- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balcsix
senior tag
Nekem az a vélemény erről az egészről, hogy örüljünk, hogy a mai trendekhez képest ilyen "szintű" kiegészítőket kapunk mint mostanság, mert ma már az a trendi, hogy a játék játszik helyetted, minden le van egyszerűsítve a végletekig (itt még nem annyira) stb... Nyilván már nem lesz olyan jó a játék mint a TBC, WoTLK idejében, nem lesznek összetettebb játékmechanikák mint anno. Próbálnak itt is mindent leegyszerűsíteni, de még élvezhető határokon belül. Számomra közel nem tudja nyújtani azt az érzést, hangulatot, én nem szeretem ha nem kell egy keveset vagy többet küzdeni mondjuk a nagyobb gearért-progressért, akinek meg nincs rá ideje érje be a kisebb gearrel (pont úgy mint régen
), mindenkinek vannak prioritásai az életben, érthető ha valakinek nincs ideje napi több órát játszani, többek között már nekem se lenne annyi időm/türelmem mint anno... Illetve álljatok úgy hozzá, hogy örüljünk hogy még ez is-meg ez is van nem csak wasd nyomogatás. Ne legyen nagy az elvárás, és meglátjátok élvezni fogjátok...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Google Pixel topik
- Kutya topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest