- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
Nekem tegnap ez a szívatós szitu volt a kedvencem:
Himmelsdorfon voltam rhm-mel. Kezdődik a csata. Egy pillanatig kivártam a kezdőkörben hogy elmenjenek a tankok előttem majd egyszer csak kaptam egy ammo rack lövést egy cromwell-től. Meg voltam győződve róla, hogy egy idióta csapattárs lőtt meg, körbenéztem, de sehol nem láttam cromwellt. Aztán leesett, hogy az enemy cromwell volt az aki vakon belőtt a saját báziskörükről a mienkre és pont eltalált, pont az ammo rackemen.(#132898) @fradi81:
Állítólag jön majd valami történelmi tigris 2 ami szintén 7-es lesz és szinte mindenben jobb lesz, mint a VK 45.03. -
4580693
senior tag
Heh!
Egy nappal azután, hogy írtam ticketet amnerika kapitány cseréjéről, meg is történt a csere.
Még 50%-os leginyeket is kaptam. Hehe. -
popey37
addikt
válasz
Elcan #132894 üzenetére
ugyan ez semmi WT auf pz4 meccs indul. 14:25 arty 1600 damage, meghaltam
ezért nem is kellene játszani, a wg adja oda egy véletlenszám generátor segítségével a gyözelmeket és ne játszunk, felesleges.
a mai arányom: 27 meccs 3 gyözelem, a wn8 2430
tehát lehet nem én voltam béna
-
Skyhunter
őstag
Leporolom a T54E1-et, meglátom hogy adja a 2k damázst, ha nem megy, jöhet a JPZE100....
-
Elcan
tag
Üdv Emberek!
Kezdődik: 2,5 perc tier X, 2:15 oda. Mountain pass, ami nem kis pálya. Tipikus eleve buktatós meccsbe rakott megint. Leggyengébb játékosaink is 5-6 ezresek voltak kivételesen és így is 10-en nulláztak.
-
Norbek
csendes tag
Üdv! Szerintetek érdemes beruházni egy Löwe-re? Lehetséges, hogy német heavy ágat elkezdeném a közeljövőben így a +kredit és legénység xp jól jönne éppen. Buff óta jókat hallani róla, de elég vegyes értékeléseket olvasok róla. Lassúsága nem gáz (japán Heavy ággal toltam már kb ezer csatát szóval "hozzászoktam") ágyúja jónak tűnik, mégha dpm nem is annyira acélos. Páncélzata, hogy tűri a magasabb tierű csatákat?
-
popey37
addikt
válasz
Balesz1899 #132888 üzenetére
hát igen a 65k-s nagyágyú szenvedés volt vele, de azóta megszerettem, tizesek között is egyészen jól lehet vele tolni.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
4580693 #132879 üzenetére
A proto össze sem hasonlítható a buff előtti állapotával.
Előtte kínlódás volt vele minden meccs, most már azért oda is lehet érni a dolgokhoz. A T30-hoz hiányzó 50k XP úgy összejött, hogy fel sem tűnt. Nem mondom, hogy örökké megtartós, mert amint lesz pénz a T30-ra, ezt adom el, de egész kellemes gép lett belőle. -
4580693
senior tag
Köszi mindenkinek.
A következők vannak kifejlesztve: jagdtiger, conway, T28 proto, aladár, és az amx 13 f3 (). Illetve free xp-ből meglenne a b-c 25 t, meg talán egy stock t-54, stock béla, stock skoda t 50, és emil I.
Olyan bizonytalan vagyok. -
h1mpi
félisten
válasz
Djuree #132884 üzenetére
Valamelyik nap, amikor 6010-et sebeztem a JpZE100-al "raportolt" egy kis pöcs, mert én hogy raktam vissza a láncom 0,01 sec alatt. Hiába írtam, hogy csak sárga lett Ő mindenképp ragaszkodott a replay küldéséhez a WG-nek. Írtam Neki, hogy végül is jó kör volt elküldheti Nekik is
Aztán láttam, hogy szegény 0 sebzést produkált és megértetem a kirohanását.
-
Djuree
félisten
-
Emu
őstag
válasz
4580693 #132879 üzenetére
Én még páncél és sebességbuff előtt játszottam vele, akkor hanyagolható kategória volt. Egy ismerősöm pont a buffok miatt vette vissza, és szerinte sokkal játszhatóbb mint korábban.
Engem továbbra sem győzött meg, tornyozós TD lenne, de a weak spotok pont két oldalt a lövegpajzs mellett vannak, nehéz elhibázni. -
SoulReaver
veterán
Mentem 3 csatát, 3 bukó. Elég is volt a wot-ból
RNG megint össze-vissza agyatlankodik.
-
4580693
senior tag
Most, hogy összefarmoltam vagy 15 milliót, kérdem tőletek, hogy érdemes a T28 protót megvenni? A cél az E4 lenne, mert igaz, hogy nem valami acélos, nekem tetszik az a tank. Illetve a jagdtiger lenne a másik. Az már vagy egy éve ki van fejlesztve, csak eddig lusta voltam megvenni. A jgpz e-100 tud fun lenni?
(#132877) kchryss Én is lecseréltem a borsigon a 128-as löveget a 150-re. Azzal jobban szerettem és érzetre nem is volt pontatlanabb, mint a 128-as.
-
Emu
őstag
Remélem estig kitart a lendület. Képzek legényeket a TVP Skodába, meg leporolom a T54E1-t aztán hátha beadja egyik körben, most van rá esély
-
kchryss
veterán
válasz
lacibacsi #132825 üzenetére
(#132852) @notika77:
Amikor notikával vizsgáltuk az is6 sima és fekete verziójának camo-ját akkor figyeltünk fel rá. Pontosabban ő figyelt fel rá, mert nálam mindig jól mutatta.
Ez nem xvm bug hanem aslain bug. Én mindig saját magam állítom össze a modjaim, ezért nálam sosem jelzett ilyen hülyeségeket. Többek között ezért sem használok aslain-t. Most is van fent xvm-em és nálam jól mutatja.
Ha megnézed modok nélkül is akkor nem fog mutatni semmi camo bónuszt az emblémáknál, sőt magát az alap emblémát sem mutatja úgy mint ha megvetted volna rá.(#132876) @4580693:
Én az rhm-mel vagyok ugyanígy. Semmit nem találok el vele. Nekem ez a láncolós td-m.
Úgy vettem észre, hogy mintha előbb odaérne a lövedék, mint ahogy kirajzolja az ívét. Mozgó célpontoknak talán túlságosan elé célzok. Ha meglesz az xp a nagy ágyúra biztos azzal fogom tolni, azzal legalább sebzek is valamit az 1 lövéses csatákban. -
4580693
senior tag
30 csata alatt meglett a küldi.
Azzal az átkozott skorpion g-vel voltam sokat, de azt hiszem, most már egy ideig tényleg hanyagolom. Egy rehadli csatában 20-80 hp hiányzott a 2000-hez, természetesen az utolsó 1-2 lövést már nem adta be az rng. A szépségek azok a csaták voltak, amikről csatoltam a képernyőmentéseket. Azt már megszoktam, hogy tier10-es csatákban gyakorlatilag semmit sem ér a kezeim között és sajnos a csatáim 3/4-e éppen t10-es csata volt. Na mindegy, a lényeg az, hogy megvan a jutalom garázs. -
Emu
őstag
Még mindig áll, hogy sok a TD a meccseken? Kellene a 4k sebzés TD-be küldi.
-
-
-
Djuree
félisten
válasz
h1mpi #132846 üzenetére
nekem nincs annyi időm, h csak azért artyzzak h tudjam honnan lőhetnek és még ráadásul utálok is velük játszani. ugyanúgy ahogy sajnálnám az időt mások replayeit nézegetni, biztos hasznos, csak már akkor inkább játszok én, az még hasznosabb és még élvezem is.
(#132855) DVlad : ez meg a másik. már én is kívülről tudom hol lehetnek, meg nagyjából azt is hova tudnak belőni, mérnök vagyok, szval kapásból el tudom dönteni hova álljak be, elég jó a térlátásom. aztán van hogy beszopom, mert mint tudjuk a wot elég távol áll a valóságól.
amúgy elég csak nézni a saját artykat hova állnak be... -
notika77
senior tag
válasz
lacibacsi #132825 üzenetére
Ez csak XVM-mel látszik így. Modok nélkül nincs kijelezve az alap matrica sem és így a plusz álca sem.
Kb. 2 hónapja nekem is feltűnt és fel is húztam magam rajta, hogy fű alatt mégis bevezették a matricák bónuszát.4580693: én is gyűlöltem a borsigot és a 128-as ágyúját, mert nagyon pontatlan volt, de azért a 18 lövésből 5 találat már gyanús, hogy nem lehet mindet a tankra fogni, hanem valamit te is rosszul csinálsz. Főleg, ha ez nem egyszeri eset volt, hiszen a Skorpionnak papíron jobb ágyúja van, mint a Borsignak.
-
jr1994
addikt
válasz
IMIIKE1998 #132848 üzenetére
Ja mindig van kampány, biztos kitalálnak valamit most is. Tavaly KV4 Kreslavsky volt, van vele kemény 74 csatám, de amúgy jó cucc csak lassúcska.
-
IMIIKE1998
őstag
A nyár folyamán szerintetek lesz megint valami 8-as prém szerzési lehetőség?
Más: Fogyócikkeket most vegyétek, félárasok. -
Djuree
félisten
jajj én mennyire örülök h nerfelik a szaros artykat. azt se bánnám ha törölnék mindet. értelme nincs velük játszani, tök uncsi játékstílust képviselnek, ha meg egy lövésből kiszednek marha idegesítő. jönne szemtől szembe a gyávája és mutatná meg mit tud, kilóméterekről lövöldözni a hülyének is van bátorsága.
na de mindegy, ezekután már nem lesz egy lövéses halál, a látótávjuk is kisebb lesz.
anno én is kihúztam az obj212-őt vhogy, akkor még 7-es volt és el lehetett hozzá jutni nem arty ágról, ő volt az egyetlen ilyen, azért is fejlesztettem ki. ja nem, előtte volt egy másik arty azon túl kellett vergődnöm.... -
Jolet
őstag
-
Emu
őstag
válasz
Jadro #132830 üzenetére
Hellyel nem lenne gond, viszont tovább kell vinnem a legényeket, így csak üresen állna a garázsban, annak meg semmi értelme. Egyébként nem vagyok nagy TD játékos, csak a 8k sebzés miatt húzom az ágat.
@Jolet: tegnap kétszer próbáltam rá E4-re, egyszer 2-t tudtam lőni míg kikapott egy T92, következőben meg átjöttek rajtunk mint kés a vajon. Ha sok a nagy TD lehet T49-el fogok próbálkozni
-
Jolet
őstag
grille15 a megoldás mára, 3 lövést általában sikerül leadni mire kikapunk 15:3-ra
-
jagada
addikt
Minden meccs tele lesz megint artykkal hála a napi küldinek.
-
Papooo
senior tag
válasz
lacibacsi #132831 üzenetére
Ha jól emlékszem ez valami bő fél éves kijelzési hiba, amit úgy látszik bent felejtettek a játékban, amikor azon gondolkodtak, hogy a matricák fognak bónuszokat adni.
Gondolom a sok prém Obj tank bevezetése miatt annyira el voltak foglalva, hogy erről elfeledkeztek.A matricák nem adna semmiféle álca bónuszt.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Veatta #132829 üzenetére
Az eredeti jelzéssel a T-54-en is van 3+3%!! Éppen azt mondom, hogy minden tanknak az eredeti jelzéssel van valamennyi álca bónusza. 2-3-4%-ot láttam eddig. Amin kettő embléma van, az kétszeresen számít!
Utoljára Karácsonykor csicsáztam a tankjaimat, akkor nem emlékszem, hogy lett volna ilyen. Lehet, hogy az új patch-el jött be? Hírét nem hallottam. Viszont továbbra sem értem, hogy az aranyért vásárolható emblémák miért nem adnak többletet. Ha jó a gyári, akkor van bónusz, ha fizetsz, hogy más lehess, akor nincs?!?!?
-
Emu
őstag
Kár volt eladni az RHM-t, meg a Pershinget...így nem lesz wtpz4 meg patton...de lehet a wt-t megveszem akció nélkül, hogy haladjak az ággal.
-
Simi37
őstag
Na jól van látom nem csak én szopok
20k xp 32csata/11win
a tegnap ue. 34csata/11win
Mondom jó játszok 1-2 órát és erre 4-5 óra lesz belőle
Olyan frusztráló, hogy tök mind1 h mivel mit csinálok, pl T30al 5k-t sebzek az sem elég...ed: 2k dmg/csata? Pff az tegnap legalább 20ban megvolt
-
lacibacsi
addikt
Gondoltam, hogy az akcióban kicsicsázom a T-55A-t. Tettem rá álcafestést és gondoltam, hogy lecserélem az egyik emblémát a magyar zászlóra. Ekkor figyeltem fel erre:
Először azt hittem, hogy a spesiális tank miatt van ez, de ránéztem másokra is és eltérő mértékben, de minden nemzeti (értsd eredeti) embléma ad valamennyi álca bónuszt...
Ami a vicc: az aranyért vásárolt emblémák nem adnak semmit! Igazi pay to lose taktika? Hogy van ez? Egyáltalán, mióta ad bónuszt az embléma? Pár verzióval ezelőtt volt ilyen a teszt szerveren, de akkor nem vezették be. Közben mikor? Azt hittem nagyjából követem a játék változásait, de ezek szerint valamiből kimaradtam?!?!
-
adamgreen
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #132822 üzenetére
most nem . bukhatod mind a 10 meccset csak lőddmeg a 2000 hp-t
-
Djuree
félisten
na ma tényleg előkerülnek a nagyot lövő td-k, ha még eddig nem tették volna.
lehet én is beizzítom az fv-met...bár a t30-at húzom most, azzal is majdnem mindig megvan a 2k. -
zodo
nagyúr
Mint egyik fő noob is meg tudtam csinálni persze csak kíváncsiságból mert a tank nem érdekel és a 2. napi küldit már buktam mert bele se tudtam kezdeni így jelentősen csökkentek az esélyem mert hogy pénz nem adok érte az tuti.
30 csata / 13 győzelem.
Ez nagyon sok idő ha csak 8 perccel számolók is 240 perc azaz 4 óra de legyen csak 3.Szóval hajrá srácok, kitartás!
Hajnal 4 előtt kezdtem játszani, megint volt valami minimal frissítés.
Szerk:
Shopban: Pz. 58 Mutz, Amx CDC, M4A1 Revalorisé, T26E4 Superpershing főként csomagban kivétel a Mutz
-
kchryss
veterán
Ma nekem is elég rosszul adja. Az rhm-et 9. csatában sikerült leszorzóznom.
A lenti képen még a jobbik eset volt, amikor legalább sebezni tudtam. Nagyon pocsékul megy úgy nagy általánosságban a borsiggal. Általában van 1 jó köröm vele és mellé 2-3 olyan amikor csak 1-et tudok lőni. Csomó pályán meg vagyok lőve vele. Azt sem tudom hova menjek, mert támadni nem tudok vele. Csak akkor megy ha bekempelek hátra és kijön elém az ellenfél. -
Emu
őstag
St. Patrik napi leárazásokról tudunk már valamit? Ha lesz el kéne adnom pár tankot...
(#132807) rlazol: nekem is csak legénységhúzásra kell...előbb utóbb úgy is buffolják
-
Djuree
félisten
na csak meglett, 32-ből 13 win.
-
Looserke
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK