- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
3
senior tag
válasz
5-ös kezelő #203173 üzenetére
Te egy nagyon kedves és nagyon hülye játékos vagy.
-
Pug
veterán
Azért az miért nem lep meg, hogy eddig összesen 3-szor voltam a Berlin map-on... WG...
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Meddig tart ez a battle pass dolog?
koszi
sfefe -
e-newsee
addikt
válasz
Balesz1899 #203184 üzenetére
...és notika!
Ezesetben megkövetem magam, és elnézést Atti777 kollégától.
Kicsit kacifántos a megfogalmazás, és benéztem.
Furcsa is volt, hogy valaki ilyet tapasztal, de hát mittomén. Egyesek szerint mindenkinek saját MM-je van. -
vJokka
aktív tag
Skill még az üres garázshelyet is 3 markolta
Reddit
-
Swinegod
őstag
válasz
kchryss #203182 üzenetére
Nem is használhatatlan, nem azt mondtam, csak, hogy mikor látod, hogy van az ellenfélnél pld egy Standard B akkor tudod, hogy neki egy sokkal jobb tankja van és így rögtön hátrányból kezdesz. Viszont ha szerted a táras, gyors tankokat valszeg szeretni fogod. 33 meccsből összeszedtem 1400 átlag sebzést, úgy, hogy stock motorral sajnos mocskos lassú. Most, hogy így leírom, én abszolút nem számítottam arra, hogy ennyire nem szörnyű statom van vele, de valszeg egy PTA-val vagy Skodával sokkal jobb eredményt tudnék összehozni
-
kchryss
veterán
válasz
lacibacsi #203169 üzenetére
A tokenek nem nullázódnak szerintem és az évfordulós bolt frissül új emblémákkal: [link]
Jövő héten lehet majd kürtölni a játékban. Csodálatos lesz, ez volt minden vágyam.
Minél nehezebb a tank annál hangosabb, maus-szal folyamatosan dudálni fogok és így ijesztem el az ellenfelet. -
kchryss
veterán
válasz
Swinegod #203175 üzenetére
Nagyon erős a 9-es med-ek mezőnye. Ha a legrosszabbak között van akkor is használható kategória szerintem. Mikor eu szerveren a BC25t-t kihúztam akkor még a BC25tAP nem létezett, még sosem játszottam vele. Majd ha kifejlesztem ruszki szerveren akkor tudok árnyaltabb képet alkotni róla. Ami a paramétereknél nekem is feltűnt az a 380m-es látótáv. Ezt leszámítva viszont nem látom olyan szörnyűnek a helyzetet, hasonló paraméterek mint a 10-esnél ami felett eljárt már az idő és sokan nem szeretik azt se, de sokaknak meg még mindig a kedvence.
Kell bele egy skilles legénység és tapasztalat a táras tankokkal és akkor szerintem működni fog. Én szeretem a táras tankokat, nem félek tőle, szerintem 2500 átlag sebzésre jó lesz, de majd meglátom hogy muzsikál a gyakorlatban amikor odaérek. -
e-newsee
addikt
válasz
ddt500hu #203171 üzenetére
Az Udestől kezdve egy külön világ a svéd TD-ké. Az Ikv-n túl kell esni, utána jön a fun. Csak tanácsnak, kb mindent a kamonak szentelj, és nagyjából csak proxyból spotolnak, ha beállsz egy bokorba. Persze nem árt hozzá ismerni az álca/spot rendszer csínját-bínját.
Kis túlzással, de azt szokták mondani, hogy ha a svéd TD azt mondja, hogy én most fű vagyok, akkor fű is lesz. -
e-newsee
addikt
válasz
Atti777 #203164 üzenetére
Egyik oldalra 4-5 lightot, a másikra meg egyet sem? Akkor neked külön MM-ed van.
Én olyat látok néha, hogy van egy db különbség mondjuk nehéztankokban, emiatt nyilván egy másik tankosztályban is, de 4-5 szerintem sohasem volt. Olyan van, hogy a 4-5 lightból egyik oldalon 3 kerekes, a másik oldalon meg egy sem, de attól még a lightok darabszáma stimmel. -
KisApám
addikt
válasz
adrian360 #203172 üzenetére
Még 1 x leírom Neked, hotha nem volt érthető:
elöször idézem: "sokan megint kilövetik az ÖSSZES tankjukat ez első körben"
Azaz túl lehet jutni az első körön még így is, NEM azt írtam most, hogy nem jutunk túl.
Viszont utána ennyi volt, nem lehet 3 tankkal továbbjutni a 2.-ból. -
Swinegod
őstag
válasz
Kiki18 #203168 üzenetére
Én használom rosszul, eh?
Jó, nézzük meg mire lehet jó akkor, közben hasonítsuk csak a többi 9-es medhezMajd megyek vele hulldownozni a medekhez, mint ahogy egy Standard B-vel vagy PTA-val lehet, úgy is jó az ágyús... Ja nem
Akkor keresek kulcspozíciókat hiszen olyan gyors vagyok mint egy light, de minimum sokkal gyorsabb mint mondjuk a Standa... Ja nem
Akkor a nehezeket supportolom, kinézegetek majd a nehezekre ha ellőtték magukat hiszen úgyis olyan jó az átü.... Hát várjál már, ebben is szar
Akkor fél pillanatokra kinézek tárazni mint mondjuk a Sko... Ja, hogy 2,7s lövésenként, hát sajna ez is probléma
Rendben, akkor majd megpróbálok snapshotolgatni, hiszen olyan kivételen jók a rejtett szórási statok meg célzási... Bizony-bizony, ebben is szánalmas, kezdünk kifogyni abból amit egy med csinálni tud
Megnézem akkor mennyire hatékony spotolásban meg camoban, hátha az ér valamit:
380m látótáv, hát, az egyik, ha nem a legrosszabb 9-es med látótáv, de a camo ér valamit, azt talán lehet használni
Sajnálom, ez a tank egy szar, semmit nem csinál jól, a Standard B és Skoda csak mindenben jobbak mint ez. Jó camo, egy nagy tár és kicsi, ennyi jó tulajdonsága van. Egyébként Wotlabds szerint is ennek a tanknak a legrosszabb a winrateje az összes 9-es med közül, tehát objektíven ez a legrosszabb 9-es med
Fun fact: Az egyik legrosszabb winrates 9-es tank úgy amúgy is, ilyenek vannak csak alatta, mint 2 arty, az M103 és WZ 132A -
5-ös kezelő
senior tag
-
adrian360
őstag
válasz
KisApám #203170 üzenetére
Én nem tudom mi van nálad, folyamatosan írod hogy első kört se toljátok le, nekem 23 csata alatt meg lett is-2s, ebből egyszer se volt nullás köröm, meg ilyen totál kilövetem magam első körben, volt 3 olyan csata ahol egy ember totál afk volt, mégis megvolt ott is az első szint.
ha az elején nem játszok mindegyikkel, és csak ráfekszek simán egy ágra, szerintem 18-20 csatából meg lehetett szerezni a tankot, ha mellette megcsinálod a 15x tokeneket, és csak szorzós meccset játszol. és nekem még nagy szerencsém se volt, mert mindössze kétszer voltam csak a berlini pályán -
ddt500hu
veterán
Könyörgöm mondjátok, hogy a 103B megéri! Az lkv90B-t 25 csata után átugrottam annyira nem ment vele.
Remélem az UDES mutat valamit. -
KisApám
addikt
Berlin - hiába tart lassan 2 hete, sokan megint kilövetik az ÖSSZES tankjukat ez első körben.
Nem tudom mit is gondoljak ezekről... -
lacibacsi
addikt
Az évfordulós küldetéssorozatban szerezhető évfordulós érméket el kell költeni a szakasz végéig, vagy azok gördülnek tovább a következő szakaszra? Nem olyan nagyon sok van (kb. 600 db), de nem szeretném kidobni az ablakon, de elkölteni sem szeretném, ha nem muszáj, mert a kínálatból most még nem érzem, hogy bármire szükségem lenne...
-
Swinegod
őstag
Idióta vagyok, Bc 25t AP-ra gondoltam, ami ugye a 9-es, a 10-es az nagyon jó
A 25t AP-nak viszont az ágyúkezelése mocskos szörnyű, nem ritka, hogy 6 lövésből 5 mellémegy ilyen 3-400m távon is, közelebbről meg csak úgy dönt jó most mellélövök 6x és egyszer nem találom el az alsólemezét dolgoknak. + Az alap átütés szar, a gold átütés se jó, nem APCR az alaplőszer és a kitárazási idő is szánalmas -
Pug
veterán
-
válasz
Swinegod #203163 üzenetére
Igazából az összes lightnak hasonlónak kellene lenni: jó camo, látótáv, kevés páncél, nem túl jó ágyú.
A 12t-nek az a baja, hogy egy normálisan balanszolt tank a túltolt szutykok között.
A másik meg az MM, amikor 4-5 lightot betesz egy-egy oldalra az egyik csatában, a másikba meg egyet sem...Apropó, kerekesek: mintha a lőszerbalansz táján említették volna, hogy a kerekesek sebződésmodelljét is átdolgozzák, ez a kettő együtt ment a süllyesztőbe?
-
Swinegod
őstag
válasz
kchryss #203152 üzenetére
Gratula, nekem a Bc abszolút csalódás volt, hogy igazából minden statja szar a kis szaros táránál meg 3x többet ér a kocsik nagyon balanszolt HE-je meg a többi lightnak úgy összességében a nagyobb alphája. Messze a legidegesítőbb viszont az volt vele, hogy duelt fizikailag lehetetlen megnyerni vele a tár miatt
Én csak a Bc 25t-t húztam ki belőle, de azt is megbántam mert az is szörnyű -
Met
nagyúr
válasz
Eugene Roe #203132 üzenetére
Hát ez nem túl sok.
Azt hittem hogy ha sérül valamelyik modul akkor azt "célozza" hátha robban vagy gyullad.
Na mindegy. -
3
senior tag
Valódi 21. századi megoldás kirántani a szervert a felhasználó alól...
-
3
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #203154 üzenetére
https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/road-to-berlin-regulations/
Ha randomban nem szereztél tokeneket, akkor venned kell, hogy az összes szintet megcsinálhasd.
-
kchryss
veterán
válasz
lacibacsi #203069 üzenetére
EU szerveren végeztem a Berlin móddal. Replay mappa alapján 27 csata kellett hozzá, nem vettem hozzá semmilyen bónuszt. Kb felét szólóban csináltam. Amin meglepődtem, hogy a 27-ből 20 győzelem volt, ezt szerintem rosszul jelzi ki a replay analyzer, lehet hogy az 5/5 szakaszba jutást már győzelemnek veszi, úgy reálisabb.
Pár csata elment arra hogy feleslegesen próbálgattam minden tankot. Végül maradtam a ruszki nehéznél, lehet azért nem volt nullás csatám mert azzal egyedül is le lehet hozni az első szakaszt, simán lehet pattogtatni a botokat és 2-3 lövéssel kiszedni őket.szerk. Ja a kérdést lehagytam a végéről. Ha megszereztem a ventit akkor ugye nincs már értelme játszani tovább mert nem kapok érte semmit?
-
-
e-newsee
addikt
válasz
Greentea #203144 üzenetére
Ha már amcsi artyk...
Az M12-n lépj át, amint lehet! Vagy nem tudom, de nekem nem jött be. Lassú, kicsi a löveg kitéríthetősége, laposan lő, és a töltésidőhöz képest nem durrant akkorát.Az M44 az artyk meggymagköpködője, szóval b@szógép tud lenni, de csak 6-os. (Lefetyet nem számolom, mert az nem kábít. Még csak az kéne!
)
A 8-as M40/M43 viszont megint jó cucc. Semmi extra, de az már tud nagyot ütni, és viszonylag sokáig kábít.
Én most a 9-esnél vagyok, az is kedvenc. Viszonylag mozgékony, nagyot üt, és elég nagy szögben tud lőni. Sokak nagy bánatára.
-
kchryss
veterán
válasz
Greentea #203144 üzenetére
7-es tank kell minimum a chimera küldetéseknél. 5-ös, 6-os tankkal biztos egyszerűbb lenne a 6 kill.
T55A-val szoktam menni, de csak naponta 1-2 csatát. Többször összejött már az 5 kill, volt hogy mentem az artyért a csata végén ami a 6. kill lett volna és megölte magát ...
Majd összejön csak idő kérdése. -
Greentea
senior tag
válasz
kchryss #203143 üzenetére
Így már főleg világos!
Thx! Jaja 15-ösök sokszor könnyebben teljesíthetőek, mint az előttük lévőek.. Ezeket az arty-s küldetéseket valóban kivehetnék, vagy legalább átírhatnák.. M12-őt pár napja megvettem, nagy nehezen összehoztam vele 800 wn8-at
Régen legalább volt gold lőszer (M44-re gondolok elsősorban) aztán azzal lehetett a 800-as puszikat adni
Obj 260-nál, ha jól rémlik egyedül talán a 8.000 dmg td-15 volt nehezebb, de az is meglett viszonylag hamar, de így hogy kb minden nemzetnél kell lenni td-nek, arty-nak, heavy-nek.. Azért megnehezíti ez a dolgokat
Kill lopásokra is rá kell állni
Én tuti valami meggymagköpködő light-al csinálnám, de persze ha carry game van akkor bármivel meglehet.
-
kchryss
veterán
válasz
Greentea #203136 üzenetére
Már válaszolt a kolléga, de egy kis kiigazítás:
Csak a 279e-nél van ez. 9 parancs kell a 3 nemzet kiváltásához mivel egy nemzetet 3 paranccsal lehet kiváltani a 15-ös küldetés által. 4 parancsot kapsz az excalibur 15-ös küldetéseinek másodlagossal való teljesítéséért, 4-et kapsz a chimera-ért és 1-es kapsz a 279e-ért amelyik nemzettel végigtolod. Így pont 9 parancsod lesz. És nem az összes küldetést kell megcsinálni kitüntetéssel hanem csak a 15-ösöket, az excaluburnál is a chimera-nal is és az obj279e-nél is azt az egyet. 1-14 küldetéseknél nem számít hogy elsődlegessel vagy másodlagossal csinálod a 279e-nél sem. Egyébként a 15-ös küldetések sokszor könnyebben teljesíthetőek másodlagossal mint néhány küldetés az 1-14 közül elsődlegessel.
Értelemszerűen ehhez az összes parancs kell vagyis ez azt jelenti, hogy a 3db obj279e 15-ös küldetésen kívül semmi másra nem használsz el parancsot.Én a chimera küldetések végénél vagyok beragadva. 6 kill kell és folyton megakadok 5-nél, de azért valószínűleg már túljutottam volna ha többet játszanék. A 15-ös küldetések egyébként a chimera-nal is sokkal könnyebbek mint például ez a 6 kill-es csak ugye azt addig nem aktiválhatom amíg nincs kész az összes előtte.
-
notika77
senior tag
válasz
HellGreg #203138 üzenetére
1. Csak a 279e-nél működik így, a 260-nál meg kell csinálni 1-14-ig a küldiket, hogy a 15-öst kiválthasd.
2. Csak a 15-öst "kell" kitüntetéssel megcsinálni a parancs miatt.
3. Légy szerencsés, kapj nyomi csapatot, hogy ne darálják le az ellent túl hamar és kapj nyomi ellenfelet, hogy lőjenek akkor is, ha nem ütnek be (ne váltsanak HE-re vagy gold lőszerre). Vagy kapj egy szerencsétlen JgPzE100-at, mint én tegnap, ami 3x pattant a T49-ről AP lőszerrel. Sokkal nagyobb a szükséges szerencsefaktor mint, hogy csak beszögeld a páncélod, hogy ne üssék be.
4. Igen, többször is, de csak vesztes csatában -
HellGreg
őstag
Sziasztok, kérdéseim lennének:
1. Ha a személyes küldetéseknél összeszedek mondjuk 12 parancsot, akkor az Objekt 260-nál ki tudok váltani 3 ágat teljesen, játék nélkül? Illetve ha 15 parancsot szedek össze, akkor Objekt 260-nál 1 ágat elég megcsinálni kitüntetéssel (arra kapok egy parancsot), és utána 4 ágat ki tudok váltani játék nélkül?
2. Van bármi különbség, ha egy ág 1-14 küldetéseit az Excaliburnál kitüntetéssel csinálom meg (mindet)? Ad valami pluszt az egyes feladatok díján felül?3. Pattintós feladatokra van valami tippetek? Az a problémám, hogy bármivel is megyek (Defender, Obj 705A stb, olyan 2-3000 pattintás után az ellenfél előszedi a repeszrombolót, és onnantól kezdve vége a pattintásnak. Már nem tudom hány csata óta kínlódok ezzel, és egyszerűen mindig ez történik. Kezd már elmenni a kedvem tőle.)
4. T55A Arty 15-ös feladatnál sikerült már valakinek egyidejűleg első lenni, 3000-et sebezni és 2400-at stunolni? Szinte lehetetlennek tűnik.
Pl. Object 261-gyel rendszeresen 10-ben se vagyok 2400 stunnal és mondjuk 1000 dmg-vel, míg pl. amcsi tizessen olyan lassan tölt, hogy a stun nem tud összejönni. Vagy csak türelem?
-
-
notika77
senior tag
Újra van WoT Matchday. Most univerzális töredék + 5db 5x + 5db automata tűzoltó a nyeremény.
Segítség azoknak, akik nem követik figyelemmel a Bundesliga meccseit: fctables.com
Én itt a Next matches szekcióban szoktam kikeresni a legkisebb oddsot (csak a jelenlegi forduló meccseit kell figyelni). Az utóbbi 8 fogadásból 7 bejött, de most a koronavírus utáni újraindítás miatt szerintem senki nem tud semmit arról, hogy mi lesz. -
Eugene Roe
őstag
Kicsi haszna van, de ha látod, hogy sérült a lőszerrekesz, akkor szabadabban mehetsz rá all in, mert tudod, hogy fele a dpm az ellenségnél. Ha tudod, hogy a tanknak hol van a rekesz, akkor pedig mehetsz ammorack-re is, de ez utóbbi azért kacifántosabb :)
Ezen kívül nem sok, illetve ha már narancssárga a motor, akkor egy közepessel is próbálhatsz körbe-körbe menni.
Ugyanez igaz töltőre meg sofőrre, bár nem tudom, azt mutatja-e, kezdőként sokat használtam, de most már 4. skill, ergo csak 1 tankomon van, illetve most lesz egy második :D
-
Met
nagyúr
A parancsnoknak mire jó a sas szem képessége?
Látom mit írnak mire jó de a gyakorlatban mi haszna van? -
kchryss
veterán
válasz
Greentea #203123 üzenetére
Pont nemrég írt róla galervin93 fórumtárs, neki az 1.0 jobban bejött: (#203024)
Nekem elég nagy a tankállományom és szeretek is sok mindennel játszani így nekem nincs bajom az 2.0-ás küldetésekkel.
Attól is függ melyik jutalom tankról beszélünk mert nagyon eltérő a küldetések típusa. Az excalibur küldetések nagyon könnyűek, de gyűjtögetős jellegűek így eléggé unalmas grindelős a teljesítésük. A chimera jobban hasonlít a hagyományos küldetésekre és az erősségük is jól van belőve. Az obj279-nél még nem járok, de amit láttam az alapján az is más típus, ott már több az olyan küldetés amihez skill kell, zsinórban több csatán keresztül teljesíteni a feladatot.Amit változtatnék a 2.0-ban:
1) Ha már direkt úgy csinálták meg, hogy nem osztályonként hanem nemzetenként vannak küldetések akkor elsődleges feladatnak nem szabadna stun-nak lennie, mert azt csak arty-val lehet megcsinálni. Az összes többi küldetést meg lehet csinálni bármelyik tankosztállyal, de ezeket nem, márpedig ha valaki nem artyzik annak parancsokat kell ezekre beáldoznia.
2) Meg lehet csinálni úgy az obj279 sorozatot, hogy a 4 nemzetiség kategóriából csak 1-et csinálsz végig kitüntetéssel és a másik 3-at teljesen kiváltod parancsokkal. Szerintem a 4-ből legalább 3-at kötelező kellene hogy legyen megcsinálni hozzá. -
e-newsee
addikt
válasz
Swinegod #203116 üzenetére
Ez nem megfigyelés, ez egy nyelvtani szabály angoléknál, de (ahogy már írták) nem a mondat végétől függ, hanem pl többesszámnál változik i-re az y. Ezt eddig is tudtam, csak amit te írtál, azt nem értettem, viszont jól sejtettem, hogy mire gondoltál... csak elírtad. Semmi gond.
Ez még mindig egyszerűbb(nek tűnik), mint az "akkusativ-dativ-genitiv-nominativ tabelle".
-
Greentea
senior tag
2.0 Kampányról mi a véleményetek?
Elkezdtem most kicsit jobban ráfeküdni, valamilyen szempontból könnyebbnek érzem mint az 1.0-át, viszont aztán overall mégsemFurább, talán ez a jó szó.
-
válasz
Dobi 562 #203089 üzenetére
A szokásos WG megoldás:
"The "customization" option listed as a Tier I Reward was, unfortunately, not working as intended.
Due to this, we have now replaced the three rental styles with a single permanent style: "Spring of '45". All other rewards remain the same.
As compensation for this situation, we will also proceed as follows:
Players who claimed the reward before May 12 will receive all three rental styles for 100 battles as well as the "Spring of '45" permanent style in the coming days
All other players who select the reward from May 12 onward will receive the permanent style immediately and then the three rental styles in the week following the end of the event.
We apologize for any inconvenience caused.
There are no grounds to give compensations for the people who chose other rewards than camouflages."Szóval aki május 12 előtt a tier 1 jutalomként a stílusokat választotta, az a következő napokban megkapja a 3 stílust 100-100 csatára és a Spring camot.
Aki május 12 után választotta a Spring camot, az meg fogja kapni azonnal, és az esemény vége utáni héten megkapja a 3 stílust is.
Aki meg nem a stílusokat választotta, az így járt. -
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss #203100 üzenetére
Elklépzelhető, hogy a megfogalmazásom akkor nem a kislexikonoknak megfelelő volt, de akár elhiszed akár nem - és a többi haverod - nem leckéztetésnek és lenézően írtam, amit írtam! A való életben is vannak gonjaim azzal, hogy ha mondok vmit vkinek, az másként értelmezi, mert ahogy a pszichológus is mondta, nem mind1 a csomagolás. Én meg nem figyelek a csomagolásra, csak arra, amit beleteszek. Az pedig az, amit gondolok és nem kezdem el becsomagolni pillecukorba, mert attól még ugyan azt gondolom. Vannak, akik pont emiatt kérik ki a véleményemet, mert tudják, hogy a frankót mondom - még ha az rá nézve nem is túl pozitív, viszont vannak, akik megsértődnek ezen.
Most is csak azt tudom mondani, hogy eszemben nem volt kioktatni, lenézni vagy bármi hasonló, csak a T92 az egy light a T92 HMC pedig az arty. Ez akkor is így van, ha ez a szövegkörnyezetből kiderül és mindenki tudja, hogy arty. Befejeztem, mert úgy látom tök minegy hogy mit írok, mondok csak fekete seggű lehetek, mert rám vagytok állva, amiért őszínte és szókimondó vagyok. -
kchryss
veterán
válasz
Stigma.HC #203076 üzenetére
Az elején mentem pár csatát 5-ös szorzóval meg talán egyet szorzó nélkül is. Ha előre kiszámoltam volna hogy ilyen sok 15-ös szorzóm lesz akkor csak 15-ös szorzóval mentem volna csatába mindig.
Van 10db 15-ös szorzóm ha valaki jönne berlin szakaszba írjon rám.
Ja tényleg a globális és a berlin mód cset másnál sem működik vagy csak nálam pörög a végtelenségig betöltés nélkül?
szerk. EU2-n most működik a cset. -
adamgreen
senior tag
https://thearmoredpatrol.com/2020/05/13/supertest-changes-on-maps/
Prokhorovka, Cliff, Ruinberg változás teszt szerveren
-
Swinegod
őstag
Mekkora kukackonzervet nyitottam ki azzal, hogy nem fullos nagybetűvel, 6 felkiáltójellel és 30, nagy, piros nyíllal írtam, hogy T92 Artiról (aka tüzér, aka SPG (aka = also known as, úgy is ismerik, hogy)) van szó
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max