Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája

- 

LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Mister_X
nagyúr
válasz

DopeBob

üzenetére
						4. generációs i5 + RX570 Nitro van az én gépemben. Nem fázok
 8/10 és 10/10 között variáltam egy-két beállítással, mindenhol stabil 60FPS 1080p-n, mondjuk nekem a main hubom Dazar'alor és nem Boralus 
Most jelenleg azon fáradozok, hogy minél több "kompetitív" karakterem legyen, mert jelenleg csak a warlockom, amit tudok progress raidre vinni (375 ilvl), paladinnal be sem néztem heroicra (360), hunterrel meg el is felejtem inkább a raidezést, mert alliance (363). Death Knightot hoznám szívesen és lehet jobb segítség lenne egy-két boss alatt, de 345 ilvl még normalra is kevés. DH és shaman meg éppen csak lvl120.
Ez az egy hónap tökéletesen elég lesz arra, hogy feltornázzam mindet.
Amúgy az új 8.1 videót láttátok? Már alig várom, hogy elpicsázzam a csaj mágust.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
 - Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
 - HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
 - Egyedi ékszerdobozka

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

8/10 és 10/10 között variáltam egy-két beállítással, mindenhol stabil 60FPS 1080p-n, mondjuk nekem a main hubom Dazar'alor és nem Boralus