Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balcsix

senior tag

Nekem az a vélemény erről az egészről, hogy örüljünk, hogy a mai trendekhez képest ilyen "szintű" kiegészítőket kapunk mint mostanság, mert ma már az a trendi, hogy a játék játszik helyetted, minden le van egyszerűsítve a végletekig (itt még nem annyira) stb... Nyilván már nem lesz olyan jó a játék mint a TBC, WoTLK idejében, nem lesznek összetettebb játékmechanikák mint anno. Próbálnak itt is mindent leegyszerűsíteni, de még élvezhető határokon belül. Számomra közel nem tudja nyújtani azt az érzést, hangulatot, én nem szeretem ha nem kell egy keveset vagy többet küzdeni mondjuk a nagyobb gearért-progressért, akinek meg nincs rá ideje érje be a kisebb gearrel (pont úgy mint régen :D ), mindenkinek vannak prioritásai az életben, érthető ha valakinek nincs ideje napi több órát játszani, többek között már nekem se lenne annyi időm/türelmem mint anno... Illetve álljatok úgy hozzá, hogy örüljünk hogy még ez is-meg ez is van nem csak wasd nyomogatás. Ne legyen nagy az elvárás, és meglátjátok élvezni fogjátok... :D

Új hozzászólás Aktív témák