Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K_Gabor
tag
válasz
peterson79
üzenetére
Igen.
-
galervin93
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
BC12-vel mondjuk nem olyan könnyű izmozni, 13 90 már jobb lesz.
A T49 viszont abszolút jó lehet, aktív szpotra nagyon jó, bár kicsit bálna a teste. A szpot mellé láncsebzést könnyű gyűjteni, ha a pöttyögtetővel használod azért, ha a trollal akkor meg azért. Én ezzel hajtanám.
Amúgy nekem pl. tegnap is volt 13 105-tel 6.5k+ kombináltam, egy tök átlagos T10 csatában.
T10 tankokkal amúgy kifejezetten egyszerű ez, érdemes kifejleszteni valami top tier lightot, de mondom 7k-ra már T8-tól bátran pályázhatsz.(#177113) wwenigma
Na ezt felteszem, köszönet!
-
KISDUCK
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Nekem Sand Riveren van a rekordom BC12t-vel 6980 spot jött össze, de a spot lutri, jó csapat kell hozzá.
#177043 ollie: Gondolom kicsit ideges lehettél.

-
galervin93
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Láncolj és sebezz is, úgy simán összejön.
Milyen lightjaid vannak? -
h1mpi
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
-
K_Gabor
tag
válasz
peterson79
üzenetére
Én pont Murovanka-n csináltam egyik nap bulldoggal 4.8k spotot.
-
válasz
peterson79
üzenetére
10k felett is lehet spotolni, nekem pár hónapja sikerült, betettem ide róla a screenshotot.
Az volt az a csata, hogy a végén kilőtt egy csapattárs mondván, hogy nem csináltam semmit.
-
Emu
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Flankelésnek az a lényege, hogy nem lőnek vissza, vagy mire visszalőnek már fedezékben vagy

Tegnap elég jól adta, csomó első osztályt mentem vele, pedig ritkán voltam top tier. Van olyan leosztás ahol első sorban a helye, nem kell második sorba beszorulni.
-
válasz
peterson79
üzenetére
Ugyanazt kell csinálni vele, mint a Progetto-val. És remélem nem csak hátulról sznájpolsz a progettóval, mert akkor rosszul játszol vele.
-
h1mpi
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
A flankelés nem azt jelenti, hogy Téged ütnek át, hanem azt, hogy Te ütöd át a másik tankot

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
A pantera az egyik legjobb 8as med de sunyin kell jatszani vele. Barcsak a pather2 valami hasonlo lehetne
. De jo ez is, en szeretem. Pedig csak 2 skilles a crew kb (1.5) -
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
De ha megy a Progetto-al, akkor mi a gond? Ugyan azt kell csinálni a Panterával és a Standard B-el is majd később!

-
fradi81
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Ha nem vagy top tier, csata kezdéstől 2 percig ne mozdulj el a kezdőhelyről, hátha segít

-
Ispy
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Ne aggódj, nem csak nálad nem megy, én is szenvedek vele, egyszerűen nem találom vele sokszor a kellő távot, hová és hogyan kéne menni, én HT-hoz vagyok szokva, tolom előre, ami a csővön kifér, ez a tank meg nem erre való.
Az orosz medek fekszenek,.de gondolom nem véletlen, azokat nem húgyozza keresztül akárki, aki szembe jön.
-
válasz
peterson79
üzenetére
Pedig a Pantera kvázi ugyanaz, mint a Progetto, csak az interclip reload rosszabb.
Megnéztem a játékbeli összehasonlító toolban, több paraméterében kicsit jobb a Pantera a Progettónál (páncélozottság, mozgékonyság, camo), kivéve az említett interclip reload-ot (2 vs 2.5 mp) és a gun depression-t (9 vs 8), utóbbi kettő a Progettonál jobb A gun 100%-ig ugyanolyan a kettőn (pen, átütés, pontosság, célzásidő).
-
Ispy
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Én is rühellem, bevallom férfiasan, amikor az obj 257-el vagyok és meglátom a mapon ezt a szörnyet, akkor már fordulok is a másik irányba.

Más:
Nem néztem végig az összes a T10-es tankhoz szükséges xp-t, de az obj 430U-ért nem pofátlan dolog az a 290k xp
Amikor egy IS7 megvan 200k alatt...Megint más:
Eddig azt hittem, hogy az ajándék MKA csak a helyet foglalja majd a garázsban, de lementem pedoba és nagyon lehet vele pergetni az xp-t, pár kör alatt összeszedtem több mint 10k-t, amit fillérekért most át is váltottam, azt hiszem megvan mivel fogok játszani, amikor a többivel nincsen kedvem, vagy éppen szopóroller van.
T2-3-ban legalább nyerő vagyok.

-
KISDUCK
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
"How to take a screenshot in game
Press the "Print Screen" button.
The screenshot will be saved:
WoT: inside the game folder - World_of_Tanks\screenshots
WoWs: inside the game folder - World_of_Warships\screenshot
WoWp: inside your pictures folder: YourWindowsUser\Pictures\World of Warplanes
The screenshots will be saved as a *.jpg format and will be named shot_001.jpg, shot_002.jpg etc." -
CirrMee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Prt screen működik - csak be kellene lesni a játék screenshoots mappájába...

-
Stigma.HC
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Játszok is ellene és játszok is vele, így ez nem elmélet számomra hanem gyakorlati tapasztalat.
Egyébként a gold nerf után is ugyan úgy le lehet majd bontani csak kicsit tovább tart majd. A csaták nagy részében vagy kempfeszt van és akkor lehet csipegetni mint eddig, vagy a másik véglet, egyik oldal letolja a másikat és 4-5 perc alatt vége a meccsnek. Ott meg tök nyolc, hogy figyel e egy ilyen tank, főleg hogy ennek vágják meg legjobban a sebzését. Tartani se kell majd tőle ezzel az ágyúval.Egyébként bár csak ez lenne a legnagyobb gondja a játéknak, hogy ilyen dög van benne mint ez a Type5.....
Ott az általada is említett RNG és a régóta fos szóráskép. Ez mindig is nagyobb gond volt mint ezek. -
válasz
peterson79
üzenetére
Ha megnézed magasabb tierben a heavy-k döntő többségének alacsonyabb a DPM-e a nagyobb ágyúval, mint a stock-kal (ez némelyik TD-re is igaz). A T30 amúgy eredetileg a tier 10-es amcsi heavy volt (a T34 meg a tier 9), de ze olyan régen volt a játékban, hogy lehet, hogy még meg se születtél.

-
Jokerdapro
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Pedig ~17sec reload melett annyi lesz az.(nyilván bia venti, felszerelés után növeli) Gondolom nem mondok újat azzal ha azt mondom, hogy ritka az amikor a dpm-et fullosan ki lehet használni. Általában érdekes a ht tankokkal mászkálni, odaköpni a 750et aztán 17sec pihi.
Nekem kicsit hektikusan működött, vagy mindenhova lőtt, vagy bement minden. (Bár tegnap a T28 is ugyanezt csinálta 40 lőszerből, 2,3k dam... 300as pen pattogott mindenről meg hasonló. :'( ) -
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Ezt már akkor is megírtuk, hogy nem tudunk olyan oldalról ami konkrétan azt írja, hogy melyik tankkal hány ász-od volt. Sajnos ez a statisztikai adat a wot kliensben sem szerepel, így a stat oldalak sem tudják átvenni. Csak saját adatbázisra hagyatkozhatnának, de ezt az adatot szerintem nem nagyon logolták, mert nem goldolták, hogy kelleni fog.
Csak az az oldal van amit a fórumtárs linkelt az előbb és ott azt lehet megnézni, hogy mikor voltak ász köreid aztán kiszámolod magadnak hogy mennyi volt. De szerintem az az oldal sem lehet nagyon pontos. -
ooloo
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Szia ,
Egy segítőkész fórumtárs már belinkelte azt az oldalt , ahol megnézheted . Úgy egy hónapja lehetett .
zodo : Nálam is minden járgánynál 4 ászt jelez .... ez valótlan információ .
-
Barret001
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Wotzilla mutatja.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
peterson79
üzenetére
Reméljuk.
Más. ELC-re mennyi XP fog kelleni az elso kerekes cucchoz?
-
CirrMee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Ha szopóroller van iq fighter csapattársak miatt (pl tomato squad vs elite force statpadders a csodás meccsmékingnek hála), gyakran megteszem, de a "legbrutálisabb" retorzió eddig asszem' xp megvonás volt.

-
zola96
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Igy van, én prémeknél nem is gyűjtöm a freexp-t. mondjuk semminél sem, de minden a legényeknek menjen. Annyit nem költök a játékra, hogy freexpzek. Bár most szivesen kirobbantanám a putri svédeket magam elől, csak potom olyan 10k lenne. annyit köszönöm nem.
-
válasz
peterson79
üzenetére
Pedig de, a T30 fényévekkel jobb mint a T28, sőt, az egyik legjobb tier 9-es TD.
Ja és minden tank megkapja a boosteres szorzókat.
-
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Pontosan sosem számoltam ki, de szerintem megkapja a legénység a harci xp-t boosteres szorzóval együtt.
-
zola96
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Igen statok meg profil alapjáűn tuti az mt25 a leggatyább.
akkora mint egy ház cserébe néha pattan valami a fenekéről meg láncot lőnek mindig. -
zola96
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Köszi azóta megvettem mt25-öt az ki volt fejlesztve első kör fullos dumitru medál 1osztály stb, azóta csak vesztés.

-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Én mondtam, hogy állat lesz az Obj.705A! Én is nagyon szeretem. és még páncélja is van

-
Veatta
aktív tag
válasz
peterson79
üzenetére
Kreditet nem. Csak a legénység szorzó van.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Ó nekem csak a feliratok és festések kellenek. Bónuszt nem adnak.
Kredit és xp bónusz már így is 40-en van most.
-
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
9-es szinttől a 2 rádiós helyett 2 töltő fog kelleni a japán heavy ághoz.
15-ös löveg és többnyire HE, de ha top tier vagy és sok a puha célpont akkor jó az AP és a HEAT is. Cromwell-t például érdemes AP-val lőni, sokszor 1 lövéssel kiszedi full hp-ról. -
K_Gabor
tag
válasz
peterson79
üzenetére
Én a 15-ös + HE-t használom rajta. Elég fun.
Más: Tartottam egy kisebb bevásárlást
Hála a karácsonyfa díszítős kedvezménynek, begurult a gwe100, object257 és az O-NI is. Ráadásul a sok új legénységi taggal az object és az oni is fullos lett. Object-tel gurultam is pár kört, az elsőben sikerült 4.4k-t lőni full stock állapotban természetesen bukta lett, de mókás volt, kíváncsi leszek milyen lesz a továbbiakban. -
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Azt nem tudom sajnos - vki tudja esetleg? - hogy melyik kollekcióért melyik festés jár idén!?
Igaz tetszik mind a 4, de mondjuk ha sorrendet állítanék fel, akkor így nézne ki, melyik kellene leginkább:
1
2
3
4
De melyik melyik kollekcióért jár?!?

(#175511) BÁ Nutrition: Idén NEM nemzetekhez kötődik a kedvezmény, hanem minden csata után annyi % bónuszt kapsz (kreditre/XP/Free XP/Legénységi XP), ahány %-on áll a kollekció az idei albumban, bármilyen tankkal is mész csatába!
(#175514) Barcelona95: a BIA-s legénységnek csak addig van bármi létjogosultsága, míg van olyan ágad az amcsiknál, amit nem csináltál. Ha már kész mind, akkor szvsz tök felesleges halmozni a legényeket, még ha épp BIA-sok is. Szerintem.
-
Ispy
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Dettó, ráadásul már csak 3 kellett volna 10-zig, aztán utána már tudatosan csináltam, szóval elbsztam még 3k-t, mert rosszat választottam ki, nembaj, egyszer csak eltalálom.

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
peterson79
üzenetére
Allitolag nem, nem erositette meg QB. De jo lenne mert egyesek szerint QB alapvetően WG bérenc és a jatekban levo legenysegi tagok jo resze WG alkalmazottról lett mintázva.

Viszont tény hogy aki ismeri és mar latta Peppy-t párszor azok szamara hasonlonak tunhet Jane White arca...szerintem is róla van szó.
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
A páncélvastagságokkal én sem vagyok tisztában! Sőt azt sem tudom, hogy mely lőszernek mekkora az átütése adott tanknál! Ezt meg lehet nézni csata közben is, a célkereszt meg jelzi, hogy átüthető a páncél vagy pattanó lesz. Viszont a mapok nagy részén tudom, hogy egy tank típussal merre érdemes menni, hol várható a box, tudom azért, hogy melyik tanknak hol vannak a gyenge pontjai, hol érdemes lőni, figyelem a többieket - általában - és ha kell megyek segíteni, ha kell távolból segítem, fedezem a csapattársat. Azért nagyon sok játékosnak eddig sem ér el a színvonala, eddig nem jutnak el SAJNOS!

(#175502) peterson79: én egyelőre még várok a mixeléssel, mert a napi küldikkel is jönnek ládák és velük díszek, amikből remélem azért gyarapodik majd a kollekció. A végén pedig majd megpróbálok célirányosan mixelni, hátha beadja. Ha nem és már csak 2-3 db hiányzik, akkor jön az, ami tavaly is volt, hogy veszek még pár ládát, hátha az beadja vagy a bennük található 5-ösök bezúzásával megint lesz mit mixelésre költeni.

-
Ispy
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Minden opnak mondott tank eddig elárasztotta a játékot, amikor megjelent, aztán 2 hét múlva már csak mutatóban maradtak, szóval ez is el fog múlni.
Ultimate tank nincsen, ahol nyersz a tárral, azt elveszted máshol, szóval én parázok emiatt, nekem eddig a defender sem váltotta meg a világot, ha választanom kéne az IS3 és a defi között, akkor gond nélkül maradna az IS3.
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Köszi szépen
-
zodo
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Játékon belül csak a fejlesztési ágakon lévőeket tudod megvenni.
-
jimmy74
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Fasza amúgy.
Néztem ytn nyitogat zsozèatya is és hát bőven megérte! -
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Nem tudom, de PayPal-al most engedte a vásárlást. Kapja be.
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Nem ez a kérdés, hanem az, hogy ez hogyan működhet!? Azért ez köszönő viszonyban nincs a WOT-os loot boxokkal - szerintem.
Vettem még egy 11-es MAGIC csomagot - bízva abban, hogy meglesz belőle a BC-es skin (ez még hiányzik) - illetve a másik 3-ból még egy-egy 3 db-osat. De ezt csak este fogom tudni kinyitni.
(#175355) lacibacsi: biztos csak masszázsra gondolt a zozyk!

(#175357) Jokerdapro: mert mekkora szükségük van rá, hogy CSAK ÚGY kapjanak 200 dobozt! Amúgy is megkapnak minden tankot - vagy rosszul tudom?
Köszike - remélem bejön.

-
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Skirmish-nél sem kapja meg mindkét klán azt a kockát. Az eredménytől függően osztja szét a két csapat között, vagyis nyerni kell, hogy megkapd a kb 70-80%-át.
Nyomulás jó dolog, de 1 nyomuláshoz 15 játékos kéne este 7, 8, vagy 9kor 1 órán át és csak 10-es tankokkal lehet menni. Azt meg elég nehéz összehozni kisebb klánok esetében.
A skirmist és a nyomulást is kipróbálhatod légiósként. Légiósnak hívjuk azokat a játékosokat akik nem annak a klánnak a tagjai amelyik indította az adott skirmist vagy nyomulást. Annak a kockának amit a légiós szerez felét megkapja a légiós és ezzel együtt a légiós klánja is, míg a másik felét az a klán kapja amelyik létrehozta az adott skirmist vagy nyomulást.
Van már automatikus csapatkereső rendszer is, igaz én még nem próbáltam. Beállítasz pár 6-os, 8-as vagy 10-es tankot aztán keres neked csapatot akikkel sh-zhatsz. A szerzett kocka felét meg gyűjtöd a klánodnak. Nagyságrendekkel több kocka szerezhető így mint randomban 10-es tankokkal. Mondjuk most a maraton miatt lehet nem sokan sh-znak, mert azokat a csatákat nem számolja a maratonba a rendszer. -
Papooo
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Az én módszerem:
Kell egy t5-t6 normál tank a megfelelő nemzetből, amivel szeretsz és tudsz játszani. Feltápolsz vele egy legénységet 2 célirányos képességig, és utána átképzed a megfelelő vonalra.
Ezt főleg akkor érdemes erőltetni, amikor valami komolyabb legénységi szorzó akció van.
Ha van valami prémtank az adott nemzetből, azzal is lehet ezt játszani.
Van minden nemzetből előkészített legénységem, így nem kell 75%-os csapattal kinlódnom, ha egy új ágat kezdenék.
Az amcsi artystáim SP-ben nevelkedtek.
Már a francia gumikerekes vonalra gyúrok egy csapatot, amx 12t-vel.
Ha a cseheknél jönne új ág, ott egy garnitúra, amit a hetes vassal képeztem elő. -
Barret001
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
A prémium tank azért jó,mert bele lehet tenni hasonló tank legénységét átképzés nélkül. Ezt hogy oldod meg máshogy?
-
válasz
peterson79
üzenetére
Az elite tank, akkor lesz elite, ha minden modul fullos és minden kifejleszthető tankot kifejlesztettél.
A prémium tank pedig alapból elit, mert nem vezet sehova és a moduljai teljesek. Tehát ha akarod, akkor egyből nyomhatod neki, hogy a legbénább tag gyorsabban fejlődjön és amúgy +50% credit és +50% xp.A Mauerbrecher-t meg azért sem látni gyakran, mert gyengébb a VK100.01P-nél, tele van gyengepontokkal. Felső páncélon a géppuska, alsó lemez, torony elölről csak kb 230mm, és van egy 150-nel belőhető kupolája is.
-
frame>24
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
(Ennyire szar lenne a Somua? Nekem az amx 50-100-al van a legjobb statom, ez meg egy jóval páncélosabb verzió, eggyel kevesebb tölténnyel a tárban... és próbán nem is volt rossz, csak nem volt sok időm tesztelni)
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Igen, ebben sajnos igazad van
. De ezt ki fogom hagyni, tényleg nagyon nem jött be. 
-
Antonius1978
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Sok fontos filmsorozat nezesi teendoim voltak
, igy magaba a jatekba ma meg nem leptem be, de majd ksobb megteszem.
Nem irja sehol hogy mennyit kapsz, viszont a delelott/delutan lecsekkoltam a WG oldalt, tehat ez ugy van megoldva, hogy minden 10es csataban (ez nem csak random lehet, hanem az a masik nevu dolog is, most nem remlik mi a neve angolul) helyezestol fuggoen adja. Ha az elso 3 kozott vegzel TP-ben, akkor 30 jar, ha 4-6 helyezett vagy, akkor 20, a 7-10 helyezesert meg 10 takarmanyt kap, aki ugyes
, persze, ez a nyert csatakra vonatkozik.A vesztes csataknal 20at kap az elso 3, a masodik 3 10-et, es azzal slussz, ha jol emlekszem.De viszont azt is megneztem, hogy csak 5os szintu cuccot tudunk gyartani, darabja 2500 nyersanyag, tehat ha akarunk 1 ora bonuszt, akkor 7500 kell a legyartasukhoz, ha csinalunk 1 db 20% TP-t adot a legenysegnek,1 db 15%-os penzt adot, es 1 db 30%-ot hozzaadot ahhoz a TP-hez, ami a fejlesztesi fahoz kell.
Mint latjatok ezek nem olyan hatalmas %-u tartalekok, de ha kijon a lepes a nyersanyag tere'n, akkor a 0-nal megiscsak jobb
A masik dolog amit nem tudok, hogy ilyenkor amikor ezek el vannak inditva, lehet-e mellejuk a sajat tartalekodbol is hozzatenni, hogy pl a legenysegfejlodes 20+300%, a penz mondjuk 15+50%, a harci TP meg 30+100% legyen, plusz ugye akinek van premfiok, ami meg +50% minderre, ha lehetseges egyszerre, akkor ez megiscsak osszessegebe veve egy szep kis %-ot eredmenyez minden te'ren.istvansebok ebben te 100%ig biztos vagy, hogy 5ik szint felett nem tamadhatnak be az ellenseges klanok? De ha nem, akkor hogy mukodik, hogy valakit megtamadhassunk, talan haduzenetet kell nekik kuldeni, es akkor kapjuk meg a csata idopontjat? Gozom nincs, hatha valaki jobban tudja innet, mert aktivan klanozik...
UI: elfelejtettem megemliteni, hogy a 7500 nyersanyag kitemelesehez 10 aktiv jatekos heti 75 T10-es csataira van szukseg, 10 nyersanyaggal szamolva, legrosszabb esetben, es ez csak 1 orai bonuszt ad, a 2 orasak a 10es szintu epuleteknel vannak.Meg lehet oldani, hogy 2x inditsunk 1 orasat, de akkor ugye kb heti 150 csatara van szukseg, ami akarhogy nezzuk, az napi 30 db T10-es csata ha valaki 5 napot jatszik, szoval nem lesz egyszeru, habar mondjuk az is lehet, hogy akik keveset jatszanak, azok is nehanapjan be-be lepnek 10-es csatakba, es akkor toluk is jon egy keves nyersanyag.
-
Antonius1978
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Hali

A klantag szinttol fuggetlenul kapja az aldast, de nem ugy, ahogy sztem gondolod.Tehat te nem tudsz aktivalni ilyen tartalek bonuszokat, ami a klanok sajatja, hanem csak a parancsnok, meg az alparancsnokok.De viszont ahhoz, hogy tudjunk ilyen tartalekot gyartani, olyan emberekre van szukseg, akik mennek neha/sokat T10-ben is, mert onnan a klan kap nyersanyagot (random 10es csatakbol is csurran-cseppen, es mivel nem SH,CW-zunk mashonnan nincs, csak ebbol a random csatakbol tudjuk gyujteni), es ebbol a nyersanyagbol epulnek az epuletek, es a tartalek bonuszok.A multkor en is fejlesztettem 1 szintet az egyik epuleten.Ugy emlekszem, nagyjabol abban egyeztunk meg, hogy nem visszuk 5-os szint fole a klan kozponti epuletet, mert akkor automatikusan megtamadhat minket akarki (es kifosztanak, vagy leromboljak az epuleteket, valahogy igy mukodik), igy csak fele olyan hatekony bonuszokat tudunk legyartani, mondjuk +50% XP helyett csak 25%-os a maximum.
Viszont azt tenyleg lerendezhetnenk, hogy vegre valami hasznuk is szarmazzon azoknak, akik a klanban vannak, nevezetesem azt, hogy ugy ahogy te mondod, legalabb minden hetvegen 1-2 alkalommal el legyenek inditva ilyen bonuszok, az idopontot meg kell egyezni, hogy kinek mikor jo.
Ha mindez megvan, akkor figyelembe kell venni, hogy hetente mennyi nyersanyag gyul, es az hany bonusz gyartasara eleg.Majd megnezem, hogy mennyibe kerulnek az egyes bonusztipusok - azaz mennyi nyersanyag szukseges a legyartasukhoz, es kb mennyi a gyulo nyersanyag heti atlaga, jatszanak-e annyit a klanban 10-es szinten, hogy elegendo nyersanyaggal biztositsak a bonuszok legyartasat?.Szerintem gyul annyi,de nem biztos, le kell ellenorizzem, mindjart meg is nezem.Ha minden klappol, akkor mar csak ki kell jelolni az idopontokat, meg kell valaki (en, vagy mas aki vallalja, mert barkit megtehetek alfonoknek) aki a megegyezett idopontban elinditja a bonuszt, es akkor ez a dolog megvalosithato. -
Emu
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Én pl. csak védelem miatt vagyok bent, ne zaklassanak folyamatosan klános megkeresésekkel

Persze ettől függetlenül néha megy a szakasz is, de sajnos nem mindig van türelmem hozzá. -
Stigma.HC
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Évekkel ezeleőtt játszottam a T1-el majd az M6-al is, de egyik kedvenc tankjaim voltak az adott tierben. Iszonyatosan jól ment velük a játék anno.
IS-M el meg szintén nagyon élveztem a játékot, mondjuk a yolozásaimat ez sem hálálta meg
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Jobb mint az elődje, de ugyan az a stílus és játékmód! Én nagyon szeretem, de a 705 is szerettem. Kellemes csalódás volt számomra.

-
Papooo
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Próbálj meg Malinovkán bemenni vele a spotbokorba csigaszemmel.
Ha lőni nem is fogsz, az első osztály akkor is meglesz spotból.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Barcelona95
tag
válasz
peterson79
üzenetére
Az a nagy gond, hogy az első kampány parancsai ide nem jók, parancsokat meg csak a 15-ös küldik adnak, de az artys küldetések megakadályozhatják az eljutást a 15-ös küldetésekhez.
-
válasz
peterson79
üzenetére
Ezeket eddig én is úgy tudtam megcsinálni, hogy nyerő mérkőzésnél be tudtam zúzni a bázisra és elkezdtem foglalni, közben reménykedtem, hogy a többiek nem ölik meg a maradék ellent. Szerencsés esetben mások is becsatlakoztak, de volt már olyat, hogy saját csapattársam lőtt meg ilyenkor. Ez az a fajta követelmény, amit azonnal kivennék a 'csába.
-
ballington
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Szerintem másokat sem a plecsni érdekel, sokkal inkább egy régóta kivett prémtank, a kötvény és a credit.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Keress vissza az email fiókodban, hogy mikor regisztráltál. Én kb. egy hónappal az éles indítása előtt tettem.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
12/04/2011-én jött ki élesben a játék. Előtte béta tesztben én is részt vettem, de az M4-et csak zárt bétásoknak osztották.
-
válasz
peterson79
üzenetére
EU-sok is, holnaptól osztják.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
peterson79
üzenetére
25ért elég drága, 17,5e a 360 nap 30as kuponnal...
-
Antonius1978
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Ezt a dolgot, ha jobban belegondolunk, jol eltalalta a WG, ugyanis a nemet tankok amolyan mesterlovesz modban nyomattak, bealltak bokrokba, fak koze, es 1-2-3-4 kilometerrol lottek ki az ellenseges tankokat, mig az orosz jarganyok nagyon kozel kellett menjenek, hogy ki tudjak loni a nehezebb, vagy jobban pancelozott nemet tankokat.Gondolom epp ezert nem is voltak annyira pancelozottak - a ruszkikhoz kepest - mert nem engedtek magukhoz annyira kozel a ruszki tankokat (mar amikor tehettek, ugyebar).
Ez a jatekban is mukodik, ha van pl Tiger 2-d, Prokhorovkan allj be hatul a bokorba, es figyeld meg, hogy a szogbe allitott tankodrol hogy pattognak a lovedekek amiket 3-400 meterrol lonek ki rad. -
zodo
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Milyen jutalmakra gondolsz?
Vannak jó köreim, elégedett vagyok a jelenlegi napjaimmal de a semmirenemjó kuponjaikat megtarthatják.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
peterson79
üzenetére

-
Jokerdapro
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Bele született!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
peterson79
üzenetére
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Hogy ha az enemyhez kerül, akkor rengeteg free damázs!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Na ja, ha lőnék, amit spottolsz! De manapság erre bazírozni sajnos hatalmas önámítás.

Vagyis spottolni nincs értelme a nyomi csapatok miatt, sebezni meg nem lehet vele - illetve nekem eddig nem nagyon sikerült - mert az a 160-170 sebzés az lófüge.

-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Nekem egyelőre nagy csalódás ez a tank.

-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Összefoglaló
- farkasjano (most ismét nincs chatem, bannoltak 12.11-ig 
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Sidescrape ezerrel, elejét rejteni kell mindig. Ennyi és nem több. De ahogy írták is a többiek, Type ellen kb mindegy mit csinálsz, mert így is úgy is berléd ver. Ott már szituáció függő mikor állsz bele a pofonba, mikor éri meg. Már ha van döntésed adott helyzetben és nem tolnak le a fenébe. Mert ezzel elmenekülni nem fogsz.
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Nagyjából felejtsd el, hogy a debil Type-ok lepattanjanak! Mint a fehér holló kb.

(#173612) kchryss és (#173613) Jokerdapro: áruljátok el mi a trükkje a Type-ok HE lövedékének!? Mert én Type4-en kipróbáltam de nagyon gyorsan visszatértem a normál lövedékes ágyúhoz, mert alig tudtam sebezni vele! Ugyan úgy céloztam mint a normál lövedék esetében, de sokszor az idegbaj kerülgetett, hogy eltaláltam, de nem sebzett szinte semmit.! A normállal meg azért beverek 600+ is nem egyszer, nem kétszer. Biztos bennem van a hiba, de ezért kérdezem, HOGYAN kell használni, mi a trükkje?

-
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Sidescrape mennyire működik a type-ok ellen? Ennyire: [link]
Ezért utálják a jó játékosok a type-ot és az egész japán heavy ágat. Nem a legjobb heavy a type, jó kezekben egy super conq sokkal hatékonyabb, de ehhez kell a legkevesebb tudás. Az a baj ezzel a repesz ágyús mechanikával, hogy a tudást (sidescrape, hulldown) bünteti és egy csomó tank páncélja a japán nehéz tankok miatt értéktelenedett el és nem tudják betölteni a nekik szánt szerepkört. T32-vel például hiába tornyozol egy oho-ra, rálő a tornyodra aztán -300 hp, Obj705-tel hiába sidescrape-elsz 3-400-at biztos beléd ver a type akkor is ha a lánc mellé lő.
Az E5 nem rossz tank, de ott a super conqueror ami ugyanazt a szerepkört tölti be, de mindenben kicsit jobb, akkor meg mi értelme a rosszabbal játszani? Ez a baj az E5-tel jelenleg.
-
Antonius1978
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Hat persze hogy jobb volt, hisz akkor meg nem volt elerheto ezustert aranyloszer, igy kissebb tankkal szembol nem tudtal semmit sem kezdeni vele.De ez megvaltozott, egyedul ez a dolog amit leirtam, csak ez mukodik, mert a torony szembol meg igy is eleg eros (asszem 254mm) de csak akkor ha szembol mutatod, es van eselyed gyorsan elmozdulni vele (hatratolatsz gyorsan), hogy ne tudjak hosszasan celozni.
Neked mi a neved a jatekba, nekem ugyanez, ha Jokerdapro nincs bent, probaljuk meg mi ketten ezt a domharcos dolgot. -
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Jó a maus előbb-utóbb össze fog jönni vele. A hp sokszorosa mondjuk pont kicsit nehezebb feladat vele, mert nagyon sok hp-ja van.
Ugyanaz szokott a gond lenni a pattintós küldetésekkel, mint a 8e sebzésessel. Általában túl rövidek a csaták, az eredmények 5-15 és 15-5 körül alakulnak. Akkor szoktak összejönni ezek a küldetések ha szoros, 15-13 körüli az eredmény, ami elég ritka manapság.
Pattintásra egyébként szerintem az obj257 jelenleg a legjobb tank a játékban. Nem azért mert annyira belőhetetlen, egy jó játékos simán kicsontozza, mert sok rajta a gyenge pont, hanem azért mert a megszokottól teljesen eltérő helyen vannak a gyenge és az erős részei. Kis és közepes kaliberű ágyúk ellen simán ki lehet vele menni oldalazva, ha ott lövik ahol megszokásból szokták a többi tankot akkor pattintani fog.
[Skill4ltu 7k blokk]
[Skill barátnője 5k blokk yolo-val]Sajnos azok az adások már nincsenek fent skill csatornáján amikor már nagyon belejött ennek a tanknak a használatába és tökéletesen érezte mikor mi ellen hogy kell forgatni. Ott rendszeres volt a 3-5k blokk egymás után csatánként.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Én vért izzadtam mire megcsináltam. BC-25-el és T-62-vel próbáltam. Az utóbbival sikerült. Nem is tudom mennyit kell kínlódni, ha az ember a 3500-nak áll neki...
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Mivel probáltad a 2,5k-t? Nekem bc25 adta be, persze azzal se elsőre.

Emu: ha köpködsz némi AP-t is akkor nem annyira harapja a kreditet. (Igaz hogy az 1100 nem 1750, de a nagy kaliber miatt az is gyújt, robbant.
) -
Bobyjack
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Nem a világ vége, hogy ha elhasználod erre, mert a második küldetés sorozat is ad 4+4+4 leányzót, ami azért tekintélyes lehetőséget biztosít új ágak indítására.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Szerintem mióta működik a női BIA a férfi legénységgel, érdemes parancsnoknak tenni a lányokat, mert így egyből van lámpa a tankon. Ezért szerintem kár töltőnek beraknod. Elvan az magában, amíg kezdesz egy új ágat, vagy találsz egy tankot, amin nagyon hiányzik a lámpa.
-
válasz
peterson79
üzenetére
Maussal meg kell legyen. De ne öld meg az ellenfelet, főleg ha van olyan kedves és folyamatosan pattog rólad.

-
zodo
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Ki lehet.

Első körben is a G-t béreltem, eltettem tartalékok közé. (50% legénység a barakban maradt véletlenül)
Második körben is a G-t béreltem és ugyanúgy a tartalékok közt várt legénység nélkül mert azok ugye még akkor mindig a barakban ültek. -
Bobyjack
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Jó lenne egy végtelen heti bérlet Scorpiora...

(#173409) Jokerdapro: Ezek szerint legalább gondoltak arra, hogy ne ragadjon be semmi véletlenül visszafordíthatatlanul.
-
Gubu0101
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Úgy,hogy lejárt a 7 nap,rámész a tankra,jobb gomb és eltávolítás.Persze,ha még hátra van nap a bérleti időből, addig nem lehet törölni.
Bobyjack: Egyszerre csak egy tankot lehet aktiválni,amikor lejár utána lehet a következőt.
De ott van jobb oldalt....
-
Bobyjack
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Ez engem is érdekelne. Ha a listából beaktiváltam egyet, akkor a többit ettől még egyesével ki tudom próbálni? Kicsit hihetetlenül hangzik.
-
Gubu0101
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Értemén
.Én már nagyon leritkítottam a wot-os költekezést.Amúgy nyilvánvaló,hogy jobb lenne ha lehetne választani 2 ajándékból,hogy melyiket szeretnéd. -
Gubu0101
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Nekem is jól jön,ritkán veszek prémium napot,ha veszek is 1-2 napot esetleg.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Kéremszépen az pont egy nappal több mint a semmi!
Ugye minden csak nézőpont kérdése.
Szerk:
10-12 tankleárazás
Aki venni vagy eladni akar az ne felejtse el
-
Chris0321
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Nem akarom elrontani a bulit de szerintem az egérbe kell +1 töltő.
-
lacibacsi
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Én nem is ismerem a Solo packot, de a FB-on láttam, hogy van ennek egy easy változata, ami letölthető a WG oldaláról is és teljesen okés, meg van valami full verzió is, amiben meg hemzsegnek a tiltott modok. nem árt résen lenni!

-
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Ha nincs arty akkor jó, de vigyázni kell mert van olyan szög amikor be tudnak lőni E6-ból vagy B9-ből esetleg C6-7-ből.
Egyébként gyakori hiba szokott lenni déli oldalról, hogy felmegy a fél csapat a hegyre és megállnak HJ0-ban aztán nem csinálnak semmit. Ilyenkor szinte garantált a vereség. -
zodo
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Tank és szerencse (noob ellenfél) kérdése hogy mivel melyik bokorig jutsz el.
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Nem tudom milyen régóta követed a fórumot, de nagyon régen biztos nem, mert akkor tudnád - korábban már beírtam, mikor összeszámoltuk többen, hogy mennyi és milyen tankjaink vannak - hogy vagy 34-35 prémium tankom van jelenleg. (ebben nem csak tier8 és 7 tankok vannak benne, hanem a kapott ajcsi kis lófütyik is és azért nem tudom most pontosan, mert nem otthon vagyok a gépem előtt.
)
Prémium tankot azért vettem, mert célom volt vele vagy mert tetszett és szerettem volna a garázsban tudni.
Célok: elsősorban legénység képzés illetve farmolás, de mivel nagyon sok van, így ez utóbbi már nem releváns ok. Vagyis Löwe-el nem tudsz francia heavy legénységet képezni, de francia médium legénységet sem. De nem tudsz például Orosz tankba vagy Japánba, Kínaiba sem legénységet képezni!
Amit leírtál játékmenet logikáját értem és igazat is adok benne Neked, hogy a 3 tankkal simán lehet körforgást csinálni, de nem tudsz minden nemzethez legénységet képezni. Ezért van nekem sok prémium járgány a garázsban. -
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Ha a medeket szereti, akkor neki nem alternatíva egyik sem. Még a Revo sem, mert az is inkább egy forgó tornyos TD.

-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
A T54 mod1 és a Progetto meg van, ezért kérdeztem a T44-100-at. Másik kettőt szeretem, szerintem jó, használható tankok, medek.
Sajnos a tier10 csaták a tier8 prém tankokkal általánossá váltak, így már meg sem lepődik rajta az ember - ez nem jelenti persze, hogy nem dühöng rajta
-
lacibacsi
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Munkanapokon örülök ha 5-6 körre van időm. Nem is akarok ebből levonni következtetést. Hozzászólásomnak nem is ez volt a lényege...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- D5 next pumpa és D5 ULTITOP (POM kiadás)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mondjuk azt húztam full boosterekkel

Amikor egy IS7 megvan 200k alatt...

akkora mint egy ház cserébe néha pattan valami a fenekéről meg láncot lőnek mindig.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)