- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboj
tag
válasz
ddt500hu #257993 üzenetére
Így van, nem csak szerinted. Tisztában vagyok vele, hogy nem kellene 527-et lőnie, ha úgy működne, ahogy le van írva, de a gyakorlat mást mutat. Én is kaptam már párszor ilyen lövéseket, amik minimálisan az adott tank elméleti maximuma felettiek voltak (nem, nem repesszel és nem, nem több tanktól egyszerre, ami összeadódhatna). Ezeken magam is eleinte meglepődtem, hogy ezt mégis hogy? Aztán nem találtam rá más magyarázatot, mint hogy a játék valójában egyszerűen az ilyen módon megnövelt és kiírt átlagsebzésre dobhatja rá a +-25%-ot és akkor eddig mindig kijött a matek az ilyen lövésekre is.
Én is szinte minden tankomon használom ezt a skillt, de mellette mindenhol ott van a fegyverkovács is, ami alapból nagyobb mértékben lejjebb húzza a löveg maximális sebzését, így emiatt saját lövéseknél ez nehezebben tűnne fel, és ezért nem is szoktam rá tudatosan odafigyelni. Egyszer jó lenne majd valami gyakorló szobában is letesztelni, hogy tényleg szarul lett-e ez implementálva a gyakorlatban, de még nem volt rá alkalmam (meg hát ki tudja előre, mennyi idő, mire bead a játék legalább egy akkora rollt). Én más magyarázatot nem igazán látok erre, de ha tudsz jobbat, akkor szívesen hallgatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest