Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
lukitheone #90363 üzenetére
Nekem még egy karival sincs fullra készen a Black empire,a vállas 1-es szintű,nagyobb sem lesz,az egész corruption egy rakás szár.
Nagy nehezen de előfizettem újra WoW-ra,timewalking héten még aktív vagyok,mert azt szeretem.Egy hónap és lejár a két hónapos előfizu,de erősen gondolkodom rajta hogy nem fogom meghosszabbítani.Max majd csak akkor ha jön ki valami értelmes frissítés.Bár szerintem a shadowlands-ig már nem nagyon jön semmi.
Mivel egyre több infót csöpögtetnek a Year of klingon frissítésről STO-ban így most erősen visszatértem pénzt farmolni,Erősen klingon párti vagyok,amikor februárban kijött a 300 dolláros hajó pack amiben csak fed hajók voltak csalódott is voltam,bár megvettem,de most talán jön a klingon legendary pack,így most lóvét grindolok,de jól haladok,pár hét és elérem a régi álmom,a 1500 dollárnyi költőpénzt. -
Mister_X
nagyúr
válasz
lukitheone #85163 üzenetére
"Küldizéssel gyorsabban haladsz, mint ezekkel" Aha, meg amúgy nem. Egymás mellett van 4-5WQ +1 befejező, ami több XP-t ad, mint a normál küldetések, aztán a +10% buffal lehet menni vissza küldizni - WM OFF alatt nem is zaklat a másik frakció.
Egyébként Island Expedition adja a legtöbb XP-t értelmes csapattásakkal, akik tudják, hogy mit csinálnak, nem pedig simgle player solo run módon rohangálnak fel-alá, mint szökött boci a réten.
-
Plata
félisten
válasz
lukitheone #85163 üzenetére
Island expedíció gyorsabb.
70+k xp jön a teljesítésért,na meg ölésért is jön xp,erősebb mobok 3k+ xp-t adnak.
Ha van island wq az is ad 100+k xp-t.
Ha van 120-as karid ami unlockolta a wq-t BfA-ban akkor a kiskarik is tudnak wq-zni kis szinten. -
Mister_X
nagyúr
válasz
lukitheone #85150 üzenetére
Igen, beadtak egy új módot, amivel gyorsabban lépheted meg a 110-120 sávot. Micsoda lassítás!
Az is mekkora tudatos lassítás, hogy 25%-kkal kevesebb XP kell 1-110 között.
-
Plata
félisten
válasz
lukitheone #85153 üzenetére
Sosem volt be kapcsolva a warmode.
Nem látom értelmét pvp-nek,így nem tudom hogy mennyi xp warmode-al,de tudom hogy anélkül 25k xp egy küldi.Míg légiós event heirloomban 100k felett ad.
Bár azt is csökkentették 7.3.5 óta,de még mindig jobb mint ez a BfA-s szutyok. -
Plata
félisten
válasz
BfA-s invázió ad 25k xp-t a légiós 100k xp-t kb.
-
Peetey91
senior tag
válasz
Megjelenéskor 100-110 sokkal tovább tartott, mint most a 110-120.
-
LoBoS174
újonc
válasz
lukitheone #79494 üzenetére
Kihagyásom előtt 15-90ig nagyon nagy részt azzal fejlődtem, néha questeztem és instant hívott be engem is, és nem volt tank vagy healer aki fix lett volna, csak dps haver, különben igen ez a gáz, hogy dps vagyok, és így meg abszolút nem gyorsabb nekem főleg, hogy egyre se hív be :'D De mind1 majd alakul valahogy
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- PlayStation 5
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ingatlanos topic!
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Apple iPhone 16 pro független.
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest