Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#4953) Integra


Integra
titán

több itt a gond sajnos.
először is az autó egy rakás szar. szar, mert szar, de szar azért is, mert annak ellenére, hogy a honda hogy verte a mellét, hogy együtt dolgozik mindenki, megy az információ áramlás oda-vissza, nos, ez már rég nem így van, és nem is lesz. a gyári csapat szart sem oszt meg a zengővel. bennani is gyorsabb már..
sajnos a zengő sosem lesz egy ligában a gyáriakkal, ellenben jó tesztelést végeznek a gyáriak számára. majd meglátjuk mi lesz, ha jövőre 2 autóval megy a zengő.
szóval egy picit kevésbé lehetne szar az autó, ha a gyáriak tartanák magukat az ígérethez, de valljuk be, hazudtak. ez a második nagy baj. egyébként ez tökéletesen meg is látszódott a gyári hondák viselkedésén a második futamban. semmilyen formában nem támogatták norbit, hanem elkezdték ütni bennanit. aztán mekkorát szopott a három honda egy kanyarban, év vicce ez az egész bagázs...
harmadik nagy baj a hétvégén maga volt norbi, elrontotta erősen az egészet a második futamban. az izmozás elvitte a gumikat, elkellett volna azonnal engedni a citrót és szélárnyékban beautózni mögötte. elrontottak itt mindent, de norbi legalább ezt a maga módján be is vallotta, tudja ő pontosan, hogy elrontotta.
semmi biztatót nem látok erre az idényre, és ha a honda jövőre is ilyen inkorrekt marad, csak rosszabb lesz, mert az olló még jobban szétfog nyílni a gyári és a privát autók között.
na meg a jas... teljesen esélytelen egy vb esélyes autó jelen felállásban.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.