Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50183) kchryss válasza Luperator (#50179) üzenetére


kchryss
addikt

T7-nél én pont az ellenkezőjét tapasztalom, nagyon sokszor vagyok top és middle tier. Az mm abból főz ami van a sorban. Valószínűleg sok a 10-es tank a sorban és ezért vannak a 8-asok gyakrabban alul. Hogy miért van sok 10-es tank a sorban? A sok reklám és az ünnepi bónuszok miatt sok új játékos lett, előlük menekülnek sokan 10-es szintre hátha ott kevesebb a noob illetve a bónuszok miatt nagyon sokaknak lett 10-es tankja olyanoknak is akik enélkül még alacsonyabb szinteken játszanának. Szintén a bónuszok miatt sok kredit halmozódott fel így amíg az nem fogy el addig a gyengébb játékosok is élvezkedhetnek a király kategóriában.
Megoldás a 8-as tankok mm-jére a ranked lenne, mert az csökkenthetné a 10-es tankok számát a random csaták sorában. Ehhez viszont az kéne, hogy megérje rankedezni, ezt viszont a wg-nek nem sikerült megoldania az előző 2 ranked szezonban. Pedig nagyon egyszerű lenne a megoldás, jelentősen meg kéne növelni rankedben a kreditszorzót, hogy ne legyen veszteséges ott játszani és normális jutalmakat adni szezon végén.

Egyébként én nem érzem ennyire tragikusnak az mm helyzetét. Mióta ismerem a játékot még nem volt olyan hogy ne szidták volna az mm-et és ne panaszkodtak volna hogy mindig bottom tierbe rakja őket. Szerintem régen sem volt jobb az mm, sőt nekem jobban bejön az új, mint a régi.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.