Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daelion

őstag

válasz Renok #281 üzenetére

Hát ja kb amióta van Shorekeeper alig használtam Verinát is max ha off teambe kellet valahova.
    Jöhetne is valami normális 'Shorekeeper kaliberű' nem gyerek support mert akkor Verinától is meg tudnék szinte teljesen szabadulni. ;]

Én most amúgy nem tudom mi van de több szerencsém volt update óta mint úgy általában. :D
    Tegnap mondom kerítek pár echot Zhezhi-re kicsit jobb statjai legyenek ezzel az Empyrean szettel. 'eleve nem volt sok matim szal csak pár echot tudtam felhúzni'
    Első Crites 4 costos Echo crit+crit dmg roll, csináltam másik 3 costos Glaciot az is crit+crit dmg+ basic att amit használ Zhezhi és a mások 3 costoson is beadta ugyan úgy.
    1 costosok azok nem duplásak de ott is hasznos statok vannak ami kell neki.
    Illetve mondom kéne neki valami jobb fegyver azt átváltottam a standard weapon banner alatt a Cosmic Ripples-re mert lilánál az is jobb azt be is adta 4 pullból.

Szal alapvetően 1 nap alatt jobb statjai lettek Zhezhi-nek mint a legtöbb régebbi karimnak. :DDD 'pedig ő csak sub dps-nek van a partiban Carlotta miatt..'
    Tipikus RNG, le merem fogadni hogy a következő karival meg szívatni fog rendesen.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés