Hirdetés

Aktív témák

• KaLeun

senior tag

Tegnap végigverekedtem magam (én: T34, 60%)) az Airfield partszakaszán és csak 2 KV-5 élt az ellenfélnél, nálunk még megvolt a csapat 2/3.

Az egyik KV-5 a saját bázisánál álldogált, a másikat meg sehol sem lehetett látni. Odaértem és felvettem a harcot a KV-5-tel, Közben 2x pattantam az R2D2-ról és 1x az oldaláról. Aztán odaért valahonnan a másik KV-5 (80%). Csiki-csukiztam, forgolódtam, ráztam a tornyot a löveggel próbáltam felvenni a lövést stb., sőt már az egész falu romokban hevert és mindent megpróbáltam. Szóval még egy olyan 4 percig bírtam aztán kilőttek.

A többiek (7-8 tank) nem jöttek segíteni, xvm szerint 1k csatás emberkék voltak kemény 600 effel és piros wr-val.... Amelyik KV-5-öt levittem 30-40 hp-ra, azt még valahogy kilőtte egy 800 effes Tigris. A másik KV-5 meg ledarált mindenkit.

Értem én, hogy valaki zöldfülű... de hogy mindenki csak a túlélésre és a győzelemre hajt... Én spec arra törekszem, hogy minél több xp-t és kreditet szerezzek és ezt pont egy bokorban való üldögéléssel lehet legjobban elkerülni.

Aktív témák