- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Egy indie csapat tankos játékot készít, gondoltam a WoT-osokat érdekelni fogja. Még csak fejlesztési fázisban van, így nagyon kezdetleges.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
AlexWolf #8891 üzenetére
Bizony volt ekranoplánjuk például a 100m hosszú KM (Kaspian Monster ahogy a Nato hívta). De amúgy az igazából se nem hajó se nem repülő. Csak valami ground effektet kihasználó érdekes jármű.
WoT-ban megint parkolópályán vagyok mert úgy néz ki a VGA kimenetem is behalt a gépen. Hurrá.
-
Zeratul
addikt
válasz
Iron Funeral #8893 üzenetére
-
válasz
#56230144 #8895 üzenetére
Igazából viccből írtam a 3 játék összevonását. Valahol azt mondták egyszer, hogy nem tervezik.
Bár simán el lehet képzelni évek múlva, hogy mégis.
Azon gondolkoztam el, az összevonás kapcsán jutott az eszembe, hogy miért nullás verziójú még a játék.
Mit terveznek mikor lesz WoT 1.0?
Valaki hallott erről valamit? Amikor még a béta teszt volt, akkor olyan hírek is terjedtek, hogy a végleges (értsd 1.0-ás verzióban) gyalogosok is lesznek, meg egyéb, nem kimondottan harckocsik. Ezt már ezer éve elfelejtették vagy csak azért nem akarnak váltani az 1.x-es számozásra, mert egy ilyen váltásnál az emberek valami nagy dolgot várnak, de a játékban nincs több, a "tankok egymásra lövöldöznek" koncepciónál?
-
törölt tag
válasz
AlexWolf #8894 üzenetére
3 játék összevonása tényleg jó lenne,bár én támogatnám azt is,ha nemzeteket lehetne választani,például ha amerikaiakhoz akarsz csatlakozni,akkor ha BT-2 vel vagy,akkor amcsi felségjelzés lenne a tankon,vagy minden nemzetnél lehetne ez.És így lehetne National Warokat csinálni.
-
válasz
Iron Funeral #8893 üzenetére
A Bombák Cárja?
Olvastam róla, hogy akkora volt, ha tengeralattjáróra akarták volna telepíteni, akkor kilógott volna belőle minden irányban
Repülőn is kilógott az alja.Szóval szerintem majd a World of Warplaneban lesz Bombák Cárja meg atom meghajtású repcsik (terveztek ilyet ők is meg az amcsik is, a lemil.blog.hu-n lehet cikkeket találni a nukleáris meghajtású repülőkről.)
A World of Battleshipben meg lesz ekranoplan
amikor meg a 3 játékot összevonják, az meg hűűűű de jó lesz!
(Amúgy a lemil.blog.hu-t mindenkinek tudom ajánlani. Rengeteg 2. vh-s cikk van, tankokról, hajókról, repülőkről stb.)
-
Djuree
félisten
Danielssss és Mcray: jók
AlexWolf: amcsiknak lehetne a fatboy az experimental egységük, ez egy mobil gyár:
[link]
habár ez már hülyeség lenne beletenni sztem... -
Mcray
senior tag
Jó lenne. El van átkozva a PZ4-em. utolsó 10 csatából 3 nap alatt csak egy győzelmem van...
A kis M8A1-gyel megfutottam vagyis túlteljesítettem a tank ász körömet
Ismét összefüggés van a csocsó és a Wot között. Vagyis 2 napja veretlen vagyok csocsóban és Wot-ban meg 44% és 50%-os az elmúlt két napom...Akkor szokott menni a Wot, ha csocsóban nem tudok nyerni
Tier 6 TD= Jgpanzer 4
Tier 9 = IS 8Ha ezek megfelelnek.
-
Djuree
félisten
este vki platoon?
t6 td meg t6 arty, meg t9 hevivel megyek mostanában.
sőt már sztem 4-től elkezdem tolni... -
sanya67
tag
Jó lenne néha platoonban nyomni innen valakivel, de túl hektikusan játszom.
Esténként csak pár csatát nyomok, azt is ide-oda rohangálva.
Van még valaki aki hasonló ritmusban ökörködik? -
törölt tag
Ezzel is meg lett
Győzelem!
Csata: Province 2012. július 25. 9:38:48
Jármű: T1 Cunningham
Szerzett tapasztalat: 1 340 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 7 302
Csatában elért Achievement: Megszálló, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Mcray
senior tag
válasz
AlexWolf #8875 üzenetére
ráadásul még nem is fejlődik
Ez így nem igaz. A büntiből piros (másik tankra átrakott) legénység is fejlődik, de mintha lassaban tenné. Ha pedig elit lesz a tank amin piros a legénység, akkor is érezhetően gyorsabban fejlődnek.
Úgy húztam ki a francia light tank ágat Tier 4-ig, hogy egyetlen 2 fős legénységem volt a Tier 1 Renault-ra és minden játék előtt átpakolgattam őket. A kis Renault legénységem így 3 tank ász plecsnihez segített hozzá eddig.
-
Atlantis
veterán
válasz
H.Ezredes #8865 üzenetére
Venti+töltésgyorsító+célzórendszer trió szokott nálam lenni a tankokon, felsőbb osztályokban utóbbi helyett függőleges stabilizátor vagy csigaszem(távcső), esetleg csiszolt optika.
TD-re T7-ig mehet álcaháló is akár, felette felesleges, mert akkora dögök, hogy Isten se rejti el őket + nagy TD-kel már nem illik bokorban sunnyogni. Kisebb TD-ken is igen hasznos tud lenni a távcső a háló mellett.
Tüzéreknek meg mindig jó a háló és oda kötelező a töltésgyorsító+célzórendszer duó.Szerintem meg ennek minden osztályban van ezeknek haszna, arra kell figyelni, hogy némelyiket csak aranyért lehet leszerelni. PzIV-gyel kell menni átlagban (ha nem használsz fel free XP-t) 130-150 csatát a VK3601-ért (én béna vagyok, nekem 170 is kellett anno), szerintem nem mindegy, ez milyen kiegészítőkkel történik meg.
Olyan ez, mint a legénység képzettsége, van aki olyan mester, hogy neki felesleges, szerintem meg minden % előny csak jól jöhet, pl.: néha csaták dőlnek el azon, kinek tölt be gyorsabban a csúzlija.kugli: csak a legnagyobb francia arty tud tárból lőni 4-et, szerencsére (még) nincs másik, ez is minek...
-
Jamboo529
senior tag
Teljesen más téma, de WOT -os.
Igaz mostanában nem nagyon vagyok aktív, de azon gondolkoztam, hogy a legénység, amit végighurcolunk 1-1 ágon, nem lenne jó, ha azokat a tankokat amiket egyszer már megtanultak, nem felejtenék el?
Sokszor van, hogy vissza-vissza veszek 1-1 tankot nosztalgiából, és ilyenkor jobb lenne, mint új (max75%) csapattal tolni.
Pl. mekkora lol lenne, ha az E-100 3-4 skilles legénységét visszapakolnám pár kör erejéig a loltraktorba??
Nemrég a tankmesterhez kellett az 1-es francia szutyokból kilőni egyet.
Visszapakoltam a fent említett legénységet, és átképzés nélkül (a'sszem ilyenkor 50% bünti van) nagyon pörögtek a kis Germánok a trakiban. -
kugli81
aktív tag
Valaki mondja már meg melyik francia arty lő többet sorozatban mint az amx 50 vagy lorraine ????Valamelyik csatában többször lött rám egymás után az arty ,de nézegettem videokat ,de nem találtam melyik arty tud többet löni........
-
homeless09
őstag
-
Timyyy
őstag
válasz
marked one94 #8852 üzenetére
2 féle van, az egyik itt lesz:
World_of_Tanks\res_mods\0.7.4\scripts\client\AvatarInputHandler\
vagy
World_of_Tanks\res_mods\0.7.4\gui\avatar_input_handler.xml -
vhw
addikt
A játékban jelenleg nem igazán van megvalósítva a tereptárgyak rombolhatósága, és csak emiatt az egy model miatt teljesen átdolgozni az egész fizikáját a játéknak...
Másrészt nézzük csak azokat az ágyúkat...
Ezt a képet a WG csinálta, az ominúzus április 1-sejei tréfához. Tehát a játék tekintetében nevezhetnénk "hitelesnek". Ugyan nincsenek szépen egymás mellé rakva a modellek, hogy egyértelműen látható legyen a méretbeli különbség, de azért el lehet képzelni, ha egy Maus eltörpül mellette.
Na most kérlek mondd el, hogy az a fantasztikus morális értékkel rendelkező hajóágyú hogy fog becélozni egy tankot, ha 2-3szor magasabban helyezkedik el egy Maus-étől? (pár laposabb tank már a Mausnál is problémát okoz) Hány fokos legyen a lövegkitéríthetőség vertikálisan? -50? -60?
- "egy lövés neki minden" legalább 3000 átlag sebzése kell hogy legyen. Mekkora legyen a töltési idő? 1,5-2 perc? Mekkora legyen a pontossága? (hisz a legnagyobb tank, a Maus arányaiban kisebb lenne hozzá viszonyítva, mint a Maushoz képest a loltraktor)
- Mennyi legyen a HP-ja? Vagy nem is kell neki, mivel ez kilőhetetlen? A most is játékban lévő ill. érkező 270-300 penes ágyúk teljességgel tehetetlenek lennének ellene? Nem lenne gyengepontja? Olyan széles lánctalpakat nem lehetne eltalálni rajta teljesen megbénítva, majd folyamatosan láncolva tartva szépen megvárni míg az összes kövér T8 arty hülyére gyakorolja magát rajta? Mellette opcionálisan a csapat el is foglalhatja a bázist.
- Tudsz ebben a kategóriában másik hasonló tankot a többi nemzet fájára? (kérlek meg se említsd a "KV-6"-ot).Tehát "kihívó" hiányában valószínűleg szintén egy Ratte csücsülne a másik oldal listjának is a tetején. Ezzel semmi mást nem érnének el, csak hogy egy "szuper ligát" hoznának létre a jelenlegi tankok felett, ahol mindenki csak töltelék, és csak a nagyok harcolnak. Erre vágysz? T1 vs. T10 csatákban lelhetsz ehhez fogható élvezetekre.
Nos engem tényleg érdekelne ezen pontok átgondolása után mégis hogy képzeled el a játékbeli megvalósítását ennek a tanknak?
-
homeless09
őstag
Na eladtam a T29-et, 200k credit és T32. Hetzerrel gyorsabban megy a pénz gyűjtés.
-
marked one94
őstag
Megmondaná valaki, hogy melyik az a fájl ami lehetővé teszi hogy artyval a tökömig kitudjak zoomolni? Szeretném kivenni mert ennek köszönhetően 5-6 fps-em van ha artyzok.
-
vhw
addikt
válasz
forras2 #8850 üzenetére
A nagy tankok (pl. Maus) nem tud manőverezni-mozogni bizonyos szűk helyeken, mert túl nagy -> csak kinézetben fedi a valóságot? Nem, mert a virtuális világban is megkapta a fizikai méreteit.
- Ezzel nem lehet mit kezdeni, a Ratte egy túlméretezett szárazföldi csatahajó, millióegy akadály nehezítené a mozgását. Vagy csak úgy suhanjon át az épületeken-tereptárgyakon, mintha ott sem lennének?
- A nagy méret másik velejárója, hogy kiváló célpont tankoknak-artyknak egyaránt.
- Nem lehet azzal sem mit kezdeni, hogy az ágyút nem tudná az ellenséges tankokra fordítani, mert marha magas, vagy legyen arty nézet?És ezek csak a fizikai méretéből-kialakításából fakadó problémák, ezeknek még semmi közük a HP, sebzés, pontosság, mozgékonyság... stb. tulajdonságokhoz, amikkel varázsolni szoktak a többi tank esetében.
A Ratte egy játszhatatlan, tehetetlen eyecandy lenne csupán a játékban. Ne hasonlítsuk a többi csak papíron létező, vagy csak prototípus fázisba jutott tankhoz, mert azoknál még többnyire józan ész szerint terveztek, de legalábbis a megvalósíthatóság-használhatóság határát súrolták. A Ratte nélkülöz minden kapcsolatot a realitással, harcászati értéke negatív. -
forras2
őstag
Mint ahogy a játékban, a tankok többsége csak kinézetben fedi a valóságot, semmi másban, így azt is meg lehetne így csinálni
Csak felmerült bennem a kérdés, ha ez az xy tervrajzon elkészült tank szerepel a játékban, akkor az miért nemAlexWolf
Amúgy, ha megnézed, akkor látható, hogy a prototípus tankok sem erősebbek, mint a valóban létező járművek. Ráadásul, ha nem lennének a játékban, akkor kb 20 tankból válogathatna az ember, és akkor az lenne a baj.Ezt ugye Te sem gondoltad komolyan
Nézd meg a tankokat, és olvasgass kicsit utána, hiteles forrásoknak, és megtudod, hány olyan tank van, ami valójában használatban volt, és a játékban is szerepel, és hány olyan van, ami csak prototípus, és a játékban van
-
Imilenni
addikt
válasz
marked one94 #8847 üzenetére
Köszi
Fandango Nked is köszi -
Imilenni
addikt
Most hogy a legénységről van szó...
Hogy ha én pl: Kiveszem a Hetzer-ből a legénységemet .. és átteszem Stug III-mamba...akkor miért pirossal van kiírva a képzettségi szintjük? O.o -
törölt tag
válasz
jozefgucci1 #8843 üzenetére
Én is csak 1-2 hétig bírtam... aztán jobbnak láttam anélkül játszani.... nem akarom tudni, amikor 94%-os csatát veszítünk
-
-
Paul119
addikt
-
válasz
jozefgucci1 #8838 üzenetére
Amúgy ne lepődj meg, de néha előfordul, hogy nem mutat semmi. Ilyenkor valszeg elveszti a kapcsolatot a szerverrel.
-
bullseye
addikt
válasz
jozefgucci1 #8834 üzenetére
azt a voichi vagy mifene programot telepítetted?
-
törölt tag
válasz
jozefgucci1 #8838 üzenetére
Ja,akkor bocsi,találhattam volna valami jobb vidit is.
-
-
válasz
Paul119 #8836 üzenetére
Az is fáj
(#8825) ollie Jep elképzelhető, nekem az szimpatikusabb volt.
(#8815) Djuree szerintem baromi sokat számít a legénység. 50% körüli legénységgel annyit lősz mellé, hogy sírva fakadsz, 100%-hoz közelivel meg szinte mindig találsz. Ráadásul ezek az új skillek (nekem újak, mert 7.1 után 7.4-gyel játszottam egyből) sokkal használhatóbbak mint az alap három, mert pl minek tegyek löwére álcázást, vagy artyra javítást? Magas %-on legalább van már választási lehetőség.
-
törölt tag
válasz
jozefgucci1 #8834 üzenetére
Talán,ez tud segiteni neked. Kommentárral
-
-
válasz
jozefgucci1 #8832 üzenetére
Be is konfiguráltad az XVM-et? Alapból nincs konfigja, ha csak bemásolod a fájlokat a megfelelő helyekre, így semmi sem változik. Az egyik könyvtárában vannak példa konfigok, kezd az egyikkel.
-
válasz
fsb1000 #8828 üzenetére
wot-xvm-proxy.exe -vel indítom . Megjelenik a Dos-ablak valamit tölt de a játékban nem változik semmi . Ja és mintha laggolna azóta a játék.
Jamboo529 .: Beraktam mindent és telepítettem azt a progit is . A játékban kiírja , hogy a 2.4.1-es xvm mod van fen de nem változott sok minden . Nekem is azt a hibát dobja mint Mynok kolegának azt is jobban mondva ?
-
Jamboo529
senior tag
válasz
jozefgucci1 #8827 üzenetére
Felraktál hozzá mindent?
Volt még valami progi, most fejből nem megy a neve, amit külön kellett telepíteni.
Valamint az aktuális update mods mappájába be kell tenni a XVMconf.config fájlt is.
Ezt a fájlt is beraktad a helyére, valamint be is állítottad magát a konfigot?Mynock :
"próbálta már újraindítani?"
viccen kívül:
korábban volt már ilyen itt a fórumon azt hiszem 1000-2000hsz -al ezelőtt.
Ha minden kötél szakad, marad a reinstall. -
Mynock
tag
Sziasztok.
Nem tudom elindítani a WOT launcher-el a játékot,mert azt írja ki: ...Figyelem.Sikertelen csatlakozás a frissítő szolgáltatáshoz.Részletekért nézze meg a naplófájlt...
Tegnap még semmi gond nem volt.Ha simán exe-vel indítom,akkor csatlakozáskor frissítést kér.Valami ötlet? -
fsb1000
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #8827 üzenetére
hát izé..... ezt passzolom...
Úgye az XVM akármi exe-vel indítod a játékot és egy kis DOS ablak megjelenik, amiben irogatja, hogy mit tölt le. -
-
Atlantis
veterán
válasz
Fandango #8802 üzenetére
Nem semmi, én is régóta átpakolom a legénységet, de pl.: a Ferdinand-on az utólag bekerült ember (mert ugye eggyel több kell, mint a JagdPanthernél) még az első skilljének a 2/3-adánál tart csak. Sosem éri utol a többit...
Ez is szemétség, hogy pl.: GWPanther-en megvan a BiA mindenkinek, erre GWTigernél bejön egy plussz rádiós, aki a Hummel óta a barakkban van és pihen...azon persze nincs BiA és így az egész nem ér semmit a többi embernél sem. Most vagy eldobom a többinél is a képességeket és kiválasztok valami értelmeset (ez ugye bukta) vagy nem ér semmit egyiknek a másodlagos képessége sem, míg az új ember el nem ér a 100% BiA-t....
Djuree: nem értünk egyet, szerintem a legénység képzettsége igencsak fontos.
AlexWolf: Dragon Ridge-t nem suttyomban szedték ki, meghirdetett akció volt, hogy pihentetik egy darabig. Gondolom átdolgozzák, ami rá is fér nem kicsit...nem volt a kedvencem az a pálya finoman szólva sem.
-
fsb1000
nagyúr
Több tankon is kipróbáltam a mentor képességet parancsnoknál..
Az elsődleges véleményem az volt, hogy semmit sem ér.
De ezt korrigálni kellet a kiegyenlítő rendszer miatt (mindig a legképzettlenebb kap egy kis plusz XP-t).
Szóval valamennyit biztos számít a mentor, de én is inkább GOLD-ot áldoznék a legénység gyorsított fejlesztésére. Vagy akár 3. felszerelésnek "kézikönyvet" raknék fel ami duplázná a fejlődésüket. -
vhw
addikt
Azért a javítás megléte 100%on nem kevés pluszt ad, a 6dik érzék megléte újfent elég hasznos tud lenni. Bizonyos tankoknál a 100% camo is lényegi változást eredményez.
Ha valaki megtoldja a legénység skilljét a venti mellett egy BIA-val az már 11% plusz a 100hoz képest, ha pedig olyan játékos legénységével hasonlítjuk össze akinek még 100at sem érték el, még nagyobb a különbség.
És ehhez jön még a többi ilyen-olyan felszerelés bonusza (töltésidő, látótáv...)Az igaz, hogy aki nem tud játszani, azon nem segít, de aki tud, az még inkább eredményes lesz a többihez képest.
-
csaabz
őstag
Rengeteg időbe telik a legénység fejlesztése... Ha lehetne valamit venni a tankra (akár aranyért) amitől gyorsabban fejlődnek, azonnal megvenném. Mondjuk 2-3szoros xp csatánként, vagy vmi ilyesmi...
-
fsb1000
nagyúr
Én másképp tapasztalom..... óriási különbségek vannak egy tank képességei között 50-60%-os és 90% feletti legénységgel. (gyorsulás, sebesség, fordulás, és főleg célzás/töltési sebességek)
A másodlagos képességek már nem dobnak ennyit, pl a BIA (ahogy a venti) már nem nagyon érezhető, de statisztikiailag kimutatható a hatása.
A javítás szinte kötelező a támadó/felderítő kedvű játékosoknak, mert egy leláncolás könnyen lehet halálos, de a löveg kilővése se kellemes. (javítókészlet csak 1x javít)
Az előérzet egy teljesen új és "játékidegen" képeség, ami szintén nagyon hasznos tud lenni.Végülis nem kell sokat foglalkozni a legénységgel, fejlődik magától, csak nem kell eldobni őket tankváltáskor, ha van már valamennyi másodlagos képessége, és szerintem érdemes áldozni kreditet, hogy mindig 75% felett legyenek.
(#8814) jozefgucci1 : Nemrég adtam egy linket ahol a telepítés le van írva.
dokan library telepítése is szükséges és res_mod/0.7.4 mappába is kell másolni állományokat -
Valaki egy kis szakaszozás ?
-
Szilu
tag
válasz
AlexWolf #8798 üzenetére
95 484 XP - Alap képesség 50%-ról
210 064 XP - 1. képesség
420 128 XP - 2. képesség
840 256 XP - 3. képességVagyis összesen 1 356 142 XP egész pontosan. 500as átlaggal 2712 csata.
Ha prémmel játszol, akkor 1808.Nekem 98%-on (3.) van a legjobb csapatom, így már csak 74680 XP a 100ig
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Fandango #8811 üzenetére
Köszi! Nagyjából stimmel a 2200 csata, ha csak részben prém.
Viszont nagyon érdekes megfigyelni, hogy az utólag toborzott töltő és rádiós az 1400-1700 csatájával gyak ott tart, mint a többi legénységi tag képességben.
Ez a "kiegyenlítő" rendszernek köszönhető. Nem gondoltam, hogy ennyire hatékony. -
InHell
senior tag
Köszi az infót mindenkinek!
Akkor resetelni fogom a skilleket.
Legyen mondjuk először mindnek javítás(kivéve parancsnok, annak hatodik érzéket raknék), majd BIA?
Harmadiknak a parancsnoknak beraknám a javítást.
Ha van valami jól bevált sorrend azt szívesen fogadnám.
Illetve milyen skilleket-perkeket rakjak a mostani E-75, majd későbbi E-100 legénységnek?
Van eddig rajtuk 2 skill a harmadik ahogy korábban is írtam 35% körül van. -
fsb1000
nagyúr
válasz
marked one94 #8807 üzenetére
Az akció ideje alatt 10K, amúgy 20K (majdnem mindegy)
És sajnos az a 10% a teljes képesség halmazra vonatkozik.
Tehát ha a 3. képesség 10%-on áll, akkor nem 9% lesz belőle hanem 0% és az előző képesség is lecsökken kb 96%-ra. (az a 4% a végén sok csata...)
Egyszerübb úgy számolni, hogy a legénység elveszti csatáinak 10%-át, illetve pont annyi csata kell, hogy visszapótoljuk. Ha 1500 csatával értük el 3. képességet akkor reset után 150 csata kell hogy ismét elérjük az elöző szintet.A képesség resetelés minden képességet resetel, lehet újra rakni, de a resetelő képernyőn ki is jelzi mi lesz a köv állapot.
-
KaLeun
senior tag
Tegnap végigverekedtem magam (én: T34, 60%)) az Airfield partszakaszán és csak 2 KV-5 élt az ellenfélnél, nálunk még megvolt a csapat 2/3.
Az egyik KV-5 a saját bázisánál álldogált, a másikat meg sehol sem lehetett látni. Odaértem és felvettem a harcot a KV-5-tel, Közben 2x pattantam az R2D2-ról és 1x az oldaláról. Aztán odaért valahonnan a másik KV-5 (80%). Csiki-csukiztam, forgolódtam, ráztam a tornyot a löveggel próbáltam felvenni a lövést stb., sőt már az egész falu romokban hevert és mindent megpróbáltam. Szóval még egy olyan 4 percig bírtam aztán kilőttek.
A többiek (7-8 tank) nem jöttek segíteni, xvm szerint 1k csatás emberkék voltak kemény 600 effel és piros wr-val.... Amelyik KV-5-öt levittem 30-40 hp-ra, azt még valahogy kilőtte egy 800 effes Tigris. A másik KV-5 meg ledarált mindenkit.
Értem én, hogy valaki zöldfülű... de hogy mindenki csak a túlélésre és a győzelemre hajt... Én spec arra törekszem, hogy minél több xp-t és kreditet szerezzek és ezt pont egy bokorban való üldögéléssel lehet legjobban elkerülni.
-
törölt tag
válasz
marked one94 #8807 üzenetére
20k-ért de ne áruld el senkinek
-
InHell
senior tag
válasz
Atlantis #8795 üzenetére
Nekem már van 3. skill a legénységen, viszont én Tiger II óta átrakom őket.
Most az E-75-ön vannak, kell még 50k XP az E-100-hoz, ha azt kifejlesztem, átrakom őket arra.(#8796) fsb1000 sajnos nekem BIA egyáltalán nincs a legénységen, a javítás skillt pedig most 3.-ként húzom, most jár ~35% körül, de már nagyon lassan növekszik.
Gondolom a BIA-t érdemes lett volna mindenképpen kiválasztani.Van rá mód, hogy átvariáljam a kiválaszott skilleket-perkeket a legénységen?
Ahogy olvasom ha nem akarok XP-t veszíteni akkor 200 aranyba kerül/fő, viszont arról nem találok infót, hogy a legutóbbi skillt-perket tudom csak megváltoztatni, vagy van-e rá mód, hogy az összeset újravariáljam? -
Snakeiboy
aktív tag
Valaki osztana meg tapasztalatokat a 2es teszt szerverrol? Valtozott valami erdemben ami erezheto a jatekban?
-
Fandango
veterán
válasz
Atlantis #8795 üzenetére
Nekem a Jagdtigeren a legenyseg 4. kepessege igy all.
Nem nagy dolog, mar a Stug III ota ugyan azt a legenyseget hasznalom.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
AlexWolf #8798 üzenetére
Ezt én lefordítottam csataszámra és az jött ki, hogy alcsonyabb tierekbe 2-3.000 csata kell a legényeknek az alap + 3. képesség 100% kifejlesztéséhez, t9-t10 környékén, ahol több az XP kb. 1200-1500 csata szükséges.
Na most aki halad egy ágon és átrakosgatja a legénységét, annak az alap képzettség visszesik átrakáskor (hacsaknem GOLD-ot áldoz) és mire kihúzza a köv tankot lesz 100% az alap és épp kezdhetné a 2. képességet gyűjteni, de már megint költöztettni kell.
Tehát általában kell +köröket menni, hogy a legénység másodlagos képességei jól fejlődjenek.
Ezért a leghatékonyabb a TOP tank, mert nem csak magas XP-ket kap, de azzal már csak elitként és élvezetből játszik az egyszeri játékos.
--Alacsony-közepes tierben jó megoldás lehet egy t5-ös prémtank (1500 GOLD) és azon kifejleszeteni a legénység képességet és azokat átrakni t6-t7 szintű tankra.
Persze csak nemzeten belül megy, úgyhogy amcsi és orosz ág előnyben.
Aktív témák
Hirdetés
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- RAM topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest