Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Amit most megveszel tankot meta lesz 3 hónapig, majd jön újra valami jobb troll és nem ér semmit, majd ez megy újra. Az összes volt jó tankom most 1 hulladék. Skorpion g, defender, bisonte c45. Mind mind out of meta papírhulladék. Egy vipera röhögve megeszi, vagy az az autoloader skoda td is.
-
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Szerintem nincs szukseg ilyen manipulaciora, anelkul is eleg hulyek vagyunk hogy szorjuk a penzunket a WG zsebebe.
Nem tudom szamit-e a nyersanyag gyujtogetesnel, hogy kinek milyen szintu a faluja, az enyem ki van maxolva, ha gondoljatok vegyetek fel baratnak aztan latogassatok.
dobilaci
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Nem neked szól!
Nem is értem miért kell elrejteni vagy én vagyok vak de sem a .hu .com .eu oldalon nem találok semmi infót a mikulás megsegítéséről.
Egyik steamer chatbotja alatt találtam rá.
HOGYAN MŰKÖDIK
1. Válaszd ki kedvenc közösségi közreműködődet, és váltsd be az ő bónuszkódjukat (fiókonként csak egy kód)
2. A regisztrációval három Holiday Cheer Pontot kapsz
3. Teljesíts napi Holiday Challenge küldetéseket, és vágj bele véletlen csatákba, hogy Holiday Cheer pontokat szerezz
4. Gyűjts pontokat csapatod kollektív előrehaladásáért, hogy elérd a jutalom mérföldköveket 5. A jutalmakat a CC-k osztják ki közösségüknekGörgesd végig az oldalt mert ott lesz, régiónként a csapatok állása is!
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Kódok szerintem a tartalom készítők Stream címében lesznek, legalábbis ott láttam párat.
Más:
3 új Holiday Ops 2023 2D Styles 750 gold-ért.
-
Szibilla
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Ezek a dolgok szerintem majd menet közben derülnek ki. Ki nem hangsúlyozták, hogy lenne előnye, ha kap a kutya valamit.
Az viszont a videó alapján látszik, hogy a barátok falujának szintjét láthatod, ebből arra következtetek, hogy akár magát a dekort is, ahogy kialakította.
-
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Nem ertem nalad hogy lovi be mindenki, nagyon jo a pancelja. Meg a front also reszet is nehezen lovik be ha kicsit el van forgatva a tank. En elso vonalas heavykent hasznalom top tankkent, fel kell venni a hull down poziciot, aztan buntetni az ellent 8 masodpercenkent 500-as csomagokkal.
Ha nem top tier akkor is ott vagyok es tamogatom a heavyket vagy felveszek egy jol vedheto poziciot es tartom amig a csapat flankel.
Lomhanak lomha, nekem mindket setup-ban ott a rozsaszin turbo.
Pontatlannak pontatlan, emiatt meg ott van mindket setupban a celkor szukito.
Amugy meg egyik setup venti, masik HP boost.
Sokszor mar azzal el lehet vele donteni a csatat, hogy beviszed a 2k hp-dat meg a pancelodat segiteni a heavy-jeiteket, mig az ellefel haromszogei inaktivak a csata feleben, ket-harmadaban.
Rakd felre par napra/hetre majd vedd elo.
Hasonloam jartam a 60TP-vel meg Obj 705-el mint te ezzel a CC-vel, de miutan pihentettem oket egy kicsit es elkezdtem atgondoltabban jatszani veluk, megszerettem mindkettot.
-
-
hulp01
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Pont erre vonatkozott az utolsó mondatom, és gondoltam is, hogy behozom az autós példát, de azt hittem anélkül is érthető.
Ne hasonlíts már egy Ferrarit/Bugattit egy wot prém tankhoz. Azok prémium márkák, ahol értéke van annak, hogy az adott autóból mennyit gyártottak. Itt ráadásul még csak a darabszám se volt limitálva. Amúgy az, hogy egy multimilliomos ilyenen felháborodik, annyira, de annyira hidegen hagy. Vegyen festményeket, és akkor abból tuti nem lesz több.
Te egy elég régi motoros vagy itt a wotban, szóval nem nagyon értem miért lepnek még meg ezek a dolgok. Teljesen feleslegesen húzod fel magad ilyen hülyeségeken. Én 11 éve kezdtem a játékot (közben egy jó nagy kihagyással) és soha nem vettem egyetlen prém tankot, illetve prém időszakot se, se ládákat. Ezt is tök nyugodtan fogadtam, hogy újra lehet type59-et venni.
-
-
Szibilla
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Tényleg úgy érzed, hogy kevesebbet ér az accountod, csak mert most árulnak egy tankot, ami neked már megvan? Felárat fizettél akkor érte, hogy meglegyen? Ha jól olvastam, kb. ugyanannyi volt akkoriban is az ára, mint most, csak akkor még OP-nak tartották, legfeljebb emiatt a hit miatt lehetett drágább.
Ráadásul, mivel tudtommal az account a WG tulajdona, bármikor leállíthatják az egészet, téged, mint felhasználót, nem ér kár attól, hogy most árulnak-e valami vagy sem. Te csak bérleti díjat fizetsz, ha akarsz, azért, hogy játszhass adott egységekkel. Vagy amikor majd a WG lekapcsolja a szervereket, kártérítést fogsz benyújtani hozzájuk?
-
hulp01
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
De amúgy ezt titeket miért zavar, hogy más is megveheti az adott tankot, aki bármilyen okból akkor nem tudta? Ettől rosszabb lesz játszani a ti tankotokkal, vagy mi? Ráadásul a type59 ma már nem is egy különösebben jó tank. Eladni se tudod később a tankot másnak, ami az ilyen limitált kiadások értelme szokott lenni.
-
joergie
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Második ágyút használod? ősztintén az első jobban tetszett a 9esen.
mivel blueprintből megvolt minden tank, így úgy mentem végig az ágon hogy sose játszottam fullos tankkal...most lett meg egy hete a minotauro. Hát jellegében nem lett jobb. ugyanaz a stílus, csak kicsit jobban el tud forogni a torony. amikor csata végén nézed hogy mennyi dmg-et toltál...az azért megelégedéssel tölt el(ha nem volt túl gyors a csata). kb 1-1ben superconQ-ot játszok vele. -
Warton
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Semmi extra, mész előre lehetőleg hulldownba legyél, aztán annyi. Távolba nagyon pontatlannak érzem, közelről lehet kupolázni vele. Városban lehet vele a legjobban játszani, ahol valami rom mögé berejted a tankot és onnan nem szednek ki. Kb. ennyi. A X-es credit hiány miatt nem tudtam megvenni, de nem sokan játszanak vele, úgyhogy nem lehet túl élvezetes, de gondolom hasonló a játék vele.
-
-
Jadro
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Szerencsére elengedtem már a WN8 követést, XVM-et stb. Most márcsak igen ritkán idegesít fel a játék, elfogadtam hogy ez ilyen. Cserébe ha látom hogy esélytelen, kilépek egyszerűen csata közben. A nyugalom megőrzése a legfontosabb.
Cserébe a WN8-am - ránéztem így egy év után szépen csökkenőben van. Jól van az úgy.Most éppen pénzt gyűjtögetek és prém tankokkal körözök, ez az elsődleges cél. Néha ha bedob egy prémnapot akkor kicsit megtolom a szekeret. A karácsonyi móka még valamennyire fel tud villanyozni, azt idén is várom. (Meg is veszem az évi 3db dobozomat
) Egyébként már inkább a megszokás van. De így jó, hogy elengedtem az idegbajt. -
-
2thletme2day
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
"Nagyjából képben vagyok az erőviszonyokkal..."
Ez azért segítség. Én egyáltalán nem vagyok tisztában az erőviszonyokkal. A tavalyi tippelgetés sem sikerült valami jól, ezért gondoltam valami olyan oldalra ami segíthet a témában mert rémlik, hogy mintha valaki tavaly említette volna, hogy egész jól bejöttek az eredmények valami harmadik oldal alapján.
-
válasz
jano_77
üzenetére
https://clips.twitch.tv/AmazonianFreezingPoultryNotATK-ikVdZ005M_AAyxjI [link]
https://clips.twitch.tv/MotionlessZanyAirGuitarPartyTime-OaITMIN9FPh7rwLN [link]
Későn kezdted el a játékot és még Goldban se jobb a helyzet mert sajnos akik tudnak játszani már első héten megcsinálták és nagy részük már nem játszik a móddal így csak sok selejt maradt akik között full random hogy feljebb jusson valaki de csak szerencse kell meg sok próbálkozás.Azért nem skillből mert már olyan a színvonal hogy 7-ből 6-an kempelnek és simán végig nézi hogy foglalnak.
Vagy himmelsdorf 3-an a hegyre mennek várat nézni és semmit nem csinálnak,
vagy ensken a városba mennek kempelni és semmit nem csinálnak az se érdekli hogy befoglalják a bázist vagy max ott futkározik bekopog az ajtókon segítségért vagy mi baja
sorolhatnám de nem tudják mit kell csinálni abszolút agyrák a játék így.Ha minden igaz sikerült Tankelitet befűzni hogy most hétvégén soloban megmutssa nekünk milyen újra nekiugrani a játékmódnak és remélem igazolja a konteómat hogy aki lekési a nagy rajtot az ott ragad sose lesz bajnok ilyenek között.
Én 4x fel-le menetem 2héten keresztül silver A ból vissza elsőévesig oda vissza 4x aztán meguntam kértem EU3-ra meghívót. Mert ott játszik minden értelmes ember meg streamer is nem véletlen és máris bronzból bajnokig jutottam 2-nap alatt.
Aztán frissítés miatt kilépett a játék megint EU2 és Gold B-be vagyok ezen a foson megint nem akarok szenvedni ilyen birkákkal akik elmennek nézelődni meg redline-on kempelni sok autista szóval ha valaki tud EU3-ra meghívót küldjön 2500Goldot adok -
-
Argh!
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Én ebből azt olvastam ki hogy ma lesz fogyocikkekre de eddig semmi, vagy benéztem
"A legénység kulcsfontosságú - 11.18-11.21
Mutasd ki a szereteted legénységeid felé a fogyócikkekkel, személyes tartalékokkal, XP-növelőkkel és az akár 50% kedvezménnyel a legénységi tárgyakra."Esetleg Black Friday - 11.24-11.28 -kor lesz talán kedvezmény
-
hulp01
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Ez egy eléggé ellentmondásos stat. Mert ha bot lenne, akkor nem lenne rajta ennyi top gun meg high caliber medál. Azt sem tudom elképzelni, hogy egy botnak összejöhet a 9 kill. Szóval ezzel néha azért valaki játszik. Lehet, hogy amúgy botként grindolja a tankokat mert a wot rating meg erre utal.
-
jano_77
nagyúr
-
CirrMee
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Még a felbontás, a Grafikai beállítások, a Hang beállítások, minden teljesen alapon.
Hogyan tudnám előcsalogatni azt a beállítást, ami az áramszünet előtt volt!?

Fagyáskor előszeretettel megsérül a konfig fájl (ha épp használatban volt), amire ilyenkor keresztet vethetsz. Ha előzőleg nem mentetted, akkor kb így jártál.
-
-
-
válasz
jano_77
üzenetére
Ne keseredj el. Majd fordul a kocka.
Én konkrétan bronzból nullára küzdöttem le magam. Igen. Zéró pont.
Jó, nyilván köze volt ahhoz hogy megnéztem mennyi kreditet zabál ez a mod, dobtam egy hátast és azonnal kiszedtem a gold ammo-t meg a nagy fogyó cikkeket és kellett idő az alkalmazkodáshoz, de akkor is nemáááá!
Most megint bronzban vagyok. De nem görcsölök. Engem a battle pass pont gyűjtés hajt.
Meg igazából bejön ez a mod. Ha épp elszaródik minden akkor is hamar vége van.
-
2thletme2day
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Bronz D-ig viszonylag simán feljutottam de ott teljesen megrekedtem. Leülök játszani. Bronz D-ben kezdek de valahogy mindig úgy hagyom abba a játékot, hogy semmit nem haladtam és ugya úgy bronz D-ben vagyok. Vagy feljebb lépek és visszaesek, vagy lejjebb zuhaniok és onnan kapaszkodok vissza de egyszerűen nem tudok innen elszakadni...
-
-
hulp01
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Nálam az totál homály, hogy ezeket az xp után szereplő Onslaught pontokat mi alapján osztja ki a rendszer (nálad itt 235 pont). Egy csomó olyan eset volt, amikor egyáltalán nem értettem miért annyi pontot kaptam, miközben a kb. hozzám hasonló teljesítményt nyújtó csapattárs meg sokkal többet vagy éppen kevesebbet. Aztán utána ezt még átváltják egy másik pontra, ami az előrejutáshoz kell. Szerintem feleslegesen túlbonyolított az egész.
Amúgy ha már tesztelget új módokat a wg, akkor csinálnia kéne egy olyan verziót is, amikor az egyéni teljesítmény számít, és mondjuk base xp alapján számítanák a feljebbjutást (győzelmi szorzó nélkül). Ha pl. a fenti példát nézzük, akkor az ellenfél IS7-ese a csata második legjobb játékosa volt, mégis a jutalma valószínűleg -18 pont volt. Miközben a ti csapatotok utolsó játékosa kapott legalább 18-20 pontot, miközben kb. semmi haszna nem volt. -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Gyalázat!!!
Olyan playerek nyerik meg a csatát, akiknek egy, max 2 10-es tankjuk van a garázsban, ezért kölcsönzik a tankot, amivel csatába megy és egyébként látható, hogy mekkora spielerek!
De miért mindig én kapom a kretén állatokat, akik még náluk is balfaszabbak?!?

eddig csak -18 pontot kaptam minden csatában, hiába voltam első a csapaton belül!
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Aláhúzott szöveg hiánya, megadja a választ.
WotWiki:
Hit more enemy vehicles than any other player on your team (at least 6), which are subsequently destroyed by another player.
If two or more players have equal amount of hits, the achievement is granted to the player that earned more EXP.Maximalista létedre túlteljesítetted a feltételt mert csak sebzés, kritikus sérülés számít.
Te meg (is) ölted őket.
Jelen állás szerint ebben a csatában 2 tankkal neveztél a címre. M-III-Y és VK 28.01 105
Tehát neked csak elő kell készíteni a kivégzést másra kell hagyni a piszkos munkát.Amúgy gratu!
-
popey37
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-roller topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Majd este kaja kozben kinyitogatom,kivancsi leszek mi lesz benne