Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
mcwolf79
üzenetére
Ha nincs amerikai medje 3ezret megér szerintem, amúgy a lövegpajzs sokat dob rajta ha ki tudja használni. Érdemes megnézni a 3D modellt tanks.gg-n Nekem 2 token árában volt.
-
-
zodo
nagyúr
válasz
mcwolf79
üzenetére
Gratula!

(#132388) BÁ Nutrition
Kizárt!

9.16 patch végéhez képest nőt a wn8-am.
9.17.1 alatt szintén ahol elértem 51% total wr-t és jelenleg is növekszik.
Valamint a 51% előtt is azóta is ugyanazon gépeket húzom (tier 8-9) ill. párhuzamosan kitoltam a Svéd VII-ig a medium ágat és napi szorzó a szintén szokásos tier 6-8 prém tankokat.Van hogy én cseszem el de azt kezdem belátni és tudatosan játszani amit jól mutat hogy hetekig 54% köröl volt a recent érték, főként az mm és csapattársakban látom a problémát.
Mindegy, majd elmúlik.

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
bravo, szep munka

mondjuk a vegen nagy segitseg volt hogy egymást lottek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hitman, ne keress fura kifogasokat, neha botokkal vagy összezárva, es Stock tankkal nehezebben érvényesíted magad a jatekban. kb ennyi
mult hetvege pl nekem se sikerult jo, aztán visszanéztem es 54% volt a winratem. erzesre meg olyan 30nak tunt
persze elotte megszoktam az 58-65%os gyozelmeket es persze h feltuno volt a visszaesesami komolyan tud segiteni uj tanknal ha egy ideig kihasznalod a hetvegi 3as szorzokat, az kozepes játéknál is lazan ad 3000xp-t naponta elso gyozelemnel premmel. ket hetvege alatt kozel 20k xp-d lesz a tankkal ami alacsonyabb tierben kb mindenre eleg, de magasabbnal is azert lehet h pl az agyunal mar segit sokat, ha nem akkor meg ket het es kb meg is van. nem kell sietni sehova
-
Carasc0
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Tényleg nem akarom védeni a Defender tankot, és nem ellened szól, de azért a szétxopatás azért túlzás. Mert azért lássuk be, az a 2 Def ritka béna volt, és volt egy támogató tank is amit igaz hamar kilőttek, de ott volt. Szerintem ez akkor lett volna fain, ha 2 tapasztalt róka ellen nyertél volna. De így is szép és tetszik ez patriot... Ami visszatart a sebzés.... Lehetne 300.. DPM viszont like.

-
po1son
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Én is hasonlóan vélekedek, annyit viszont még hozzá tennék, hogy az xvmet ki kéne venni a játékból vagyis a nem engedélyezett módok közé sorolni.
Gondolom uniqumként, sokszor kerülsz olyan szituációba, hogy nem te vagy a legkönnyebb célpont a pályán jól is helyezkedsz és mégis te vagy az első számú ellenség. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
mcwolf79
üzenetére
Ha valaki annyira pro-nak tartja magat, erre is kell legyen kapacitasa. Vagy nem az es ugyanakkora noob mint az a noob aki kiszedte miutan beallt hulldownba es azt gondolta most mekkora kiraly lesz... Reszemrol ennyi.

Artyzok en is es anyazok magamban ha kiszednek artyval, de attol még nem nézem le azt aki abban a tankban jatszik.
-
Emu
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Ez így van, passzív spotra nagyon jó, illetve TD-nek, feltéve, ha meg tudod szokni a SU152 troll ágyú szintű lövedék sebességet. Ha távolra lősz, lehet látni a lövedék ballisztikus ívét
amikor meg 300m-ről épphogy odaérve átüti az is3 oldalát, akkor meg csak röhögsz magadban 
-
galervin93
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
SP-ről jut eszembe, múlt héten (vagy előtte) húztam a hatos német lightot. Troll gun, robbanóval szemből-oldalról láncolni akartam (neki kb. 30 fokra jobbra), erre nem átment a lánc felett (alatt-között vagy nem is tudom hol), és ütöttem bele vagy 400-at?! :-D Néztem nagyot... Általában a szódásszifont lövöm a tetején, illetve nagy átütéssel a hasa is adja, de ezen meglepődtem, hogy átment. Szerintem ő is...
-
-
kchryss
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Grat a te kezeid között nagyon op lesz. Jól tolod az is-7-tel és is-4-gyel is, ez meg a kettő jobb ötvözete. Gyorsabb, mint az is-7, sőt talán a 113-nál is. Az ágyúja olyasmi, mint az is-4-nek, de még annál is picit mindenben jobb.
Hátránya csak annyi, hogy örökölte az is-4-től a gyenge pontot a torony tetején és az is-7-től a gyenge hasat, de ezeket simán megoldod.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Köszi.
Eddigiek IS7-tel lettek meg, most a japán heavy vonalon tartok a 8-asnál, ezzel lett meg végre a TH12/3, már csak a HT15/3 választ el a T55-östől, de ebbe az ágyúba nincs benne. 215 pen kevés T9-10 ellen face-to-face, arany meg nincs. T9-esben reménykedek, főleg ezután a videó után, de tudom, hogy ez is vanilla kör volt. Más heavy meg sajna nincs. IS4, E100 ágon T8-nál tartok csak. KV4 egy rémálom még az O-Ho-hoz mérten is...
-
-
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Artikkal kapcsolatban én még hozzá tenném, hogy a sebzés-pontosság dolgon is állítani kéne, hogy ne full lutri legyen a találat. A Sandbox-ban bemutatott stun nem rossz ötlet, de ha azt se tudja az ember célra juttatni, akkor megette a penész az egészet, ráadásul az pont annyira random, mint a spotDMG. Nem mondom, hogy nem fognak hiányozni a 2000-es büntetőlövések, de ha cserébe nem lesz olyan, hogy egész csata alatt töltök-lövök és csata végére 8/0/0 a statisztika, akkor felőlem mehet, mert pl tegnap is emiatt buktunk egy csatát. 9/2/2 lett a vége és persze az utolsó kettő talált be, mikor már ilyen 3v9 volt az állás. Ha az első kettő talál be, akkor megdöglik a hulldown-ozó JagTiger és nem bukjuk azt az oldalt rajta 6 tankkal.
Szóval a 1-shot arti kétélű fegyver. Prémium lőszer meg olyan dolog, hogy ha csak 20%-ot viszel magaddal, az akkor is elég, hogy 0-ával tedd egyenértékűvé egy heavy páncélzatát, amiért ő beáldozta a mobilitást a látótávot és gyakran a jobb ágyúkezelést is. Egyszerűen IMBA a cucc. Egyáltalán nem szabadna úgy működnie, ahogy. Bár erre az évre ígérték, hogy ez ügyben is lesznek változtatások, de hiszem, ha látom...
(#128195) lacibacsi: Nem mondom. Azt mondom, hogy az iylen egyszeri esetekből nem kéne általánosítani. Voltam már csatában másodmagammal, ahogy szó szerint az RNG odaadta a csatát az ellenségnek. Szinte full HP-val gyalogoltak át rajtunk. Csapatunkban ilyen statisztikák voltak, hogy 10/6/1, 19/12/3 és hasonlók... És 200mm-es repesszel lőttem 0 sebző láncot egy olyan medn-nek, aminek ha 2m-rel lövök mellé, akkor is 200 ugrik le belőle. Szóval tudom, hogy van ilyen, de ez ritka és mindkét irányba működik. Volt olyan csatám is, ahol pofátlanul betalált minden lövés. Ennek a csúcs az volt, mikor Airport-on 30-al ügetve a heavy-helyre KV2-vel toronyfordulásból kivettem az 50-nel döngető ELC-t 300+m-ről.
Az XVM-fókusz ilyen. Én gyakran azért választom a med-eket, light-okat, mert ott tuti az átütés, HA betalál, több a sebzés. Ha kikapok vagy megnyomorítok egy tankot azzal jobban segítem a csapatot, mintha letépem egy heavy 10%-át, ami leporolja magát és megy tovább. De ez már taktika és kockázatkezelés.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Csak annyira része, mint az arany lószar. De amíg fullgold setuppal rohangáló unikumok stream-elnek, addig nem tudom sajnálni őket. És igen. Amíg a med-ek ennyivel jobbak szinte minden területen a többi tanknál, addig én is azokat fogom célozni. Hogy ha lila játékosokat találok el az op/statpadder tankokban, az pusztán a véletlen műve, már csak azért is, mert az arti főleg az RNG-ről szól. Hogy tudj kalkulálni a lövedék sebességével és a tank mozgásával, arra elég egy bot-program is.
Egyébként egy középszerű artista már van annyira okos, hogy minimalizálja az RNG-t. Ez nyilván tank kérdése is, de nem lehetetlen. Sőt...
Én is fenntartom a véleményem, hogy az arany-lőszert be kéne tiltani, mert minden nehéz-páncélost hátrányba hoz játékostól függetlenül. Vagy akkor vezessék be az arany-páncélt reaktív kerámialapok formájában, ami 0-ra húzza a HEAT és HESH lőszerek átütését, valamint legalább 20-30%-al csökkenti az APCR-ét.
(#128190) lacibacsi: Nem hát, csak ugye ez is szubjektív. Az embert azt érzi, mikor az arti full HP-ról kivágja a francba, azt a sok száz lövést nem, amit nem ő kap/nem talál be két ilyen eset között.
(#128191) jano_77: Ahhoz nem kell XVM, csak egy ikon-pakk, ami láthatóbbá teszi az eloszlást.
Az RNG-s rész meg nyilván irónia a 40% alatti találati aránnyal bíró piroskáknál. 
-
lacibacsi
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
A csata betöltő képernyőn jelzi, hogy kinek van XVM a gépén és, hogy kinek van aktiválva. Amennyire én látom, a harminc játékosból legfeljebb a felének van telepítve és jó, ha annak a kétharmada aktív. Ráadásul ugyanúgy megtalálható a unicum-ok gépén is, mint a bot-okén. Nem vagyok biztos abban, hogy ez akkora nagy probléma lenne.
-
válasz
mcwolf79
üzenetére
Most az ötös küldinél tartok ,de én a kövit is az M44-el próbálnám meg. Igaz nekem nincsincs is más .Az M44 jó ágyúkitéríthetőség és gyorsan is tölt. Természetesen goldal +cola.Gold lőszerrel 600+ sebzéseket ad nagyobb vasakba is , szóval így könnyű kivégezni őket.Egy hátránya van csak , mégpedig az arany lőszert a lánctalp hajlamos megenni és nem olcsó

-
Rick3D
senior tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
T29 et én is adom ! Bitang tank T7ben az egyik kedvencem volt , jobban tetszett mint a t32
Legmagasabb avg exp nehéz tankjaim egyike 
A síráshoz csak annyit szeretnék hozzáfűzni ami a +2tier mm besorolásra vonatkozik attól eltekintve teljesen rendben van a panaszkodás még úgy is hogy mindenki tud róla és régebben rosszabb volt a helyzet(ami nem túl vigasztaló sőt ... legalábbis számomra ). Tegnap előtt húztam a Centurion MK I.-et és baromira izgalmas volt T10ben 130-140es pen +csodás alfa
Természetesen még így is összejött 1-1,8k sebzés mert elmentem supportolni ahol volt átütésem DE ! mocskosul demoralizáló tud lenni az hogy full stockosan be*asz T10be arról nem is beszélve hogy mekkora hátránnyal indulok egy T8-as mednek az átlag 2,2-2,5k dmg eléréséhez. Szerintem nyugodtan kaphatnának a 8as tankok +1 mm besorolást ami max 9 be dobja be őket (Legalább míg az a szerencsétlen fajankó STOCKOS édes istenem . . . ezt a logikát a wg részéről.
) és a játékosbázist tekintve helyén is volna a dolog de ez csak az én személyes véleményem lehet kövezni miatta ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Folytathatnám a listát hány tank lehetne sokak számára sokkal játszhatóbb már ha csak stockosan engedék a könnyített mm-et , többek között én is örülnék neki - kevesebb gondolkodás - kevesebb szívás lenne
) -
válasz
mcwolf79
üzenetére
Én is most vettem Löwét, és nagyon nagy csalódás, pozitív értelemben. Csak úgy hozza az acélfalakat, ha az ember el tudja rejteni az alsó páncélzatot. Tier 10-es csatában nem egyszer pattintottam 3-4000 sebzést.
Egyébként érzésre több creditet ad, mint az átlag prémium nyolcas, olyan 20-30%-kal, ugyanannyi sebzésre.
-
sfefe
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Vagy a Liberte vagy Lowe, ezeken gondolkodom. Kb ugyanannyiba kerulnek azt hiszem..
Azert volt otlet a francia mert mozgekonyabb mint a lowe. havernak van lowe ezert gondoltam masra.
( ne egyforma legyen)
IS6 pancelban nagyon jo marha sok pattan csak hat nagyon kell vele celozni.... meg hat gyorsabb a lowe-nel, lowe-nel pl emelkedon elfogy a szufla bar ez igaz az osszes nemetre. -
galervin93
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Ej ,de nagyon gondolkozok ezen a Löwén... Mazochizmus vagy sem, valahogy birizgálja a fantáziámat... Ha a Tigrissel nem ment, a Löwe is felejtős lehet? Szeretek azért viszonylag elől lenni, de a Löwe annyira mégsem papír, mint a Tigris, pláne a buff óta... Nem tudok dönteni.
-
mcwolf79
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Csak azért kérdezem, mert én most vettem meg a Löwé-t,és baxott jó meccseket tolok vele.
Kreditet is fossa. Hasát eldugva elég szívós tud lenni, ágyúja nagyon pöpec. Lassúnak lassú, dehát heavy, ennek legalább van páncélja.
A franszia dög jó mindaddig, míg a frontját lövik csak. Ha oldalba lövik akkor gyakorlatilag minden átüti ,ott annyira papír. -
szallasi007
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Igen arra gondoltam (elnézést de ezt benéztem
), viszont már a pályák talán nem kedveznek neki. Pár hete nem játszom de azért nem rémlik hogy tömegével rohangálnának velük.TD nerf: nem volt valami látótáv nerf? Meg azért ez a pontosság buhera se tesz jót neki. Nagyjából hónapok óta nem játszottam e25-el szóval lehet csak rémálmaim vannak pedig 500+ csatám van vele meg 2200+ wn8-am de nekem utoljára nem jött be.
többieknek: köszi az infókat
-
Stanislav84
tag
-
rlazol
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
sokkal rosszabb. Amit néz:
az adott tankban megvívott csaták száma és WR
az összesített csataszám és WR (5000-es lépésenként 5 lépcsőben...)
csataszám és WR az adott tieren
effectivity az adott tankkalvagyis egy 2k csatás mélylila reroll egy T49ben 80 csatával az ő számításaik szerint RONTJA a csapat győzelmi esélyeit egy T9es csatában.
no comment. Volt egy stat erről a fórumon, lényegében 50-50, hogy eltalálja-e a győztest az előrejelzés. -
HellGreg
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Jogos. És az a baj hogy minél többen veszik meg ezt a konzumidiotizmus csúcsának mondható fekete szart, annál inkább azt hiszi a wg hogy ez a helyes irány. Ezt bojkottálni kellett volna az elejétől kezdve. Van olyan ismerősöm aki nagy felhárodások közepette megvette az összes black editiont a már meglévő sima mellé mert ő "gyűjtő". Gratulálok.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
jo azt a reszet nem kell komolyan venni, viszont sokszor erzem magam kiszolgáltatva vele, a vk-nal nem igazan
kerdesem is lenne, elertem a kv-85el az IS-t, azon hogy erdemes tul lenni? agyukra gondolok, nem nagyon tetszenek nekem, kv85 eleg szenvedos volt pedig fullos a legenysegem bele, nincs csolehajlas es ez elegge kiszolgaltatotta tesz csomo palyan
-
-
fradi81
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Videó eleje. A t44 100 gyorsabb, mozgékonyabb, pontosabbb, +50hp +1fok csőlehajlás, több lőszer, páncél nélkül. Összességében jobbnak tűnik. NYereménynek ez nagyon jó lesz, ha már van mod1 nem adnék érte pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Természetesen még így is összejött 1-1,8k sebzés mert elmentem supportolni ahol volt átütésem DE ! mocskosul demoralizáló tud lenni az hogy full stockosan be*asz T10be arról nem is beszélve hogy mekkora hátránnyal indulok egy T8-as mednek az átlag 2,2-2,5k dmg eléréséhez. Szerintem nyugodtan kaphatnának a 8as tankok +1 mm besorolást ami max 9 be dobja be őket (Legalább míg az a szerencsétlen fajankó STOCKOS édes istenem . . . ezt a logikát a wg részéről.