- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Valahogy én is így vagyok ezzel, bár még nem untam meg. Elértem amit célként tűztem ki, ezért nyitotottam új acc-okat.
A játék elején nagyon érdekes sakkozni merre haladjon az ember. t8-t9 után már inkább arról szól a játék, hogy XP-t és kreditet kell gyűjteni naphosszat.Mig a játék elején elég 3-10 max. 20 kört menni egy tankkal, hogy a következő szint meglegyen, a vége felé már többszáz csatát kell végigvínni esetleg olyan tankokkal amikkel nem szeretünk játszani.
A tesztszerver 10x sebessége túlzás lenne, de én jó ötletnek tartanám, ha a mostanihoz képest 3x gyorsabban lehetne fejlődni a normál szervereken.
Így sokkal több játékosnak lenne esélye legalább 1 nemzetet teljesen kifejleszteni, vagy legalább egy-két t10 tankig eljutni és azzal rendszeresen játszani.
----Azt nem tudom, hogy az általad tervezett acc átadás mennyire szabályellenes a WG szerint, de ettől kevesebbért is kaptam már feljelentést. Nekem is van egy ismerősőm aki felajánlott egy most regisztrált EU accot email címmel együtt (csak úgy megy). Még van rajta 500 gold vasárnapig prém.acc, 2 db prémtank meg talán t4 szintű tankok.
Egy kezdőnek biztos jól jönne.... csak lesz rá jelentkező. ATI-sok előnyben!
Aktív témák
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest