Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24251) grizlisandor


grizlisandor
addikt

Szerintem a legjobb körömet futottam a T-34-el és első Pascucci medálom. :D Egyszerűen kérik az artyk a repeszt. :DDD

(#24252) bluyoo válasza Magany (#24250) üzenetére


bluyoo
nagyúr

Hú, én is a két nehéz tankkal szenvedtem legtöbbet! :DDD
Pedig milyen egyszerű feladat ....

Bazinga!

(#24253) Pete55555 válasza bluyoo (#24228) üzenetére


Pete55555
addikt

Vígasztaljon a tény, hogy a minap egyet kiszedtem fullHP-ról ugyanazzal az ágyúval, csak én SU-152-ben ültem. Biztos nem volt boldog, de nekem olyan jó érzés volt :D

...Szeretem leracsniztatni...

(#24255) h1mpi


h1mpi
nagyúr

És ezalatt mit értenek?

A WG még mindig gondolkozik játékos nevek elrejtésén.

Nem látnál neveket csak tankokat? Elég személyes lenne a játék, bár így se az, de mind1

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#24257) rlazol válasza Magany (#24250) üzenetére


rlazol
addikt

ehh, most tényleg? A csaták 30%-ban nincs arty. Ha épp ilyen küldid van, akkor sincs. És igen, előfordul, h egymás után 3x beadja ezt a leosztást. Máskor meg az a baj, h van. :F
Most tényleg csináljak arról statot, h hánysor fordul elő 0 heavy vagy 0 td? ;] 30k+ replay jutott el hozzám (köszönet érte), jövő hétre kész az elemzésük... És igen, ha minden jól megy, lesz benne csapatfelépítés elemzés. :K

Értétek meg, kérlek:
egyszere százezer játékos van a szerveren. Szerinted mind közül csak TE csinálod épp az arty/TD/Heavy vadász küldit? Ha nálad kevés az arty/heavy/TD a küldidhez, akkor másnál több lesz, nem? Vagy mindenhol kevesebb, mert általában épp kevés TD várakozik. :o

Ha foglalós küldid van, ahhoz nem baj, ha vki védekezik is, ugye? :U Most tényleg arra figyeljen az MM, hogy a védekező csapatban ne legyen olyan, akinek ez a küldjie? Feleségül ne vegyen? :U

Az egyik foglalni akar, a másik artyt vadászni, a harmadik olyan pályát, ahol egyszerre hármat sebezhet. Közben persze +2T max, ne legyen túl sok arty, se túl sok heavy. A TD-vel ne rakj városi pályára, a heavy-vel túl nyíltra, soroljam? EZ RINYA. Jó játékos megoldja. A béna meg rinyál.

Tényleg azt hiszik egyesek, hogy az MM erre figyel és ez alapján szívat? Még egyszer: ha Neked szándékosan nem ad artyt, akkor a másiknak többet kell, h adjon. És nekik nem lehet épp ugyanúgy artyvadász küldijük? Vagy egyet lő-kettőt talál, vagy rammolás amikre ugyanúgy jó a sok arty?

Igen 3x egymás után nem volt alkalmad megcsinálnia a küldid mert szemét MM pfujj. Utána 6x meg volt, de -moderálva- :K . Most őszintén, ha csak az MM-en múlna, h mikor lesz meg egy küldi, már rég kész lenne vele mindenki :DDD . de helyette megy a hiszti, h MOST AZÉRT NEM LESZ MEG MERT -moderálva-AZ MM. Amikor meg MM alapján meglehetne, és mégse sikerül, akkor a szemét RNG, meg a szar csapat a hibás. Véletlenül se a béna user. :(((

Az indulat érthető, mégis figyelmeztetnem kell téged is: ügyelj a szavaidra. - Zsolt

[ Módosította: #40993792 ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#24259) rlazol válasza rlazol (#24257) üzenetére


rlazol
addikt

Bocsánat a szóhasználatért. :B
szóval a két kérdéses mondat irodalmibb stílusban:

"Utána 6x meg volt, de elrontottad. :K . "

"de helyette megy a hiszti, h MOST AZÉRT NEM LESZ MEG MERT GONOSZ AZ MM."

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#24260) Magany válasza rlazol (#24257) üzenetére


Magany
tag

Figyelj most azt gondolom a te gondod nem az én gondom.......erősen bele magyaráztál a dologba. Nem rinyáltam csak észre vettem hogy ez van. Én csak játszom és kész. Vannak érdekes dolgok a játékban. De köszi a kimerítő magyarázatot. Zsolt most utólag jogosnak tartom hogy törölted. A kérdés akkor is fel merül hogy ki kiért van ebben a játékban. Azt sokan irják hogy a WOT al el szaladt a ló.

(#24261) Bingisz válasza #21346560 (#24235) üzenetére


Bingisz
addikt

Abba nem gondoltok bele, hogy ha így lenne, akkor a MM-nek szerverenként 100k játékos küldetéseit kéne figyelnie egyszerre, és ezek figyelembe véve kellene generálnia folyamatosan a csatákat torlódások nélkül. Na ez az amit tuti nem csinált meg a WG.
Szerintem rossz oldalról közelítitek meg a dolgot. Nem a WG piszkálja meg a MM-et, hanem a küldetés kritériumai lettek olyanok, amiket nem az átlagos MM setupra építettek. Ráadásul kicsit befolyásolhatja a dolgokat az átlag játékosok bizonyos küldetéseknél való elakadása. Pl az LT15 küldi ilyen. Ezzel sokan szenvednek, így nem is biztos, hogy olyan furcsa, hogy több light kerül egy csatába, ami természetesen nehezíti az assist dmg szerzését.

Szóval ez a dolog szerintem megint jóval összetettebb annál, hogy van aki szerint a WG most épp a küldetések miatt manipulálja a MM-et.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#24262) grizlisandor válasza #40993792 (#24258) üzenetére


grizlisandor
addikt

Köszi, örülök is neki és már várom a következőt! ;] :B

(#24263) h1mpi válasza Bingisz (#24261) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Szerintem egy dolgot figyel csak valahogy az MM, azt, hogy az adott kategóriájú tankot, milyen mapra teszi.
100 meccset kellett mennem a VK28-al, hogy Prokhorovkára tegyen, a KV4-el csak ilyen nyílt pályákra rakott, ami nem kedvez neki.

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#24264) scyllarus válasza Bingisz (#24261) üzenetére


scyllarus
veterán

Teljesen egyetértek. Sokan hajlamosak elfelejtkezni arról, milyen irdatlan nagy számok forognak a játékban. Ilyen hatalmas számok mellett elkerülhetetlenek bizonyos anomáliák (hiszen ha valaminek az esélye 1:100.000, az ebben a játékban naponta többször előfordulhat a napi csataszám miatt). És pont ez zárja ki a wg-nek tulajdonított manipulációk többségét, lehetetlen (egyszerűen nincs elegendő számítástechnikai kapacitás hozzá) ennyi játékos egyéni szívatását leprogramozni. Még forgószínpad-szerűen (minden nap csak pár ezer játékost érintően) sem lehetséges. Mi magunk, a játékosok okozzuk a megszokottól eltérő jelenségek többségét az aktuális küldetések, akciók, eventek hatására megváltoztatott játékunkkal.

[ Szerkesztve ]

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#24265) bluyoo válasza Pete55555 (#24253) üzenetére


bluyoo
nagyúr

Ok, tegnap már nekem is sikerült "kompenzálnom"! ;]
Csak ugye a tehetetlenség elég idegesítő tud lenni.

(#24257) rlazol
Kicsit bűnösnek érzem magam a témában ...
Nem tudom ki miben hisz, de azért a sok véletlen, néha egyértelműen összeesküvés-elméleteket szül!
Mindenesetre én nem vagyok annyira egoista, hogy csak miattam, csak engem szívatna a játék.
Viszont amikor írtam a kiinduló hozzászólást, igen is varázsütésre eltűntek az arty-k!
Igen feltűnt a hirtelen váltás, mert az előtte lévő csatákban 3-4db volt, és ők is szedtek ki pl. az utolsó két csatában a KV-2, és TOG II-ből! Ezért gyorsan kiírtam magamból a dolgot. Igen, én rinyálásnak szántam és lehet béna is vagyok a játékban! Így utólag kár volt írni, kezd újra feldagadni a "téma".
Hogy miért, hogy? Manipuláció, véletlen .... Az annyira nem érdekel, egy a lényeg, 12 csatából kettőnél volt esélyem egyáltalán megcsinálni a küldetést (persze van rá idő, de nem akarok könnyűvel rohangálni naphosszat). Mókás módon ebből 1X, pont egy arty végzett ki száguldásközben! :DDD
Mindenesetre megnézném a jó játékost, hogy csinálja meg a küldetést cél nélkül! ;]
Mondjuk azt nem értem, miért csapja ki a biztit ha esetleg más abban hisz, hogy manipulált!
Egy játékban nem mindegy ki miben hisz? Olvastam itt/ott a nagyok "csatáit". Legtöbbször tök feleslegesen, az élet szempontjából lényegtelen elméleti dolgok miatt harapták egymás torkát. Gondolom unalom, vagy túl sok szabadidő! :)

Bazinga!

(#24266) rlazol válasza Magany (#24260) üzenetére


rlazol
addikt

*vállvonós smiley* ugyanezt mondták egyesek az artyk száménak a növekedéséről, aztán a nagy számok csak azt mutatták, h nincs igazuk.

nem hiszek se a manipulált RNGben se a manipulált MM-ben, egyrészt azért, amit scyllarus írt, másrészt azért, mert több tucat, folyamatosan cserélődő programozó közül vkinek sok év alatt csak eljárt volna a szája, harmadrészt mert nem látom, miért érné meg a WG-nek.

A WG kommunikációja és fejlesztési iránya valóban nem épp felhasználóbarát. Egy csomó kérdésre, felvetésre bicskanyitogató stílusban válaszolnak, tk mindegy is, h miért. A fejlesztési irányban meg arra mennek, amerre a zsebük húzza őket. Nekünk viszont nem kötelező játszani a termékeikkel, ha ez nem tetszik.
Ha meg mégis játszunk, mert függők vagyunk vagy nincs jobb, vagy a lustaság okán, akkor más megvilágításba kerül a "ki kiért van" kérdés.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#24267) SoulReaver


SoulReaver
veterán

Laza első kör a mai nap :D Sztem nem is megyek többet :D

(#24268) galervin93 válasza bluyoo (#24265) üzenetére


galervin93
őstag

"Mondjuk azt nem értem, miért csapja ki a biztit ha esetleg más abban hisz, hogy manipulált!"

Azért csapja ki a biztit, mert valótlanságot állít. Azt pedig senki nem szereti, ugye?
Nem azzal van a baj, és ezt nem értik sokan, hogy valaki leírja a véleményét. Hanem ha az a vélemény egyszerűen nem igaz. És a hozzászólás gazdája annak ellenére köti az ebet a karóhoz, hogy többen érvekkel támasztják alá az ellenkezőjét, míg a kiindulási oldalon csak annyi van, hogy "merígyláttam".

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#24269) Tomi0703 válasza #21346560 (#24235) üzenetére


Tomi0703
őstag

Tegnap akkor cserélnünk kellett volna... Minden csatában min. 3 arty oldalanként.

(#24270) #43783936


#43783936
törölt tag

(#24271) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Mi van ma a light szörnyek dominélnak? :DDD

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#24272) rlazol válasza bluyoo (#24265) üzenetére


rlazol
addikt

bluyoo #24265
ezt a "véletlent" a nagy számok törvényének hívják. ;] 100 csatából 30-ban nem lesznek artyk. 30-ban meg zavaróan sok lesz (oldanként 2+). De hogy ezek milyen sorrendben követik egymást, az random. Matemaikailag, ha van egymás után egy csomó sok artys csatád, akkor azt artymentesnek kell követnie.
És ezt a tendenciát ki lehet használni.
Amikor artyt kell vadászni, és öt kör alatt nincs, akkor vagy kell menni még párat és 1-2 csatán belül lesz elég, vagy ha nem, akkor nincs elég arty a játékban, tehát érdemes pihentetni. Ezt történt nálad is. Csak mivel nem tudatosan lépted, bosszantó.
Nem jön be mindig, de mivel csak egy vagyok a 100k aktív játékosból érthető.

"Mondjuk azt nem értem, miért csapja ki a biztit ha esetleg más abban hisz, hogy manipulált!"
Én igyekszem konkrét, releváns méretű számokkal alátámasztani a mondandómat. Semmi mást nem várok, csak, h a másik fél is tegye meg. Nincs bajom a hittel, de a bizonyíték hiányával igen. Azzal van bajom, h vki idejön veri a mellét, h így meg úgy manipulált, mert ő ezt így érzi, de amikor azt kérjük, h bizonyítsa be konkrétumokkal, akkor nagy a csend.
Olyan ez, mint az Loch Ness-i szörny. Bármennyire is ellentmondana a létezése a logikának, én szívesen elhiszem, h létezik, de kérek szépen róla bizonyítékot. Ehelyett gyerekmeséket kapok, manipulált, elmosódott és kivehetetlen fotókat és amióta mindenki fényképezős telefonnal jár nem látta senki, egyesek mégis szentül hiszik, h létezik. :(
Egy idő után unalmas és idegesítő. :DDD
És azt is tudom, hogy hívő embert nem fogok számokkal meggyőzni, de talán a kétkedőket igen. :F

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#24273) #43783936 válasza h1mpi (#24271) üzenetére


#43783936
törölt tag

A crusader és a WZ-131 valóban szörny tud lenni. ;]

(#24275) galervin93 válasza #43783936 (#24270) üzenetére


galervin93
őstag

Viszont kívánom, szép eredmény! :-)

Szeressük a reggeli low-tier ámokfutásokat. :-D

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#24276) Tomi0703


Tomi0703
őstag

Terveztem, hogy a sok jó reggeltre egy hatalmas Viszont! felkiáltással és valami T10-es 0 sebzéses körrel válaszolok, de nem visz rá a lélek... ;] És otthon sem vagyok. :(((

(#24277) Magany válasza rlazol (#24266) üzenetére


Magany
tag

Egy dolog biztos igaz lehet, most hogy vannak ezek a küldetések akarva akaratlanul mindenki azokat a tankokat figyeli amivel teljesíteni kell a küldetést. Szóval ami máskor természetes hogy egyik vagy másik tankból kevesebb van most feltűnővé vált. Azért vannak dolgok amiket nem lehet meg magyarázni de nem akarok megint vita témát fel dobni mert ha én valamit ide írok valaki mindig ugrik rá. Végül is ez nem is baj mert így meg vitatunk dolgokat. :) S közben még egy észrevétel, a h1mpi hozzászólásában is látok fantáziát hogy épp melyik tankkal melyik pályára rak be előny vagy hátrány szempontjából........

[ Szerkesztve ]

(#24278) SoulReaver


SoulReaver
veterán

Kegyes ma is a játék...

(#24279) rlazol válasza Magany (#24277) üzenetére


rlazol
addikt

élénk a fantáziád. ;]
számokat mutass és akkor nincs vita. és nem, 10 meg 30 meg 50 az nem szám. Száz se. 2000-nél kezdődik.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#24280) Magany válasza rlazol (#24279) üzenetére


Magany
tag

Lehet, és még sokan másoknak is élénk akik nem írják le ide. De nem akarok én erről veled vitázni én csak le írom amiket tapasztalok. Persze a wg nek erre is van megoldása. Ha egy nap sokszor rak be pi. ugyan arra a pályára válts szervert s az segít :) Szóval rá ugrottál a témára hogy sírok meg rinyálok pedig csak hozzá szóltam hogy én miket tapasztalok. Ettől függetlenül belépek és játszok ha úgy tarja kedvem s bele esek a hibába hogy fel húzom magam egy játékon a helyet hogy kilépek és elfoglalom magam mással ami meg nyugtat.........

[ Szerkesztve ]

(#24281) h1mpi válasza Magany (#24280) üzenetére


h1mpi
nagyúr

A szerver váltást már csináltam és bejött. Vannak olyan napok, amikor az összes általam utált pálya van csak egész nap. Pl. tegnap.. ilyenkor segíthet.

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#24282) rlazol válasza Magany (#24280) üzenetére


rlazol
addikt

semmi bajom az élénk fantáziával csak különítsük el a tényektől. Ha úgy érzed, igazad van, nem nagy dolog számolni egy kicsit. :U

fúú, amikor 3-4-5 pályát forgat az nagyon utálatos.
ez mondjuk semmi mágia, meg is mondták, hogy a szerverkapacitás optimalizálása miatt van. Én olyankor felbaszom az agyam és kikapcsolom az egészet. :B

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#24283) Magany válasza h1mpi (#24281) üzenetére


Magany
tag

Szerencsés vagy.......Nálam pl Erlenberg a nyerő. Tankot váltok, szervert váltok és láss csodát két hátom kör után megint Erlenbergen harcolunk :)

(#24284) Magany válasza rlazol (#24282) üzenetére


Magany
tag

Miért élénk a fantáziám ha le írom amit tapasztalok, vagy le írom hogy én is tapasztaltam úgy van.? Aztán az is probléma hogy nincs mihez hasonlítani hogy ugyan más hasonló játékban úgy van e? Szóval a mai modern világban szerinted nem meg oldható hogy valakinek kedvezzenek és valakinek nem. Nem kell egy adott játékosra gondolni csak pl valakit az egyik s valakit a másik csoportba sorol be rendszer. Vagy nincs oolyan hogy el van döntve egy csata hogy ki nyerjen? Annyira béna társaság jön össze hogy amíg a másik oldalon sokan sebeznek vagy lőnek ki nálam kevés sebzés és mindenki el hull.......s most nem vitatkozom de érdekel a véleményed ha már így témánál vagyunk?

(#24285) rlazol válasza Magany (#24284) üzenetére


rlazol
addikt

Értem, h Te valamit tapasztalsz, de ezt ne prezentáld úgy, mint általános tényt, mert egyszerűen statisztikailag pár tucat csata nem releváns. Nem más játékhoz kell hasonlítani, hanem ue játékon belül más játékoshoz és nem egyhez, hanem sokhoz. És az emberi nyers tapasztalás félrevezető. Ami fájt, ahol igazságtalan volt veled a rendszer, sokkal erősebb nyomot hagy, mint amikor nem. Pl sokkal élénkebb az emléke annak a csatának, amikor kilőtt az arty mint azé, amelyikben észre se vetted, h téged lőtt vagy nem is lőtt téged, de volt.

abban igazad van, h ELVILEG megoldható ez a bizonyos kedvezés, csak
1, irtózatosan bonyolult. Több tízmillió játékosról beszélünk, egyidejűleg online több százezerről. Mi alapján csoportosítod őket? És nem lesz minden csoport így is bitang nagy? És még erre is figyeljen az MM, nem elég az összes többi szempont?

2, mi alapján?

3, képzeld el, mi történne, ha kiderülne!

3a, Hogy nem derült még ki? Sok év alatt nem jött el onnan egy frusztrált dolgozó sem, aki bosszúból keresztbe akart tenni nekik?

3b, Ez a világ legnagyobb költségvetésű, legnépszerűbb online játéka. Nincs annyi ellenségük, h vkinek megérje egy dolgozót megvesztegetni, h csináljon egy screenshot-ot egy erre utaló kódrészletről?
3c, nem kell screenshot. Szergej, aki a WoT programozója volt 3 évig, nyilatkozik egy gamer lapnak. Merő bosszúból.
===> képzeld el, milyen helyzetbe kerülne a WG! Szerinted megkockáztatják?

4, A fentieket figyelembe véve, miért lenne érdekében a WG-nek a játékosok, főleg a fizetős játékosok szívatása? Különösen hangsúlyozva, h ez mekkora befektetést igényel (szerverkapacitás, fejlesztés...)

Igen, van egy csomó 15-0 meg hasonló csata. És szarok. De miért érdeke a WG-nek, hogy ilyen csaták legyenek? Ez mindkét csapatnak rossz, ettől 30 játékos lesz elégedetlen. Miért jó ez a WGnek? Szeritnem nem jó. Csak még mindig jobb, mintha az MM-be beépítenének egy skill detektort, mert nem lenne tökéletes és dög lassúvá tenné a csataleosztást.

Alapvetően simán elhiszem, h manipuláltszar az egész, ha valaki elmagyarázza, ez miért jó a WGnek, hogy 4 csata után kilépek, mert végig szoptam. És annyira jó nekik, h amikor visszalépek 2 órával később ugyanott folytatja.

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#24286) Magany válasza rlazol (#24285) üzenetére


Magany
tag

Előre le szögezem hogy nem összeesküvés elméletből (mert már kaptam ilyen véleményt is) de miért ne kedvezhetnének a prémium játékosoknak, vagy jó játékosoknak pl azért hogy prémiumot vegyenek. Mivel nincs xwm em ezt csak feltételezés hogy pl a 15 : 0 lás eredménynél prémiumosok vagy csak jó játékosok vannak egy csoportban. Vagy egyszerűen a szerencse úgy hozta hogy az egyik oldalon csupa jó a másikon csupa rossz játékos van.? Azt is hozzá teszem hogy ilyen eredmények csak az utóbbi időre jellemzőek. Amugy olvastam a tanulmányt a véletlenszerűségről hogy minimum 1000 csata kell hogy eredményt tudj mondani. S még egy gondolat hogy ezekre a csatákra jellemzőek hogy pl meg célzol egy tankot és nincs piros sziluett, vagy lősz és semmi. Vagy a lövedék nem megyen be ott ahol be kellene. Nem lagolsz nem fps gond és mégis.

[ Szerkesztve ]

(#24288) joergie válasza #40993792 (#24287) üzenetére


joergie
őstag

Pedig milyen jó lenne, ilyen kedvezményes hétvégén, amikor az van, hogy belépés után kapsz egy ingyenes nap prémiumot alanyi jogon, gyakorlatilag ma reggel 6-tól holnap reggel 6-ig mindenki BIZTOSAN kedvezményes besorolást kapna ;]

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#24289) Magany


Magany
tag

Nem az 1-2 naposra gondoltam hanem aki pl fél egy évet is meg vesz. De nem összeesküvés képen csak feltételezek és kérdezek. Ez csupán a 15:0, 15 :1-2 végeredmény láttán jut eszembe.

(#24290) rlazol válasza Magany (#24286) üzenetére


rlazol
addikt

nekem van prémiumom mégis sokszor vagyok a 15-0s csata rossz végén.
és olvasd el h1mpi vagy jano_77 hszeit, akik szintén mindig is prémesek voltak, mégis állandóan erre panaszkodnak. Janónak konkrétan több, mint egy évre előre ki van fizetve a screenshotjai alapján.

én nem csak az utóbbi időben tapasztalom őket, nekem ez végigkísérte a játékom és semmi változást nem éreztem december közepe óta, amióta prémezem. Ha megnézed, a győzelmi mutatóim és egyéb statisztikai adataim tendenciái se változtak (kb 1500 csata alatt) érdemben.

Az utolsó mondatodra nem tudok érdemben reagálni, mert típusos konkrétumok nélküli, hangzatos vagdalkozás. Adj akkor 1000 ilyen csatáról szóló replayt, mellé 1000 "normál"-t és máris össze lehet hasonlítani a találati arányokat, az azonos tankok sebzési mutatóit. Addig ez csak rinya.

Én minden csatában lövök mellé, csak kevésbé marad meg, ha 10 lövésből megy 1 mellé, mintha 3 ból, mert annyira volt időm. Ha 2 perc alatt 3-10 az állás és egyszerre 4en rontanak rám ideges leszek és kapkodok. egyrészt, mert bukó, másrészt mert sokfele kellene figyelnem ez pedig hibákhoz vezet, persze, h több mellé fog menni.

És te is tudod, h ha nem sniper nézetben vagy, akkor hiába a piros sziluett simán lehet, h van köztetek egy tereptárgy. Márpedig a fenti helyzetben általában nem sniper nézetben vagy. De mégha igen, akkor is az +- 25% RNG az rohadt sok.

Akárhány ászt nézek végig, mindegyikben van lepattanó, mellé, critical. Mert ahhoz, h ászt menj a legtöbb tankkal kell min 12 sebző lövés. Az RNG 25%-a pedig már ebben a magasságban is látszik, ezért kell 15-16 eleresztett lövés a 12 sebzéshez, akkor is, ha ász lesz a vége.

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#24291) grizlisandor


grizlisandor
addikt

Grat a mai napon szerzett ászokhoz! Beállnék eggyel én is a sorba. :DD 1 csíkot szeretem már a csőre, de az ász még csak most sikerült! :O
A végére 1v4-be maradtam 2 artyval és 1-1 med/td-vel. :D

(#24292) #21346560


#21346560
törölt tag

Örülök, hogy kaptam mára 1 nap prémiumot, de sajnos elfelejtettem játszani.
16 csatából 5 nyerés.
Olyan lövések pattannak le, és mennek mellé, hogy csak nézek még mindig , pedig már 37k csatát lenyomtam...
Pihi...

(#24293) Magany válasza rlazol (#24290) üzenetére


Magany
tag

Az utolsó mondat.......az volt a téma hogy mennyi esélye van annak hogy csalnak vagy nem, vagyis van e szopó ág?.....erre volt a magyarázat hogy minimum 1000 csata kell egy azon tankkal értékelhető eredményhez. Azt jelenti nekem is 1000 csata kellene hogy véleményt alkossak dolgokról a játékban. Vagy esetleg állítsak valamit hogy az úgy van :)

(#24294) rlazol válasza Magany (#24293) üzenetére


rlazol
addikt

van szopó ág, ebben szerintem nincs vita.
csak szerintem egyszerűen a nagy számok törvénye és a belehajszoljuk magunkat egyvelege adja ki nem pedig WG maipuláció.

1000 csata, vagy még több - de nem 1000 lejátszott csata, hanem 1000 random csata statisztikailag feldogozva.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#24295) Magany válasza rlazol (#24294) üzenetére


Magany
tag

Szóval összegezve a beszélgetésünket. Minden ami történik a szerencse a szerver a lag internetkapcsolaton , az napi kedvünkön múlik ? A többi mind csak belemagyarázás.............

(#24296) galervin93 válasza grizlisandor (#24291) üzenetére


galervin93
őstag

Hú mennyi plecsni! :-D Grat!

És ha már ász, azt hittem sosem sikerül, de végre-végre, KV-3-mal is megvan! Huh, 200+ meccs kellett... A sok első osztály után ideje volt már összehoznom vele. Most már nyugodt szívvel fogok továbblépni a KV-4-re. :-D
[link]
Persze vesztes csatában lett meg, a végére kvázi egyedül maradtam az SU-val, a jó (tőlem legalábbis mindenképpen jobb) játékos ELC-vel, meg egy M41 artyval szemben. (Azért kvázi egyedül, mert a retard kemper T25/2-ünk csak állt a bázisunkon. Nem afk, szimpla hülye...) Az ELC-t akartam először kiszedni, ő tűnt a veszélyesebbnek, de face-to-face sajnos mindkettő belém vert egyet-egyet, el is párolgott a hp-m jó része. Az ELC-t aztán sikerült kikapnom, meg tánc közben az SU-ba is nyomtam egyet, de ő töltött a végén gyorsabban... Az agyatlan T25 eközben nagy nehezen megindult, de persze már semmit nem tudott tenni. Nagyon felqrtam rajta az agyam, ha csak pár lövés erejéig jön segíteni, simán megvan a meccs...
szerk.: az már csak hab a tortán, hogy a rammolós küldi is meglett. :-D Nem is tudtam, hogy az van kiválasztva, de azt hiszem a KV-1-et toltam meg egy picit. :-D
Szóval két legyet ütöttem egy csapásra. :-) Végre...

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#24297) rlazol válasza Magany (#24295) üzenetére


rlazol
addikt

Az MM és az RNG viszonylatban igen.
A többi rajtunk múlik.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#24298) Magany válasza rlazol (#24297) üzenetére


Magany
tag

Szóval akár melyikünk fel háborodik valamiért itt akkor az a mi hibánk ugye?

(#24299) rlazol válasza Magany (#24298) üzenetére


rlazol
addikt

felháborodni mindenkinek van joga és oka.
ez a játék kurva idegesítő tud lenni!

én is szoktam asztalt csapkodni, hisztizni. :U Engem is talál be arty olyankor, amikor biztonságban hiszem magam.
vagy amikor 2/10 győzelem és nem bírod leduplázni, ha megfeszülsz se, pedig kéne vmi küldihez... :o

csak nem hiszem, h emögött szándékos, WG általi MM/RNG manipuláció lenne. A csat alakulását 30 játékos határozza meg nem a WG.

kiváncsi vagyok, hova fogsz kilukadni... :D

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#24300) zozyk


zozyk
addikt

Laptop telepítés :D

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.