- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
PrometheusX #446 üzenetére
Van elég csapatom meg karakterem szó se róla de azokkal van is kedvem játszani így vegyesen tartalomtól meg kedvtől függően.
Viszont csak azért nem fogom egy karira elcseszni a pulljaimat meg az alapanyagaim mert, hogy annyira jó jelenleg a játékban hogy szinte kötelező end game szinten..Én most elkezdtem próbálgatni kiszedni +1 darabot Shorekeeper-ből inkább mert Iuno ugyan tetszik mint karakter de a jelenlegi Aero csapatom is bőven elég nekem egyenlőre azt majd inkább megpróbálom talán amikor rerun lesz.
S1 es Shorekeeper viszont elég nagy kényelmi fejlesztés lenne nekem mert én nem vagyok az a fullos tryhard Wuwa játékos aki tökéletes rotációkat csinál és sokszor mire oda jutok, hogy robbantani tudnám a stellar realmet már lejárt.'s1 meg adna +10 secet vagy mennyit'
Ha meg bukom és nem lesz meg legalább építem a pityt a következő karira ami kelleni fog.
Augustat én amúgy nem akarom Mortefivel használni mert egyszerűen nem tetszik és így inkább leporolom Yinlint mert őt viszont akarom használni még ha nem is olyan erős opció de mint mondtam nem az miatt játszom a játékot, hogy minden fullos meg tökéletes legyen.
-
válasz
PrometheusX #261 üzenetére
Nagyon köszi, hogy leírtad mindezt! És örülök, hogy sikerült megoldani a dolgot!
A Playstation linkelés szerintem mindig egy rémálom. Én már 2x is meggondolom és elolvasok mindent előtte, mert hatalmas cumi tud lenni. Nem értem a Sony hogy lehet ennyire béna.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest