- Peter Kiss: Cockpit
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hesszan
aktív tag
(#31063) jr1994
hát magamnak én is megadtam volnaOBJ sérülés nélkül? LOL. Messze van az még nekem! Ezt itt talán 15% HPval éltem túl. Mire odaérek meg kéne tanulni tankjátékosat játszani? áhh
Kiindulva abból hogy a HTC-sekkel is szenvedek, addig valszeg nem is fogok eljutni. A stugba bíztam h meglesz, ez a htc is remélem meglesz. A t55A-ig a kredit miatt is szeretnék eljutni, de valszeg az már nem lesz a garázsban. Aztán persze kitudja! Érdekesség: a TD missionokből már mind a 30 kitüntetéses, míg a többinél örülök ha az alap megvan.
(#31066) jano_77
köszi. ugyanannyi és top xp és túl is éltem. Írtam: elsőre morcos voltam, de szerencsére meglett. A végére úgy belejöttem a ligthozásba, hogy a stug L15-öt is megcsináltam a csajért (ami eddig hiányzott mert a többi 15öst duplázva lett meg a stug) Ő volt a 6. néni. Bár tegyük hozzá, hogy kellett az a pár hete/hónapja lecsökkentett feltételrendszer.Tényleg van infó arról hogy meddig fog tartani ez a személyes küldetés kampány?
Illetve a női tag mellé kiirja hogy +1 barakk hely. Az vajon átmeneti?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest