- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Pár hónapja volt, amikor a fél csapat reportolt, hogy AFK vagyok.
A végén gondolom volt meglepi, hogy ha kill nem is, de egy nagy kaliber összejött a csata alatt.
Azért nem kaptam még figyut se.
Azt lenne jó tudni, hogy melyik csata miatt kaptam, mert megvan az utolsó hét összese replaye.
Bár azt is sejtem, hogynagy ívben tesznek az esetleges reklamációra,. -
válasz
üzenetére
Megírnám nekik amit írtál lentebb és ennyi ! Ezzel nem lehet mit kezdeni . Amit ők eldöntöttek az úgy van

Csak egy példa .:
"Fejlesztői hírcsokor #149 - Storm megerősítette: az átütés teszt egyelőre csak TESZT, nem egy végleges átütés nerf.
Fejlesztői hírcsokor #150 - A T8-10 átütés változás csak nerfből fog állni. -
MinionFlasH
senior tag
válasz
üzenetére
Nyaka nyúlna meg az ilyen fogyiknak...
Engem is reportolt egy "jó" játékos( 1800wn8) mert kilőttem, és azt mondta tuti csalok amiért mindig sebző lövést vittem be...T10-ben is utálok játszani egy kilőtt kék(zöld) mindig betalál... Legutóbb egy Maus oktatott ki mit, hogy kéne csinálnom Leo1-el, és a seg...kában több tudás van( valami hasonlót írt, szar az angolom), mint bennem... csata végén néztem, ő 1910, én 5000-et sebeztem! Mindig valami okos felcsesz, én elhiszem, hogy ő többet ki tud hozni egy adott helyzetből, de a kutya kíváncsi rá!
-
törölt tag
Napi öröm:

"Greetings Commander,
This is an automated e-mail to inform you that following our internal audit, your account is now suspended for 14 days and a final warning is issued due to the violation of chapter 4.06 of our game rules.
You can read more about them on the following page: http://worldoftanks.eu/en/content/docs/user_agreement/
Please note that our decision is based on a very thorough investigation and cannot be overturned. Please note that this is your final warning before a permanent suspension.
We are sorry that we had to take such a hard decision, but please note that our aim is to guarantee fun, fair play and strategic satisfaction for all our players.
Regards,
Wargaming Europe
Customer Service Team"4.06. Using bots, clickers, macros, keyboard and mouse recorders, or any other similar methods to accumulate credits and experience without the participation or with passive participation of the player within the battle.
Ezzel most mi a fenét csináljak?

Nem voltam AFK, és csak az Aslaint modpackot használom erősen kiherélve. -
Dryman
őstag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Hogyan jön össze az a 132%-os legénységi képzettség, amit a linkelt kép mutat???
-
Viktoár
addikt
válasz
MCGaiwer
üzenetére
Mondjuk úgy hogyha nem mozdulsz (se a tanktest,se a lövegtorony,se a löveg ) akkor az utolsó leadott lövés kordinátái lennének az elsődlegesek. Vagyis spot nélkül is ugyanoda (ugyanolyan távolságra) tudnál lőni.
Természetesen ha az előző célpont mögött felspotolódik egy másik akkor már az lenne az új "távolság".
Vagy egyszerűen megmozdulsz ha máshova szeretnél lőni.
-
Kakumix
senior tag
válasz
MCGaiwer
üzenetére
Azért, ha az ágyú és a tank nem mozdul "csak" eltűnik a spotolt tank, akkor nem kellene ugrania, amíg fel nem tűnik a lővonalban egy másik (szuper intelligens megoldás esetén) ellenséges tank. Szóval a számolás ugyanúgy menne mint eddig, de valójában csak akkor ugrik, ha mozdul vagy befogásra kerülhet egy másik tank.
-
Viktoár
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Lesz igen:
- A hétvégi agyhalott ovisokkal kell szinten tartani a WN8-at.

-
A hétvégi eventről lehet már tudni valamit , lesz egyáltalán valami ?
-
Quan-Chi
őstag
válasz
MCGaiwer
üzenetére
Nálam is ezt csinálja full gyári célkereszttel. Ha valaki fel lett spotolva mondjuk 500méterre a hegygerincen és rácélzol de lejön róla a spot akkor nem tudsz odalőni mert a célkereszt elugrik. Hiába próbálod odavinni a server oldali célkeresztet egyszerűen elugrik vagy le vagy fel. Nagyon igénytelen

-
MCGaiwer
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
nem tudom, pontosan mire gondolsz. ha az, amit feltételezek, akkor nem.
A wot 3 tengely mentén figyeli, hogy hova célzol, az X-Y tengely egyértelmű: képernyő ball és jobb oldala, valamint alja és tetejétől való távolság. A Z tengely viszont a mélységet méri, azaz a célpont úgymond "távolságát". Ha az egeret az ellenfélen tartod, akkor annak adott lesz a távolsága. Ha a célpontot nem az ellenségen, hanem a talajon, domborzati elemeken vagy berendezéseken tartod, akkor annak is adott lesz a távolsága. Viszont ha a levegőbe célzol (leggyakrabban akkor fordul elő, ha egy ellenség egy "párkányon" van, és mögötte nincs domborzat, csak a kék ég) akkor Z értéke nagyon megugrik, és a játék úgy érzékeli, nagyon messze célzol.Sajnos ezen durva bugokat nem kockáztatva nem tudnak változtatni, hacsak nem építenek be manuális mélységállítást a célzási lehetőségek közé.
-
mcwolf79
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Gyári célkeresztet használom.
-
-
mcwolf79
veterán
Tudom hiába kérdezem, de azzal nem fognak valamit kezdeni, hogy ha nincs rajta a célkereszt az ellenfél sziluettjén akkor leugrál róla?
Vagy ilyen a WOT, így szokjam meg? -
Jolet
őstag
az MT-25-re melyik ágyút ajánljátok? maradjon a ZIS?
-
Djuree
félisten
na tegnap ezen az overlord vagy milyen pályán 2x is a legjobb körömet mentem fv td-vel. egyszer 5k dmg egyszer meg 4k, ennyit még nem sebeztem 20 csata alatt vele. jó ez a pálya, szeretem.

ha ezt a td-t hagyják lőni és nem rohanják le akkor irtózatos dolgokat tud művelni.
amúgy meg nehéz vele sebezni, ez elé ki nem gurul senki még véletlen sem, ha meglátják mennek vissza kezdőre igen gyorsan és kerülnek másik irányba.
-
h1mpi
félisten
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Én amerikai tankon nevelkedtem, hozzá vagyok szokva a pontatlan löveghez. Tegnap Prokhorovkán a vasúti töltés aljáról nem találtam el az M46 Pattonnel 2/2-ből az oldalt álló IS8-at a domb tetején....
-
Zolee_70
senior tag
AMX 30 1er Prototype Ace tanker, High Caliber, Top Gun, 6529 sebzés.
15:14 lett a vége, sok snipe, bénáztam is, de összességében jó eredmény. -
Iron Funeral
őstag
Jó látni, hogy ezen az egérkakin nem lesznek olyan ópé lövegek mint a mostani kilences német nagyonhevi tankokon. [link]
Elég volt a lézerpontos, gyorsan célzó lövegekből amik irtózatos gyorsasággal lőnek!
-
oneal1
senior tag
tesztszervert próbálta valaki?
launcherben play-re kattintok majd fekete képernyő és visszadob az asztalra
-
adamgreen
senior tag
Kiváncsi leszek arra a pár TOP klánra akik ebböl fognak élni .

-
h1mpi
félisten
Végre meglett a Super Pershingel a tank ász. Mondjuk kellett hozzá ez az új páncél, ezzel valami über brutál lett. Ma egy ISU-152 hármat pattant f2f, mert nem lézerágyút lőtte, hanem goldal az LFP-t
Sajnos megint tök feleslegesen lőttem el a goldjaim, de ehhez már hozzászoktam...replay, ha valakit érdekel olyan push volt az egész Karelián támadás módban
-
h1mpi
félisten
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
túlzás klánnak nevezni, találóbb szó a gyűlés

-
Veatta
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Erre gondoltam.
-
-
Angel1981
veterán
-
Chris0321
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Arra azért kíváncsi leszek milyen lesz az FV4202-es küldetés. Nincs még róla infó melyik frissítésben lesz a csere?
-
Tehát nem lesz ingyen prémium béla .
A Gost shell bug létezik . Ezt is leírták már az előző frissítésnél és nem történt semmi , pedig elég idegesítő .
Átdolgozzák az Artykat is már jó régen ott van a hírekben és semmi ,de még tervek sem . -
Viktoár
addikt
Lehet tudni hogy ezúttal mit variáltak,mert volt valami mini update.
Vagy megint meglepetés lesz a játékban? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Djuree
üzenetére
Nem gyenge pont, de ott nincs meg a dőlésszög, így valamivel 200 feletti pennel "elvileg" simán belőhető. Legalábbis az inspector ezt mondja.
Amúgy amit most néztem az a VK 72. Az micsoda cheat tank. Ha befordítod szögbe, akkor még 330-as heattel se nagyon lehet átlőni. Egyedül elől azt a kis függőleges csíkot és a torony 2 oldalán pár mm-nyi csíkot a lövegpajzs mellett közvetlenül, ahol kicsit kevésbé van döntve. -
Quan-Chi
őstag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Ugyan mi van már ingyen a mai világban

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Felmerült bennem is de aztan elmosolyodtam. -
Quan-Chi
őstag
1ik ismerősömtől kaptam pár JGT88 + 1250gold + 7nap prem. kuponkódot. Már 1x vettem innen egyet így a JGT helyett 10K aranyat adott. Elvileg 4et lehet felhasználni, szóval 2őt még elnyomok de úgyis marad pár, esetleg érdekel valakit ?

-
-
MCGaiwer
addikt
válasz
Djuree
üzenetére
írhatnék egy sima "DE"-t. de jó kedvemben vagyok, megindoklom.
ugyan tényleg nincs vékonyabb páncél a géppuska portokon, viszont a lövedékek beérkezési szögei jobbak (50' helyet 10-20'-ban lőhető) rajta. így jelentősen kisebb az effektív páncél vastagság, tehát úgymond weakspot. IS7-el sima lőszerrel lőhető, az pedig nem a nagy átütésről híres.
-
jagada
addikt
Na jó, de ha már egyszer visszament akkor minek parkol le a szikla mögött anélkül, hogy egy lövést is leadna?? Mégis mire vár a hüle?? Tutira azt hiszi, ha lejár a számláló és többen vannak akkor ő nyer! Az oktatóban erre helyezhetne nagyobb hangsújt a WG mert rohadtúl nem tudják a népek, hogy foglalással is lehet nyerni/veszíteni. Sajnos ez nem csak alacsony tierbentapasztalható, akár t6-7-ben is vannak jócskán aki nincsenek ezzel tisztában.
-
jagada
addikt
A probléma csak az, hogy a játékosok tömege nem tudja, hogy mi az a reset. Tegnap is volt egy csatám Karelia mapon, védeni kellett és már 5 tank előnyünk volt, amikor az uccsó két ellenséges tank el kezdett foglalni, a mieink közül mindenki vissza is ért a basehoz, de el kezdtek bújkálni a sziklák mögött nem mertek rájuk rontani és szépen letelt az idő be is foglaltak, anélkül, hogy bárki leadott volna rájuk csak egyetlen lövést is, hogy reseteljen. Ott bújkált mind 7 vs 2 a sziklák mögött a sok retardált és senkit nem zavart a sziréna, meg a visszaszámláló a képernyő közepén, szerintem azt hitték, hogy akinek több tankja marad az idő lejárta után azok nyertek. Hasonló kb. napi szinten történik, fogalmuk sincs miért írkálja az ember, hogy cap meg reset.
-
MCGaiwer
addikt
válasz
jr1994
üzenetére
ez sem helyes így: teljes foglalás után NEM LEHET resetelni. A foglalás után még ~5 másodpercig tart a csata. Ha ez idő alatt kilőnek egy tankot (mindegy, hogy ellenséges vagy friendly) akkor az újabb 5 másodpercig meghosszabbítja a csatát. Ha befoglalták a bázisod, nyerni csak úgy lehet, ha kilövöd az összes még élő ellenséges tankot. Ha több élő tank van, akkor kb 4 másodpercenként kell kilőni egyet, hogy a lehető legtöbb időtök legyen vissza.
-
törölt tag
válasz
Djuree
üzenetére
Az FV egy életérzés.

Tegnapelőtt egy Béla beírta a csata elején, hogy pattintani akar, úgyhogy lőjük nyugodtan.
Pont elém gurult ki a szerencsétlen, és már ment is a garázsba.
Kapott egy 1733-as taslit, a maradék pedig leégett.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A splashnak hála, jól lehet terrorizálni vele a kempelő csapattársakat is.
Volt amikor három féleszűbe vertem bele 600-700 között, csak azzal, hogy közéjük küldtem egy kis motivációs csomagot.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Djuree
félisten
na nem bírtam ki, tegnap megvettem az fv 183-at, 100k free-t felhasználtam a kifejlesztéséhez. felbaszott a tortoise ez lett az eredménye.
pedig nem rossz az sem.
tegnap szinte csak vesztettem vele, 19csata/5win, elég hektikus ez a cucc, de ha betalál akkor az vicces. is-7 seggébe 1696-ot lőttem, nézett biztos h ez mi a csöcs volt.
na ezért vettem meg.
bár ez a gold ammo elég érdekes, legtöbbször csak 500-at ver, oldalba is (jgtiger oldalba 500?! wtf
), ezt csak akkor érdemes ha hátba tudok lőni, erre meg nem érdemes alapozni, jobb a sima ammo.
újratöltés nem annyira vészes mint ahogy hittem, 25mp körül van most, a bia 97%-nál jár, akkor még lemegy pár mp-et gondolom.
érdekes gép de nekem tetszik, ez elé tuti nem gurul ki senki.

-
szbalogh
addikt
Valamit megint molyolnak a szerverekkel...
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Angel1981
üzenetére
Heh... nerf után pár meccsel egy jó 500-at zuhant az átlagsebzésem vele. Motor? Kiherélve. Páncél? Kiherélve? Löveg? Azelőtt is szar volt... Konkrétan azért hajtott bele az ember mások arcába (és ezért tűnt különösen OP-nek a tank, amellett hogy akár frusztráló és megalázó volt az ellennek) mert a löveg nem volt hajlandó eltalálni dolgokat 100-150 méternél távolabb. Általában egy lövés mindig ment a levesbe a tárból, viszont ha közvetlen közelről lőttél akkor értelem szerűen megszűnt ez a probléma.
Most van egy közepes mobilitása (gynegébb soft statok+nehezebb mint a kistesó), totál használhatatlan páncél (gyakorlatilag mindenhol átlövik ami nem a homlokpáncélja); kupola/pöröly 100-180mm effektív páncélzat, ha mellé lőnek akkor overmatchelik a tetejét, forgatni meg megint csak nem lehet az overmatch miatt... haspáncél megint ~200mm vagy kevesebb. Emellé társul a legkevesebb HP és egy atomgyenge autoloader (5s drum delay, ennyi idő alatt egy T57 majdnem kitáraz LoL), ami magával hozza azt is, hogy a löveg többi része is gyenge, ganyé soft statokkal és célzásidővel.Ezért ne álljon neki kifejleszteni senki, különösen, hogy a tier VIII-as önmagában annyira rossz, hogy majdnem abbahagytam az egészet anno. Az ARL V39-en legalább hamar túl van az ember.
-
-
rudii
tag
Csúzli!
Egyszer azt mondták nekem, minden nap próbáljak ki valami újat.. azóta tudom, hogy k_rva sok mindenben szar vagyok!
De hátha ma a tankos játékba szerencsém lesz. 
[Live Stream]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Engem is reportolt egy "jó" játékos( 1800wn8) mert kilőttem, és azt mondta tuti csalok amiért mindig sebző lövést vittem be...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

),"