Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Most olvastam wotinfon, hogy holnap újabb mikropöcs érkezik, ami remélhetőleg javítja a tank ikonos vándorlást. Kommentekben olvasom, hogy volt, aki majdnem belehányt a klaviatúrába. Ennyire gáz a helyzet? Múlt hétvége óta nem mentem egyetlen csatát sem, akkor nem érzékeltem ilyet.

-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Gratula a 3GM-hoz!
(#185502) kchryss: na ennek az STB-1 hírnek kifejezetten örülök. Ráfért már a tankra. Emlékszem annak idején a Type61 imádtam, kedvenc tankom volt - most is meg van még - és nagyon vártam hogy meg legyen a 10-es STB. Aztán mikor meg lett, hatalmasat csalódtam, mert egyszerűen nem tudtam ráérezni, nem ment vele a játék. Volt egy-egy jobban sikerült csatám elvétve, de inkább az volt a jellemző, hogy egy-két lövéssel elhaltam és szar csatákat mentem vele.
Persze ez simán lehet, hogy az én hibám volt és nem a tanké. 
Ennek ellenére örülök, hogy csináltak vele vmit és ha ez szerinted és Skill szerint jól sikerült, annak kifejezetten örülök. Ha játék közelbe kerülök újra, ki is fogom próbálni.
(#185503) kchryss: na basszus.....inkább ne olvassam tovább a hozzászólásokat!?
Akkor most mégsem sikerült annyira a buff!? Ne mááááár 
Basszus, tényleg Te már ilyen korán fent vagy még nem feküdtél le?!?!?!
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Ez az auto aim is elég hektikusan és érdekesen működik! Vannak olyan csatáim, hogy az Istennek nem akarja befogni a tankot, pedig biztosan rajta van a célkereszt és van, amikor meg nincs rajta pontosan, mégis rárakja. Persze az első eset akkor van, amikor kergetőzünk egymással és létfontosságú, hogy mihamarabb befogja és tudjam lőni.

(#185445) kchryss: 99%-ban kb stimmel azzal, amit én szoktam tenni. Egy helyen van eltérés és most meg is lepődtem rendesen és ez a töltő pozíciója, ahol én mindig a Biztonságos elhelyezést szoktam rakni elsőre - mikor persze már biztosan 100% - és az adrenalin rohamot csak akkor, mikor már nem tudtam mást.
Ennyivel fontosabb lenne, hogy többet tudjak lőni mondjuk egyel, mint hogy kevésbé legyen robbanékony a tank!?
(kicsit tovább olvastam és látom, hogy Te is pont így csináltad mint én
)
Japán medek buffjának kifejezetten örülök és ki is fogom próbálni, mennyit lehet belőle érzékelni.
-
ooloo
őstag
-
Viktoár
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Én egy tök átlagos játékos vagyok, de így is van pár tank amivel ~800 az átlag xp-m. Ha ehhez számolnám a sok szorzót meg bónuszt szerintem nem elérhetetlen az 1000 feletti átlag.

Ettől függetlenül még mindig rengeteg csata kell egy jó legénységhez. Nekem nem lesz 5 skilles legyénység semelyik tankban sem az biztos.

peterson79 Azzal hogy kinyírták a type 5-öt nincs értelme végigmenni a japán nehéz ágon. Vannak még jó japán nehéztankok de nem a 9-10-ben.

-
Viktoár
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Ezek így a "nyers" számítási adatok. Szerintem jelentősen csökken a csaták száma ha beleszámolod a prémium előfizetés szorzóját, legénységi boostereket (akár 300%) , plusz a napi 2x -es illetve 5x-ös szorzókat valamint a hétvégi legénységi gyorsító ajánlatokat.
Ezt ha még megtudod dobni azzal hogy több prémium tankkal is kompatibilis a legénység akkor a napi szorzókat többször tudod kihasználni.
És még ott vannak a klános szorzók is ha valaki nagyon rápörögne. 
Úgy gondolom van előnye és hátránya is. Az előnye hogy most már nem tűnik elérhetetlennek egy 5 skilles legénység kigrindelése.
A hátránya hogy ugyanez igaz a tank fejlesztésre is és egy új játékos esetében ez jelentheti azt is, hogy még a játékmechanizmussal sincs tisztában, de már megvan az első 10-es tankja.

-
galervin93
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Gúdzsáb!
Én a Conway-jel továbbra is szenvedek, 90% köré estem vissza, ott liftezek. Pihentetem is inkább picit. Helyette - kihasználva a csereakciót - a karácsonyi dobozokból nyitott IS-3A-t (amivel gyakorlatilag nem is játszottam) becseréltem egy AMX Cda-ra. Na ez már döfi, viszonylag jó mozgékonyság, közepesen jó csőlehajlás, faja álca, no és az ágyú, az egyenesen remek! Abszolút jó csere volt, kellett a francnak egy n+1-edik ruszki klón a garázsba.
-
jr1994
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Mostanában csak fél szemmel követem a fórumot, de ezen a modos laggolós témán jót nevettem
nagy arc ez a Spoter tényleg.
Akkor már egy idevágó sztori. Pár éve még az MBZ-vel az Odem Mortis ellen játszottunk, a fél csapatnak játszhatatlanul laggolt a játék. Csak sejtettük, hogy miért, a fél csapat az Odem Mortis modpakkot használta. -
KISDUCK
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Köszi a tippet, de a frontline-ozni nem szoktam valahogy nem jön be. Most mentem még egy utolsó kört a t34b-vel hogy megnyugtassam magam hogy nincs erre a kupac ócskavasra szükségem és veszem is a t54 m1-t.
szerk.: meg is vettem a masinát, ha 1%-al jobb lesz vele a játék élmény mint a t34b-vel már megérte.

-
KISDUCK
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Ja néztem közbe összehasonlításokat és 3D modelt páncélzatot illetően. Tudom, hogy az FV elég jó tank, a kupakja irritálóan kemény, de a ruszki vonal miatt előnyt élvez nálam a T54 m1. Valószínűleg még kicsit küszködök a könnyeimmel mielőtt az ócskavas telepre száműzöm a T34B-t és beváltom a T54-re.
STG 3D modelje nem volt biztató a statjai ellenére és találtam róla egy kis leírást fórumon: "No the STG really does suck. It has bad dpm, almost non-existent armor and worst of all it has s**t mobility. The STG literally has the hp/t ratio of a heavy tank. It’s lack of engine power is really what kills it the most."
-
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Én is erre utaltam azzal hogy így úgy nerfelhetnek, hogy buffolnak. Nagyon okos megoldás a prém tankok miatt. A konkrét értékek tényleg rosszabbnak tűnnek, mint a jelenlegi arány, de a lehetőség adott. Ha változtatnak rajta és jól tudják belőni akkor ez még jól is elsülhet.
Csak van annyi eszük, hogy észrevegyék már a jelenlegi metában is túl nagy a tűzerő a hp-hoz képest, ezt az arányt nem növelni hanem pont csökkenteni kéne és akkor az 1-2 perces csatákból is kevesebb lenne. -
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
"E miatt nem is lehetett olyan gyorsan haladni vele, mint egy nulláról induló tankkal."
Mivel a moe képlet gördülő átlaggal számol és csak az utolsó csatát és a gördülő átlagot hasonlítja össze állandóan (szó sincs utolsó 100 csatáról mint ahogy a játékon belüli leírásában van), így tök mindegy hogy 100 db 0-ás csata után kezded húzni vagy 0 csatáról kezded. Magyarul pont olyan gyorsan haladtál vele, mint ha nulláról indult tank lett volna.
Egyébként nagy grat a 3 jelhez!
(#185029) @szallasi007:
Hát ez az. Sajnos én meg nem találkoztam ezzel a hibával. Soha nem történt velem még olyan, hogy nyomtam a lövés gombot és késett volna a lövés olyan esetben amikor a pingem rendben volt. Velem miért nem történt ilyen soha?
-
lacibacsi
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Szerintem igenis kell az artynak a 3 képesség. Miért? Mert amikor a töketlen csapatársak a dombok mögött
figyelik az eseményeketvárják a csodát, akkor ez igencsak jól tud jönni... A felderítőm kispotolja a foglalókat, a tüzérségi csapással meg kapnak egy kis áldást. Ha meg marad még valaki, akkor a légicsapás le szokta zárni a decap-ot...Amikor light tankban ülve éppen bent állok a foglaló körben, akkor rosszul tud ám esni az ellenséges arty csapás, de még mindig ez a kisebbik rossz azzal szemben, amikor védekezésben a csapat tojik a bázisok védelmére és nincs (nem lesz) eszköz az arty player kezében a decap-re....
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Szerintem jok a kiegeszito kepesseg kiosztasanak valtozasai is.
Mikor jon a kovi frontline? Centuriont ki kene fulloznom rajta. Stock verzioval nem szeretnek randomban jatszani
A fracia kis td-t megcsinaltam tegnap este nullarol a freetoplay accomon ugy h elobb a luchsot is ki kellett huzni. Hat eleg keserves volt minden tank stockkent meg lampa nelkul mire egyeltalan eljutottam oda h kezdhessem a kuldit. Azt is full stock 75%os legenyekkel brrr. De remelem volt ertelme -
Bobyjack
senior tag
-
-
-
galervin93
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Ne is mond, tegnap kigurultam vele, mondom leporolom kicsit. Full T8 csata, Párizs map, ráadásul a jobbik oldal, a gödörből tudok tornyozni a heavy oldalon. Pontosabban csak akartam. 3 lövés, mind a Holdba, majd ki is kaptak. Közvetlen közelről, pár tíz méterről kritikusokat lőttem. Pedig szeretem, két csillagos és lehetne talán három is, de az ágyúja buffra szorul...
-
lacibacsi
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Na jó, azt én sem mondom, hogy minden belövi, de többen vannak, akiknek ez nem probléma...
De az említett Pak40 megeszi. Hetzer a troll gunnal alázza. PzB2, Valentine, Ikv72 ősellenségek. Lehet, hogy többet nem is nagyon tudok felsorolni, de ezek közül mindig van 2-3 az ellenségnél. Ilyenkor kerülőúton kell menni, ha lehet...
Ja, és ezek azok voltak, akik szemből lövik be. A sebessége miatt viszont igen könnyen körbe lehet táncolni, úgy meg még rosszabb a helyzet. -
jano_77
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Én szépen lemaradok minden fekete piaci bohóckodásról, így legalább még csak a kísértés sincs meg, hogy jajj de jó lenne ha...

Egyre inkább eljutok odáig, ahol végleg szögre akasztom az egeret és a WOT-ot. Nagyon sajnálom, mert jó játék lehetne, ha nem lenne ennyire machinált az egész és mondjuk nem hozzám pakolná állandó jelleggel a nyomorék debil játékosokat, akikkel nem lehet nyerni, ha szét szakadsz akkor sem. Tegnapi napom úgy indult, hogy 4/4 bukó, miközben 5400 volt a WN8!
Mondjuk mivel épp volt időm és lehetőségem játszani, folytattam és a végére azért sikerült feltornászni 52%-ra a WR, de a WN8 sajnos vissza esett 2700 körülire. 
Botrányos csapatok voltak tegnap is. Így teljesen elmegy a kedvem a játéktól.
Itt van ez a maraton is: azt sem néztem még meg, hogy egyáltalán meddig jutottam el benne, mert NEM érdekel! Ami biztos, hogy az egy lejátszott csata utáni dolgokat megkaptam, de hogy a következő szintekkel hol tartok, fogalmam nincs.
Most még a héten jó lenne 47K sebzést összelőni a Cent AX-el hogy meg legyen a 200K, de nem biztos, hogy sikerülni fog.
Azt lehet már tudni, hogy mi lesz a következő TOTT-ban? -
válasz
ollie
üzenetére
Reggel 5:55-re állítottam ébresztőt. Úgy tippeltem, hogy most "kib@sznak" velünk a WG-sek és meglepnek reggel egy komoly ajánlattal. A Cidris Tigris 10k aranyért nem érdekel, az tuti. Másfél órával később visszanéztem, hogy hányat adtak el belőle, barátnőm a konyhában nem értette, hogy miért röhögök ilyen hangosan. Kemény 600 darab ment el

Cidris Tigris - mindenki ezt akarja.Amúgy nektek mi a véleményetek arról, hogy nem szóltak a nagyközönségnek arról, hogy az arany Type59-ben a tesóskinen kívül semmi különös nincs? Nem durva egy kicsit, hogy 25k aranyat fizettek ezren és úgy gondolhatták, hogy 2x-es jár mindenből? Persze ebben benne vannak azok is, akik en bloc kellett a tank(tudom itt is van pár kolléga, aki behúzta).
-
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
1000 db az eu szerveren és asszem szintén 1000 a ruszki szerveren, de lehet ott 2000 volt.
Délután 6kor került ki az ajánlat és eu szerveren kb 3 perc, ru szerveren 1 perc alatt elfogyott mind.
Többször írtam már, de megismétlem, ha valamiben nagyon jó a wg akkor az a marketing. Elképesztő húzásai vannak. Ez is tök megérte nekik. 1000 type 59-nek semmi negatív hatása nincs az mm-re főleg mivel mára egy jól kiegyensúlyozott nem op tanknak számít és rövid idő alatt jó sok bevételt generáltak vele.Ha lett volna 25e goldom a garázsban akkor egyébként én is megvettem volna, mert az azt jelentette volna hogy tele vagyok felesleges arannyal.

Így viszont hogy pénzért kellett volna aranyat vennem hozzá, meg sem fordult a fejemben hogy megvegyem. Ilyenkor kár hogy nem esl-ezek. Esl wot acc-okon sok 10 ezer arany szokott pangani.Egyébként egyetértek skill-lel, azt mondta nincs ezzel semmi baj, hogy ennyi mindent kapunk, azzal volt a baj hogy korábban évekig nem így kaptuk a dolgokat és le voltak tojva a játékosok. Most látványosan próbálnak a játékosok kedvében járni az ajánlatokkal és a fejlesztésekkel is, nagyon jó irányt vett ilyen szempontból a játék, csak lehet hogy már kicsit későn kaptak észbe ...
-
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Átdolgozták az xp rendszert a rangsorolt csatáknál a tankok szerepköre alapján. Így nem lehet tudni előre, hogy ez hogy sikerült nekik és mi lesz a nyerő taktika.
Korábbi szezonokban az IS-7 az egyik legjobban teljesítő tankok között volt rankedben. Az új xp rendszer elvileg fekszik neki mivel bónuszt fog kapni a blokkolt lövésekre és a 300m-en belül kiosztott sebzésre. Ha viszont a meta elmegy a Type5 nerf miatt a super heavy irányba az nem fog jót tenni neki. Szerintem sok lesz a Maus a blokkolt sebzés farmolása miatt. Illetve az IS-7 hátránya hogy full gold szinte kötelező hozzá, bár a többi tank is hányni fogja a goldot itt.
A lightok is érdekesek lehetnek. Korábban nem érte meg rankedben játszani velük, mert kevés xp-t kaptak. Most bónuszt kapnak az első felderített tankok után és az assziszt után is. Várhatóan csata elején menni fog a yolo tőlük a felderítésért.Negatív jóslataim a rangsorolt szezonra:
1) obj279 és chieftain miatt menni fog a sírás ha valaki eljut a magasabb szintekre
2) sok bosszankodás lesz abból hogy a csapattárs light-ok öngyilkos spotra mennek az elején az ellenfél light-jai meg okosan életben maradnak és megnyerik a csatát
3) a sima xp rendszert évek óta nem tudják megcsinálni jóra, ez is bugos lesz biztos és lesznek nagy anomáliák
4) sok lesz a csalás, azonos szinten járó ismerősök összeszámolnak, nagyon nagy eséllyel kerülnek egy csatába és ha ellentétes oldalra kerülnek akkor lövik egymásnak a lepattanót heavy-kkel és így farmolják az xp-t -
jr1994
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Hát azért valamivel gyengébb rankedre szerintem, de nem rossz választás az sem. Én mindkétszer amikor megcsináltam az első ligát úgy mentem hogy WZ5A-val kezdtem, váltottam 430U-ra, és a végén olyan rank 12-től Conquerorral csináltam. Ott már kempelősebb csaták voltak sok tornyozással ahol nagyon jól jön a Conqueror repesz lőszere és a gundepje.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
ollie
üzenetére
Azt szerencsére nem te döntöd el, és sokkal inkább igaz rád ha már ennyire zsigeri alapon zavarnak az artyk a játékban, mellesleg sehol nem írtam, hogy gondot okozna vele a játék, sőt, viszont szeretném kimaxolni a benne rejlő lehetőségeket és gondoltam a játék fórumán erre van lehetőség, de köszi az "építő" hozzászólásokat.

Régebben sokat játszottam a játékkal, sose zavartak az artyk, ugyanúgy a játék részei, és nem tegnap kerültek be, tudni kell velük játszani, hisz ha összevissza lövöldözöl akkor hatástalan, és mivel az ellenfélnél is van arty fontos, hogy a csapatodban levő legyen a jobb. legalábbis én így gondolom.

-
Viktoár
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Minden tankkal egyszerű játszani. Jól játszani már nem az.

Megszámlálhatatlanul sok csata ment már el azon hogy az atristánk béna volt és a végjátékban nem tudta mit/kit kellene lőni illetve fedezni.Vagy pozíciót váltani mert onnan nem tudja támogatni a megmaradt csapattársait.
Én is azon az állásponton vagyok hogy gusztustalan egy dolog az arty, de ettől még kell hozzá gyakorlat/tudás hogy eredményes legyél vele. Lehet vele ész nélkül puffogtatni csak az szart sem ér.

-
ooloo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Bocs de ez minden csak nem fair.