Hirdetés
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
ÉN (azért nagy betű, mert ez csak az én véleményem, és nem szeretnék senkivel sem vitába keveredni) valahogy jobban szeretem a KV-4-et, mint az IS-3-mat. Mindkettő jó tank, de a KV-4 páncélját nem ütik át annyira egyszerűen, mint az IS-3-ét. Az IS-3 kb úgy működik, mint egy amerikai tank: ha csak a tornya látszik ki, semmi gond. Csak itt nem jön össze annyi kedvező helyzet a gyenge löveg-kitéríthetőség miatt. Volt már, hogy KV-4-et beforgatva pattan szemből róla egy IS-3 és egy Ferdi, kb 150 méterre tőlem. Másik: KV-4-el elő lehet olyan helyzetet idézni, hogy ne lőjjenek ki, ha láncoltak, és egyedül vagy több ellen, te pedig lazán ki tudd lőni őket egy Kolobanov társaságában.
Az átlag sebzés talán kicsit kevés (de akkor most mit mondjon ennyi erővel a KT és a T32 is), viszont aránylag jó gyorsan tölt, és egész pontos a löveg egy D-25T-hez képest, és még a BL-9-est is veri 2 századdal, pedig már az is viselhető.
-
Balesz1899
aktív tag
Vajh' Front Side Bus "kollégának" mikor tűnik fel végre, hogy nem a sok idióta megy vele szemben az autópályán?
Elképesztő ez a kínkeserves trollkodás, amit művel itt folyamatosan.
-
marked one94
őstag
válasz
fsb1000 #8383 üzenetére
Nem azért de egy 2300xp-s kör nem minden csatába jön össze... Amúgy meg sokkal érdekesebb lehetett diegho csatája mint pl most Danielssss
De ha ő is csinál egy hasonló kört engem nem zavar, de egy ilyet, bármelyik csatában összehozok.
ollie: Felőlem jöhetnek ide eredmények, csak ne ilyen gyenge, vagy átlagos kör.
-
Tényleg, az eredmények közlése miért lett off topic?
-
törölt tag
Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. július 20. 16:21:00
Jármű: T2 Light Tank
Szerzett tapasztalat: 459
Szerzett kredit: 10 545
Csatában elért Achievement: Felderítő, Kay Kitüntetés IV Osztály, Kiváló soför jelvény: "III. osztály" -
törölt tag
válasz
Stauffenberg #8377 üzenetére
Előző csatám pont ilyen volt...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
fsb1000 #8367 üzenetére
Én csak olyat tapasztaltam, hogy átjutott rajtunk egy scout tank (ezt még nem feltétlenül lehetetlenség megcsinálni), kilőtte a két artyt a bázisunkon és elkezdett foglalni. De senki... SENKI nem volt hajlandó visszamenni, hogy leszedjék. Én elindultam vissza M4A3E8-al, de akkor egy GW arty kiszedett. Írtam a chatbe, hogy 1-2 med menjen vissza, de le se tojták, mentek előre.
Végül két ellenséget lőttek ki mikor elvesztettük a csatát. Csak gratulálni tudtam ehhez az értelmi szinthez.
-
diegho
nagyúr
Ez az E4 nem is rossz TD, elég mozgékony, oda lehet érni vele a buliba, armorja is tűrhető.
-
törölt tag
válasz
emerico2004 #8373 üzenetére
75mm-es.A hosszú csövü.
-
marked one94
őstag
válasz
emerico2004 #8373 üzenetére
75mm
T5-6os csatába az az ágyú egy álom
-
emerico2004
aktív tag
üdv pz4 re ? legdrágább 75mm vagy a 105ös a jobb választás ?
-
fsb1000
nagyúr
Ilyet még biztos nem tapasztaltatok:
(én biztos nem, pedig alacsony tierben is lenyomtam sok ezer csatát)Mines:
Egy gyors tankunk elmegy az ellenfél bázisára foglalni. 13:10-kor indul a foglalás
Folyamatosan foglal...... én a bázis közeleében a vizes oldalon vagyok.
Összesen 3 tankot láttam bespottolódni, az is mind a szigeten jött át. Hegyen egy sem. A foglalás megszakítás nélkül véget ér és győzünk 11:40-kor. 1-1 megsemmisült tank csapatonkéntSajnos nem láttam az egészből semmit, de nem értem hogy a foglaló miként ért oda annélkül hogy kilőnék. (a városi oldalon ment)
Ha már odaért hogyhogy nem lőtték ki??? Nem is resetelték!!! 14-en voltak az ellenfélnél, máshol érdemi csata nem zajlott, a szigeten 3/1-et löttünk ki, és tőlünk is 1 pusztult el, mert kiment a vizbe.
Döbbenet... mind AFk volt? Ehh... duplázva, prémmel kaptam 273 XP-t. -
V.Dave
senior tag
Sziasztok! IS-3 ra mit érdemes feltenni equipmentek közül?
-
válasz
Napfénysüti #8360 üzenetére
És kezdőknek.
-
törölt tag
Mi az,hogy elvesztem az irányítást a tankom fölött?
-
-
diegho
nagyúr
KV-5 1780hp
KV-4 1650hpEzek változtak megint.
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #8352 üzenetére
Bazz,ezt meg se néztem
Be tudtam jelentkezni,de most inkább az újat viszem tovább.
-
törölt tag
válasz
Flatron710 #8350 üzenetére
Neki a teszt szerveren nem megy..... mondjuk nekem sem
Néha mint a birkák, úgy "játszanak".(#8353) virkir Ő "csak" játszani szeret....
-
Patrick76496
őstag
válasz
#56230144 #8345 üzenetére
A felhasználónév nem is kell a bejelentkezéshez.
E-mail címre van szükséged, a felhasználónevet keresed, akkor megnézel egy screenshot-ot, vagy egy replay-t, és meglesz.
Na mindegy, csak tippek.
A Leatrix Latency fix közreműködésével eddig 2 csatát mentem. Teszt szerver pingen inkább rontott, de azon nem is csodálkozok. A normál szerón egy csatából levonva jól ment, 200-300 körül tartotta a pinget, ami egész jó egy mobilnettől, főleg, hogy mindig délután vannak a legnagyobb laggjaim. Ez az otthoni vezetékessel még jobb lesz.
-
GrooveHero
addikt
semmi
-
Flatron710
tag
-
Fel
addikt
Uhh... teszten a most játszók többségének az IQ-ja fagypont alatti... Hihetetlen, hogy az Obj. 268-cal még nem sikerült egy győztes csatát menni (7-ből 7 bukó), tök mindegy mit csinálok. Amúgy sem alakúlt ki bennem jó kép erről a törpe TD-ről, de ez még felteszi az i-re a pontot...
-
törölt tag
Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. július 20. 14:20:59
Jármű: BT-7
Szerzett tapasztalat: 603
Szerzett kredit: 14 820
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "II. osztály"Full alap BT-7
-
diegho
nagyúr
T-44 megint 1 lövés volt teszt szerveren, eddig 3szor találkoztam vele 3 ammorack blow up az első lövéstől. Teljesen mindegy hol lövöm robbant.
-
törölt tag
válasz
Zoltanka1997 #8340 üzenetére
Nvidia tulajok kapnak 1 kódot,ami 3 nap prémiumot,és 500 aranyat,meg egy tier 2 es tankot ad.
-
Atlantis
veterán
válasz
haromegesz14 #8336 üzenetére
Sok sikert, magas Tierben már jók, szemből eléggé páncélozottak is, de alacsonyabb osztályban szerintem az átlagot se ütik meg. Talán a német arty-k azért elterjedtebbek, mert azok alacsonyabb osztályban is elég erősek.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
#56230144 #8335 üzenetére
Üdv ismét a harcmezőkön! Megint újrakezdted?
NVIDIA promoció - a kis durranás:
Azért az a prém T2 Light tank nem sokat ér, vagy én nem tudok vele játszani.
Az M3-as prém, amit a gyakorlásért kapunk egy fokkal jobb, legalább tud sebezni a csatákban és 10K felett is tud néha kreditet hozni.
Az 500 GOLD gyak. arra jó, hogy vásároljunk hozzá még valamennyit, mert sem tankot sem prém acc-ot nem lehet ennyiből venni (max. 1 naposat)
A 3 nap prémium acc az bizony kezdő lökésnek kiváló, és ha eladjuk a T2 prém tankot lesz egy szabad garázshely (összesen 7, ami nem kevés). Persze lehet van akinek épp ez a stilus felel meg: rohangálás, kicsi lövések, stb..... de sajna t4-es tankokkal is gyakran összesorsol az MM, és ott aztán sebezni se nagyon lehet, csak felderíteni. -
törölt tag
Visszatértem.Jók az új mappok,ez az nvidiás dolog meg főleg tetszik
(Ati-sok most szívnak
)
-
-
Atlantis
veterán
válasz
Imilenni #8328 üzenetére
Amerikai forgótornyos TD-ket javasolnám én is, a többi egy kutya...én nem vagyok hasra esve az orosz TD-ktől egyáltalán, szerintem minimum egálban vannak a németekkel, ha nem jobbak néhol (pl.: JagdPanther szerintem jobb, mint a SU-152)
Pi: Változó, T4-T6 körül már egész jó arty-k vannak, Grille, Hummel szerintem jók, orosz S-51 kicsit talán OP is a saját osztályában. T7 felett már az amerikai vonal is jónak tűnik, bár azokkal csak ellenfélként találkoztam.
-
csaabz
őstag
válasz
haromegesz14 #8331 üzenetére
Tier 5-től kezdődnek a "hatásos" artyk
-
haromegesz14
senior tag
Ismét feltettem a játékot, kedvet kaptam Artyzni! Hanyas tiertől kezdve vannak igazán jó artyk? Az első 3 tier alatt egyetlen egy tetszett eddig igazán, a SU-26. Feleslegesen nem akarok ezüstöt költeni SPG-kre.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Imilenni #8328 üzenetére
Generál választ nem lehet adni, bár én fenntartom, hogy általánosságban orosz vonalon eredményesebben lehet játszani. De vannak egyértelműen jó TD-k szintenként. Pl.:
t2 - Francia
t3-4 - Német
t5-6 - USA
t7-9 - USSRÉn mindenképp vennék egy RenaultFt AC-t, Marder2-öt és Hetzert., esetleg T49-et és SU-85-öt. Ezek még könnyen elérhetők és jól játszható TD-k. Hosszabb távra egyértelműen az orosz vonalat fejleszteném, megcélozva a TOP t9, t10 páncélvadászaikat.
Ha pedig idegenkednék az orosz technikától, akkor az amcsi forgótornyos vonalat fejleszteném, de ha teuton fan vagyok akkor a németet, mert ott lesz a végén a JagtTiger meg a JP E-100, meg amúgy is..... -
Hali re
Melyik nemzettel érdemes páncélvadász-nak lenni?
Mármint melyik nép páncélvadász fáját érdemes fejleszteni?
Már van tapasztalatom a játék terén...több 10-órát játszottam már rajta de ez ügyben tanácstalan vagyok. -
V.Dave
senior tag
teszt szerveren szoktak lenni leárazások, vagy annyira nem? Ilyen prémium tankokra gondolok legfőképp
-
fsb1000
nagyúr
Mivel a WG eltérítési szisztémáját én nem tényként kezelem, hanem csak "babonaként", amely nem más mint sok tapasztalás alapján ok-okozati összefüggések feltételezése olyan események és folyamtok között amelyek tényleges ismeretével nem rendelkezünk, én elfogadhatónak tartom a te véleményed is.
Én is úgy gondolom, hogy a játékos egyéni teljesítménye is meghatározza a csaták kimenetelét. Ez a hatás a játékos tudás/képesség szintjétől függ, becsléssel 53%-nál húzom meg a véletlen és "tudás" által befolyásolt felső winrátió-határt. Az alsó hatá 44%. Aki ez alatt van az tudatosan tesz valamit a vereségekért. Pl. AFK, baromkodás, TK, stbKét megjegyzésem lenne:
- Nem egyedi esetekre, hanem számos eseményre érdemes alapozni a véleményünket, ha a WG "befolyásoló" szisztémáját vizsgáljuk.
- Nagyon érdekes gondolatot vetett fel egy fórumtársunk: A WG nem globálisan a játékosok winrátióját balanszirozza, hanem az egyes csatákat, hogy azok izgalmasak legyenek a kiegyenlített tankállomány és játékostudás miatt.
(szerintem mindegy, mert az eredmény ugyanaz)--
(#8324) AlexWolf A jelszó, az ahova írunk. A .hu elötti szó a címsorban..
Ollie-nak magánba is megküldtem -
diegho
nagyúr
No mára befejeztem a duplázást a normál szerveren, jöhet a teszt szerver és a T30. Tegnap mentem már vele pár kört, szerintem a löveget túlságosan elcseszték rajta, elég pontatlan és lassan is céloz, kb BL-10 szint, a torony forgatása jó dolog, viszont a löveg... ma megnézem az E4-et milyen.
-
válasz
Napfénysüti #8320 üzenetére
Ezt írta:
A rar jelszavazott mert meguntam, hogy több helyen belefutottam olyanba, hogy használták de még egyse kaptam.
A jelszó egyszerű, a csati neve.Én a magyar cset nevére gondoltam a WoT-ban.
-
diegho
nagyúr
Egy újabb említésre méltó kör:
Victory!
Battle: Redshire 2012. július 20. 11:43:52
Vehicle: KV-1S
Experience received: 4 608 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 53 812
Battle Achievements: Böelter's Medal, Top Gun, Sniper2szer lőttem ki úgy egy be sem spotolt tankot, hogy arra céloztam amit láttam
replay fent a helyén.
-
Szilu
tag
válasz
fsb1000 #8303 üzenetére
Szerintem attól még, hogy a feltételek véletlenszerűek, az eredmény lehet játékos által irányított.
Egy átlagos játékos winrate-je 48%.
Ha a tied X, akkor máris X-48%-kal nagyobb az esély a végső győzelemre.
Ha a tanknak Y, akkor Y-48%-kal még nagyobb az esélyed a győzelemre.Nálam akkor ez panther esetében: 50+9,5+3,16=62,66%
Panther statisztikám: 63,23%Ettől még persze mindig kicsi az esély, de az nem jelenti, hogy lehetetlen.
Amit a saját bőrömön tapasztalok: 2-3 jó csata, és egy loltraktorral kilövök egy Maus-t, de ennek a fordítottja is igaz, rossz meccsek után csökken a hatásfokom, szimplán hangulati alapon. -
psycroptic
őstag
válasz
marked one94 #8314 üzenetére
Egyetértek! És azzal is, hogy a magas labdát lecsaptad neki...
-
Valaki meg tudná adni privátban Virkir pakkjának a jelszavát? Ő már nem lépett be egy ideje, és ma este jól jönnének a modok.
Illetve de, most nézem, hogy be van lépve, csak nem írogat. Akkor tárgytalan, írok neki.
-
marked one94
őstag
válasz
psycroptic #8313 üzenetére
Sejtettem
de akkor is elég hülyén hangzott, hogy "eredeti"
-
psycroptic
őstag
válasz
marked one94 #8312 üzenetére
Gondolom a tesztre gondolt nem a crackelt változatra...
-
fsb1000
nagyúr
Utólag nem nagyon. A WoT logger alkalmas rá, ha megy a csaták alatt.
Illetve van egy "replay" statisztikázó mod, de azt még nem próbáltam, de az is csak két pecs között müxik, ha be van kapcsolva a mentés.Az lenne a szép, ha győzelem/vereség kredit/Xp adatok mellé ki lehetne listázni az XVM-hez hasonló győzelmi jóslás értéket is.
(#8310) V.Dave: Igen, megy a játék. (EU szerver)
-
V.Dave
senior tag
nektek működik a játék? Mármint az eredeti? Nekem nem megy, nem tud csatlakozni
-
InHell
senior tag
KV-5-el 3 este alatt csináltam majdnem 5 milliót.
Kb. 100 csata alatt, azaz átlagosan ~50 ezret kaptam csatánként. Nem tudom a Löwe mennyit hoz csatánként, de nekem 12-13 ezer aranyat nem érne meg.Ami meglepő számomra, hogy 3 nap alatt az E-75-el is kerestem majdnem 1 milliót.
Prémium account ez igaz, de azt hittem majd olyan nullás meccsek lesznek.Van olyan program, amivel meg tudnám nézni utólag az eddigi összes meccsem (kb. 1700) statisztikáját, miként alakultak a nyereség-vereség szériák?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
BloodRay #8307 üzenetére
Az alsó bekezdéseddel egyetértek. Én még egy KV5-ös árát akár meg is fontolnám egyszer viszont a Löwe és T59 valódi árát már sokallom. Annyit nem adnék ki értük akkor már inkább beosztogatnám prémiumra. Persza ha nem itthon dolgoznék vagy nem párommal laknánk albérletben és jobban el lennék eresztve akkor lehet vennék egy Löwét.
Most viszont még nagyon is számít az ár. -
BloodRay
veterán
Az az egyértelműen gyenge fegyverzet csak(idézőjelben persze) átütésre gyengébb. És igenis T8-ig sorsolt csatákban(ahova 95%-ban rak KV-5-el) igenis kompenzál a KV-5 sebessége és páncélja.
Mellesleg a vita alapjául szolgáló hozzászólásokban sehol nem volt megszabva, hogy csak "nyers" képességeket, vagyis csak átütést nézünk.T8-as prémium tankokról volt szó.
(#8306) Atlantis -> Szerintem azért nem kár nézni, mert nem játékpénzről beszélünk. Hiába nem óriási összegek, ilyen(játék) célra az én értékrendemben mégsem bagatelek. De mondom ízlések és pofonok. Ha neked nem tetszik egyértelmű, hogy ne használd, különben oda a játék lényege, az élvezet.
Ami a kreditszerzést illeti a jó, nyertes csatánkénti 80-100k szerintem elég jó, ennél a Löwe esetén sem láttam/hallottam magasabb átlagokat. A maximum nekem személy szerint meg 170k felett van egyelőre. -
Atlantis
veterán
válasz
BloodRay #8304 üzenetére
Az árat szerintem kár nézni...egyszer megveszed és ott lesz a garázsban, míg csak akarod. Én pl.: azért adtam el végül a KV-5-öt, mert a gondolatától is kivert a hideg, hogy menjek vele, egy héten ha egyszer fanyalodtam rá a vége felé, hogy használjam...akkor meg minek maradjon meg?
Löwe amúgy (érzésre, leírva sehol nem láttam) jobban fizet, mint a KV-5, a következő patch után meg még jobban fog termelni. -
vhw
addikt
válasz
BloodRay #8304 üzenetére
Ha az árakat nézzük, abból csak az jön le, hogy egy Löwe jobb mint egy KV5, mert drágább. (hogy a különbözet mértéke arányos-e a képességek közötti különbséggel, az más kérdés)
De másodszor mondom el, nem ár-érték arányról volt szó, hanem "nyers" képességekről, melyik tud többet és hatékonyabban tenni a győzelemért. És ebben a tekintetben lehet bármennyivel gyorsabb a KV5, ez nem fogja ellensúlyozni az egyértelműen gyenge fegyverzetét.
-
-
fsb1000
nagyúr
Én ott látom a problémát, hogy ha tényleg véletlenszerű lenne az MM játékossorsolása vagy randomfaktor kiosztása, akkor nem lett volna esélyed 17 győzelmet elérned egymás után.
Ennek az esélye: 1 : 2^17 = 1 : 131072Azaz több mint 130.000 csatát kéne menjél, hogy ez előfordulhasson. Természetesen már az első 17 csatádban is előfordulhatna ez a nyerő széria, de utána már nem valószinű az ismétlődése. Pedig biztosan lesz/volt további nyerési sorozat, ahogy vereség sorozat is.
Továbbra is csak babonának tartom ezt a vélekedést, de ha valaki sokat játszik akkor azt is megtapasztalja, hogy a "jé_minden_lövésem_talál" és a "mindenről_lepattanok" meglepődések egybeesnek a győzelmi/vereség sorozatokkal -
BloodRay
veterán
válasz
AlexWolf #8299 üzenetére
Az ilyen játékot játszókat de tudom rühellni...
Nálam az, hogy prémium tankkal megyek annyit befolyásol a játékmódomon, hogy bátrabban megyek bele kétes kimenetelű dolgokba, mert tudom, hogy anyagilag sehogy sem bukhatok a dolgon. De az elsődleges mindig az nálam, hogy a lehető legjobban teljesítsek illetve, hogy a csapat nyerjen.
Aktív témák
- OLED TV topic
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Kuponkunyeráló
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- T14s Gen3 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- XPS 15 9500 15.6" FHD+ IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- asrock b660 pro rs+intel 14600k+64gb ddr4 csere ps5 pro ra!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS Lenovo Legion (Ryzen 6600H 16Gb DDR5 512Gb SSD Nvidia 4Gb) GAMER/Tervező laptop
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest