Hirdetés

Aktív témák

• fsb1000

nagyúr

válasz diegho #8456 üzenetére

Valahogy én is így vagyok ezzel, bár még nem untam meg. Elértem amit célként tűztem ki, ezért nyitotottam új acc-okat.
    A játék elején nagyon érdekes sakkozni merre haladjon az ember. t8-t9 után már inkább arról szól a játék, hogy XP-t és kreditet kell gyűjteni naphosszat.

Mig a játék elején elég 3-10 max. 20 kört menni egy tankkal, hogy a következő szint meglegyen, a vége felé már többszáz csatát kell végigvínni esetleg olyan tankokkal amikkel nem szeretünk játszani.

A tesztszerver 10x sebessége túlzás lenne, de én jó ötletnek tartanám, ha a mostanihoz képest 3x gyorsabban lehetne fejlődni a normál szervereken.
    Így sokkal több játékosnak lenne esélye legalább 1 nemzetet teljesen kifejleszteni, vagy legalább egy-két t10 tankig eljutni és azzal rendszeresen játszani.
    ----

Azt nem tudom, hogy az általad tervezett acc átadás mennyire szabályellenes a WG szerint, de ettől kevesebbért is kaptam már feljelentést. Nekem is van egy ismerősőm aki felajánlott egy most regisztrált EU accot email címmel együtt (csak úgy megy). Még van rajta 500 gold vasárnapig prém.acc, 2 db prémtank meg talán t4 szintű tankok.
    Egy kezdőnek biztos jól jönne.... csak lesz rá jelentkező. ATI-sok előnyben!

Aktív témák