- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Hát azért grat!
Én ezeket már elengedtem mert csak elrontsa nekem az egész játékélményt ha ráfeszülök de többet tényleg nem szeretnék Lingyangot látni attól függetlenül..
Van 1 Yinlin team/Jinhsi team meg 1 Havoc Team Rover/Danjin-al és ezekkel játszom meg fejlesztgetem őket azt kb ennyi meg majd talán összedobom a Jianxin setupot mert az egész bejött amikor próbáltam a karit.
Volt 1 haverom aki játszott eleinte a játékkal na ő képes volt 1 pullból kiszedni Yinlin fegyverét, na mondom húzz már a fenébe.'meg dupla SSR banner pullokat csinált, szó szerint nevetséges kategória és F2P volt de azóta elment másik F2P játékot játszani..'
Amúgy nekem eventekből ez a Illusive Realm a kedvencem, előzőleg is kiszedtem fullosra belőle mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Futás, futópályák
- Tényleg ilyen gyors a Wi-Fi 7?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest