- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
jonnyjoker01 #150 üzenetére
Nem meta alapján szoktam húzni semmilyen gachaban, ami tetszik és kéne arra rápróbálok. 'normális gachában erre van is reális esély még F2P játékosként is..'
Verina megvan mert ő volt a selector karim új accon játék kezdéskor és használom is több teamben is.Na ezaz, hogy ezt a 2-4 bannerenkénti témát én meg tudtam emészteni, de az hogy még azon belül is csak 50% esélyem van hogy megkapom na az már számomra nagyon bicskanyitogató mert eddig az összeset buktam.
'pláne, hogy még szar karival is buktam őket, Jianxin az első amire azt tudom mondani hogy oké ezzel még tudok valamit kezdeni meg tetszik is'
Fegyverekről ne is beszéljünk tényleg, eddig csak Jinhsi fegyvere lett meg és az is kb az utolsó napon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest