Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Igen, odaadhatta volna a 2 db-t, na nem mintha földhöz vágna 20k kredit/direktíva árával.
WR
Anno kisebb Wn8-al és kevesebb Átlagsebzéssel jobb volt a WR
Manapság hogy napi szinten legyen egy egy jobb napom lila és über lila szinten kell játszanom.
Miért és mikor kompenzál?
nincs ilyen mint ahogy kis és nagy minta sem.
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
A részletek de csak ismételni tudom magam.
Jelenleg az EU-n tier II-V -50% és tier VI-X -30% áron lehet vásárolni.
Odaát a RU-n ez úgy nézz ki.... tier V-ig nincs kedvezmény, tier VI-VII -30% tier VIII-X -15%
Nyilván nem nagy érvágás az pár 100k veszteség egy-egy tank vásárlásakor ha a RU minta alapján lesz nálunk is de valahol mégis ha egy komplett ágat veszünk alapul mert akkor
az úgy már nem is olyan kevés. -
-
po1son
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Pont rendszer van, ami 6 szakaszból áll, összesen 1500 pontot kell szerezni (egy nap 100 pontot lehet max szerezni).
Akit meghívsz annak kell játszani és ő tudja gyűjteni a pontokat, annyi könnyítés van a dologban, hogyha szakaszban játszol a meghívottal, csak akkor tudsz te is pontokat gyűjteni. -
joergie
őstag
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Az arty azért jó erre, mert majd az egész pályát belátod, akárhova lőhetsz. Feltételezve persze, hogy nem városi pálya, de ügyesen azt is meg lehet oldani.
Egy közepes tank nem biztos, hogy minden részre eljut, mert mondjuk lenyomják az egyik oldalt. Persze aki profi annak megy ilyennel is, de személy szerint és több fórumon is arty-t ajánlanak ehhez.
Ja, akkor kapod meg ha mindenkinél többet sebeztél, tehát számít az ellenfél is...ugye, jól emlékszem? -
Bad Pritt
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
Ezeknél a küldiknél szintkorlát van? Mert ha nincs, akkor esetleg SU-85 a troll ágyúval akár egy lövésből megvan, 100%, hogy meglesz egyből.
Vagy SU-85B a gyűjtőik közül, ugyan 400 hp-ja van, szóval három lövés, de alacsony szinten sokkal könnyebb gyorsan nagyot sebezni, op szutyok amúgy is. -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Nos hát tettem több próbát is! A normál teljesítés az egészen gyorsan meg is lett, asszem első neki futásra - köszi a tippet Barcelona95!
- ellenben a 9-ik csatánál sajnos botlottam, nem lett meg az 1100 HP így a Kitüntetést elbuktam. Következő 3 nekifutás hamvába halt, rögtön az elején, nagyon nem jött össze semmi. Aztán kb 5-6-ik neki futásra ismét eljutottam a 8 sikeres csatáig, amikor is a 9-ikre Berlin mapot kaptuk. Elmentem egy bokros kis dombra, elfoglaltam a pozíciót, erre villan a lámpa! Mondom WTF!? A mi lightunk már középen a vízmosásnál a bokorban, mondom hogy tudott akkor bárki a közelünkbe férkőzni!? 
Erre hátrébb gurulok, hogy leessen a spot, majd vissza, újra villan a lámpa! Úgy hogy senki tőlük a közelbe nem tudott volna jönni! - Gondoltam én naiv!
Mondom fogy a HP, ez így nem lesz jó, akkor guruljunk vissza a base irányába a heavyk mögé, ott nyerésre álltunk. Megyek hátul a bázis mögötti árokban, erre VILLAN a lámpa! WTF?!?!? Kiderült basszus, hogy az enemy kis geci ELV EVEN-je, a csata elején már középen fogta magát és senkitől sem zavartatva - 2 light is volt a csatában!!!! - simán átgurult a bázisunk mögé a bokrosba és onnan spottolt mindenkit aki a jobb oldalra ment a medes-td-s részre! 1 tudtam lőni bele, aztán kivégzett a kis szarházi, így ismét a 9-ik csatánál buktam el a küldetést!

De legalább már látom, hogy azért ezzel meglehet majd.
-
joergie
őstag
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Tegnap kapta és 0-ról húzta nem úgy mint a megjelenés előttiek pl. skill4ltu.
Oly mindegy hogy most vagy később játszik mert ha valaki nem érez rá akkor később sem tudja majd használni.
Daki pl. nem tudta tegnap feltenni a 3 jelet.
Annyira nem op mint amennyire sokan gondolják, hisz tudod "ha a rendszer azt mondja akkor az úgy lesz" de persze jó kezekbe és jó csillagállással lehet jó kört hozni. -
Viktoár
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Nem foglalkozz a küldikkel, egyszer majd beadja, de ne görcsölj rá.
Szerintem egy idő után teljesen kiismerhető ez a balanszolósdi a játékban. Ha ezt elfogadod akkor idegbaj nélkül tudsz játszani.Amikor látom hogy a f@sz rosszabik felén vagyunk akkor elengedem a meccset....... már a következőn gondolkozok.
Néha elkap a lendület hogy akkor megcsinálom az egyik küldit vagy gunmarkot húzok de aztán megunom mert látom hogy 2 jó meccsre jut 6 fos....Nem lehet haladni az agyhalottak + RNG szopóroller miatt. -
Szibilla
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Amivel eddig játszottam, ott is vannak, akik 4-5 szerveren, évek óta játszanak vele és ugyanezt mondták... simán ott hagytam kb. másfél után, mert meguntam.
tasiadam: melyik az a troll ágyú? Amelyik sokat sebez, de nincs átütése? Az miért jó?
peterson: még van prémiumom pár napig, azt már tudom, hogy ez milyen előnyökkel jár. Meglett a Gagarin parancsnok is, biztos valamit rosszul csináltam, de nekem nem akart nem orosz tankba ülni, pedig pár napja itt azt mondták, hogy bármilyen lehet...sebaj, a KV-1-ben elfér, ha már ilyen hazafias érzelmű.
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Szerintem én az ilyen és hasonló "lehetetlen" küldiket ki fogom váltani paranccsal.
Most az a cél, hogy lenyomjam 5-re a megmaradó küldetések számát vagy esetleg még valahogy összekaparni egy hatodik parancsot, meglátjuk melyik megy jobban :)
Összesen 8 parancsot lehetne szerezni? Az elég távolinak tűnik. Ha jól emlékszem az egyik pont az, hogy szerezz két Battle hero plecsnit 3 vagy hány csatában, igaz, korlátlan idő alatt...hát ez most kábé mission impossible... -
Raidon
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Jano én is kivettem a KunzePanzert. Szerintem elég jó dög. Bár még gyakorolni kell vele a hulldown-t mivel eléggé papír de ha ostrom módban nyomom és épp, hogy kilátszik valami akkor azért tud meglepetést okozni a pattintásokkal. Szerintem jó dög.
Pontosnak találom az ágyút is. De szerintem ez is amolyan támogató med. Kell hozzá jó hely a pályán. Majd 100 csata után elválik, hogy mi lesz belőle. Azért nem vagyok én sem egy nagy prő csak idegesítő amikor mondjuk hozható lenne a meccs de vagy mellé hord vagy én b@szok el valamit
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Nem lesz az olyan sok, 2-300 MB-ot ír a weboldaluk...bár ezeknél nem tudni, de a 16 GB már majdnem az egész játék lenne, újra letöltve.
Ja, igen. Azt tudjuk mi van benne? Egy korábbi common test oldalon azt írták, hogy csak pár finomhangolás, ilyen-olyan hibák, kifagyás javítása, szóval nem egy nagy valami jön most.
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Nem lehetetlen, hidd el.
Simán van olyan, hogy csak kergetőzünk és nem áll le senki bunyózni.
A másik, hogy lehet Ő nyírta ki az első tagot ott az alján, az már elég sok XP az elején, aztán folyamat kapta a cuccokat a szájába és még lehet volt airdrop-ja is..vagy kettő.
Nem egy, nem két alkalommal volt már ilyenem, hogy 2 perc alatt 3-4 szintre ugrottam, mert mindent elémdobott a wégé. Aztán meg olyan, hogy 1 percig kerestem a droppot, mert sehol sem találtam. Na, ott izgultam

-
hulp01
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Nem hülyék, csak brutál módon kitanulták a kapitalizmust. Hogy tudnak minél kevesebb energiabefektetéssel minél több pénzt beszedni.
Ha megnézed a honlapot, láthatod, hogy vehetsz nyugodtan extra pontokat is. És ahol a 2D stílus van, alatta azt is láthatod, hogy hányszor költhetsz arra még pontokat. Szóval ha kihúztad a végéig a küldetésekkel, akkor még vehetsz extra pontokat, és máris a tiéd lehet még 5-6, akármennyi 2D skin.Amúgy ez a honlap szerintem is egy káosz. Ha itt korábban valaki nem linkeli be, eszembe nem jutott volna honlapon keresgélni a pontok beválthatóságát. Eleve baromságnak tartom, hogy elindítom a játékot, és utána minden szarért kilépked a honlapra, ahol aztán sokszor még extrába be kell jelentkezni. Mi a tökért nem tudták ezt beletenni a kliensbe? Ahogy mondjuk jutalom tankot is tudok onnan kiváltani, ezt miért nem? Lényegesen egyszerűbb lenne.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Toldit mindenki megkapta ajándéknak kb 5 évvel ezelőtt. Karácsonyi vagy újévi ajándék tank volt.
A másik magyar tank a Turán értékesebb azt még nem osztogatták ajándékként, de az 5-ös szintű.Kompenzáció most nem tudom hogy van, de ha eladod mielőtt megszerzed újra akkor kis kreditet biztos tudsz rajta keresni.

-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Ez is igaz, de azért nem gondolnám, hogy kompenzál, mert az ajándékokra nem szokott kompenzálni. Eleve ingyen kapod, szóval ha már megvan, valójában nem szenvedsz kárt, ha nem kapsz helyette semmit. Sőt, ha jól sejtem, ha esetleg megvolt, de eladtad, akkor sem rakja vissza a garázsba. De ebben nem vagyok biztos. WéGénél sohasem lehessen tdni.

-
peterson79
őstag
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Neked sem ment át. Semmi ömlengés nem volt, ennyit szoktál te is amikor elérsz valami jó eredményt.
Az idézett mondatrész: "Keress vmi sokkal kevésbé stressz mentes játékot"
Ez a mondat így azt jelenti hogy még a wot-nál is stresszesebb játékot javasolsz neki. Ha ez így van akkor oké, de szerintem pont az ellenkezőjét akartad írni. Ebben az esetben pedig valamelyik szó felesleges vagy a "kevésbét" cseréled le mondjuk "inkább"-ra és akkor "sokkal inkább stressz mentes játék"-ot írsz vagy a "mentest" hagyod el és akkor "sokkal kevésbé stresszes játék"-ot írsz.
És szokás szerint személyes sérelemnek vetted ezt a megjegyzést pedig nem nyelvtannáciságból vagy kioktatásból írtam. Csak tényleg tetszett így leírva hogy a túlbonyolított mondatszerkezet miatt pont az ellenkezőjét jelenti a mondat. Azért jegyeztem meg mert én jót mosolyogtam rajta, nekem tényleg vicces volt, nem támadásból írtam.
Többet a téma szerintem nem ér. Foglalkozzunk mindketten inkább a játékkal mint egymás cseszegetésével. Peace! -
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Nem magamat dicsérem hanem próbálok segíteni hogy másoknak is több sikerélménye legyen. Próbálok átadni egy szemléletmódot, egy hozzáállást amivel bárki elsajátíthatja hogy hogyan tud fejlődni és jobb lenni, láthatóan te erre nem vagy fogékony. A kritizált hozzászólásomban például 2 replay-t is azért raktam fel mert lehet belőle tanulni és azt is leírtam hogy mit, de láthatóan ez már nem jutott el a tudatodig. Három okból szoktam replay-t felrakni, vagy azért mert lehet belőle tanulni vagy azért mert van benne valami érdekes/vicces szituáció vagy azért mert jó eredményt értem el és dicsekszem vele. És nem kell álszenteskedni ha épp jól megy neked a játék te is ugyanannyit dicsekszel mint én, sőt.
Nem szoktam magamat a tükörben nézegetni, neked viszont nem ártana ha néha tükörbe néznél ...
Azt meg jobb ha nem írom le hogy szerintem te milyen típusú ember vagy a beírásaid alapján, de szerencsére nem is kell leírnom mert látja mindenki.
Tegnapi két csatám. Nem akartam felrakni, de mivel annyira szereted ha dicsekszem:
Lynx 4600 dmg [Replay]
Udes 14 5 epic chrysler ellen [Replay]
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Ezt a megjegyzést pont miattad tettem a végére mert előző szezonban amikor azzal jöttem hogy milyen jól haladok pont te vádoltál meg azzal hogy hazudok.
Ha valakinek kellenek a replay-ek feltölthetem mind.
Egyébként is mindenkinek publikus a ranked statisztikája, bárki megnézheti játékon belül hogy ki mit alkotott.
És pont az a lényeg hogy nem vagyok über pro hanem ugyanolyan játékos vagyok mint te/ti csak én a folyamatos sírás és a körülmények okolása helyett a magam teljesítményére fókuszálok és ezért haladok jobban. Ti is jobban járnátok ha a sok sírás helyett alkalmazkodnátok és magatokban keresnétek a hibát amikor nem haladtok.

-
roli1981
friss újonc
válasz
jano_77
üzenetére
ebben igazad van,ez 98%-ban így van!!! nagyon ritka,hogy jó a játék!!!! Pl.: WZ132A-val a kis ágyúval az E75 seggéről lepattanni az azért vicces!!! És a spot rendszerről nem is beszélve!!! az = a 0-val!!! a gold-al való lövés az szerintem mindegy ha valakinek van kreditje rá akkor lőjön azzal!!!! Engem konkrétan a spot rendszer zavar nagyon az nagyon szar
-
Thrawn
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
De az, a 7-es EBR-re tölthetsz le skint és így már van is egy kerekes artyd

-
Raidon
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Nálam Ryzen 7 2700X meg GTX 1080Ti mellett Ultra minden. A dinamikus kamerát vettem ki mert igen idegesítő mikor van egy robbanás és megremeg a kép meg a sniper módban lévő zöldes cuccot. kb a többi nem zavar de nyilván lenne értelme még egy két dolgot levenni. Sokan úgy nyomják, extra effektek nélkül. lövésnél is jobban lehet figyelni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
Minek nézzen ki jól? Az egész játék sivár és ósdi még maxon is, ugyanazok az objektumok váltják egymást minden pályán, nincs semmi dinamikus elem sehol, a tankok már 10 méter távolságból alacsonyabb textúrára váltanak, a hangok 2000-es évek eleji szinten vannak még mindig...
Én is minimumon játszom (kivéve a felbontást), pedig menne legalább high szinten, de teljesen felesleges, a lényegen nem változtat. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Jól láttam hogy egy magyar csaj volt a harmadik a szakaszban?
iSimpFor_LunaÉrdekes klánban van. Ismeri valaki?

Daki nagy mester hogy egy magyar és egy román nővel játszik egyszerre.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
A kritikán nem sértődtem meg és ez nem kirohanás volt. Nem értettem egyet a kritikáddal és én is leírtam a véleményemet. Te reagálod megint túl.
Nem azért rakom fel a replay-eket hogy dicsérjenek. Örömmel veszem ha megnézed őket és véleményt alkotsz róluk. Aztán ha a véleményeddel egyetértek akkor megköszönöm az észrevételeket ha meg nem akkor azt is megírom normális hangnemben kifejtve hogy miért nem.
(Amivel felhúztál az a minimap volt mert ahogy nekem lehetett volna annyi eszem hogy láthatósági körök nélkül nem játszol és visszanézhettem volna az ide feltöltött képeiden úgy neked is lehetett volna hogy nem feltételezed rólam hogy bélyeg méretű térképpel játszom. Ennyire nem jó a szemem már.
) -
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Húú Janó ne boríts ki! Ezt a minimapos beszólást remélem nem gondoltad komolyan.

Ha más replay-eit nézed vissza akkor nem azzal a minimap mérettel indul a lejátszás ahogy te vagy ahogy az illető játszott hanem általában a legkisebbel. Ez a wg bugos megoldása, de ez már évek óta így van, ne mondd hogy most vetted először észre.
Ha visszanézed azokat a hozzászólásaimat ahol csatáról raktam be képet láthatod hogy a legnagyobb beállításon van a térképem, még a játékos panelbe is belelóg. (Amit egyébként szintén elcseszett a wg mert így nehéz olvasni a halálozási jelentéseket).
Ezt a csatát is maximumra nagyított térképpel játszottam.Ami a sznájpolást illeti: nem tudom feltűnt-e de progetto-val játszottam cliff-en. Nem sznájpoltam hanem flankeltem. Azt csináltam amit egy puha meddel ezen a pályán csinálni kell a győzelemért. Szerintem ez egy közel tökéletes med játék volt. Két hibát követtem el, egyet amikor az udestől kaptam egy elkerülhető lövést egyet pedig amikor az artytól, ha azok nincsenek akkor több hp-m marad és mehettem volna én az artykért a Badger helyett, de ezt leszámítva mindent ugyanígy csinálnék. Így kell taktikázni egy med-del, nézed a térképet, alkalmazkosz az eseményekhez, rést keresel az ellenfél védelmén és ha megtaláltad akkor a hátukba/oldalukba kerülsz.
Ha nincs a sebzésem biztos bukta, ha nem szedek ki 6 tankot biztos bukta, eleve ha nem megyek mögéjük a hegynél hanem középen szotyizok mint a többiek akkor is biztos bukta és akkor még azt meg sem említem hogy egyedül nekem volt annyi eszem hogy miután szinte biztos volt hogy csak cap-pel nyerhetünk beálltam a bázisra.Na mindegy, majd azért rakj fel egy olyan progetto csatát ahol ezen a pályán agresszív játékkal lősz ennyit rankedben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Projektor topic
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
nincs ilyen mint ahogy kis és nagy minta sem.
a Progetto 65 amúgy jobb, mint a Standard B saját tierjében vagy milyen?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szerintem egy idő után teljesen kiismerhető ez a balanszolósdi a játékban. Ha ezt elfogadod akkor idegbaj nélkül tudsz játszani.
A 10-est max akkor fogom tudni megvenni, ha le lesz árazva.