Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
lakisoft
üzenetére
Te meg milyen hülyeségeket tudsz itt összehordani?

Már ne is haragudj meg, de honnan veszed hogy pl. Kalimdorban, vagy akármilyen területen ami level 20-on elérhető egyáltalán HASONLÓ a grafika bármilyen Legionös vagy BfA-s területtel?
...és még te mondod hogy hülyeségeket osztanak meg.Elképesztő!

(#85017) Mister_X:
"Nem fogok megharagudni, ha nem kapok választ, kevés kompetenciával én is ezt csinálnám (jólmegaszondom a tutit, aztán teszek magasról a másik oldalra)"
Nem ő az egyetlen.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
lakisoft
üzenetére
Ahogy volt tanárom mondaná: "szívesen értékelném, csak épp nincs mit", mondjuk még nullát lehet osztani, legyen 0/10.
De akkor haladjunk sorban.
"Éreztem hogy lesz erre is egy frappáns de nem túl értékelhető válaszod.
"Ezt bóknak veszem... ?
"Amit mondasz az nem úgy van"
Tehát nincs alapja annak az állításomnak, hogy level 20-as trial korlát mellett csak és kizárólag TBC (Azuremyst Isle (draenei kezdőterület) és Quel'thalas (blood elf kezdőterület), valamint Cataclysm (minden más faj kezdőterületei + későbbi céltalan bolyongás Kalimbdoron és Eastern Kingdomsban) contentek lesznek elérhetőek? Természetesen annak sincs alapja, hogy az akkori textúrák kisebbek voltak, kevésbé voltak részletesen a modelek és, hogy kevesebb objektum volt egyszerre a képernyőn, mint most vagy MoP óta.
"kérlek olvass egy kis szakirodalmat a wowwal kapcsolatban is. Mielőtt hülyeségeket osztasz meg kellően magabiztosan."
Ja, igen, az én k### a###t, a jelenlegi víz- és árnyék animációk Legionből vannak, már ahol. Lehet class trial is elérhető, ami -kapaszkodjunk meg- BfA content, fogalmam sincs. De nyugodtan forrásokkal támaszd alá, hogy tévedek és nincs igazam, mert személyeskedve, érvelés nélkül én is bele tudok állni bárkibe, de mégsem teszem.
"UI: Édesanyám kiváló egészségnek örvend.
"Ennek örülök, sok boldog, egészségesen eltöltött évet kívánok neki!
"Eljött az ideje a prémium előfizetésnek
. Köszönöm Uram!
"Nincs mit! Mindig öröm szorgos tevékenységemmel hozzájárulni a prémium tábor növeléséhez és ezzel plusz bevételhez juttatni a lapcsaládot! Érdekes módon én nem tiltok le senkit, mert én tudok vitát folytatni és szeretek győztesen kikerülni belőle. Ha azt akartad elérni, hogy most érezzem jó szarul magam, mert "jajj letiltottak", akkor csak kiröhöglek
De rossz lesz nekem, jól megmutattad!Nem fogok megharagudni, ha nem kapok választ, kevés kompetenciával én is ezt csinálnám (jólmegaszondom a tutit, aztán teszek magasról a másik oldalra).
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Windows 11
- Dark Souls sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Videó stream letöltése
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

"
"
. Köszönöm Uram!