Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53451) xAttilax válasza ughhh (#53450) üzenetére


xAttilax
őstag

tényleg soha nem szabadulok innen...
Az vipera és nem cobra. A cobra ingyen is megszerezhető tank kb bárkinek. (gondolom ha ennyire vagy képbe a tankokkal, akkor ennyire vagy képben a szűkölés + pontoság témakörben is) De dobd fel a replay-t és szívesen megnézem :). Bár van egy sejtésem, de ne legyen igaz a replay-el kapcsolatban.
Te vagy az állításodra az ellenpélda: #53153 Itt azt írtad, hogy 300k költöttél a játékra, szóval az elméleted szerint akkor neked is pozitívan "csalt" a WG egy időben, majd 4 éve semmi és azóta 100-200 csatád volt. Gondolom ez az acc az #53318, de ez full szar akarom mondani ez egy "kezdő" stat, 200 csata alatt nem lehet nagyon lerontani, szóval nagy eséllyel neked mindig ilyen szar "kezdő" volt. Akkor neked mikor segített? :F hisz bőven megvetted az "élményt" de 993 wn8-al az kurva élet, hogy túl sok élmény a tájnézegetésen kívül nem ért.
De van egy deal-em neked ;) Te úgysem játszol most vagy 1 évig, add oda az accod kölcsön és melóban egy szűzgépen 1-2 hónapig játszok vele(ott soha nem volt WOT így nem tudják az ip-t) :B nem vagyok pro vagy unikum de a 2000wn8-at és 50% WR felett szerintem hozni fogom és küldöm mjad a replayeket, hogy Viperát és a Cobrát is penelem. Kredit vagy u.a vagy több lesz rajta. semmit nem adok el max veszek, de annak ki is termelem az árát. így frankó? Accodnak nem lesz baja, WN8 kuka, gondolom semmi értelmes vagy ritka tank nincs rajta, így ha akarnám akkor sem tudnám eladni, értéktelen. Max belépek egy klánban a boosterek miatt de a végén onnan is kilépek.
Igazából tartalmat veszel, de nevezhetjük azt élménynek is, hisz más tankkal játszol. De a sikerélmény az nem igaz, megveszed a viperát mitől leszel sikeresebb? ugyanúgy megvan jó és szar kezdő játékosoknak is. De te vagy a fentebb példa, szerinted ha neked meglenne akkor jobb játékos lennél? :U
Kész vagyok ettől a példától. Őszintén, én örültem, hogy el tudtam adni a game pass hónapokat amiket kaptam a hardware-ek mellé, nekem az nem kell, nem érdekkel. így is sok sok játékom van PC-re és ami kell még azt megveszem. DE nem azt mondom, hogy nem éri meg, én azt mondom NEKEM nem éri meg a Game pass mert kurvára nem játszok a WOT-on meg kb 3 játékon kivül mással és nem is akarok. PONT. Akkor minek ketyegjen?? ÉRTED? nem vagyunk egyformák! Ami neked megéri lehet másnak nem és fordítva. (kajak, ez hányszor kell még leírni?)
" függők figyelmét próbálom felhívni az instant öröm hátrányaira"
Ha tényleg segíteni akarsz másoknak akkor nagyon sok ingyen karitatív munka van, és szerintem az tényleg segítség és nemes dolog. Ez sajnos kicsinyes irigykedésnek tűnik, hogy te valamiben szar kezdő vagy és próbálod mindenhogy mocskolni. [ez volt az első ON hozzászólásod] utána is sok személyeskedés és csalással vádolás kísérte az utad, majd innen írogattál neki/ünk.
De mind1 is az a múlt, amúgy itt tök pozitívan csalódtam benned és hiszem, hogy leszünk mi még közös nevezőn :K Küld az accod és csináljunk meg a nagy tesztet ;)

"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.