- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Azazello- #40976 üzenetére
Ha, pénzt akarsz keresni, akkor ne a BS-t válaszd!
Ha, nagy profitot akarsz viszonylag kis befektetéssel, akkor Enchanter vagy Jewelcrafter.
Illetve a geathering proffok - mining, herbalism, skinning, illetve ezen kívül a disenchantolással lehet nagyot szakítani.
So, véleményem szerint a legjövedelmezőbb páros, ha Enchanter + Miner a két fő proff. Amennyiben nincs egy külön miner karaktered, mert ha van, akkor Ench+JC.
Jó lehet még az Ench+Tailor, de én nem szeretem, mert nagy szinten iszonyat sok cloth kell, és nagyon alacsony a drop-rate.BS cuccokat elég kevesen veszik, nagyon hamar lehet már gear-t szerezni (JP, VP, Honor).
Akkor van értéke egy kovácsnak, amikor új content jön, új receptekkel, de ez csak akkor áll, amennyiben az elsők között jutsz hozzá a receptekhez. (nekem is volt, hogy 8-10 k goldért adtam el pajzsot FL elején, de azután cak pangás és a belt bucket-ekből, a nagy ritka pvp-set rendelésekből nem lehet megélni.)
Beri: Igen az alapanyagok piszok drágák. Meló van a kitermeléssel. Lusta vagy melózni érte? Fizesd meg... E van..
Ezért kell tartani külön gyűjtögető karaktert -mindenképp ajánlott a druida, az instant fly miatt, gyorsan lehet virágról-virágra v. kőszikláról-kősziklára netán, mamutról-mamutra repdesni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest