Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#128196) TESCO-Zsömle válasza mcwolf79 (#128193) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Artikkal kapcsolatban én még hozzá tenném, hogy a sebzés-pontosság dolgon is állítani kéne, hogy ne full lutri legyen a találat. A Sandbox-ban bemutatott stun nem rossz ötlet, de ha azt se tudja az ember célra juttatni, akkor megette a penész az egészet, ráadásul az pont annyira random, mint a spotDMG. Nem mondom, hogy nem fognak hiányozni a 2000-es büntetőlövések, de ha cserébe nem lesz olyan, hogy egész csata alatt töltök-lövök és csata végére 8/0/0 a statisztika, akkor felőlem mehet, mert pl tegnap is emiatt buktunk egy csatát. 9/2/2 lett a vége és persze az utolsó kettő talált be, mikor már ilyen 3v9 volt az állás. Ha az első kettő talál be, akkor megdöglik a hulldown-ozó JagTiger és nem bukjuk azt az oldalt rajta 6 tankkal.

Szóval a 1-shot arti kétélű fegyver. Prémium lőszer meg olyan dolog, hogy ha csak 20%-ot viszel magaddal, az akkor is elég, hogy 0-ával tedd egyenértékűvé egy heavy páncélzatát, amiért ő beáldozta a mobilitást a látótávot és gyakran a jobb ágyúkezelést is. Egyszerűen IMBA a cucc. Egyáltalán nem szabadna úgy működnie, ahogy. Bár erre az évre ígérték, hogy ez ügyben is lesznek változtatások, de hiszem, ha látom...

(#128195) lacibacsi: Nem mondom. Azt mondom, hogy az iylen egyszeri esetekből nem kéne általánosítani. Voltam már csatában másodmagammal, ahogy szó szerint az RNG odaadta a csatát az ellenségnek. Szinte full HP-val gyalogoltak át rajtunk. Csapatunkban ilyen statisztikák voltak, hogy 10/6/1, 19/12/3 és hasonlók... És 200mm-es repesszel lőttem 0 sebző láncot egy olyan medn-nek, aminek ha 2m-rel lövök mellé, akkor is 200 ugrik le belőle. Szóval tudom, hogy van ilyen, de ez ritka és mindkét irányba működik. Volt olyan csatám is, ahol pofátlanul betalált minden lövés. Ennek a csúcs az volt, mikor Airport-on 30-al ügetve a heavy-helyre KV2-vel toronyfordulásból kivettem az 50-nel döngető ELC-t 300+m-ről.

Az XVM-fókusz ilyen. Én gyakran azért választom a med-eket, light-okat, mert ott tuti az átütés, HA betalál, több a sebzés. Ha kikapok vagy megnyomorítok egy tankot azzal jobban segítem a csapatot, mintha letépem egy heavy 10%-át, ami leporolja magát és megy tovább. De ez már taktika és kockázatkezelés.

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.