Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51843) kchryss válasza ooloo (#51834) üzenetére


kchryss
addikt

Egyáltalán nem vagyok paprikás hangulatban. Te vagy aki mostanában sokat értetlenkedik és kicsit paranoias is lehetsz mert olyan dolgokban is ellened tett támadást vélsz felfedezni ahol szó sincs ilyenről.

Hogy jön ide a 2 héttel ezelőtti téma? "Akik szarban hagyják a csapattársaikat" azokat nyugodtam hívhatjuk gyávának. Gyáva játékosokról volt szó akkor is és most is, nehéz nem észrevenni a kapcsolódást.

Akkor én is nekifutok megint. Dobi szerint a hátulról lövöldöző passzív játékosok győzelmi aránya alacsony. Maximálisan egyetértek vele, csak annyival egészítettem ki, hogy a wn8-ukhoz képest alacsony a wr-jük és ehhez raktam be táblázatot ahol látszik, hogy mennyi wn8-hoz mennyi wr dukál. És azt mondtam még hogy a wn8 és wr összehasonlítása jó módszer a passzív játékosok detektálására.
A heavy-ket azért emeltem ki utólag külön, mert a topik az utóbbi időben főleg az ő gyávaságukról szólt. De ugyanígy tartom az állítást a med-ekre és a light-okra is, sőt a light-oknál különösen látványosan jelentkezik ez, mert velük könnyű sebzéssel magas wn8-at produkálni viszont ha hátul kempelsz velük akkor jelentősen rontod a győzelmi esélyeket, mert hiányozni fog a spot ami a feladata lenne. A TD-kre nem lehet teljes mértékben igaz az állításom ezért kellett kiemelnem az osztályokat és te is igazoltad A "gyáva" TD a jó TD megjegyzéseddel (Egyébként TD-kkel is sokkal jobb győzelmi arány érhető el ha amikor lehet akkor bátor agresszív játékba megy át a játékos, és vannak csaták amik a gyáva TD-ken mennek el, de valóban elsősorban nem a TD-ktől kell várni a bátor játékot. Hozzájuk inkább a többieknek kéne alkalmazkodni és kihúzni eléjük az ellenséget csak sokszor azzal borítanak ki hogy olyan helyen táboroznak le ahonnan nem tudnak lőni semmit és ahova nem lehet az ellenséget kicsalni.)
Természetesen E50-re és E50M-re is érvényes amit írtam sőt rájuk különösen igaz a med-ek között, mert az agresszív játék az erősségük, nem lehet velük jó wr-et elérni messziről lövöldözve.

Szóval tartom, hogy gyáva játékkal a wn8-at lehet javítani, de a győzelmi arányt nem. És erre vannak remek példák az elmúlt napokban felhozott csatákban:
Te airfieldes csatádban a td dombon kempelő két heavy:
1100 wn8 48,5% wr, 51% helyett: [link]
750 wn8 46,5%, 48% helyett: [link]
Az én airfieldes csatámban a kemper top tier heavy:
1700 wn8 50,5%, 55% helyett
A cseszegetett chieftain játékos sand riverről szintén: 1700 wn8 50,5%, 55% helyett

Szóval igen a statisztika alapján azt mondom az a chieftain játékos is (bár a linekelt csatában szerintem nem tudott volna mást csinálni az öngyilkos alakulat csapata mellett) általában kempel és ezért rossz a győzelmi aránya a wn8-hoz képest.

De szinte minden csatámban tudnék ilyenre példát hozni. Ahányszor olyan játékost látok aki csata elején leghátulra áll fel sznájpolni(nem td-vel, arty-val), szinte mind olyanok akiknek a wr-je alacsonyabb a wn8-ukhoz tartozó wr-nél. Várom, hogy hozd az ellenpéldákat, amikor gyáva játékosnak magasabb a győzelmi aránya mint amennyit a wn8-a indokolna hiszen azt írtad lehetséges gyáva játékkal jó wr-et produkálni.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.