- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajtorja
aktív tag
-
Plata
félisten
válasz
Arnold2 #84801 üzenetére
Én úgy emlékszem Wotlk idején a szellem petek voltak a legjobbak,előtte meg az egyik legjobb az a rare tigris ami winterspringben spawnolt ritkán.
Lich king idején én is cseréltem a petem szellem grízlire.De előtte sokáig medvém és winterspringi macskám volt.Bc idején szereztem egy farkast ami nagyon erős volt,azt hiszem blade edge mountainban fogtam.De lich king idején sok petem volt.Akkor lett egy csomó exotikus pet és mindből akartam.
Arcturis és volt szellem tigrisem is zul drakból.
Ha jól emlékszem arcturis pont egy allis griffes közelében spawnolt,erős volt és segítséggel fogtam be.
De nem volt egyszerű mert mindenki őt akarta.
Régen még a rare petek egyediek voltak,spéci képességeik voltak és erősebbek is voltak.
És régen a petedet etetni is kellett.Ezért kellett peca és főzés. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Arnold2 #84801 üzenetére
Túl fiatal vagyok a vanillához, hagyjatok békén
Biztos voltak rare petek, pl. Core Hound elég rare-nek tűnik. Outland Nagrandon nővérem azzal szórakozott, hogy BM-ként próbálta a drabál dínókat befogni. De tudtommal Legionig még a petek sebzése se volt egységes? Most meg már az, tehát minden pet base damage-e ugyan annyi és a te statjaid növelik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- iPhone topik
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest