Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Dobi 562 #8254 üzenetére

    A panther m10 tényleg kegyetlenül jól hozza a kreditet köszönhetően a könnyített mm-nek, az olcsó javításnak és főleg a piszok olcsó lőszernek.

    Nekem jobban hozza, mint a T34, mert annak hiába a nagy ágyúja, ha nem top tank (de még ha top is) akkor nagyon kell vigyázni a testére és speciális terepet keresni, amit vagy megenged az ellenfél vagy nem. Ha igen, akkor azért dől a kredit a T34-el, de tipikusan már örülnöm kell 3 betalált lövésnek, főleg ha berak alulra T10 tankokhoz.

    Ami hasonlóan hozza a kreditet, a su12244, de annak meg drága a lőszere.

    Szóval a Pantherm10 szerintem is talán a legjobb farmoló tank. Amikor "bejáratós" volt és sokat játszottam vele, 10 - 12 milla kreditet kitermelt 300 csata alatt.

    Nekem egy bajom van csak vele, hiába megy jól a sebzés, nehéz vele a csatát eldöntenem, ha T29 netán t32 vagy hasonló keményfejű nagy dögök ellen maradok pár tehetetlen társsal. Szerintem nem megy vele rosszul bőven 1000 feletti átlagsebzés, de a WR-em mégis csak 45%, pedig talán egy kezemen meg tudnám számolni az olyan csatákat, ahol én rontottam el valamit és ezen múlt a győzelem.

    Ahogy a képeden látni, azért T29-be 6-t vagy IS-be 3-t belelőni csak nagyon buta ellenfél esetében lehet vagy ha annyira fölényben van a csapatod, hogy nem tud veled foglalkozni.

    Ami viszont vicces, hogy Tiger 2-nek annyira lassan forog az ágyúja, hogy simán körbe lehet szaladni és az oldalát seggét lőve ki lehet szedni és akkor megy a gold noobozás, mert a tiger 2-t hogy lőheti ki egy 7-es med? Persze megint, csak speciális helyzetben, mert ha van több ellenfél, akkor azok közben leszednének.

    Jó tank a pantherm10, farmolásra megkockáztatom a legjobb, pedig nekem van mellette T34, su12244, t25, ram2, de egyik se hoz közel sem ennyit nettóban. Csak valahogy a WR-t kéne javítanom rajta, mert lehúzza a statomat nagyon (su-val 58% a WR-em, inkább azzal megyek és az sem hoz sokkal kevesebbet).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés