- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
zala005
tag
Sziasztok, egy láma kérdés. Próbáltam guideokat olvasni, de még mindig nem egyértelmű. Pvp-re a trinket szetten kívül nem számít, hogy milyen cuccod van ,csak az ilvl és a versatility ami lényeges, vagy mindenképp előnyösebb a felupgradeolt pvp honoros szett (nyilván később a conquestes)?
-
Plata
félisten
Láttátok azt a hírt hogy Dk egyedül levert egy M+17 shadowland instát hat és fél óra alatt?
[link] -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
nanorambo #94496 üzenetére
Csak a sajat armor/weapon osztalyodba valokat kapod meg.
Tehat pl. ha mage, priest, warlock vagy akkor csak cloth armor trasnmogot,
ha saman, hunter, akkor csak mail armor transmogokat es igy tovabb.
Fegyverbol is csak azokat amiket tudsz hasznalni.Ja es persze a class armorok is ki vannak zarva, ha nem az a class vagy. Pl. mage-nek valo setitem skinjet nem kapja meg egy priest.
Szoval nagyjabol az amit hordani tudsz, kiveve hogy nem mehetsz lefele az armor classban, mert nem lenne fair hogy egy plates karakter 4x annyi transmog skinnel rendelkezzen mint egy clothos.
-
nanorambo
őstag
Mitől függ, hogy milyen itemeket kapok meg transmogként? Egy csomó boss dobta soulbuondos cucc nem elérhető transmogként.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
kicsako #94493 üzenetére
A story nekem is tetszik, foleg hogy megmagyaraz jopar korabbi dolgot es hagy helyet nemi rejtelynek is. A 9.1 -tol mar kicsit sablonossa valik. Viszont a BFA-ban ettol mar joval tobb story van, hiszen az a kieg mar befejezodott, es rengeteg epikus fordulat van benne. Sot a BFA nelkul nincsenek meg azok a kerdesek, amire a Shadowlands valaszol. Semmikepp sem javaslom hogy valaki powerlevelinggel menjen at a BFA-n, ha valamennyire erdekli a WoW lore, story.
Ezert is idealisabb a Legion utan par honapot a BFA-ban tolteni, mint atvagni rajta csak hogy atjusson a Shadowlandsre, ahol talan erteni sem fogja a story bizonyos reszeit.
-
Plata
félisten
-
Tigerclaw
nagyúr
-
Burki
aktív tag
Sziasztok,
Néhány éve nem játszok már aktívan, Legion volt az utolsó content amit megvettem, és már egy ideje nem is igazán követtem a változásokat sem.
Hozott annyi újdonságot az új kieg, hogy érdemes legyen megvenni és megnézni? Meg tudom egyáltalán ezt úgy tenni,hogy a Legion az utolsó kieg amit megvettem?Gondoltam beszerzek egy Shadowlands heroic csomagot 60 nap gc-vel.
-
Tigerclaw
nagyúr
A 9.1 hamarosan PTR-re kerul es nem hiszem hogy tul sokat lesz ott. Majus vegere akar live-ra is kerulhet.
A BC-t elindithatnak korabban ugy, hogy lezarjak a Dark Portal-t, es at nem lehet menni Outlandre, de el lehet kezdeni huzni a Draenei es Bloodelf karaktereket, meg a jewelcraftingot. Ez es az a teny, hogy vegre lesz Ally saman es Hordas pala, 1-2 honapra adna jatekot tomegeknek.
-
Plata
félisten
válasz
hemaka #94480 üzenetére
Én nem dps voltam hanem híler.
A karim 47 volt a tank 16.
Divine star 5-6k-t hílelt tankba a flash heal meg 15k-t is.
A tanknak volt 1.4k hp-ja.
Egyébként a karim darkmoon cirkuszban dekkolt az xp bónusz miatt.Az egyik insta után nem oda dobott vissza hanem egy griffre,ami összevissza repkedett elwynn redridge és duskwood között,többnyire a textúra alatt.Mikor be nyomtam hogy a következő megállónál tegyen le,ledobott sw-ben. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Phobion #94458 üzenetére
Nekem abszolut bejott Nazjatar, sot kiemelkedo dizannal rendelkezo zonanak tartom. Az nem a zona hibaja, hogy rakenyszeritettek az jatekosokat arra, hogy ott questeljenek minden nap orakat es amiatt unalmassa valt.
A Maw egy teljesen mas kategoria. Designban nulla, de szerencsere nem is nagyon vagy odakenyszeritve.
-
Ghoosty
őstag
válasz
Demizson92 #94476 üzenetére
Szerintem ezzel is követik a 2 évenként új kieg dolgot. Az előző tavaly nyár végén jelent meg szóval ezt is oda tervezhetik.
-
hemaka
nagyúr
egy kis dmg scale bug bfa instában, a mage level 10.
[link] -
Plata
félisten
válasz
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Nincs hovatalos info, sokan májust mondanak, de kizártnak tartom a vírus miatt.
Erősebb a gépigény, azért a grafikai elemek picit változtak. De nem kell hozzá erőmű
-
Én a TBC-vel fogok nyomulni az biztos, igaz egy kiégett retróarc vagyok wow téren.
ui.: élek-halok egy jó kis vengeful warri és sámán set-ért.
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Szerintetek ha csak pvpzni szeretek, de ott is aréna helyett inkább BG és World Pvp, akkor várjak mostmár a kedvenc és imádott TBC-re vagy SHadowlands pvp-vel jobban járok? Mennyire jó most a helyzet? -
Viktor77
titán
válasz
pruzsi #94472 üzenetére
Horda: Ragnaros, Alli: Silvermoon, Arathor.
Pár cuccot tudsz csak megvenni, nem lesz minden slotra. De ezek minden realm minden AH-jában megvannak, csak az árak változnak.
De mondom, a BiS cuccok bossokból esnek, azokat nem vehetsz AH-ból (talán 1-2-t).
Amúgy nem értem minek költesz egy fillért is, ha igazából nem érdekel a játék. Hiába álldogálnál 220-ban egy boss elött, ha fingod nem lenne mit kell csinálni.
Így nem lehet ezt a játékot játszani, sikerélményed biztos nem lesz.
Húzd fel 60-ig a karit és kész. Minek veszel rá bármit is, ha csak a max szint elérése a cél? -
pruzsi
őstag
válasz
Viktor77 #94470 üzenetére
Ertem akkor ezek nem tradeklhetoek, melyik realmot érdemes választani mert akkor ez egy mondhatni végleges döntés ha ah bol vásárolnék be ami elég valószínű mert gifteltek nekem 13 wtokent. ami elég sokat ér ahogy nézem ingame talán egy jó gearre is de ha tévednek szóljatok. Csak egy karaktert szeretnék felhuzni mivel van sok más game ami érdekel.
-
Viktor77
titán
válasz
pruzsi #94468 üzenetére
AH mindenkinek van. Az a gear meg nem megvehető, bizonyos bossokból eshetnek.
Az AH az realmenként van, amit az egyiken megveszel, azt máshol nem használhatod (pár kivétellel, toy, pet, mount, transmog). De geart nem.
SL-t meg kell venni.
Az a gear meg a BiS (best in slot)(talán), attól te még messze vagy. Elöször legyél 60-as, szedd össze a legmagasabb itemlevelű cuccokat amiket csak tudsz (hogy minél több helyre lejuss), aztán majd valamikor beszélhetünk BiS gearről. -
pruzsi
őstag
válasz
pruzsi #94460 üzenetére
Úgy néz ki jó az a build, valaki esetleg meg tudná nézni kb mennyi gold össz vissz az a gear ? Nekem még nincs ah
, illetve melyik bármelyik realmrol be lehet vásárolni őket ha épp egyik nem árulják ezt a ítemet ,illetve realm mindegy melyiken vagyok belépve ? A havi elofizuba benne van a shadowlands vagy van az vennem kell külön?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Peetey91 #94465 üzenetére
Köszönöm! Aha ez még nem solozható akkor ideje keresni valami pub klánt ahol van társaság. A szokásos éjjeli játékból kiindulva kérdéses, hogy lesz-e.A sámli class mount volt az! Mert nem 1:1 a hátán ült a srác hanem valami korona szerűségen. De így, hogy van nem csak class spec változat még jobb köszönöm!
-
Micsurin
nagyúr
Köszönöm a válaszokat!
A Mecha sajnos a kereten felül van és nincs engi karakterem majd a Goblin Huntert tervezem annak de az odébb van.
A rakétának van hasonló minősége effektek terén mint a helikopternek? Gondolok itt a goblinos szét akar esni effektusra.
----
Másik, keresgéltem de nem találtam mi lehetett Orgriban srác alatt egy Void elementálra emlékeztető mount volt de inkább szürkésen kékesen örvénylett, tudjátok a nevét esetleg?
-
pruzsi
őstag
Uraim és egyéb entitársak szituáció van
https://www.youtube.com/watch?v=KzJEkVkgN2s
ennél a questnél hagytam abba pár napja,most itt vagyok a jobb felső sarokban lévő muksó nincs velem így nem tudom folytatni waltrough alapján ő jön/jött velem ......más: endgamere ez : https://www.icy-veins.com/wow/retribution-paladin-pve-dps-gear-best-in-slot dps-nek jó lenne?
-
Phobion
őstag
Nem gondoltam volna, hogy a Nazjatar-nál lesz valaha rosszabb zóna, de a blizzard hamar felülmúlta önmagát a Maw-val.
-
-
dbzmonty
tag
válasz
Viktor77 #94454 üzenetére
Fú nem tudom most fejből, mert januárban toltam SL-t utoljára, azóta Starter verzión tolom. Meglepő amúgy, hogy 20-as szintem mennyi mindent lehet csinálni. Megcsináltam Pandáriában 3 nagy zónát, most Easter Kingdomsban questelem Dun Morogh zónáját, utána majd Wetlands jön. Egyszer majd csak meglesz a teljes Loremaster acsi
-
Plata
félisten
válasz
dbzmonty #94453 üzenetére
Jah ėn nem így csináltam.
Àt mentem suttyólandre,skipeltem azt a gyökėr sztorit és random inståval 60-ra húztam a karikat.
Utána meg játszom vele azt amihez van kedvem.
Sok mindenhez nincs mert cseszett unalom az egész content.
Maw max arra jó hogy felcsessze a vérnyomásom.Remélem aki kitalálta ezt a szar maw-ot annak a jó édes anyja sűrűn csuklik.Vagy már feldobta a pacskert,számtalanszir kívántam már hogy döglene meg ebbe vagy abba.
De jövő héten lesz TW,és Bc timewalking.
Felhúzok vagy három karit megint.
Aztán persze többet nem veszem elő őket. -
dbzmonty
tag
Nem egyről beszélünk. Nem arra a repura gondoltam ami az U betűre megnyílik, hanem miután kiválasztottam, hogy NEM a main questeket akarom csinálni, hanem a dungeonokkal, wq-kkal akarok bizonyítani a választott covenantnak. Így miután replülök az egyik covenant területére kapok egy questet aminek a progress bar-ja nő ha csinálom a dungeonokat és wq-kat. Ezt mind a 4 területen végig kell játszani, utána jött a rendes covenant campaign az első altomnál. Ez a progresszelés ment nagyon lassan, erre kértem infót, hogy lehetne gyorsabban.
-
Plata
félisten
válasz
Viktor77 #94448 üzenetére
Nem kell repu.
Ha van 60-as karid 48-as szinten mehetsz abba a rohadás maw-ba.
Utána választhatod covenantot.
Bevezető küldit is skipelheted covenanthoz.
Viszont nem értem,az első 60-as karim még 30-as renownàl is kap minden vacakért renown szintet.
A måsik 60-as karim már 25-ös renownál nem kap ugyanazért renown szintet.
Sokkal többet melóztam neki a 25-ért. -
Ghoosty
őstag
válasz
Viktor77 #94448 üzenetére
Annyi a kötöttség, hogy renown kell, hogy megnyíljanak új fejezetek. Mellette meg az is igaz, hogy minden szarért osztogatnak renown-t szóval nem nagy dolog, de kell hozzá.
#94446 kicsako
Bár a push az kicsit erős kifejezés, de minden héten megyek párat és próbálok javítani valamit a kulcsaimon. 15-öst azért szeretném elérni a szezon végéig.
-
kicsako
őstag
Van még valaki aki M+t pushol minden héten? Horda oldalon.
-
Micsurin
nagyúr
Van olyan Flying Machine verzió amihez nem kell aktív engineer prof?
Régóta kedvenc mount az idle leállással pl csak zavar, hogy prof locked.
-
kicsako
őstag
1500honor Rated BG-n -- 750 anima
1500honor random BG-n -- 250 anima
2x instás heti küldi -- 350anima
Nathria bossok: 105 fejenként, Generals + Sire 175 anima. Heti 1x végigütöd az 1190 ha minden igaz.
Emellett M+ bossok is dobálják az animát, csinálhatsz World Questeket stb.. -
Plata
félisten
válasz
Tigerclaw #94439 üzenetére
Nem tervezem M+-ban,csak a covenant sztori kell,mert az kell a repüléshez majd.
Plusz a heti M0-s küldi jó lenne.
És ha egyszer lesz valami hasonló mint a warfront oda jó lenne eljutni,bár szerintem nem lesz olyan,ami kár mert jó hecc volt.
Nem érzem úgy hogy könnyű lenne animát szerezni,ha csak nincs valami könnyebb módja amit nem vettem észre. -
Plata
félisten
válasz
Feherfy #94430 üzenetére
Tegnap este végül felengedett a játék.
Covenant calling küldikkel meg lett a szükséges renown és be fejeztem a campaign-t addig hogy megkaptam a teljes szettet.
Kellett menni egy heroic sanguine dept-et is.Mert azért is járt egy szint.Csak a küldit mire megtaláltam hol kell leadni az nem volt kétperc.
Random heroic-ra mentem persze,de jó volt,végén még azt is megkaptam hogy szépen tankoltam,úgy hogy valszeg nagyon szar sem voltam.
Jelenleg a szett van rajtam,184 nagy része,kivéve a back,az 177,nem maradt rá anima.
Egyébként fel vettem egy pvp küldit is,random bg-re,valahogy majd lenyomom.Marha sok animát ad. -
Phobion
őstag
Mielőtt ez megtörtént, a Maw már játszhatatlan volt a lagg miatt.
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Tapasztal valaki olyat hogy a karakerválasztó képernyő nem tölt be? illetve az egész teljesen fekete, inaktív. Mi lehet a gond?
-
Feherfy
tag
-
Ghoosty
őstag
válasz
Viktor77 #94428 üzenetére
Először a 4 mythic-re gondoltam, mert az tényleg az gyenge gearrel, de azt nem tudom, hogyan kapcsolódik a renown-hoz.
A callok is növelik, ha nem vagy maxon, azok meg könnyű questek. Néha van, 1-1 amihez muszáj csapat, mert különben nagyon lassú, de ha te indítod a csapatot, nem látják a gearedet, így jönnek mások is. -
Plata
félisten
válasz
Lirion #94426 üzenetére
Értem kösz.
Enyhén sok anima.
Nekem egyenlőre ardenweld-el vége a sztorinak nincs több renown.
Majd ha sikerül emelni akkor folytatom.
Az a baj a heti küldi esélytelen ilyen gearben,máshogy meg nem tudom hogy tudnám növelni,heti boss megvan.Majd asszem wq-zni kell,sajna a két legrohadtabb zónába kellene menni,revendreth meg maldraxus. -
Lirion
addikt
A covenant kampánytól függ, asszem 9 fejezetes és kb a 3tól fejezetenként ugrik egy rankot a covenant gear, amit a küldik adnak, egészen rank 6ig (190 ilvl). Ha mindent megcsináltál, akkor akkor elérhetővé válik a rank7 upgrade is, így minden cuccot 197es szintre lehet fejleszteni. Ez összesen kb 3500-4000 animába kerül emlékeim szerint és kb 21-22 renown kell hozzá.
-
Plata
félisten
válasz
Lacee1986 #94418 üzenetére
Hát a pvp az felejtős.
De köszi a tippet.A covenant kampányhoz kell a 40-es covenant szint?
Vagy nem?
Jelenleg kyrian covenantot tolom,most küldtek ardenweld-be.
csak kicsit elvette a kedvem hogy hiába megyek bármire,sosem kapok jó cuccot.
Lehet át kéne talentolnom dps-re,mert dps spechez bezzeg kapok még legendary szart is. -
Plata
félisten
Alt karit most hogy lehet leggyorsabban fel gearelni?
Próbáltam heroicra menni,de szinte nulla loot,vagy nem is olyan cuccot kapok ami nekem való.
Sajna most nincs warfront ahol könnyen lehetne gearelődni. -
-
warcat
veterán
Nem, eltávolították a 30, 90, 180 nap gametime-ot a boltból
60 napot lehet venni helyette 25.99€-értPersze aki a 180 napossal takarékoskodott aranyból, annak drágább lesz igen, de magamon kívül alacsony igénnyel találkoztam rá, többség felül a bankkártyás 6 hónap+mount vagonra vagy pedig 30 napot vásárolt.
-
Plata
félisten
Játék közben hallottam cseten hogy változik az előfizetés és drágább lesz.
Ez komoly? -
pruzsi
őstag
Üdv!
Újoncként végigjátszottam lvl 20 ig a játékot,érdeklődnék melyik verziót kell megvásárolni hogy minden megjelent kiegészítő meglegyen minden új tartalommal?
Illetve van valamilyen privát szerver ahol lehet havi előfizetés nélkül játszani? -
dbzmonty
tag
Sziasztok! A mainemmel megcsináltam már a SL loremastert, a zónákban minden questet, Kyrian covenant campaignet is. 3 alttal pedig választottam a további 3 covenantot és azt választottam mindnél, hogy wq-zni, dungeonozni, stb. kelljen hogy megbízzanak bennem. Szerintetek mi a leggyorsabb módja végigvinni azokat a fránya progress barokat? 3 alt x 4 zóna. Nagyon lassan halad ...
-
Golden9
veterán
Sziasztok!
"Thanks to your generous donations to Doctors Without Borders/Médecins Sans Frontières (MSF) which have surpassed USD $500,000, Bananas, the monkey pet, has been unlocked and can now be claimed free* on your Blizzard Battle.net account!
Reach the USD $1 Million goal in donations by April 26, and another pet, an adorable sloth Daisy, will be made available free for World of Warcraft® players for a limited time.
Born on an island off the coast of Stranglethorn Vale, little Bananas is a son of King Mukla, a fierce leader of Skymane Gorillas. Luckily, Bananas fell far from the tree and his gentle disposition makes him an ideal travel companion who will brighten your days on Azeroth and beyond."
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest