Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Argos

őstag

LOGOUT blog (1)

válasz Azazello- #40976 üzenetére

Ha, pénzt akarsz keresni, akkor ne a BS-t válaszd!
    Ha, nagy profitot akarsz viszonylag kis befektetéssel, akkor Enchanter vagy Jewelcrafter.
    Illetve a geathering proffok - mining, herbalism, skinning, illetve ezen kívül a disenchantolással lehet nagyot szakítani.
    So, véleményem szerint a legjövedelmezőbb páros, ha Enchanter + Miner a két fő proff. Amennyiben nincs egy külön miner karaktered, mert ha van, akkor Ench+JC.
    Jó lehet még az Ench+Tailor, de én nem szeretem, mert nagy szinten iszonyat sok cloth kell, és nagyon alacsony a drop-rate.

BS cuccokat elég kevesen veszik, nagyon hamar lehet már gear-t szerezni (JP, VP, Honor).
    Akkor van értéke egy kovácsnak, amikor új content jön, új receptekkel, de ez csak akkor áll, amennyiben az elsők között jutsz hozzá a receptekhez. (nekem is volt, hogy 8-10 k goldért adtam el pajzsot FL elején, de azután cak pangás és a belt bucket-ekből, a nagy ritka pvp-set rendelésekből nem lehet megélni. :( )

Beri: Igen az alapanyagok piszok drágák. Meló van a kitermeléssel. Lusta vagy melózni érte? Fizesd meg... E van.. :P
    Ezért kell tartani külön gyűjtögető karaktert -mindenképp ajánlott a druida, az instant fly miatt, gyorsan lehet virágról-virágra v. kőszikláról-kősziklára netán, mamutról-mamutra repdesni.

Új hozzászólás Aktív témák