- Fórumok
- PC játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- (kiemelt téma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
22400 - 22301
105639 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:19 Téma összefoglaló
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
-
ricsiv92
tag
-
Bence717
tag
Mit kell csinálnom ahoz hogy gyorsan tudjak fejlődni???
(quest, party...) -
Esmein
nagyúr
nem feltétlenül, viszont magasabb élsimítást választhat, esetleg nagyobb felbontást, rengeteg helyen a cpu a limit, de vgaból is profitálhat. Hiába játszom én is "erős" procin, a látótávolságot nem húztam maxra, mert megeszi az fpst, viszont az x1950pro miatt meg nem nagyon kapcsolgatok árnyékot meg élsimítást, mert oda meg az a kevés
szerk.: le fogom cserélni majd egy 3850-re, mert olcsón megúszom a cserét és úgy pár pöttyel feljebb húzhatom a vga zabáló beállításokat, nem hiszem hogy rossz választás lenne, gondolkodtam még 2 gb ramon is, de csak ezért nem teszek 64 bites vistát
-
steveetm
őstag
Ez már nagyon off kezd lenni. Egész egyszerűen arról van szó, hogy wow-nak cpu az első. Nem szar az amd, nem direkt intelre fejleszt a blizz, egész egyszerűen nincs egy partiban c2d-vel. Mármint az x2-vel. A vidkártya csere meg teljesen logikus, ha egy eleve cpu limites játékot egy másik kártyval hajtasz meg, ami esetlegesen nem optimalizált driverekkel hajtanak, akkor csak a játék elől veszed el a cpu erejét.
Üdv.: steveetm -
Scholes9
nagyúr
-
Ribi
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
Kicsit engem is bosszant, h igaz csak Dalaranban, de 20 fps alatt van az fps, szerencsére máshol bőven 30 fölött van még raiden is, felbontás 1440x900, minden max, árnyákok kivéve, 16xAF, 8xAA. Ezek szerint tényleg lehet, h nem szeretni az AMD cpu-kat a WOW

UI: tökmind1, h csökkentem-e a részletességet, semmit sem változik az fps, ez kicsit lol
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
-
bujdoso20
csendes tag
-
cl.aci
aktív tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, estére próbálkozom majd valamivel. Tegnap este kicsit meglepőnek találtam a mutatványt, mert eddig nem ment 30 fps alá soha akárhányan voltak körülöttem, vagy akármit csináltam. A rendszergarázdánk lenyúlta a gépemet eddig azért nem tudtam megköszönni a segítséget.

-
ricsiv92
tag
-
nak0n
aktív tag
Ha raidet akarsz csinálni, akkor ha már partiban vagy, és te vagy a leader, akkor O gomb, raid fül, és klikk a convert to raid gombra.
Raid warningba a /rw beírása után tudsz írni, ha leader vagy, vagy van assistod. Akinek assistja van, az tud embereket bevenni/kirakni raidből, meg markokat pakolni célpontok fölé. -
nak0n
aktív tag
-
bujdoso20
csendes tag
Hellostok, raid készítéshez kérnék tanácsokat.
Már ott megakadtam, hogy nem tudtam hatodik embert invelni kiírta hogy full a party.
Meg pár fontosabb dologrol egy kicsit ha írnátok (raid warning hogy?, raid asistant mi?...)
kösz elörre is. -
Bence717
tag
Azt hallottam mivel kijött az új patch ezért mostmár nem kell hogy legyen lvl 55-ös karaktered ahoz hogy DK-t indíthass ez igaz??

-
zotyesz66
őstag
sztem nincs gondja a játéknak az amd procikkal, nálunk 2 gépen is fut, az egyik amd x2 4400, a másik egy intel core2 t7400 (mobil proci), városokban (főleg dalaranban ) mindkettőn eléggé leesik az fps, de odakint nem szokott gond lenni.
mondjuk én többet vagyok az inteles gépen, de majd kipróbálom alaposabban a másikon is, ott gyengébb a vga, de a felbontás is kisebb...
a gépek leírásai a profilomban -
whitezo88
nagyúr
-
capafog23
őstag
HoL Ionar bossra mi a taktik?
Mert 2X kihaltunk rajta. Azt mondta a tank hogyha előjönnek a mászkáló villámok akkor futás, de valahogy mindig meghalunk. -
Cathfaern
nagyúr
-
ciao
senior tag
köszönöm a válaszokat
-
Ribi
nagyúr
Legtöbb gond abbol szokott adódni, hogy amint leesik 1 bubi, azonnal átszaladnak az emberek. Ami hulyeség. Meg kell vérni mig a masodik is leesik és a közelebbibe futni.
Sok időt és halált lehet megspórolni.
Ha kevés a mana akkor vigyetek 3 healert. Nálunk sok a pala és ugye instant cast nemsok van. Vagy vigyetek 6 lockot, wortexbol kiportalnak
Mégtöbb dps 
-
Esmein
nagyúr
-
Junkie
aktív tag
2:45-3:15 között szzokott nekünk maradni a 3 fázisra, az első kb 3-4 vortex után fejeződik be. Sokat segít amikor nem vortexre hanem már a 2-ik fázisra száll föl van kb 10-15 sec amíg még lőhető. Itt elég sokat bele lehet még tolni ha minden ranged atomnuke-ot tol neki
Nálunk olyan 42%-ig megy le mire kezd a 2-ik fázis. Bubit oda rak ahova akar azt nem tudod befolyásolni de ha van fenn bigwigs pl akkor látod mennyi idő van még a deep breath-ig és el lehet dönteni érdemes e futni vagy inkább sok jó kari kis helyen is elfért játszani
-
D4v3
őstag
-
capafog23
őstag
BS szerveren kérnék kölcsön 800g-t 5 napra. (280-as mount)
Aki megszánna whisp Sharki (horda) -
ciao
senior tag
10 fős Malygos 2 healerrel, ha jó a dps kb. hány wortex után kezdődik a P2? az ellen lehet tenni valamit ha túl messze teszi le a bubikat P2-ben akkor átfutáskor ne haljon meg 1-2 ember? teljesenn oom vagyok P1 végére holy papként ezért érdekelne hogy az én manaregenem szar vagy a dps kevés-e? mondjuk a tank druidától kapok 1 innert P2 elején az helyre tesz, de volt már hogy ezért halt meg valaki P1-ben mert nem volt már manám pedíg riad buffokkal 500/5s a cast közbeni manaregenem
-
kovsol
titán
nem tudom nekem egy sima T3200 as procival 2Ghz két mag ugye
wow első mag 75-90%, második mag meg 50-60% -on mozog raiden pl ha IF -ben állok még enyi se
szóval nálam eléggé nem CPU limitált akármilyen felbontásban tolom
ez hogy lehet?az hogy mi etikus engem nem érdekel egyszerübben töltöm le
és amugy meg írja melyik a legújabb és neked mi van fent ha nem akarsz béta drivert felrakni nem pipálod be azt -
Cathfaern
nagyúr
Sajnos a WoW egyszerűen nem szereti az AMD CPU-kat, ami főleg azért probléma, mert CPU korlátozott ugyebár. Valszeg egy Intel processzorral gond nélkül futna

kovsol:
Wow matrixot nem túl szerencsés használni, két okból:
1. nincs saját tárhelyik, hanem közvetlen linkekkel más addonos oldalakról szedik a cuccot, ami nem túl etikus.
2. A fenti okok miatt nem maga az addon írója tölti fel az addonokat, így semmi garancia nincs rá, hogy a legfrisebb van fent, vagy épp ellenkezőleg, hogy nem valami beta/alpha verzió van fent. -
Arnold2
őstag
Innen: [link] -> Download -> Manual Install
Ide: X:\World of Warcraft\Interface\AddOns (ide kicsomagolod a zip fájl teljes tartalmát)
Ha mindent jól csináltál, nem kell semmit elindítani, mert magától elindul. A játékon belül a Minimap körül kell legyen egy kis zöld föld golyóbis ikon. Na az lesz az Atlas-od.Szerk: na banyek, nem frissítettem és már későn válaszoltam... Na nem baj, azért maradjon.
-
kovsol
titán
nekem van egy olyan progim hogy wow matrix és abban van egy lista jó sok addon van benne és az letölti és ha már fent van frissítéseket is szed le ha full amatör vagy érdemes lehet így frissíteni az addonokat
hol tölthető le nem vágom
googleküldizéshez használsz segítséget? ha nem akkor Carbonit addont javaslom
telepítés kézileg: wow mappa\Interface\Addons könyvtárba kell másolni a kicsomagolt addont (persze ha tömörírve van) amikor belépsz akkor karakter képernyön addons felirat megjelenik és ott tudod ki be kapcsolni
-
Tibord
senior tag
-
szilchi
őstag
-
Tibord
senior tag
Helló
Segítséget szeretnék kérni.
Full amatőr vagyok úgyhogy légyszi szájbarágósan.
Az atlas-t szeretném telepíteni a játékba (lista a item-ekről).
A kérdésem lenne:
Honnan?
Hova?
Mit?
hogyan indítsam el?Előre is köszi a választ.
-
kovsol
titán
-
cl.aci
aktív tag
Sorry, nem vagyok nagy ász a játékban, ez az első karim, az online játékok közül is a WOW az első amivel játszok, még egyszer elnézést kérek a tudatlanságomért, hogy ilyen felesleges adatot bele mertem írni a hsz-be mint a ping értéke.
Egyébként köszönöm a válaszodat,ha hazaértem melóból megnézem menyit javít a helyzeten. 
-
nierthen
tag
-
nierthen
tag
"Inveltek is 5 percen belül, megnézem wowheaden hány boss van, mi a drop, ki is szúrtam magamnak egy jó kis bowot" nem tudom használsz-e, vagy szeretsz-e használni addonokat, de van egy olyan, Atlas, és AtlasLoot, ezek raidek, insták, HC insták bossai, franció, meg még ki tudja mik lootjait mutatja. ergo alt tab felejtőssé válik
-
kovsol
titán
látótávot vedd le maxról esetleg a dinamikus árnyékokat kisebb részleteségre nekem ez nagyon sokat segít
amugy nem tudom minek írdo ide a pingedet az laggot okoz nem akadást ami nem ugyan az
és jobb ha megszokod ennek a fosnak a grafikus motorját nem épp a mostani csúcs vga karikra találták ki hiába puccaosítottak rajt most még egy kiscit, nem fogja azokat rendesen kihasználni
-
cl.aci
aktív tag
Sziasztok.
Tegnap este mentem át Northrendre, horda oldalon az érkezési pontnál lévő erődből még ki sem mentem de, így is lesett 10-12 fpsre a kép, ez lesz a külső területeken is? Nem hiszem hogy a gépem lenne neki kevés, egy AMD 5000+BE 3 GHz-en, 4 Gb rammal és egy 3870-esnek kicsit jobban kellene vinni ezt a játékot szerintem, ja a pingem végig 100 körül és alatt volt.
Mit lehet csinálni, hogy normális fps legyen?
Köszi a válaszokat és a javaslatokat.mod: 20"-od monitoron játszom, 1650-es natív felbontásban, élszűrők nélkül, amúgy minden maxon.
-
ricsiv92
tag
-
kovsol
titán
-
ricsiv92
tag
-
kovsol
titán
-
!player!
aktív tag
-
Scholes9
nagyúr
Sajna mi is ma buktuk megint Immortalt, szokásos 1 halott.

-
szilchi
őstag
-
szilchi
őstag
Assza meg,olyan laaagg van Redrigde-ben,hogy ihaj..

-
kovsol
titán
hát nem tudom mi ma 20 -as acsit csináltuk persze imortál megint nem lett meg tököm kivolt már csak az kell és minden megvan na ez mellékes
de 5 healerrel lazán hozzuk 20 fövel is az instát és tankra nem nagyon kell heal, a gubóban lévöre meg kb elég egy hot is és életben marad szóval a healereknek is gz ha erre nem voltak képesek
én abban a pillanatban adnám el az accom ha ilyen pugos naxxra lennék kényszerülve
-
GoTReX
őstag
-
Wolverine
félisten
-
Esmein
nagyúr
-
Junkie
aktív tag
Egy kis hunter info: mai raiden vertem mindenkit dps-be survival talenten bár nem volt teljesen mérvadó mert Sathiriont vertük egy plusz sárkánnyal és az elég rohangálós add-okra aoe-zős, de a mai raiden voltam úgy hogy már a hitcap is megvolt és így egyelőre elég übernek tünt majd nézem valami olyan fighton is ahol több a focus fire

-
!player!
aktív tag
-
ricsiv92
tag
-
steveetm
őstag
-
ricsiv92
tag
-
capafog23
őstag
Tegnap este hunteremmel megléptem a lvl76-ot ma reggel fejlődgettem egy kicsit, most is beloggoltam fejlődgetni, bejelentkeztem lfg-re gundrak-ba. Gondoltam biztos van oda q.
Inveltek is 5 percen belül, megnézem wowheaden hány boss van, mi a drop, ki is szúrtam magamnak egy jó kis bowot. Bow
Hát persze hogy kidobta elsőre. Most fejlődök tovább, mert már nagyon vonz hogy 77-esen már mehetek fejlődni 280-as mountal. -
!player!
aktív tag
-
Scholes9
nagyúr
-
LucifeI2
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
-
OgreImre
senior tag
Szerintetek érdemes lvl 68-on egy zöld prot paladinnak Northrenden próbálkoznia? Vagy nagy szenvedés lesz és inkább várjam meg a 70-et? Anno Outlandre 58-on ment ki szintén zöldben, de ott főként instázással fejlődött.
Üdv. -
GoTReX
őstag
-
ricsiv92
tag
-
GoTReX
őstag
Kösz
Melee weaponnak csak stat értéke van Huntereknél ugye?
Ugyértem eddig olyat választottam ami ha már meleeben vagyok egy ütés erejéig nagy sebzés legyen relativ,aztán probalok kimenekulni range zónába.De valszeg ez sem jó ötlet,mert olyan kell ami tökmindegy mennyit sebez csak jó statokat adjon nem?A bowm tényleg elég gyenge,de jobb nem esik,venni Ah-ban most nemtok mert elvertem minden pénzem Profession cuccokra,ráadásul a sok tudatlan a Vendoroktol 50silverért vett Bow-t,lazán beteszi 60Goldos aukcióra
Tehat minél alacsonyabb vagyok annál szarabb cuccokat lelek bent Bow téren,de már ahogy növök ,javul a helyzet
-
Scholes9
nagyúr
-
ricsiv92
tag
-
GoTReX
őstag
-
ricsiv92
tag
-
GoTReX
őstag
Hát Guild az nekem is jo lenne majd
De nem valami nagyon komoly,de azért legyen benne raid,vagy isnta stb...Group keresővel olyan arcokat fogok ki legtöbbször hogy kész.Múltkor olyan volt hogy gyerek vagy 4x beírta hogy leadernek született stb...Beagrozta a fél SM-et és megpusztultak...Én éltem tul csak,hála a Death trüknek
Irtam neki hogy kezdő vagyok de,ezt mégis ő hogy gondolta ki...megcsinlta még 4x,majd én lettem le Noobozva,meg a lol szöveg...Fpuh attől kivagyok...Gondolkoztam hogy elkérem a címét,és házhoz megyek betörni az orrát...Na meg mikor késztetést éreznek arra hogy megmondják ki mit csináljon,mikor simán menne ez még anélkül is,majd a Boss Fightnál "megkoronázza ezt Tankolás helyett egy /dancel....Erre én már nem is tudok mit csinálni és leave party...Teljesen hazavágják az egészet... -
ricsiv92
tag
Visszatérek fél év kihagyás után, esetleg vkinek van a ragnaros-on guild-je, akihez befér egy human warlock.

-
Junkie
aktív tag
Én is úgy vettem észre, de ez mondjuk valahol érthető, hogy a hibrid karik népszerübbek. Többfajta játékmód/élmény, duál talentel meg elvileg csak egy katt és válthatsz arra amire épp szükség van, én is hunter vagyok de pl a mi guildünkben is 2 vagyunk aktív hunterek akik minden raiden ott vagyunk, és van még 2 akik immel ámmal online-ok

-
GoTReX
őstag
-
GoTReX
őstag
-
Wolverine
félisten
-
GoTReX
őstag
Allítolag az elején nincs senki,amikor meg maxos vagy mindenki egy helyen
Legalabbis én ezt halottam
Most Booty Bay-ben vagyok és egyre többen vannak,sőt még kissebbek is akiket leölök ha tudok
Mondjuk hozzátartozik hogy Kalimbdor-ban kezdtem NE-vel,amit a rutinosabbak helyből elhagynak
Na ott kajak Single Play utánérzésem volt...Aki nem NPC volt az High Level Horde,és szépen lenyomott...Igy jött össze a 240 Death,ami azota is idegesit,mert rohadt jól mutat a Statics-ban
Annó trialban kezdtem egy Human Wariort,és sztem ott sokkal jobb fejlődni...NE kezdőn tul nagyok a távolságok,és macerás keresgetős questek vannak,legalábbis nekem igy jött le.(Azt kifejezetten kedveltem,mikor volt egy olyan q hogy menjek el egy Nightelfhez aki keletre van (ha jól emlékszem)és beszéljek vele.Szépen neki indultam mentem-mentem-mentem minden bokor mögé benéztem,majd besokaltam és----->WoWhead....Kiderül egész Barrensen keresztül kell menni majd a következő zonában van egy eldugott kis campben...Mondom ennél hülyébben már meg sem fogalmazhatta volna a Blizz.,és persze ilyen ezer van... -
D4v3
őstag
-
Ribi
nagyúr
Én is sajnálom, hogy kihagytam a legelejét, csak BC után kerültem bele a mókuskerékbe

Akinek megvolt a játék, azok azonnal mentek Northrendre és fejlődtek ahogy épp kedvük volt, nézelődtek, nem kellett annyira sietni. Persze volt aki 2 nap mulva mar 80 volt. Viszont alt karival már unalmas ugyanaz másodszor, harmadszor, Xedszer. Akkor mát csak a minél gyorsabban 80-ra a cél. Én is mire 80 lettem 3 zónát teljesen kihagytam, köztük a 2 77-80 szintűt és alig voltam instában. Most gondolkozom azon hogy fel kellene huzni 1 karit, druida megtetszett, csak semmi kedvem végigsenyvedni 80 szintet. Sehol sincs 1 lélek sem. Akinek van pénze az meg persze huzatni akarja magát, mert neki sincs kedve szarozni. -
-conrad-
addikt
AOE-damage: Lementünk AQ40-be, és van az a "skorpiószerű boss" (nemtom már mi a neve
) ami előtt az a sok gyorsan repoppoló bogár van. Ott letettem egy DnD-t DK-val és... megállta a kép, tele sárba számmal mindenhol, aztán disconnected from server. 
(#22212) !player!
ZG 2 mount boss az prot tankkal szólózható, egy warrink megcsinálta bloodthirst talenten, de sztem azért egy healer nem árt oda, ha nincs maxos geared. Moonkindruidként vinnék egy tankot magammal és healelnék. -
Wolverine
félisten
-
GoTReX
őstag
Rendben köszi a válaszokat.Azért sajnálom,hogy lemaradtam ezekről.Mondjuk az is érdekes hogy 90%-ban csak LVL 80-as Karaktereket látok,Questeken is csak atrohannak stb...De ez valszeg elkerulhetetlen egy idő után,és csak a kezdőknek tűnik fel.Meg hogy Varopsokban orba-szájba a "Huzzatok fel" stb üzeneteket látok...Kíváncsi vagyok ,milyen lehetett ez mikor kijött a játék

-
Wolverine
félisten
-
Ribi
nagyúr
Szerintem nem érdemes. Ha eljutsz 70-re akkor vedd meg a wotlk-et is és irány 80.
Nagyon kevesen mennek instákba outlanden. Max az éppen fejlődők, illetve 80-asok retro és achievement miatt, de ez elhanyagolható része az embereknek.szilchi A pók rendszerint nagyjából 1 helyre dobja az embereket, szóval 1 healer a közelben parkol és nincs gond. Ezért kellene taktikát olvasnia a RL-nek, hogy ezeket tudja. Ha ilyen nincs akkor tényleg lesznek gondok.
-
szilchi
őstag
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!Én BattleChestet vettem meg ,tehát csak BC-m van a sima WoW mellett.Érdemes Insta/Raid-re tervezgetni?Első karakterem és eddig csak SM-et futottam végig párszor.Egyik ismerősön aki elég keményen rá van "Kockulva" mondta hogy nem érdemes már 70-es cuccokért hajtani....Nem beszélve arról hogy már nem is nagyon lehet Groupot találni ezekhez
Ti hogy látjátok ezeket? Ez még később lenne mert még csak egy 44-es BM Hunterem van!
THX! -
szilchi
őstag
-
Junkie
aktív tag
Az oké is, mer amíg nem vagy 80 és nincs jó gear-ed még mindíg a bm a nyerő mert az gyakorlatilag gear független talent lévén a pet okozza a damage nagy részét
Raiden meg én úgy vettem most észre warrior vezetett nálunk(nem tom fury vagy arms-on volt e majd megsasolom) utána warlock bm hunti én, nagyjából ez volt a sorrend. Csak azért érdekelne más tapasztalata mert nekem azért elég jó gear-em van már és elvileg így erősebb lenne a survival, persze benne van a pakliban hogy még újonc vagyok ezen a talenten
-
Cathfaern
nagyúr
76-on én nem sok változást észlelek, tegnap voltam 3 instába is, végig dps első voltam, igaz ha volt dk, ő mögöttem volt szorosan, de ez volt kb. 3.0.8 előtt is (illetve egyikben egy spap előttem volt, de ő 2 szinttel nagyobb volt nálam, és full kékben, míg én nagyrészt quest rewardokban).
Szerk: BM vagyok természetesen.
-
Junkie
aktív tag
Nem lehet, Outland->Shadow monn valley-ban tudsz normál repülő mountot venni
Megelőztek

Más 3.0.8 óta mi a tapasztalata Huntereknek? Én áttalenteltem Survival-re és elvileg ezt istenítik most de vagy én vagyok béna vagy nem tom mert raid-en ugyanott vagyok mint bm hunter
Igaz még szokni kell a rotát, (valami makrót írni rá vagy valami) mert itt ugye nem spamsteadyshot powa van
-
Wolverine
félisten
-
capafog23
őstag
Dalaranba lehet flying mountot venni ami nem exotic?
Mert én nem találtam. -
Viktor77
titán
-
Ribi
nagyúr
Haat ha ilyeneket csinalnak akkor ott az RL sem simeri a taktikat, de senki más sem.
Eleve kell 1 healer aki a falas embereket healeli. Ha nem ütnek ki belole sem halhatsz meg, mert gyogyitanak.
Grand Widowt-t mi utóbbi időben erőből verjük le. Odamegyünk, aoe az addokra, aztán a tankot meg healeljük mint a bolod. Eddig mindig bevált.-
Mondjuk nem is kék zöld cuccokban szaladgálunk, de aki nem képes megvenni 80-on az AH-s kék cuccokat 20-30 goldért, az a vicc kategória, nem fun player.
Bosson 1000 dps alatt teljesíteni megintcsak nehéz. Lehet sokan még a lvlup talenten szerencsétlenkednek, ami igencsak gátolja a raid előrejutását. -
Esmein
nagyúr
immortalt akkor is meg tudjátok csinálni, ha meghal valaki és wipeoltok, a lényeg, hogy abban a tryban ne haljon senki amikor lemegy a boss.
-
Wolverine
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
22400 - 22301
105639 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- (kiemelt téma)
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5465, 91%AKKSI
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(quest, party...)
. Csak az a röhej, h mind1, h leveszem-e a grafot meg szűrőket, akkor is ugyanannyi az fps
. Az meg végképp lol, h most cseréltem 8600gts-t 4850-re, gondoltam mindenhol lesz stabil 60 fps, erre kevesebb lett az fps, mint 8600gts-el.

google
még álmos voltam és csak a tisztánlátás miatt írtam

Irtam neki hogy kezdő vagyok de,ezt mégis ő hogy gondolta ki...megcsinlta még 4x,majd én lettem le Noobozva,meg a lol szöveg...Fpuh attől kivagyok...Gondolkoztam hogy elkérem a címét,és házhoz megyek betörni az orrát...Na meg mikor késztetést éreznek arra hogy megmondják ki mit csináljon,mikor simán menne ez még anélkül is,majd a Boss Fightnál "megkoronázza ezt Tankolás helyett egy /dancel....Erre én már nem is tudok mit csinálni és leave party...Teljesen hazavágják az egészet...