Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: A sor végén
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balcsix
senior tag
Nekem az a vélemény erről az egészről, hogy örüljünk, hogy a mai trendekhez képest ilyen "szintű" kiegészítőket kapunk mint mostanság, mert ma már az a trendi, hogy a játék játszik helyetted, minden le van egyszerűsítve a végletekig (itt még nem annyira) stb... Nyilván már nem lesz olyan jó a játék mint a TBC, WoTLK idejében, nem lesznek összetettebb játékmechanikák mint anno. Próbálnak itt is mindent leegyszerűsíteni, de még élvezhető határokon belül. Számomra közel nem tudja nyújtani azt az érzést, hangulatot, én nem szeretem ha nem kell egy keveset vagy többet küzdeni mondjuk a nagyobb gearért-progressért, akinek meg nincs rá ideje érje be a kisebb gearrel (pont úgy mint régen
), mindenkinek vannak prioritásai az életben, érthető ha valakinek nincs ideje napi több órát játszani, többek között már nekem se lenne annyi időm/türelmem mint anno... Illetve álljatok úgy hozzá, hogy örüljünk hogy még ez is-meg ez is van nem csak wasd nyomogatás. Ne legyen nagy az elvárás, és meglátjátok élvezni fogjátok... 
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
), mindenkinek vannak prioritásai az életben, érthető ha valakinek nincs ideje napi több órát játszani, többek között már nekem se lenne annyi időm/türelmem mint anno... Illetve álljatok úgy hozzá, hogy örüljünk hogy még ez is-meg ez is van nem csak wasd nyomogatás. Ne legyen nagy az elvárás, és meglátjátok élvezni fogjátok...