000 óra végigkattintani a küldetéseket.... Ez az elmélet itt viszont a skip gomb meglétével már nem állja meg a helyét, szóval ötleteket kérek.
-
Shiro
senior tag
A Mihoyonak sikerült összehoznia, egy nagyon jó keretrendszert, és mindét játékuk ami erre épül több tízmilliós játékosbázissal és éves szinten milliárd dolláros bevétellel rendelkezik.
Gyakorlatilag teljesen logikus ha valaki sikeres F2P játékot akar csinálni akkor ezt a receptet érdemes követnie. -
Daelion
őstag
Azért sztem ez a több acc közti váltogatás elég niche probléma itt ahhoz, hogy egyenlőre foglalkozzanak vele.
De igen jók ezek a quality of life change változtatások mint a dupla reward 1 kattintással mert van, hogy napokig nem használom el a platet csak amikor már majdnem maxon van mind 2 része és akkor azért jól fog ez jönni.'sokszor nem játszok többet a napiknál és lépek is ki utána pláne 2 update közt amikor már minden eventet/sztorit megcsináltam'
-
Daelion
őstag
Én is pont ma délelőtt láttam ezt a videót, nagyon korrekt az egész.
Aztán engem meg van, hogy ki szoktak röhögni meg leszólni hogy nyamvadt 'gacha' játékokat is játszom amibe szerintük semmi igényesség sincs csak olcsó cash grab szutyok biztos.' Persze sok olyan is van de aztán nem mintha manapság a nagy AAA PC játékok annyira igényesek lennének sőt merem mondani, hogy bizonyos gachákban több effort meg 'lélek' van mint azokba.
-
-
Daelion
őstag
Jah az előfordul igen de szerencsére nem olyan gyakori, ahol meg van azt már megfigyeltem hol és direkt nem viszem azt a csapatot oda.
'vagy kicserélek 1 karit'
Havoc/Electro/Spectro teamem van jelenleg ahol 1 kari mindig support de azért elviselnek 1-1 ideiglenes kari swap-et.
Dreamless farm jah azt én is megjártam már mert kellett Havoc Rover meg Danjin-nak is 1-1 példány dé én megelégedtem sima ATK%-os verzióval egyenlőre. 'rég nem farmoltam, amikor elkezdtem farmolni még nem is volt meg a 21-es databankom szal gondolhatod mennyire volt jó farmolni'
-
Daelion
őstag
-
Hehe, dettó.
Az 5.0 miatt benéztem, de majd behánytam az új karakterek még a szokásosnál is röhejesebb kinézetétől, a túltolt színvilágú új területtől, fúú nagyon fullba nyomják azt, ami nekem nem jön be.
Megmutattam a 9 és 12 éves fiaimnak is, hát nekik sem nyerte el a tetszését a dolog. Pedig egyre inkább olyan érzésem van, hogy ezt a játékot fiatal gyerekeknek csinálják.És akkor ezen felül jön mindaz, amiket Te is felsoroltál! Az első "elfogyott a staminám a sima sprint közben" szituban kapott el a "most mégis a mi a sz*rt csinálok?" érzés és kiléptem, uninstall.
Skip gomb: Wuwa mellett még mindig tolom a HSR-t, de ott komolyan felhúz, hogy a rohadt ismétlődő napi 1 db. Daily Quest (nem task/feladat, hanem "rendes" quest) fajták közül már mindet több tucatszor lenyomtam, és még mindig nem lehet ezeknél sem elnyomni a fölös pofázást, amihez már mocskos sok alkalommal volt "szerencsém" végigszenvedni. Legalább ezeknél lehetne ezt, de neeeem...
Wuthering-ben meg eközben kaptunk egy kegyetlen jó és viszonylag könnyen játszható 5 csillagos karit.
-
Daelion
őstag
Hát azért grat!
Én ezeket már elengedtem mert csak elrontsa nekem az egész játékélményt ha ráfeszülök de többet tényleg nem szeretnék Lingyangot látni attól függetlenül..
Van 1 Yinlin team/Jinhsi team meg 1 Havoc Team Rover/Danjin-al és ezekkel játszom meg fejlesztgetem őket azt kb ennyi meg majd talán összedobom a Jianxin setupot mert az egész bejött amikor próbáltam a karit.
Volt 1 haverom aki játszott eleinte a játékkal na ő képes volt 1 pullból kiszedni Yinlin fegyverét, na mondom húzz már a fenébe.'meg dupla SSR banner pullokat csinált, szó szerint nevetséges kategória és F2P volt de azóta elment másik F2P játékot játszani..'
Amúgy nekem eventekből ez a Illusive Realm a kedvencem, előzőleg is kiszedtem fullosra belőle mindent.
-
Daelion
őstag
Passz én nem vagyok Genshines mint írtam korábban nekem ez az egész rendszer teljesen új..
Mobile Legend Adventuret játszottam 2 és fél évig ott nem volt ilyen gondom soha mert olyan rendszerek voltak amik segítettek ebben illetve most Nikkeben sincs ilyen bajom. Jelenlegi egyik nyári limitált bannert konkrétan kiszedtem fixen max limit breakre vagyis 4x kellet hozzá a kari. '2x kiszedtem pullból 2x pity ticketből mert ott van ilyen és így meglett a játék lobbi animált háttere a karinak amit inkább nem linkelnék be ide'
Amúgy én elvagyok Yinlin-el sima lila fegyverrel is, persze biztos nem tudnék annyira jó Tower rankot csinálni de azért nem használhatatlan a fegyvere nélkül sem.
Ezt az oldalt használom Wutheringhez mint guide/útmutatás mert Nikkeben is ezt használtam amíg nem ismertem eléggé a játékot.
Ezek vannak Jinshinek listázva mint legjobb fegyverek és jelenlegi kariknak nem nagyon kell senki másnak szal azért nem próbálok rá inkább amíg nincs meg Jinshi. 'leszűkíted Broadblade-re a karikat és nekem ott csak Calcharo van meg és neki pl nem kell'
https://www.prydwen.gg/wuthering-waves/characters/jinhsi -
Daelion
őstag
Nem rerollozok semmilyen játékban, nincs is időm rá eleve így is volt több hét mire elértem a 1.0 sztori végére.
Yinlin szerencsére megvan, többi meg az ami alapjáraton van kari a játékban. 'jah meg 3x kaptam már a nyamvadt Lingyangot amivel nincs is kedvem játszani mert nem igazán tetszik..' -
Daelion
őstag
Nekem aztán biztos nem, amióta írtam toltam már megint 2x10 pullt Jinshi-re de még mindig semmi.
Közben a haverom meg kiszedett egy extra copyt sima 10-es húzásból amit most event adott...
Én már úgy vagyok vele, hogy sztem ha a kövi banneren is bukom a 50-50-et akkor lépek a játékból, nekem ez a típusú gacha rendszer nagyon nem bejövős sőt igazából bicskanyitogató..Imádom a játék harcrendszerét meg a világát is de ez számomra tönkreteszi az egészet, hogy örülhetek ha fél evente 1 bannert talán be tudok húzni mint free2play..
Közben Nikkeben is beesett a nyári event meg a nyári limited karik és simán ki tudom szedni mindet sőt tegnap volt egy 3 SSR dupla banner kari pullom 10-es summonból és extrában egy legritkább típusú meta karit is odavágott ami persze ott is nagyon ritka de legalább akkor sem ez a 50-50 rendszer szívat.. Ja és itt van golden ticket rendszer is amit minden pull után kap az ember és 200-ért azonnal ki lehet venni a banner karit is és ebből nekem per-pill 600+ van szal akármilyen limited jön 1 darabot legalább biztos ki tudok szedni..
Zenless zerora rá sem próbáltam inkább, nem tetszenek a kari dizájnok meg az úgy alapjáraton a stílusa sem. -
Daelion
őstag
Arra aztán várhatnak tőlem, 10+ éve játszok mikrotranszakciós játékokat és max kozmetikára költöttem és azt sem sokat.
'szar falusi fizumat nem egy gachára fogom elszórni..'
Megjegyzem van gacha amibe free2play játékosként is megvan majdnem az összes kari a játékban sőt igazából 1 kivételével csak az nincs meg ami nem is érdekelt és skipeltem. 'ezek szerint el lettem kényeztetve ott'
-
ChPessimist
tag
Másik accon én is gondolkoztam de tegnap is szó szerint elaludtam az egyik átléphetetlen story quest alatt... Nem szeretném mégegyszer megcsinálni ezeket.
Feleségemnek harmadik 10-es pullból meglett Yinlin, nekem azóta már kb 11-12x10 lehet...
Nem tudom amúgy hol tarthatok a story-val de elég sok küldetés kész van már.
-
A fő quest kivételével úgy láttam, hogy itt minden skippelhető szerencsére.
Én már Genshin-t otthagytam teljesen, Honkai Star Railben az új patch által hozott tartalomban annyira sok volt a szöveg, hogy már kegyetlenül untam, side questeket is beleértve. 2x is feltettem a kérdést magamnak, hogy kell ez nekem? Szerencsére alt+tab-olva is pörög a duma, és addig csinálok mást a gépen.
Több accal tuti nem bírnám ezt, így nekem mindenhol csak 1 accom van.
Egyetértek, amit az echo-król írtál.
Mire végre esik egy Aero settes 3 costos echo, ami Aero dmg-et is ad, már ez nagyon ritka, de utána jön az igazi cumi: hogyha az első 2 Tune-ra sem ad crit rate-et, akkor nálam kuka az az echo.
És hát nem adja a crit rate-et, hogy a fene vinné el. Pedig már több mint 1 hete farmolok csak ilyen echokat, és mióta Tacet Field event van, azóta is csak erre a setre megyek, de mindig ugyanúgy járok.De legalább végtelenül lehet farmolni, legalábbis a 4 costos echokat, mert az egy 1 és 3 costosak előbb utóbb elfogynak a térképről az adott napra.
-
Én még tolom a HST-t, de mindennel egyetértek, amit leírtál.
Amúgy abban a játékban el vagyok átkozva, minden 50/50-et bukok, ma a 75/25-ös fegyó bannert is elbuktam, és minden csakis hard pityn hajlandó kiesni az utolsó 2-3 hónapban, ami iszonyat nevetséges már.
Közel állok én is az uninstallhoz, még a harcrendszer meg a karakterek design-ja tart bent egyelőre, plusz a tény, hogy amikor nincs új tartalom a játékban, akkor elég rá napi 5 perc is, hogy minden meglegyen az adott napra.
-
Shiro
senior tag
Nem vagyok atom profi de idővel fejlődők, remélem.
De a legtöbb esetben szerintem nincs is rá szükség. Esetleg az olyan kihívásokban ahol a saját karaktereidnél jelentősen magasabb szintű bossok ellen mész.Én már a genshinben is keveseltem a 4 karaktert, de itt ez a 3 még rosszabb. Kapunk rengeteg jó karaktert és csak 3at lehet használni egyszerre...
Én aki csak két karaktert használ. -
jonnyjoker01
veterán
Echo-k faszák harcban is (vannak amik buffolják is a karaktert), csak hosszúak az animációik ezért swap cancelezni érdemes. Pl. double dreamless havoc rover csapat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest