Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• jozefgucci1

addikt

válasz KisApám #48417 üzenetére

Nekem is szenvedős volt az SPI C ,de a Ru miatt megérte . A Ru brutál jó álca és töltésidő jellemzi és még ugye emellé jön a mozgékonysága is .Eleinte én benéztem , hogy hátrafelé nem tudom úgy a csövet lhajtani és ez megtréfált párszor.

Szerintetek mennyi xp kell majd a mostani T8 könnyű tankokba , hogy meglegyen majd a T10 egyből ? Úgy 200K elég lehet ? Szépen lassan húzom az összesbe az xp-t ,de elég lassan haladok , mert ha lehet csak SH-ban tolom velük :DDD

Apropó SH-CW . Más klánokban hogy van a CW tankok kötelező festése ? Nálunk Vteps még az E100-ra is rá kell raknom a festést , mert külömben dá-dá van , pedig nettó faszság egy HT tankra .

H1mpi :
    Végighúztam a francia arty ágat és bár a T10 BC-t nem vettem meg ,de szerintem a T9 jobb mint a nyolcas. Sajna én barom visszavettem a nyolcast a CW-k miatt és 4.Skilles legénységgel is olyanokat lő mellé-alá -fölé hogy csak lesek.

Új hozzászólás Aktív témák