Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
ripla
üzenetére
Ez a remaster csak steam deckre jön?
Miért néz ki ilyen nagyon rosszul?
Én játszottam Guild wars-al.
Még el is mentettem a karaktereimet valami fagyos helyen hogy majd a második részben láthassam az előzőben elért dolgaimat.
Szivesen tolnám újra vele,de miért néz ki ilyen ultra gagyin? -
Plata
félisten
válasz
ripla
üzenetére
Tudom.
De annak idején Sw ToR-os cseten azt mondták hogy a pénz miatt szüntek meg a WoW SW és egyéb kiadványok,mert túl nagy szeletet akart a sütiből a magyar kiadó.
Bár sw tor csati olyan mint a WoW cset,csak itt sokkal alpáribb solo vicceket nyomnak.#104937BMS
Én lusta vagyok AH-zni,nagyon ritkán szoktam,inkább csak veszek.
Nem tudom most vajon mikor megy le megint a token ára.
Úgy láttam 420 ezer körül van. -
Healbacsi
őstag
válasz
ripla
üzenetére
KUKA.
Mivel lemerult az elem, igy az algoritmus folyamatos szamitasa veget ert. (konyec, finito). Nincs honnan ujraindulni.
-----------------------
Uj currency:
ha valaki hazat akar epiteni a WoW-ban, hat tegye. Ha erre valos penzt kell koltenie, hat legyen. Legyen vkinek barmekkora kartelya, attol meg nem lesz jo se a dps-e, es nem is fogja tudni kihealelni a party-t/raidet.
Ez az uj currency akkora ertekkel rendelkezik, mint amikor valaki megvesz a shopban egy teljes Tmog setet. Ket het mulva lecsereli, aztan ott fog porosodni a tobbi kozott, a penzt meg kidobta ra.A Blizzard/MS nem hibas semmiben, ok csak egy lehetoseget adnak, nem tartanak pisztolyt senkinek a halantekahoz.
-
PeL
addikt
válasz
ripla
üzenetére
Már eddig sem a sztori miatt játszottam egyébként, mivel én Cata után rögtön BFA-ba játszottam csak meg SL-ben, de teljesen elvesztettem már a fonalat ott is ami a sztorit illeti
Csak kapkodtam a fejem, annyi új dolog volt, és a M+ megtetszett annyira hogy BFA-ban megcsináltam a keymastert is, nekem a MoP is új, és ebből meg pont a M+ hiányzik nekem
Celestialban már nincs kihívás, challenge-be mondjuk nem próbáltam de ott csak időre kell ütni ha jól tudom, és csak pár transmog a reward meg mount. Meh... Így már csak a raid maradt, jövő hét végén fogunk rápróbálni az első normos raidünkre de ez már nekem kb csak nyűg
Megszervezni is, pláne levezetni, főleg hogy nem is láttam még a raideket sem. Szóval még utána is kell néznem a dolgoknak addig. -
sztivo
őstag
válasz
ripla
üzenetére
Kicsit régi kommentet támasztok fel, de valahogy egyetértek. Nekem a teljes Season 2 kimaradt (hagyjuk a goblinos bohóckodást, egyszerűen nem, nem tetszett), most a Season 3 sem tűnik nagy számnak. Konkrétan rém unalmas az egész szezon eddig, a sztori is elég gyenge. Sokan köpködik az SL-t (anno én sem rajongtam érte), de már kb azt sírom vissza, a DF-ről ne is beszéljünk, mert az számomra ettől a mostani kiegtől is milliószor jobb volt. Maga a raidek is és hogy mindig volt mit csinálni a kulcsok meg raiden kívül is, a sztorija is, meg úgy en bloc az egész kieg. Nagyon gondolkodom én is, hogy egyáltalán kell-e nekem a Midnight. Metzen bácsi jelenlétét nem igazán érezni... Valahol az az érzésem, hogy hiába jött vissza, úgyis fentről diktálnak neki...
-
Healbacsi
őstag
válasz
ripla
üzenetére
A jatek felgyorsult.
Minden informacio elerheto barki altal, minden le van irva, mit hogyan kell csinalni, mit talentelj, milyen spelleket hasznalj, hova allj, stb stb stb.
Ha ezek ellenere valaki fatalis hibat vet (mert tevedni emberi dolog), akkor igen jo eselye van, hogy buntetest kap erte.
Igen akik nem neznek utana a dolgoknak azok hatraltatjak a raidet. A season elejen vagyunk, mindenki haracsol: gear-gear-gear, a jatekidot a leheto legtobb loot szerzesi lehetoseggel toltik. Igy ha valaki az elmondottakkal szemben hatraltatja a tobbieket, azt kidobjak.Lehet mondani, hogy ott vannak a classic serverek, ott mindenki raerosen jatszik, de ez sem teljesen igaz.
20 eve nem volt ilyen, hogy ennyire dokumentalt legyen a jatek. Megnezek a class/specedhez egy guide-ot, minden leirnak, tenyleg mindent. Az Echo es mas nagy guildek honlapjan szajbaragos leirasok (videokkal) vannak a raid bossairol. Minden adott, hogy valaki ne csinaljon fatalis hibat, megha meg is hal fight kozben (LFR-ben ugyis felszedik)Kompetitiv jatekmodbol az altalad irt jelenseg sokkal ritkabb. Pl egy pug raidben nem fognak teged leanyazni, hanem szimplan kiraknak ha a raid ellen dolgozol (LFR-ben a vote kick az egyetlen ilyen modszer). M+-ban csak alacsony kulcsoknal divat veszekedni, magasabb kulcsoknal feloszlik a csapat es mindenki megy a dolgara (gondolom ilyenkor a bajsza alatt szol egy-ket cifra dolgot).
En pl. TW heten, amikor sajat TW raidet szervezek, meg bejelentes elott kirakom a sokat szovegelo/surgeto embereket.
Az, hogy kerulod online terben a magyarokat, az szamomra meg jobban megerositi, hogy en sem igazan szeretnek veled jatszani, mert meg 1 percet se jatszottunk egyutt, de mar eloitelettel viszonyulsz a hozzam/masokhoz, innentol ha a masik barmit csinal, onnantol csak olaj a tuzre, hogy tucskot/bogarat lehessen ra mondani. A tobbi nemzet is toxikus, csak azokat a nyelvi kulonbsegek miatt maskent erzekeljuk.
Mult heten engem is leanyaztak egy +6-os kulcs vegen, hogy nem kovettem a tankot (hianyzott 3% trash), es ezt egy olyan dps kari csinalta, aki esett/kelt az egesz insta folyaman. Leboostoljuk, es meg o kezdett el szovegelni. Mielott kerded, nem volt magyar.
Igen, jobb ha magad jatszol ilyen eloiteletekkel. A nem magyar jatekos is elkuld a francba ha hulye vagy, csak azt nem erted.
Hogy on-topic maradjak. Dimensius fight jo pelda arra, hogy az emberek nem hallgatnak a masikra. Mikor belepnek a boss szobajaba, akkor mindig leirjak --- Ne kattint a portalra--- De sajnos mindig van 1-2 onjelolt hulye aki ezt megteszi, ezzel 1-2-3x meghal az egesz raid. Csak el kellett volna olvasni a chat-et es aszerint cselekedni. Es (essel nem kezdunk mondatot) ez rohadtul bosszanto
Guildes kornyezetben is megvan minden kozosseg sajat trolljai, akik onhibajukon kivul mindig mindent forditva csinalnak mint ahogy elmondtak nekik. Miattuk kell minden taktikat indokolatlanul tulvarialni, mert nem a "SAJAT" dolgaval foglalkozik, hanem minden massal ezen kivul.
-
Plata
félisten
válasz
ripla
üzenetére
Szerintem már BC idején is volt sok igen csak paraszt játékos,főleg magyar.
Néha a magyarok annyira betegek hogy az már szórakoztató.
Volt már hogy valaki a karakterem kinézete miatt szállt rám.De kb minden MMO-ban a magyarok igen problémás és nagyon toxikus állatfélék.

Halkan jegyezném meg hogy nem csak a WoW-ban vannak olyanok akik túl komolyan veszik a dolgot. Voltam én olyan klánban ahol minden encountert kívülről kellett tudni,elitre csak akkor mehettél ha centiről centire tökéletesen ismerted mindet és soha nem hibáztál.Mert eliten egy rossz lépés és bukta.
És ez nem vicc, de jó érzés volt közéjük tartozni. -
Healbacsi
őstag
válasz
ripla
üzenetére
Kicsit kevered (es ahogy nezem a tobbiek is) a dolgokat. AV-ban amirol folyamatosan beszeltek, a mai napig nincs semmifele szamlalo, Isle of conquestnel szinten nincs. Addig tartanak amig tartanak.
(az emlitett ket bg-nel van egy "szamlalo", de az nem ido alapu, hanem resorcre alapu. Azaz ha megolnek egy tarsadat, akkor levonodik 1 pont, ha uralod a banya lennego spotokat akkor hozzaadodik 1 pont, es kulonfele objective-ek teljesitese levonasokkal jar)A kisebb bg-knel lett ido lejarat bevezetve, ezek kozul foleg a capture the flag jellegu map-eknel, ahol a szamlalo nem a defensive csapatot tamogatja, es a ido limit jotekonyan hat a jatekra.
Szoval ne keverd(jetek) a kulonfele bg-ket, mert total felreinformalas esete forog(hat) fent.
-
Plata
félisten
válasz
ripla
üzenetére
BfA-ban a battlefront vagy mi a franc volt a neve jó szórakozás volt,vagy az island expedíció.
Én ma töröltem az előfizetésem,nincs kedvem játszani,timewalkingon jó volt instázni,de ma már nincs és három hétig semmi,a jelenlegi sztori az erősen b+ kategória.
Hiányzik a fénykardom.
-
TBT
addikt
válasz
ripla
üzenetére
Igen. Szeptemberben indul az alfa (az anyag már fel van töltve szerverre, csak még nem játszható), onnét 8-9 hónap a megjelenés, ami 2026. tavaszára esik.
Nem sietnek vele, de látva a tegnapi zéró érdeklődést a GamesCom-on, nem lep meg, hogy már a Blizzard sem erőlködik. Amit még ki lehet sajtolni belőle, azt még kiszedik a maradék játékos pénztárcájából, de nagyon új tömegeket már nem fognak bevonzani. És eddig ezt a rettentő Epic és mindennél jobb Worldsoul Sagát sem érzem olyan erős dolognak... -
Healbacsi
őstag
válasz
ripla
üzenetére
Az egy es ugyanaz. Ahogy leirtad, a valtozas, hogy season 2 -> season 3 valtas tortent (a valtas miatt noveltek a korabbi ilvl-t). Az explorer gear tovabbra is "zold", az adventurer tovabbra is "kek", es veteran/champion/hero/mythic "lila". Ez eddig mindig igy volt.
Egyszeruen komolyan nem ertem mi van veletek.
Az egyik nem veszi eszre, hogy meg nem indult el a season, es amiatt panaszkodik, a masik meg tokeletesen ugyanazt az eventet/npc-t nezve azon akad fent, hogy a item neve nem "lila" .. komolyan erosen kell koncentralnom, hogy ne akadjak ki.
-
Hashvrad
tag
válasz
ripla
üzenetére
A catch up gear-ek X.5 vagy X.7-el szoktak jönni. Amiről te beszélsz a Nightfall event is a 11.1.5-el jött be.
Most ami nerfelve lett, hogy eddig minden World Event olyan ládát adott, amiben a heti első kettőben Veterán gear volt, most a legtöbb csak Adventurert ad, de azt "korlátlanul" ahogy eddig tapasztaltam. -
echterion
nagyúr
válasz
ripla
üzenetére
Sztem kb. úgy vagy vele, mint én. Jó emlékek, jó kontentek voltak régen meg újdonság is volt sokáig, de már uncsi, igazából minden alkalommal mindig ugyanaz történik, csak az itemkozmetikák változnak meg. Bár nekem a SL és a BFA is tetszett, a sárkányos nem annyira, ez meg mondjuk most nagyon nem adja nekem, de ez egyéni szocproblem.
-
Plata
félisten
-
ldave
félisten
-
Plata
félisten
válasz
ripla
üzenetére
Legó?
Esetleg végig játszom a lego skywalker izét,még sosem játszottam ki.
Már talán vagy tíz éve nem játszottam lego játékkal,régen a gyerekekkel sokat toltuk.
Egyedül nincs kedvem hozzá.
Én mindig nézek filmet játék közben. Most épp a Nevem Senki-t.
De az űrben épp dupla xp hétvége van,talán kihúzok pár traitet a romulán kiskarimnak.#104326BMS
Melyik az a ződ rakéta?
Lehet elkéne menni pár drenáj meg panda raidbe,azokba sosem vótam.
Csak semmit nem tudok azokról.Mondjuk kb az összes cata is kimaradt,mert már nem érdekelt. -
Plata
félisten
válasz
ripla
üzenetére
Ebbe azért sok túlzás van,bár én nem játszom overwatch-ot,de tudomásom szerint az egyik legjobb a kategóriájában.Mint ahogy a WoW is a legjobbak közt van,nem egy olyan játék amit pár hónap után ingyen osztogatnak mert hiába van atom jó grafikája,ha egy nagy nulla az egész.
Az összes eddigi WoW gyilkos MMO vagy behalt vagy haldoklik.
Az biztos hogy a WoW már nem a régi,mostanában nem igazán tud lekötni az aktuális kontent,de a timewalking event király.
Diabló 4 nem tudom,a régi részekkel olyan sokat játszottam ami már beteges.Bár már a hárommal sem olyan túl sokat,de az ok egyszerű,megöregedtem és már nem megy.
Eltelt 20-25 év,már nem megy az hogy napi 10+ órát ugyanazt a bosst farmoljam.
Ugyanígy a WoW-ban sem tudok annyit játszani,vanillában még ok volt ha egy félnapot raideltünk.
Diablo 4-et meg sem vettem mert már tudom hogy úgysem menne.
De kifelejtetted a Heroes of the storm-ot,no meg a Starcraftot.
HotS most kap frissítést,talán újra figyelnek rá. -
Plata
félisten
válasz
ripla
üzenetére
Nekem a sztori nem jött be,elég lapos és unalmas,egyedül a kölyök törpe sztoriszála volt valamennyire érdekes.
A földalatti zónákból csak halowfall élvezhető valamennyire,pókosban meg a másikban még bányászni sem szeretek.
Nem is tudom a nevüket fejből.
Egyedül a wq-k azok amik jók,az előző kiegben rossz volt wq-zni de most egész jók.
Bár olyan bugos wq sajnos nincs mint BfA-ban amikor korlátlanul lehetett farmolni craft alapanyagot.
Az insták nagyon nem jók.
Delve az meg unalmas nagyon.
Raideket is toltam jópárat,az valamivel jobb mint az insták. -
Plata
félisten
válasz
ripla
üzenetére
Én próbáltam játszani ott,csináltam a sztorit,megszereztem a hülye verdát,változtattam is rajta,de annyira meh az a zóna meg a hülye küldetések.Ma például megint csak herbáztam meg bányászgattam a szigeten druidával.
Azt szeretem.
Estére is az a tervem,hogy megyek megint bányászni.
-
BMS
őstag
válasz
ripla
üzenetére
Nekem az sem tetszett
Én nem vagyok nagy rajongója a föld alatti területeknek ,lehet azért.
Legion meg WotLK zónák abszolút top. De a többi kieg is sokkal színvonalasabb mint a mostaniak(még SL is
).
Nyár vége fele expansion reveal,ott gondolom megmutatják a zónákat is. Ha nem fog tetszeni akkor Midnight skip lesz. -
BMS
őstag
válasz
ripla
üzenetére
Én 60 naposat veszek a shopból. Több mint egy hónapot hagytam ki,rémgyenge ez a kieg.
A zónák közül egyedül Hallowfall tetszik a többi átlagon aluli.
Abszolút ötlettelenek,első szezonban majdnem annyira halott az M+ mint DF utolsó szezonjában. Kénytelenek voltak egy kis időre visszahozni a Plunderstormot egy pár recolor cuccal meg előkukáztak egy BFA island mapot,hogy az acsivadászok pár hétig ellegyenek
-
Plata
félisten
válasz
ripla
üzenetére
Számít, timewalkingozás jó, eventes küldik jók.
De szirén sziget szánalmasan szár.
Az új kieg instáit nem is láttam. Talán kettőt.
Timewalkingot megyek egy nap húsznál is többet, meg normálisabb zónában wq-kat, de a pókos zónába nem megyek. Maga a kieg sztorija lapos és unalmas, de az eventek miatt jó játszani vele.
Légió óta nem játszottam ilyen sokat.
Láttam a debil goblin zóna videóit!, de nem érdekel nagyon. Max ott is timewalking fog érdekelni. -
Plata
félisten
válasz
ripla
üzenetére
Igen de itt a rajtad levö ruhát változtatja meg,ott a rajtad lévő ruha nem lesz megváltoztatva,külön van a gear és külön az outfit,ha azt választod hogy a gear látszódjon akkor az látszik,ha azt hogy valamelyik outfit akkor az.
Jó lenne ha WoW-ban is lehetne több transmog és egy kattintással lehetne váltani.
Ruhákról jut eszembe,hogy a fenébe lehet kikapcsolni azt hogy amikor csinálok valamit,például ércet farmolok vagy gyártok valamit akkor a karim fején megjelenik valami profos cucc.
Azt valahogy kilehet kapcsolni hogy mindig látszódjon?
Druida még aranyos a herbás felszereléssel,de a jc-s kari fején nevetséges cucc jelenik meg,amikor meg engivel kraftolok valamit a karim fején valami ketyere jelenik meg,ráadásul rosszul a fején keresztül áll.
Mondjuk a törpicsek poén sodrófával meg kukta sapival.
-
Plata
félisten
válasz
ripla
üzenetére
Én ezért szeretem jobban az Sw ToR transmogját,a kedvenc jedi/sith karimnak van vagy 30 outfit,nem kell mindig újra transmogolni ha új jobb cucc esik neki,bármikor egy gombnyomással válthatok neki kinézetet.
WoW-ban ha találok egy jobb cuccot mehetek újra transmogolni.
ESO-ban sem kell újra transmogolni.
Ott nem a rajtad lévő itemeket válltoztatja át,csupán a megjelenésedet. -
Plata
félisten
-
Csapoati
nagyúr
válasz
ripla
üzenetére
Amúgy aki Win 11-en játszik és HDR-képes a monitora (nem a 250 cd/m2-esekre gondoltam, az enyém 400, de mégis lehetne sokkal jobb a HDR), annak mindenképp ajánlom bekapcsolni a rendszerben az auto-hdr-t, rengeteget dob a játék kinézetén. Oled monitoron/tévén már brutál vele.
-
Healbacsi
őstag
válasz
ripla
üzenetére
turbulent timeway event van mostantol 5 heten at.. a 4. timewalking insta utan 30% xp buff kerul a karakterre (addig instank utan 5-10-15. majd a 4.tol 30%). Ez magasabb bonus mint az evfordulos, plus jelenleg panda timewalking van, az instak nagyon rovidek es gyorsak.
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
ripla
üzenetére
Azt nem vitatom hogy a légió volt a legjobb az újak közül,de én egész mostanáig hanyagoltam,most kezdtem felhúzni karikat 80-ra és a sztorit is le toltam,nem mondom hogy megfogott volna,bár a törpés rész aranyos volt.
De valamiért szeretem a timewalkingot.
Szeretem tolni,ez mindig is így volt.
Szerintem egy hamar nem is unom meg.
Most mindig van timewalking,így még egy ideig van miért játszani.
Bár az biztos ha kezdődik az új season másik MMO-ba,akkor húzok vissza,mert a seasont imádom tolni.
De még egy ideig el leszek vele. ha csak nem jön megint februárban olyan langyi stílusú ruhadömping mint tavaly,akkor is visítva menekültem.
Ja és el akarok még jutni a szirén szigetre.
Ott még nem voltam. -
Plata
félisten
válasz
ripla
üzenetére
Természetesen megvan 2/5.
Az a küdi nem heti limites.
Ha felveszed egy kiskarival és megcsinálod,majd 80 leszel a küldit újra felveheted,sőt olyasmi is előfordult ami nem is tudom hogy fordult elő.
A kiskarim 70+ szinten megkapta szerdán az új küldit megcsináltam és megkaptam a jutalmat,majd még mentem vele párat és a karakter 80-as lett az NPC-nél újra ott volt a küldi felvettem és azonnal kész lett.
Én meg majdnem berosáltam hogy mi a f.
De nem kaptam büntit azóta sem szóval. -
BMS
őstag
válasz
ripla
üzenetére
Ő 4-5 szinteket lépett egy insta alatt annyit nem fog magasabb szinten abban biztos lehetsz
17 karaktert húztam fel csak TW-vel 70-ről 80-ra 200%-os rested xp-vel.
Warband bónusz 25%,10% az évfordulós bónusz meg még plusz 10% a questből,10%-ot lehetett a hallows end-ből,10%-ot a darkmoonból,level 50-ig 10% egy potiból.
Szerintem az,hogy egy instából 4-5 szintet lép utána meg kell 2-3 hogy egy szintet lépjen az igen is "lassú"
-
Csapoati
nagyúr
válasz
ripla
üzenetére
Tényleg nem tudom mit vártatok. Dragonflight előtt nem is volt content patch a nagyobb patchek között, szóval ez is már plusz (meg ugye az anniversary event is az volt a BRD raiddel). Régen az volt a baj, hogy nem jött semmi, most meg az, hogy a minor patchek nem valami óriás újítást hoznak. Arra pont elég a sziget (ami egy fel nem használt island expedition map), hogy pár hétig lekösse az embert (csomó jópofa transmog meg mount van), utána jön megint a plunderstorm, utána meg a 11.1.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Csak kapkodtam a fejem, annyi új dolog volt, és a M+ megtetszett annyira hogy BFA-ban megcsináltam a keymastert is, nekem a MoP is új, és ebből meg pont a M+ hiányzik nekem