Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Mister_X #85618 üzenetére
Igazából este unatkoztam,először úgy volt elmegyek kiskarizni,csak megnéztem mage karinak mennyi repu kell még.
Aztán ha már ott voltam eszembe jutott hogy már van az új raid,gondoltam megnézem.
Talán nem olyan vészes,vettem transmogosnál olyan vackot jelentkeztem,de mivel nem esett semmi loot így gondoltam,megyek még egyet,elővettem a sámlit vele is elmentem,mivel sámlival még jó móka is volt így gondoltam druiddal is megyek,de azzal már untam.És neki sem lett loot csak valami recept.
Asszem ma este is megpróbálom talán huntival.Nem tudom miért de semmi kedvem instába menni mostanában melee karival,csak ranged dps az amivel szórakozni tudok.Warri dh rugó paladin nem tud lekötni most,még unholy dk valamennyire.Sámán meg mage most egész jó móka,légióban a warlock volt a kedvencem,de most az sem az igazi,démon meg affli van 120-as,de most nem olyan jó mint volt.Sőt szerintem az affli egy rakás szár lett.Destro lockot most húzom,kis instában még egész érdekes.
Légióban mindent a warlockommal csináltam,azzal húztam ki az egész sztorit meg az új fajokat repukat,de most BfA-ban nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen videókártyát?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Androidos tablet topic
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest