- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
válasz
Bingisz #44453 üzenetére
és (#44454) unravel: Úgy emlékeztem van benne pár dolog. Ezek szerint rosszul emlékeztem?
Csak mert felraktam pár modot (xvm, golddetektor, dmg panel, maxzoom (mindegyik Vitiris féle), meg fehér kilőtt tankok) és nem volt célkeresztem. Letöröltem a 8.11 tartalmát és a replay amin tesztelek befagy a csata betöltő képernyőn. Végig megy a csík és ennyi. -
unravel
őstag
válasz
Bingisz #44421 üzenetére
(#44421) Bingisz: Nem talált
(#44423) sith7: írd át az xvm konfigot és te is lila leszel. vagy ölj meg csapatársat és akkor azonnal kék.
(#44424) uniqm1: Van ilyen. IS3 is tud T1ről pattanni.
(#44427) diegho: "Azt viszont nem értem, hogy ha átlagos vagy és nem vagy kiemelkedő, akkor miért osztod itt az észt?" Kiemelkedő játékos is tud fa***ságot írni.
"Ezzel szeretnéd kompenzálni a játékbeli gyengébb teljesítményed?" Már írtam hogy nem vagyok gyenge. Vannak nálam sokkal jobbak és rosszabbak is. Annyiban különbözöm másoktól, hogy ha van két vereség akkor nem kezdek el vergődni, hogy elbaszták a peccset. -
PAtr0n
addikt
válasz
Bingisz #44313 üzenetére
Köszi a linket Bingisz, így már értem a dolgot!
Igen elég flusztráló lehet a dolog, kíváncsian várom mi lesz a végleges verzióban, vagy akár az open bétában!Zsolt_72:
Szinte törvényszerű, hogy feljön a téma itt, hisz közeleg a konkurencia "megoldása" is a tankos témára, de természetesen igazad van, nem itt kell megvitatni, az azzal kapcsolatos kérdéseket. Részemről befejeztem -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Bingisz #44287 üzenetére
Tesóm imádja a sajátját (a brit IV-es szintűről van szó). A páncélja egy átkozott troll, rengeteg helyről simán bepattint 110mm-es penre is, a lövegének kicsi a sebzése, de amikor 1.95s körül betölt és 112mm-es penje, nos az kellemetlen. Leégni nem szokott, rekeszre nem érzékeny, a legénység jól bírja a strapát. Hátránya, hogy lassú, és a sebzése kicsi (ezt kompenzálja a rof), de szerintem ez minden.
-
virkir
veterán
válasz
Bingisz #43999 üzenetére
Hát ja, 2-15-re mer a két dzsekszon megölette magát.
De egyszerűen nem jutottam lövéshez.
Volt egy jól elosztott hetes, ott legalább összepufogtattam 2k+ sebzést.
Arra egyébként volt magyarázat, hogy a bázisokat mi a rákért pakolták össze-vissza?
Mai első kör Erlenberg aztán csak pislogtam, hogy hova rakott ki. -
rolio1
tag
válasz
Bingisz #43890 üzenetére
Pont ez a legnagyobb baj, hogy ezek miatt van a játékban is a szívás, nem gondoltam volna, hogy ennek a játéknak egyszer ez lesz a legnagyobb hibája: a userek.
Amikor elkezdtem(bétában), azt hittem majd megakad a fejlesztés, elrontják az alapsztorit és azért lesz rossz, de ezt nem hittem volna.
A baj, hogy ezek a sötétségek ott vannak mindenhol, ha autóba ülsz, ott a gyökér, ha vásárolsz, szórakozni mész,ott a gyökér...mérhetetlen elbutulás van szerintem és ahogy elnézem ez a lejtő teteje... -
csapee
őstag
-
dfsz34
őstag
válasz
Bingisz #43602 üzenetére
Ahhoz képest, hogy a JT8.8 ráadásul olcsóbb is, de annyira jól adja a kreditet, hogy a többi tankot fel kell zárkóztatni hozzá, hát érdekes. A t34-3 járt a legjobban most vagy járt eddig a legrosszabbul, nézőpont kérdése, mert drága, de mégis olcsóbb, mint a nehéz tankok és jobban fogja a kreditet hozni. Eddig nem érte meg, de talán ezzel a változtatással már versenyképes lesz.
Más.
Eddig ezt a normális modpackot találtam a vitris mestertől, csak még néhány dolog hiányzik, azt még vadászom.
[link] -
Bad Pritt
félisten
válasz
Bingisz #43554 üzenetére
Pár napja volt itt az a vita, ha emlékszel, Cingar és Petike között. Tulajdonképpen annak annyi volt a lényege, hogy egy jelentős tank bázissal rendelkező csoport kivált a HHR családból (A-ból, B-ból is többen) és egy új klánt alapítottak. Ezért még nem csatlakoztam volna hozzájuk, de az a minősíthetetlen hozzáállás, ahogy a HHR vezetőség kezeli a helyzetet ráébresztett, hogy nincs ott helyem, és nem fogok ilyen-olyan keresztes háborúkat vívni olyanok ellen, akiket kedvelek, röviden ennyi. Meg nem mellesleg a fő forradalmár több olyan srácot is magával vitt, akikkel rendszeresen játszottam a HHR-ben úgyhogy beszéltem velük és úgy döntöttem megér egy próbát. Holnap tudok majd belépni.
(#43555) Flayer: ez alig karcolgatja az első osztályt, a Tank Ász jelenleg masszívan 1400 fölötti xp. De azért köszönöm, a tied is szép kör volt.
-
dfsz34
őstag
válasz
Bingisz #42779 üzenetére
Túl van ez lihegve szerintem, de én pl ezért nem lépek be soha klánba. Elküldöm a moron debilek a jó büdös francba a játékban, volt már durvább beszólás és akkor még a klános jajgatást is hallgassa az ember, mert ugye ilyenkor aztán mindenki a klánvezérnél nyomkodja fel.
Egy PTS-es gyerek mondta egyszer, mikor beszólt csúnyát és mondták neki, hogy most aztán írnak a klánnak, hogy nyugodtan, náluk a chat ban-ért dicséret jár, na az egy jó klán, de messze az én színvonalam felett van sajnos, legalábbis ezzel az accountal és másikat én nem indítok meg nem kezdek el aranyat szórni meg a top húzó tankokkal statot javítani. Mindegy is, azóta szimpatikusak nekem, tök jól reagálnak a beszólásokra, nem ez a merev, vaskalapos megközelítés
Pl. mondtam nekik, hogy olvastam a PTS szereti a TK-t és mondták, ja, rajtam kezdik és röhögtünk egy jót. Sok nagy klán meg mit mond? Mintha citromba harapnának ilyenkor, mert próbáltam másokkal is és stfu meg noob meg hasonló okosságok jöttek.
-
petike2014
aktív tag
válasz
Bingisz #42758 üzenetére
Neked külön grat, de nem gondoltam volna,hogy a HUNS-os közösség ekkora tapló,tahó banda, szégyen,hogy ilyen képviseli magasabb színvonalon a WOT-ot nemzetközileg Magyarországról.... és ide tartozik az egyetlen magyar moderátor is.
Teljesen kiábrándító ilyeneket látni, úgy gondolom ezek után, hogy ha még jó statom lenne se tartoznék ide szívesen. -
Iron Funeral
őstag
-
Zeratul
addikt
válasz
Bingisz #42008 üzenetére
Nem hogy Mantle nincs, még multiprocesszor támogatás sincs rendes. Viszont érdekes dologra találtam tegnap.
Mivel win7 szeret minden háttérproceszt az elsődleges magon futtatni ezért az csináltam hogy a feladatkezelőben levettem legelső "prociról" a Wot futtathatóságot. Amíg AMD 955BE-m volt gyakorlatilag semmi javulást nem tapasztaltam , viszont most hogy i3 4130am van érdekeset tapasztaltam. Az i3 2 magos hyperthreadinges cpu, azaz 4 logikai futtatási szála van ahol 2-2 osztozik az erőforrásokon. Ahelyett hogy sokkal rosszabb lett volna a program futása, az első "mag"ról való letiltás után, a 4 futtatási száll szépen beállt egyenletes terhelésre és nemhogy csökkent volna az FPS hanem még nőtt is, csökkent mikrolag és a szerverlag egyaránt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Bingisz #41931 üzenetére
Hát sajnos ezek a britek nem éppen a diverzitásukkal tűnnek ki. Ugyanazok az ágyúk, tornyok, rádiók, motorok heavy és med ágon. A vicc, hogy a Centi 1 tornya ugyanaz, mint a Caernarvoné, mégis külön ki kell fejleszteni, pedig feeling lenne, ha kilockolnád az egyik ágon a másik ág tornyát.
(#41932) Atlantis: Hallottam hírét, de az ágyú kárpótol majd remélem. Kíváncsi leszek rá, M103-mal elég rég mentem még noob koromban, de szerettem, ez ahhoz eléggé hasonló lesz remélem.
(#41933) jano_77: Ugyanúgy néz ki mind a kettő. Csatában akár még össze is lehet őket keverni, ha nem figyelsz eléggé.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Bingisz #41741 üzenetére
Jó neked. Bat, 50B, T-62A, E-50M ezek eddig megvoltak egy lövéssel(mármint engem lőttek ki belőlük). T-62A különösen vicces volt mert atom jó hulldown pozíciót találtam, mindenki más pattogott (beleértve másik két szétfochót) erre rám kacsint az FV, aztán mehettem is vissza a garázsba. Köszi RNG.
De most belegondolva Abbey mapon is lőttek már ki T-62-ből amikor mentem fel a várhoz.Szerintem pont olyan hülye TD mint a waffenfaggot e-100.
-
gagyenkov
tag
-
törölt tag
válasz
Bingisz #41727 üzenetére
Apró megjegyzés a 183-hoz.
Pár napja Prohorovkán 10 lövést adtam le, ebből 2 gold volt.
200-400 méterre voltak a célok.
Minden lövésem talált.
Az eredmény:
8 lepattanó (ebből 2 egy Ferdi oldala volt) , egy 0 sebzéses critical , és a hab a tortán: Ferdi oldalába arannyal 410 HP sebzésElhiszem hogy brutál egy járgány tud lenni, csak éppen nem érzem.
65 csata és kb 400 lövés utáni megfigyelésem:
Eddig a max. sebzés amit beadott 1200 volt, a minimum 51 (50 méterről egy 150 HP-s Maus feneke)
Ehhez képes a Tortoise egy valóságos terminátor. -
Angel1981
veterán
válasz
Bingisz #41716 üzenetére
Persze, erről nincs vita, a WTF ebben a formájában nem maradhatott a játékban, szerintem még így is OP. Én a WG hozzáállásáról beszélek; itt tényleg egyértelmű volt, hogy szakítani akarnak az új ággal, és nem túl etikus módon. Tudom, tudom, nem jótékonysági szervezet, de ahogy korábban írtam, itt igencsak "kilógott a lóláb"!
Arról nem is beszélve, hogy igazából kisebb-nagyobb mértékben, de mindenkivel kitoltak; azok, akik nem fejlesztették ki a WTF-et, csak ellene mentek míg eredeti statjai voltak, azokkal azért, akik meg kihúzták sok időt / pénzt beleölve, azokkal meg a nerf miatt.
Jöhet a WG a szokásos szövegével, hogy "EULA és jogunk van hozzá", de szerintem az ilyen "akcióikkal" hosszú távon többet ártanak maguknak, mint amennyit keresnek vele.Ha minden igaz, idén jóval kevesebb új tank fog érkezni - szerencsére!
#41732 [HUN]Dani: Minden Kg számít! Jaaaa! Hogy ez itt nem az F1 topik?
-
válasz
Bingisz #41731 üzenetére
Ami azért jó mert pl. az IS7 11 másodperc töltési idővel sebez ~550-t, a WTF E-100 ez idő alatt lő 5X és sebez összesen 2500-at.
Na ez itt kicsit el lett b@aszva. (persze most írni fogják hogy nem lövi át az IS7-et, tudom hogy másoknak nem de nekem valahogy mindig igen) -
gagyenkov
tag
válasz
Bingisz #41727 üzenetére
Az 1800 bizony sokszor 2000+
Nem azt mondtam, hogy rossz csak azt, hogy nem tartok tőle annyira mint a játékban sokan! Szerintem régen rossz az a csata amiben 2-3 harckocsit kitud szedni egy tárból a WTF E100! Biztos, hogy jó vas csak szerintem semmi olyan nincs benne amitől ennyire szidni és félni kellene tőle. Tegnap is mentünk szakaszba a klán társaimmal két 183 és egy wtf E100-al, arattunk ám.
Én hármat tudtam lőni 5000+ sebzéssel de a többiek is sebeztek rendesen. Kaptuk a szidást és a káromkodást bizony!
-
gagyenkov
tag
válasz
Bingisz #41716 üzenetére
Tényleg mindenkinek ennyire szíve csücske az a wtf E100? Mert szerintem semmi gond nincs vele. Nekem nincs és egy ideig nem is lesz! Viszont nem igazán tartok tőle csatákban. Jó párszor szembe kerültem már vele de nagyon könnyen szét szedhető. Csak akkor tud kitárazni ha ott marad az ember és nem keres fedezéket. Jobban tartok a 183 lövéseitől mint ettől. Kifejezetten keresem a csatákba amikor az FV 215b 183-al megyek mert prém lőszerrel egy lövés!
Tehát én nem igazán értem ezt a félelmet tőle
-
Angel1981
veterán
válasz
Bingisz #41693 üzenetére
Igazából telitalálat a kérdés, teljesen egyetértek az illetővel, a WTF esetén nekem már a megjelenésekkor is ez jutott az eszembe!
Mármint; csináljunk egy egyértelműen OP vasat, tartsuk így 2-3 patchig, addig sok-sok vérpisti / stathuszár fogja kifejleszteni rohamtempóban - nem kevés free XP-t elkötve - majd hogy azért ne legyen ennyire nyilvánvalóan továbbra is felborítva a játékegyensúly, nerfeljük!Magát a poént tökéletesen értem, és értékelem, de nevetni nem tudok rajta, mert kilóg a lóláb, de nagyon!
#41699 zsolthee: engem és nagyon érdekel az ST-I, szerintem a szintjén még erősebb, mint ez!
Miért adod el a KV-4-et? Csalódtál benne végül, vagy csak egyszerűen kell a legénység egy még jobb vasba? -
válasz
Bingisz #41673 üzenetére
Ez nem nerf, csak még laposabb és még döntöttebb lesz, legalábbis a torony mindenképpen (vagy valamit nem jól nézek?). Ami viszont hosszabb, az szarabbul fordul. Ha az agilitására is kihat a változás, az nerf lenne.
És nem, szerintem nem OP tank. Az én definícióm szerint az OP tank, amivel a paradicsom is szépen kaszál. Ilyen pl. a WaTaFakk E-100.
-
ddt500hu
veterán
válasz
Bingisz #41570 üzenetére
Pontosan. Jól esik. Amikor sokat veszítek pókeren letörlöm a póker klienst is.
Egyébként nem azért mert szopat az MM. Érzem, hogy egyre szarabbul játszom. Másképpen fogalmazok. Már nem játszom. A múltkor is így volt. Elkezdek úgy wotozni mint ha munka lenne és a teljesítményért fizetnének. Úgy feldühít a vereség, hogy az nem normális. Tegnap este már szétbokszoltam az öklömet a monitoron ma meg már komolyan méregettem a fél literes poharamat, hogy belevágom amikor két csatában 10 egymást követő lövésem ment mellé. Kapkodok hülyeséget csinálok stb.
Egy kis pihenő jót fog tenni. Addigra úgy is új verzió lesz.ui.100Mbit üzleti csomagom van 60Mbit a garantált szóval 10-15 perc alatt fel szokott települni.
Gyuri27 8-9 napja merült fel bennem a gondolat. Éreztem, hogy gáz van. Akkor még volt pár jó napom de volt 4-5 ami kiakasztott. Elég volt.
Ja és tegnap még 62% WR-em volt a last 7 day-nél. Ma 56%, holnap gondolom 52 lesz. -
Viktoár
addikt
válasz
Bingisz #41570 üzenetére
Nekem is van olyan barátom aki eszméletlenül feltudja magát húzni egy-egy játékon és dühében letörli.Általában manager focin szokott berágni amikor (szerinte) verhetetlen a csapata ám a gép mégis megveri.
Szerintem ez amolyan elégtétel a számukra hogy "any@ddal fogsz szórakozni te roh@dék" és DELETE!
Persze egy kis idő után visszekerül a gépre a játék.
-
jahrn
senior tag
válasz
Bingisz #41483 üzenetére
Erdekes. Ocsemmel ugyanazon router mogul nyomjuk, szombaton o laggolt ezerrel vasarnap meg en. Kicsit olyan mintha a szerver tulterhelt allapotban csak a jatekosok egy reszet "buntetne".
Sot olyan csatam is volt ahol az ellenfel tankjai kb 0 ellenallast fejtettek ki, ahogy irtak - mert a chat mukodott nemi kesessel - mindeggyik laggolt ezerrel/iranyithatatlan volt a jarmuve mig nalunk csak kisse nagyobb pingre volt panasz.(#41486) Doom83 Su-122-44el ez teljesen normalis. Vinni kell nemi gold ammot (4-6-8-10 izlestol es vermerseklettol fuggoen ) es meg van oldva. Mondjuk szerintem nem is erdemelne konnyitett MM-et, hiszen nem rosszabb (sot) mint a tobbi T7 TD.
-
-
Scheff
tag
válasz
Bingisz #40574 üzenetére
Mellesleg érdekes, hogy senki sem beszél a második linkről a magyar fórumokon, pedig nemzetközi szinten igen nagy port kavart ez a jelenet. Elméletileg el is távolították a pozíciójából. Nem semmi. Ha valaki követte a magyar ESL eseményeket, akkor most biztosan nézett egy nagyot.
-
Viktoár
addikt
válasz
Bingisz #40222 üzenetére
Jó hosszú és hasznos olvasmány,magyarul nincs ilyen?
Nézzétek,ez csak egy játék (már akinek), mindig lesznek olyan szituációk amikre nem lesz elfogadható magyarázat.
Nekem messze nincs olyan nagy tudásom (tapasztalatom) mint itt a sok Chuck Norrisnak,igen,noob vagyok,de azért azt látom hogy vannak érdekes történések benne.Sokmindent bele lehet magyarázni,az már más kérdés hogy az mennyire hihető.
-
szbalogh
addikt
válasz
Bingisz #39956 üzenetére
Igen, közben elolvasgattam azt a fórumot. Kicsit tovább tart majd megcsinálni az új update-hez a modokat. huh
patrikgtavis: itt mindenre van válasz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest