Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24290) rlazol válasza Magany (#24286) üzenetére


rlazol
addikt

nekem van prémiumom mégis sokszor vagyok a 15-0s csata rossz végén.
és olvasd el h1mpi vagy jano_77 hszeit, akik szintén mindig is prémesek voltak, mégis állandóan erre panaszkodnak. Janónak konkrétan több, mint egy évre előre ki van fizetve a screenshotjai alapján.

én nem csak az utóbbi időben tapasztalom őket, nekem ez végigkísérte a játékom és semmi változást nem éreztem december közepe óta, amióta prémezem. Ha megnézed, a győzelmi mutatóim és egyéb statisztikai adataim tendenciái se változtak (kb 1500 csata alatt) érdemben.

Az utolsó mondatodra nem tudok érdemben reagálni, mert típusos konkrétumok nélküli, hangzatos vagdalkozás. Adj akkor 1000 ilyen csatáról szóló replayt, mellé 1000 "normál"-t és máris össze lehet hasonlítani a találati arányokat, az azonos tankok sebzési mutatóit. Addig ez csak rinya.

Én minden csatában lövök mellé, csak kevésbé marad meg, ha 10 lövésből megy 1 mellé, mintha 3 ból, mert annyira volt időm. Ha 2 perc alatt 3-10 az állás és egyszerre 4en rontanak rám ideges leszek és kapkodok. egyrészt, mert bukó, másrészt mert sokfele kellene figyelnem ez pedig hibákhoz vezet, persze, h több mellé fog menni.

És te is tudod, h ha nem sniper nézetben vagy, akkor hiába a piros sziluett simán lehet, h van köztetek egy tereptárgy. Márpedig a fenti helyzetben általában nem sniper nézetben vagy. De mégha igen, akkor is az +- 25% RNG az rohadt sok.

Akárhány ászt nézek végig, mindegyikben van lepattanó, mellé, critical. Mert ahhoz, h ászt menj a legtöbb tankkal kell min 12 sebző lövés. Az RNG 25%-a pedig már ebben a magasságban is látszik, ezért kell 15-16 eleresztett lövés a 12 sebzéshez, akkor is, ha ász lesz a vége.

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.