Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#25601) Iron Funeral válasza yarsley (#25595) üzenetére


Iron Funeral
őstag

De nem nézem meg mert mi a tökömnek nézzem meg amikor tudom, hogy 700-1100 környéki a sebzése ráadásnak ott van a bizonyíték, hogy nincs átütve a páncél. Az első lövés mint mondtam egy Jagdpanzertől jött, kilőtte a rádiót+begyulladt a gép, utána később kaptam egyet az artytól és itt az eredmény.

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#25602) helixP válasza vbbb (#25598) üzenetére


helixP
nagyúr

Kísérteties egybeesés: pont ilyen miatt jöttem ide fel sírni ma :)

Jagd panezr IV 88-as ágyúja ma lepattant egy SU-85B 20mm-es oldaláról, Egy T50-et 5 ( !!! ) lövésből nem tudtam sebezni, csak láncot dobott, T-28oldalával ugyanez.

De ha működik ez a "láthatatlan kéz" elv, az egy elég gerinctelen dolog... :U

(#25603) sutyi^ válasza D.Orion (#25566) üzenetére


sutyi^
senior tag

Így kell csinálni - [link] ripléj

-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.

(#25604) MCGaiwer


MCGaiwer
addikt

mi a szar van a T92vel? 2x teli találat IS7en, 0 sebzés, oldalba lövöm a VK4502A-t, 670 dmg... 880nál nagyobb sebzést még nem láttad teli találat esetén se...

Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó

(#25605) vbbb válasza helixP (#25602) üzenetére


vbbb
őstag

Ha a fejlesztők szemszögéből nézed a dolgot akkor te is pénzt akarnál a munkádért.Ezzel nincs is baj. Viszont nem tudom mikor lenne több bevételük nekik, ha elve fizetős lenne az egész egy fix előfizetői réteggel aminek minden résztvevő örül vagy így ahogy most van. Nem bánnám az előbbit se, csak játszanak tisztességesen nyílt lapokkal ésszerű árakon. Végül is van választásunk, fizetünk vagy nem fizetünk. Én nem fizetek, kevesebbet játszom így több időm marad másra. :)

Egy másik dolog:

Miért van az, hogy egy adott pályán csak és kizárólag ugyan arra a térfélre rak? Ez tank függő? Mert ha random ez is, elég szarul működik ugyancsak....

[ Szerkesztve ]

(#25606) Oluektan


Oluektan
csendes tag

Abszolút rekordom:

itt

88.336 kredit Tier8as tankal.

[ Szerkesztve ]

(#25607) virkir válasza Oluektan (#25606) üzenetére


virkir
veterán

Nem T8-as tankkal hanem T8-as prémium tankkal.
Nagyon nem mind1.
Csináld meg ezt egy T-44-el akkor azt mondom szép. Ebbe semmi kiemelkedő a Type59-től, főleg ha még prémium előfizetésed is van éppen.

vbbb
játszanak tisztességesen nyílt lapokkal ésszerű árakon
Na ez már sehol nincs.
Aljas sunyi módon tekergetnek bármit amit ők úgy gondolnak mi meg csak nézünk, hogy egyik nap űbernoob vagyok a másik nap meg maga Wittman, vagy egyik héten még fossa pénzt egy tank a következőn meg több a mínusz mint a plusz. Ja... közben volt egy szerver restart a homlokunkra meg rátetoválták a nagy L betűt.
Szerény személyem többet egy büdös vasat nem hajlandó áldozni erre a játékra.
Eljutottam odáig, hogy lövöldözök egy kicsit és ha szopókapcsoló éppen on akkor lépek is ki inkább és mással múlatom a felesleges időmet.

[ Szerkesztve ]

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#25608) Oluektan válasza virkir (#25607) üzenetére


Oluektan
csendes tag

Köszönöm a biztatást és a dicsérő szavakat!
Éljen a magyar mentalitás!
Igy kell a kezdőket buzditani!

[ Szerkesztve ]

(#25609) virkir válasza Oluektan (#25608) üzenetére


virkir
veterán

Jó napot fogtál ki, hogy biztassalak.
A találati arányod kritikán aluli holott német ágon mész a kill/battle csak gyenge, van a garázsodban két csak aranyért megvehető prémium tank tehát feltételezem prémiummal is nyomod amihez meg kevéske az átlag xp-d még ott is ahol tartasz de beraksz egy Type59 eredményt.
Most mit vártál?
Sűrűn veregessük a vállad, hogy milyen ügyes voltál?
Szvsz nem, hanem a szemben lévő 6 Type-ból öt a szokásos orbitális balfasz volt így nektek szerencsétek volt lehetett kacsavadászatot rendezni.
Ez szigorúan a magánvéleményem.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#25610) fsb1000 válasza Arpee78 (#25600) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Nem tudom... Én egy tapasztalt játékost szeretek szupportálni szakaszban.
Azaz nekem nincs nagy gondom a taktikával, csak annyi hogy maximálisan kihasználjam a helyzeteket.

Egyébként sok csata után kialakul egy képzet az emberben, hogy melyik pályán merre érdemes menni, mit lehet várni az elenféltől a csapatlista alapján. Meg az is, hogy ki hol eredményes. Nekem legjobban az Artic megy, bármelyik oldalról, bármely szélső ütköző zónában 80%-ban én jövők ki jól.
A legrosszabbak a kempelős pályák, főleg artyval nehezítve.

Szóval nincs receptem... században is azt szeretem, ha van jó írányító ember és konkrét feladatot kapok. Valamelyik oldalt tartani vagy áttörni, esetleg bázist védeni...
-*------

Én még mindig abban hiszek, hogy a századot 3 szakaszra kéne osztani, és az írányító játékos (századparancsnok, aki nem feltétlen az alapító) a szakaszok feladát határozná meg.
Szinte minden pályán, minden esetben az történik leegyszerűsítve, hogy jobb és/vagy bal oldalon ütköznek az ellenfelek. (80%-ban)
Ha ilyen egyszerű lenne a játék, akkor az lenne a nyerő stratégia, hogy egyik oldalon kis létszámmal feltartani az ellent, másikon sok tankkal átörni, miközben 1-2 tank a bázist biztosítja és/vagy csatlakozik valamelyik szakaszhoz, ha gond van.

Nade ... több lehetséges útvonal is van és nem tudjuk az ellen mit csinál, hogy osztja meg erőit, stb, stb... ezért jó a felderítés, az intiució és a tapasztalat, meg a vezetői erények.

[ Szerkesztve ]

(#25611) fsb1000 válasza Oluektan (#25606) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Szerintem szép eredmény, gratulálok hozzá.

De ezt az eredményt csak Type59-hez érdemes hasonlítani, mert 88K kredittel lealázol sok igen jó és tapasztalt játékost, akik "normál" tankokkal mennek.

t8-ban már egy 40K-s eredmény is jónak számít amihez társulhat 15k javítás meg 10k lőszer.
Még a században is nehezen érhető el a netto 20K kredit folyamatos játéknál.
------

Úgy gondolom helyes és jó dolog, hogy megosztod az örömöd és eredményed itt a fórumon, de nem árt pontosan fogalmazni: t8/prémtank.

(#25612) Jani09 válasza fsb1000 (#25610) üzenetére


Jani09
tag

Tapasztaltabb csapatok folyamatosan mozgásban vannak, rugalmasak a taktikák az adott pályához, és ahogy felderítették őket változtatnak rajta, vagy akármi . A rugalmasság és az adott helyzetfelismerés + reakcióidő lerövidítése nagyon sokat számít

(#25613) bandiras2 válasza Arpee78 (#25600) üzenetére


bandiras2
senior tag

Voltam most este irányító.
Indulásnál fel kell mérni hogy mije van az ellenfélnek. Ez alapján valószínűsíthető a taktikájuk. ez alapján kell kiosztani a feladatokat.Sokat segít ilyenkor a tapasztalt társak észrevételei is. KV3-makkal kifogtunk egy churchill csapatot ellenfélnek [abbey-nél]. 2-2 tankot küldtem a térkép két szélén felmenni, plusz a kicsit scoutolni a hegyre, a többi pedig középen megdarálta a rush-t.
Rush ellen nincs jó taktika, ahhoz mázli kell hogy pont úgy legyünk hogy megdaráljuk őket, különben minket darálnak le. Egyébként meg ismerni kell a térképeket, és a tankok gyengéit. Ha elhaltál érdemes beállni a küzdő felek fölé és nézni nekik h mi van a sarok mögött, ellőtte-e már a KV2 a tollcannont, mert akkor fél percig nem fog újra lőni. Vagy a lángoló roncsod mögül előbújó haverodra éppen céloz az egyik oldalról, amit ő nem lát de te igen, akkor zavard hátra nehogy kinyírják. Volt már hogy haver hetzerét dirigáltam tankparancsnokként kívülről skypon, és bedaráltunk mindenkit mert mindent láttam amivel ő nem ért rá lövészként foglalkozni. 5 killje volt és domináltuk a pályát.

A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

(#25614) emre válasza Jani09 (#25612) üzenetére


emre
veterán

Próbálj meg KV3-al rugalmas lenni :U

Ha elindulsz valamerre, akkor vagy végigmész, vagy megdöglesz, mert visszafordulni nem érdemes.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#25615) -vitya- válasza Arpee78 (#25600) üzenetére


-vitya-
őstag

erre csak azt tudom mondani, hogy én hogy teszem:

- van egy bizonyos stratégiai / taktikai érzékem
- a pályákat ismerem, hogy miket lehet rajta tenni tudom
- az ellenfél összeállításából elég nagy %-ban meg tudom mondani, hogy hol, merre, mi lesz
- a saját csapattársaimban megbízom, hogy ha mondok valamit akkor az lesz
- a részt vevő tankok képességeit ismerem, tudok számolni magamban azzal is, ha valakinek rosszabb a legénysége

Ezekből áll össze a fejben, hogy melyik lényeges pontokra, milyen erővel kell megjelenni. Ezeket a minimális erőket kell odaküldeni, a maradékkal pedig a kiválasztott áttörési irányba ahaladni, és ott nyerni.

-=Витя=-

(#25616) -vitya- válasza emre (#25614) üzenetére


-vitya-
őstag

nehéz, de a kv-3-al is lehetsz rugalmas, csak mikor kiküldöd a kv-3-akat, akkor azt is bele kell sszámolni, hogy melyik az a pont, ahonan még van értelme őket visszahívni.

persze, a hatalmas sebességük miatt a pálya felétől nem biztos, hogy visszaérnek, ha foglal az ellen ;-)

-=Витя=-

(#25617) echterion válasza -vitya- (#25574) üzenetére


echterion
nagyúr

Milyen célzókád van neked? Jól látom, hogy azzal kicsit könnyebb? Nekem állandóan rá kell zoomolnom az ellenre, mert mindig mellélövök. Biztos én vagyok béna. Egy T5 Pz-vel nyomom most, de iszonyat lassan haladok, átlag 200 xp/csata. Az a baj, hogy lövésem sincs, mit csinálok rosszul.

**********

(#25618) -vitya- válasza echterion (#25617) üzenetére


-vitya-
őstag

dehogy, én is zoomolok... ez a felvételi mód ilyen

joergie szóvá is tette, hogy a videot ne így vegyem fel, mert így nem látni semmi sem. Valahol jogos. Ez csak azért volt, mert teszteltem a free kamera módot a visszajátszáskor. Nem rossz. De az igaz, hogy vegyesen kell használni, eredeti módban kell nézni, mikor lövök, aztán egyből kizoomolni.

[ Szerkesztve ]

-=Витя=-

(#25619) echterion válasza -vitya- (#25618) üzenetére


echterion
nagyúr

Ja, így már érthető. Velem szerintem az a baj, hogy nem tudok eleget játszani. Nem nagyon ismerem a tankok gyengéit sem. Nekem szinte mindig ellövik a lánctalpam, mikor valaki megtalál, én ezt nem nagyon tudom utánuk csinálni. Ráadásul legtöbbször magasabb szintűekkel rak egy csatába, ritka, mikor 5-ösökkel van tele a pálya. Úgy látom, ebben a sávban az 5-ösök mindig a legkisebbek, van, hogy csak 6-7-es tankokat rak be ellenfélnek.

**********

(#25620) psycroptic válasza -vitya- (#25618) üzenetére


psycroptic
őstag

Én is próbálgattam felvételt készíteni de sehogyan sem tudom visszajátszani. Mivel lehet lejátszani? Nem a WOT proginak kellenne? Rákattintok kétszer a felvett tartalomra gondolkozik egy picit és megtörténik a semmi. Semmi hibaüzenet.

[ Szerkesztve ]

PSNID: Tomy83PS

(#25621) -vitya- válasza psycroptic (#25620) üzenetére


-vitya-
őstag

ugye nem vagy a játékba belépve? mert egy klienst indít el, de csak ha ki vagy lépve

-=Витя=-

(#25622) psycroptic válasza -vitya- (#25621) üzenetére


psycroptic
őstag

Hoppsza! Dehogynem! Köszi az infót! Otthon kipróbálom. :R

PSNID: Tomy83PS

(#25623) fsb1000 válasza echterion (#25619) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Van olyan tankom, pl. Panther, amellyel eleve a lánctalpat lövöm elsőre, hogy ne szaladjon már el a célpont. Ha nagyobb tankot supportálok, akkor is a lánctalpat lövöm, mert csak kicsit sebeznék, vagy lepattannék.

Én úgy vettem észre az új peccsel gyakoribb lett a leláncolás, és/vagy critical találat.
Persze lehet csak a lepattanó a több, vagy egyre többen direkt a leláncolásra hajtanak.
Ha én vagyok a célpont, van hogy folyamatasan lőnek és el sem tudok indulni, mig le nem amortizálnak a kicsik.

---

Megvettem a KV-ra troll ágyut...
hát elég vicces, de sikerült vele E-75-öt is kilőni (4 lövéssel + bénázott).
Csak az olyan pályákon érzem esélyesnek, ahol van város vagy közel lehet kerülni az ellenhez.

[ Szerkesztve ]

(#25624) -vitya- válasza echterion (#25619) üzenetére


-vitya-
őstag

javaslom, ha nincs időd olyan sok, akkor ne is foglalkozz ezekkel, elég, ha megtalálod, hogy hogy érzed magad jól, oszt kész.

Láncot meg a láncvezető görgőre leadott lövéssel (is) le lehet lőni könnyen. Az az első vagy hátsó nagyobb görgő. Ezt látod meg először, ha valaki elkezdi kidugni a tank testét egy ház mögül.

-=Витя=-

(#25625) -vitya- válasza fsb1000 (#25623) üzenetére


-vitya-
őstag

visszacseréltem a 107zis-re. 152-esről: Elég sokat mentem azzal az ágyúval, és gond nélkül lehet vele 400++ méterekre lőni, ha kitapasztalja az ember, akkor tudja, hogy hol fog repülni a golyó, és melyik távnál kb melyik részére kell helyezni a célkört. Nem hajlamos kihasználni a teljes óriási karikát. Így egész pontosan repül.

[ Szerkesztve ]

-=Витя=-

(#25626) KaLeun válasza Oluektan (#25606) üzenetére


KaLeun
senior tag

Ez egy átlagos eredmény a Type-pal, kiváló eredmény az vhol 130k fölött van.

Cila

(#25627) diegho


diegho
nagyúr

Ma még nincs iskola ugye? Nagyon sok a 0 kill-es top tank, csak ebből gondolom.

(#25628) psycroptic válasza diegho (#25627) üzenetére


psycroptic
őstag

Ma még nincs... :DDD

Lehet az "ingyenfrag"-eket szedni meg bukni a csatákat... :DD

PSNID: Tomy83PS

(#25629) CptMisi válasza Arpee78 (#25600) üzenetére


CptMisi
őstag

A szakasz segítség, de a csapat további 12 tagja nem a te taktikádat követi, érdemes, ha először megnézed, hol van kevés tank, és oda mész...Persze mehetsz te is ugyanoda, mint a többi, aztán anyázhatsz, hogy a másik oldalon mért nincs senki... Ha meg inkább oda mész, ahol kevesen vannak, ott jön 10 ellenség, de a másik oldalt hamarabb fognak meghalni, mint ti... :DDD

Mi alapján? Vegyünk egy pályát: Malinovka. Egy top tier szakaszt, 2 IS7, Maus... Nyilvánvaló, hogy a Maus bázist véd, vagy ha esetleg olyan sokan vannak bázison, elindul a túloldalon a faluban. IS7 felmegy a hegyre a malomhoz.

Másik pályán: Ensk, hasonló felállás. Ellenfélnek sok a mediumja pl, de nem is fontos... Maus meg pár Heavy a városban simán feltartja az ellenséget, IS7ek meg mezőn át 1 perc alatt a bázisukon vannak, onnan esetleg hátba támadhatják a várost, vagy várhatják, hogy visszajöjjenek védekezni.

A tank adottságaihoz mérten lehet taktikázni. Ha meg a csapat idiótán csinálja, akkor, meg kell próbálni javítani, áttörni...

Most a Maus, IS7 csak szemléltetés céljából volt, Tiger2-IS3, Heavy-med felállás is hasonló.

You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.

(#25630) ollie


ollie
MODERÁTOR

Hohó, most nézem:

Battles Participated: 3 833
Victories: 1 875 (49%)
Defeats: 1 879 (49%)

Tök jó, már majdnem elérte a nyert meccseim száma a vesztesekét és még soha nem játszottam szakaszban. Tudom, nem egy nagy eredmény, de én ennek is örülök. :)

***

(#25631) -vitya- válasza ollie (#25630) üzenetére


-vitya-
őstag

haladás... mikor elkezdtem szakaszozni, akkor még csak 53%-on álltam, a szakasz dobott rajta rendesen, most már 58%

tehát 5-6 %-al lehet simán jobb

-=Витя=-

(#25632) -vitya-


-vitya-
őstag

annyámmm:

"December 26-án az azeri haderő egyik bázisán súlyos baleset történt, miután egy kiképzőrepülésre induló Szuhoj Szu-25 csapásmérő repülőgép egyik hajtóműve beszippantotta a gép körül sürgölődő egyik műszakist. A figyelmetlen egyén, Jurij Kulacskov életét vesztette a balesetben."

-=Витя=-

(#25633) Zeratul


Zeratul
addikt

EU mentes BUÉK mindenkinek!

Szolgálati közlemény:

Este 7-8 körül indítok T6 medium századot. RatkillerY8-t keressétek a listában.

(#25634) diegho


diegho
nagyúr

Ez mi? szuper, hogy még ebben a nagy létszámú csapatban is volt AFK közöttünk.

(#25635) CPT.Pirk válasza -vitya- (#25632) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Szegény ember megszívta. Nem ő az első, van aki ezt túlélte könnyebb sérülésekkel: [link]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#25636) -vitya-


-vitya-
őstag

remélem a 2a26-ot megkapjuk az IS-4-hez, mikor tier10-be ugrik ;-)

orosz ágyúk a 60as évektől

-=Витя=-

(#25637) diegho


diegho
nagyúr

Legyen már tanítás, mert nem lehet egyedül játszani jelenleg. Minden tank össze-vissza mozog, fogalmuk nincs mi a feladatuk. Ellenfélnél nincs med, nálunk 3 9-es és Mines hegyre egy se megy... brutális mi van a sok kis tizenéves miatt.

(#25638) echterion válasza -vitya- (#25624) üzenetére


echterion
nagyúr

Köszi a tippet. Igazából addig szoktam tolni, míg élvezem. Mikor sok a szopóálarcból, abbahagyom.
Arra lennék még kíváncsi, hogy a legénység kiképzését hogy kell csinálni? Mert sokaktól láttam, hogy javítás meg tűzoltás, meg ilyenekre képzik őket. Viszont nekem csak egy százalékos kijelzés van arról, hogy hogy állnak a képzéssel. Amikor bentebbmegyek a menüben hozzájuk, akkor ott nem tudok semmilyen plusz képzést beállítani. Vagy meg kell várni, míg 100%-osak lesznek?
Illetve, ha egy könnyű tankkal mondjuk feltoltam a legénységet 73%-ra, azt milyen "bünti" mellett tudom átvinni másik tankra? Érdemes egyátalán?

(#25623) fsb1000: Neked is köszi. Szakaszban mi alapján döntöd el, hogy kit supportálsz?

**********

(#25639) ollie válasza echterion (#25638) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Csak akkor tudsz plusz képzettséget választani, miután 100%-os lesz a legénység. Akkor viszont érdemes mindet ugyanarra állítani, csak annak van értelme.

A 73%-os legénységet nem érdemes átvinni, mert ha jól emlékszem 20%-ot romlanak átképzésnél. Inkább eleve 75%-osan vedd meg az új legénységet, akkor fejenként 20.000 creditet kell fizetned, de ezt nem nehéz összeszedni.

Amúgy én soha nem viszek át legénységet, még 100%-osat sem, mert nem adom el a régi tankjaimat, hátha kedvem lesz még velük játszani. Persze e miatt másokhoz képest hátrányból indulok, mert óriási különbség van a 75, meg a 100%-os legénység teljesítménye között. Amúgy 100%-os legénységet 90%-osként tudod átvinni úgy, hogy fizetsz átképzésél.

[ Szerkesztve ]

***

(#25640) jozefgucci1 válasza echterion (#25638) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Az adott legénység adatlapján van egy fül a képességeknél , de az csak akkor lehet állítani mikor a százalékos eléri a 100%-ot.

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#25641) Sanya válasza ollie (#25630) üzenetére


Sanya
nagyúr

örülj neki, én szakaszban mindig olyan saját csapatot fogok ki, hogy max golyófogó lehetek, s az esetek 90%-ában bukó.

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

(#25642) Iron Funeral válasza -vitya- (#25636) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Egy 122mm ágyút fog kapni kisebb sebzéssel mint az S-70
(szerintem olyan 400-420 körülit fog lőni, bár a kaliber méretből kifolyólag 390 lenne).

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#25643) vbbb válasza virkir (#25607) üzenetére


vbbb
őstag

No igen...és az a baj, hogy ezt lassan nyíltan teszik mert már elég sok embernek feltűnt. Mennyien játszunk most? 18 000 000-an? Gondolják ennyi embert megtudnak vezetni? :U

(#25644) ollie válasza Oluektan (#25606) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

És prémium accountod van? Mert ha igen akkor egyáltalán nem kiemelkedő, ha viszont nem, akkor nem rossz. Viszont ahogy virkir írta, ez prémium tank, nem egyszerű t8.

***

(#25645) echterion válasza ollie (#25639) üzenetére


echterion
nagyúr

Köszi. Én az egyes elit német tankomat hagytam csak meg, illetve majd a mostani 5-öst fogom talán meghagyni farmnak, egész elviselhetően jön belőle pénz, van, hogy 10-13ezret is kapok, pedig nem vagyok egy ász még ebben. Ráadásul akkor én is folyamatos hátrányban vagyok a többiekkel szemben, mert minden tankomnál 50%-os legénységről indulok. Szóval, talán még nem vagyok teljesen reménytelen. :))

(#25640) jozefgucci1: Köszi neked is a segítséget.

**********

(#25646) ollie válasza echterion (#25645) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Ja mondjuk tier 5 alatt nem hagyom meg a tankjaimat. Minek, az csak szívás. Tier 5-től kezdődik az élet, főleg a KV-val. A német tankok tier 7 alatt amúgy nekem egyáltalán nem jönnek be, viszont most a Tiger P-vel meg a Panther-rel bohóckodok, ezek nagyon tetszenek.

Az orosz heavy vonal nagyon jó (KV, KV-3, IS, IS-3), nemsokára meglesz az IS-4 is, azt meg majd megvárom amíg tier 10 lesz.

Az amcsiknál is elég jó a heavy vonal. Bár a tier 5 és 6 viszonylag gyenge volt, viszont a 7.0 kiadással nerfelték az AP lőszereket, így most már boldog-boldogtalan pattog a T1 heavy és M6 elejéről, ezért elég használhatóak lettek. A T29 és T32 meg korábban is jó volt, most is az.

***

(#25647) echterion válasza ollie (#25644) üzenetére


echterion
nagyúr

Prémium tank mivel jobb, mint a normál? Lehet, nekem is inkább egy Churchill-t kellett volna vennem?

(#25646) ollie: Igazából azért indultam el a német vonalon, hogy majd valami Tigrist vehessek, szóval, remélem, azok azért használhatóak leszenk. Semmi kedvem újra nekifutni elejétől mondjuk a ruszki ágon.

[ Szerkesztve ]

**********

(#25648) Oluektan válasza fsb1000 (#25611) üzenetére


Oluektan
csendes tag

oksa köszi szépen...
értem én pesze de nekem mint hangsúlyoozm kezdőnek nem roszs ez prém tankal.
Persze vikir biztos rég volt kezdő és nem tudja milyen kezdőnek lenni.. lehet ő sosem volt az hanem ő chuck norris ki tudja!

Én akkor is örülök neki akármilyen tankal is szereztem illetve nyilván biztos az szurja a szemét h kezdőként prém tankal többet hozok fel mint ő esetleg nagyobb tierben.

ám köszi mégegyszer lassan majd lesznek nagy vagy nagyobb tankjaim és majd akkor meglátjuk mit dob.

(#25649) vhw válasza Oluektan (#25648) üzenetére


vhw
addikt

"nyilván biztos az szurja a szemét h kezdőként prém tankal többet hozok fel mint ő esetleg nagyobb tierben" :C

Ez tetszik... komolyan... ezért mit fogsz te kapni. xD

Azért mert egy prem tank többet kap az egy helyben állásért, mint más NORMÁL egy aktív harci tevékenységért... és ezt így leírni...

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#25650) echterion válasza Oluektan (#25648) üzenetére


echterion
nagyúr

Veszel 12500-ért heavy-t? :P
Viccet félretéve, én is örülnék ilyen eredménynek kezdőként. Vikir kolléga kicsit nyers volt, de tudjuk be ezt az ünnepek okozta frusztráltságnak. :))

**********

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.